Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 12 éve
Jött tölünk waiverről Antwon Blake is. Ő CB/S hybrid, de leginkább ST gunner.iktriadWilliam-et vártuk 😕

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
üdv desider, a pc vagy a kocka topicba segítenek a fijuggKöszönöm, próbálom, mint a kiskutya... 😊
akkor hátha begyün, mint Fizellnek a MeskóMantra, mista Irrelevantot ide!sutianap
több mint 12 éve
üdv desider, a pc vagy a kocka topicba segítenek a fijuggakkor hátha begyün, mint Fizellnek a MeskóMantra, mista Irrelevantot ide!

több mint 12 éve
na, megjöttek már a legújabb fanek?
több mint 12 éve
Jött tölünk waiverről Antwon Blake is. Ő CB/S hybrid, de leginkább ST gunner.
több mint 12 éve
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?Sziasztok!
Fotók,videó,bármi?Blitzburgh
Nagy érdeklődéssel figyelem ehelyütt a Vasmű-fanok hozzáértését, őszintén szólva csodálatra méltó. Idősebb lévén volt és van lehetőségem a Heinz Field-en nézni a csapatot, évente legalább egyszer, ezért fotóm is van, amit jelen fórumon feltölteni lehetetlen. Pedig próbáltam eleget... 😊
Tud valamelyőtök ötletet adni a megoldásra? Így közelebb kerülhetne hozzátok az élmény...
több mint 12 éve
Kapjuk fel Meskót, legalább lenne egy rendes Punterünk.polamaluÉs imád meghallgattatott. 😊
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
na kő a spec kapitány 😉 Pola dobtok valami levelet a Nation nevébe?

több mint 12 éve
Butlerhez képest egyértelmű upgrade, ez nem is kérdés.További jó hír: "I'm going to try to be back for Week 2, but I'm not making promises." - Bell
több mint 12 éve
Meskó csak az itthon népszerű csapatokba igazolSteelers signed P Zoltan Mesko, formerly of the Patriots.
több mint 12 éve
specteam? közlepények

több mint 12 éve
From the Steelers: The 2013 team captains have been chosen. They are: Ben Roethlisberger, Maurkice Pouncey, Brett Keisel and Ryan Clark.
több mint 12 éve
Fasza!..😊
több mint 12 éve
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?Szia
Fotók,videó,bármi?Blitzburgh
Természetesen, lesz beszámoló is, képeket is készítünk, rengeteget, a videót még nem tudom ígérni, mert ahhoz kellene egy jó kamera is, de megoldjuk.
Azt hiszem egy közös meccsnézésen, a kezdő rúgás előtt tartunk majd egy rövid prezentációt mindenkinek. Élménybeszámoló formában 😀
több mint 12 éve
Zoli,készültök esetleg valamivel azon szerencsétlen halandóknak akik nem mennek Londonba?Fotók,videó,bármi?
több mint 12 éve
Megjöttek ma a jegyek 😀 Csudiszépek 😀
több mint 12 éve
A steelers.com rosterén 54 ember van. Malecki OG-ként,Wallace OL-ként...Mclendon hivatalosan is 320fontSpyúgykezd azoldal, hogy Rilíz Malacka, csak hurka-kolbász 😉 lassan frissítenek................

több mint 12 éve
A steelers.com rosterén 54 ember van. Malecki OG-ként,Wallace OL-ként...Mclendon hivatalosan is 320font
több mint 12 éve
Ezzel én is így vagyok, de szerintem ha teljes felkészülést tudott volna nyomni és egészséges lenne, biztosan maradhatott volna. De a kórházi ágyra nem kell játékos úgy voltak vele.Hawthorne kimaradt a PS-ből is.közülük csak Hawthornet sajnálom
Kíváncsi vagyok,Dwyer hol köt ki,és Ta'amut látjuk-e még bárhol..Blitzburgh
bár ha még meleg vili is jobbnak bizonyult nála, akkor tényleg nincs ott helyeBigBen7
több mint 12 éve
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/polamaluÉn sajnálom Maleczki-t. Nem hiszem, hogy a Wallace annyival jobb lenne. Tapasztalata az biztos van, hiszen pár éve mindig más csapatnál megfordult. Nem hiszem, hogy itt megfelelő lesz.
több mint 12 éve
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/polamaluÉrdekes, Malecki elég jó preseasont tudhatott maga mögött.
És tényleg: Taamu Arizona,McFadden Oakland,Robinson Denver.BlitzburghMcFaddennek Oaklandben is csak a PS jutott.
Spaeth helyére így szerintem Baxtert fogjuk felhozni.
több mint 12 éve
És tényleg: Taamu Arizona,McFadden Oakland,Robinson Denver.
több mint 12 éve
Maleczki repült, helyette a Tampától elküldött Cody Wallace került be /Steelers Depot/
több mint 12 éve
Aki számomra még érdekes az Spence. ILB poszton most is volt pár tehetséges pali,de ő maradt annak ellenére,hogy nem tudjuk milyen állapotban van/tér vissza,és azt sem hogy mikor. Valamivel nagyon meggyőzte a stábot tavaly..😊BlitzburghMiért küldtük volna el? PUP-listán van, nem foglal roster helyet, ha ennek lejárta után sem lesz még bevethető, akkor megy IR-re.
Hawthorne-nak már college-ban is meggyűlt a baja a sérülésekkel, nálunk is hol egészséges volt, hol nem, ez tett neki keresztbe. Aztán lehet nem arról van szó, hogy a csapat nem akarta őt vagy McFaddent PS-be igazolni, hanem ők gondolták úgy, inkább nem írnak alá, hátha megkeresi őket más, roster helyet kínálva. Mert pl. McFadden az alapján, ahogy preseasonben játszott, sok helyen beférne tartalék LB-nek. Nálunk mindig kihangsúlyozzák, mennyire fontos a backupoknál az ST-teljesítmény, gondolom inkább ez döntött Wilson javára. Aztán ott van Spaeth, az ő helyén még mindig beférhet McFadden; majdnem biztos vagyok abban, hogy egy 9. linebacker érkezik helyette.
több mint 12 éve
Taamu draftolásától kezdve a mai napig nem értem hogy miért húztuk be 4. körben. Ennek kapcsán most futólag visszanéztem hogy kiket hol draftoltunk az elmúlt években, és nem ájultam el, hogy mennyire jól húznánk.