Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 12 éve
És ugye Bell fog játszani?
több mint 12 éve
Olvastatok olyat, hogy hajnalban mennyit fognak a kezdőink játszani?DodóMásodik preseason-meccs, úgyhogy legfeljebb egy negyedet.
több mint 12 éve
Olvastatok olyat, hogy hajnalban mennyit fognak a kezdőink játszani?
több mint 12 éve
Tavaly is kétarcú volt a csapat és erősebb a keret. A csoportot a cicák nyerik,mi a második helyért megyünk a varjakkal és a barnákkal/akiket idén jóval nehezebb lesz elkapni bárkinek/.Bár túlzottan is optimista szoktam lenni, de én nem hiszek a cicák csoportgyőzelmében. Hiába van nagyon jó védelem és a támadók is erősek, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy a Ravens-t és minket is megelőzzenek. Kíváncsi vagyok, hogy Dalton sérülése mennyire komoly, nem nézett ki túl jól a videókon.
Elnézve a sorsolást én 7-9 és 10-6 közé várom magunk,nem hiszem hogy ez alá vagy fölé tudunk menni.Blitzburgh
több mint 12 éve
Tavaly is kétarcú volt a csapat és erősebb a keret. A csoportot a cicák nyerik,mi a második helyért megyünk a varjakkal és a barnákkal/akiket idén jóval nehezebb lesz elkapni bárkinek/.Elnézve a sorsolást én 7-9 és 10-6 közé várom magunk,nem hiszem hogy ez alá vagy fölé tudunk menni.
több mint 12 éve
Nekem azért a 17 erősen sok, szerintem ennyire nem gáz a helyzet. Mindegy a csapat cáfoljon rá a Bowl.hu szerkesztőire.polamaluCsak annak fényében tűnik soknak, hogy négy amerikai szakértőből 3 a Steelers-t hozza a csoport első helyére, Gregg Rosenthal pedig egyenesen odáig merészkedett, hogy 12-4-es szezont jósoljon. Igaz egy szakértő 7-9-et ad nekünk, de Dan Hanzus az utolsó helyre tesz minket.
több mint 12 éve
Nagy volt a szórás a szavazatokban, aminek két oka is lehet. Egyrészt sűrű a középmezőny, egy csomó közepes erősségű csapat zárt jó offseason-t, és ezek hatnak az ember üveggömbjére. 😊A másik, hogy a divíziótokban benne van a körbeverés a 3 jó csapat miatt. Gondolom a rankingra szavazók kimatekoztak egy lehetséges scenariot, és az alapján állították fel a sorrendet. Ott meg elég 1 meccset ide vagy oda adni, és máris PO vagy nem PO múlhat rajta, ami egyből 6-8 helyet is jelenthet fel-le.
(Amúgy tavaly én hátrébb raktam magamban a csapatot mint idén, de inkább azért, mert az idei potenciált nem tudom belőni. Látni kell pár meccset, hogy mit csinál az idei keret. Ha a tavalyi idény közepi formát tudja hozni végig, akkor simán top10. Sőt. De ha az idény eleji vagy végi forma jön, akkor nem tévedtek nagyot a jósok..)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Nekem azért a 17 erősen sok, szerintem ennyire nem gáz a helyzet. Mindegy a csapat cáfoljon rá a Bowl.hu szerkesztőire.
több mint 12 éve
jobb a 17.-ről kezdeni, mint nagy várakozás után csalódni...innen azért csak felfelé vezet az út...
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Nem sokáig várt Goodell, Worilds 15.750$-os büntetést kapott a Giants elleni meccs után.
több mint 12 éve
Még mindig nem mi jöttünk és ennek örülök, vagyis azért a 20-ban vagyunk a szerkesztők szerint 😀 A 10 már necces, addigra tuti kikerülünk mi is a főoldalra, de nem baj innen szép nyerni még egy gyűrűt 😀polamaluÉn 14. vagy 15-re várom magunkat.
több mint 12 éve
Hóling, de már írtam 😉sutianapMagyarítsuk: Hálóing.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 12 éve
Bell és Redman már ma is edz, úgyhogy talán hétfőn is játszhatnak mindketten.
több mint 12 éve
És valóban! Ezen valahogy túlszaladtam. Hiába no, ennyi idő után sem megy mindig a pontos szövegértelmezés. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Hóling, de már írtam 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Még mindig nem mi jöttünk és ennek örülök, vagyis azért a 20-ban vagyunk a szerkesztők szerint 😀 A 10 már necces, addigra tuti kikerülünk mi is a főoldalra, de nem baj innen szép nyerni még egy gyűrűt 😀
több mint 12 éve
Az, hogy Larod SH (Kazinczy úrtól kérnék neki is egy értelmes nevet léccci) vagy a Vájár lesz esetleg a kezdő az mennyire fogja mutatni a 2 játékos helyét csapaton belül?kittliA meccsre kiadott depth charton Dwyer a második, Stephens-Howling a harmadik számú RB (Redman és Bell co-starter), de ugyanez volt a sorrend a Giants elleni meccs előtt is, ehhez képest LSH töltött több időt a pályán az első csapatban. A hétfői meccstől függetlenül:
Stephens-Howling roster helye biztos; az alapján, amit a múlt heti meccsen láthattunk, fekszik neki a zone blocking. Change-of-pace back, elkapásban is jó, sokat elmond, hogy az edzéseken a two-minute drillek során és a no-huddle offense gyakorlásakor is sokszor van a pályán az első csapattal, emellett adekvát kickoff returner.
Dwyer már egyértelműen Bell és Redman mögé szorult, LSH-val ellentétben nincs olyan különleges skill setje, amivel pályára követelheti magát - egyszerű power runner, amire egy Bellhez hasonló feature back mögött nincs feltétlenül szükség. Az 53-ból szerintem nem marad ki, vésztartaléknak jól jön egy hozzá hasonló rutinos játékos, legfeljebb akkor vágjuk ki, ha kell a pénz új igazoláshoz (ami nem valószínű, legfeljebb sérülés esetén).
több mint 12 éve
Redmant a tegnapi edzés elején kiütötte Foote, Bell rásérült a térdére, és JJ is összeszedett egy ágyéksérülést. Egyik sem tűnik súlyosnak, de a hétfői meccset gondolom mind a hárman kihagyják, ami főként utóbbi két játékos esetében baj. Különösen Bellnél, akinek újoncként kezdenie kellene, ehhez képest két preseason-meccset kap (és ez még a jobbik eset), ahol élesben készülhet az NFL-re.vassadiPedig Bell-t már szívesen megnéztem volna. Az öregember meg nem vénember ezek szerint és odapakolt a Vörösnek. Az, hogy Larod SH (Kazinczy úrtól kérnék neki is egy értelmes nevet léccci) vagy a Vájár lesz esetleg a kezdő az mennyire fogja mutatni a 2 játékos helyét csapaton belül?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 12 éve
Redmant a tegnapi edzés elején kiütötte Foote, Bell rásérült a térdére, és JJ is összeszedett egy ágyéksérülést. Egyik sem tűnik súlyosnak, de a hétfői meccset gondolom mind a hárman kihagyják, ami főként utóbbi két játékos esetében baj. Különösen Bellnél, akinek újoncként kezdenie kellene, ehhez képest két preseason-meccset kap (és ez még a jobbik eset), ahol élesben készülhet az NFL-re.
több mint 12 éve
Tegnap Curtis Brown is újra edzésbe állt, hétfőn remélhetőleg már játszhat is.Cheadle combhajlító-sérüléséről csak annyit mondott Tomlin, hogy komolynak tűnik.
több mint 12 éve
Rookie running back Le’Veon Bell moved up the Steelers’ depth chart, without ever taking a snap in an NFL game. Bell, who has been having a good camp, is now listed as a co-starter with Isaac Redman on the depth chart.
több mint 12 éve
Ok csak Sapp is azon poénkodott tavaly Mclendon kapcsánhogy 300 font alatt még nem látott NT-t. Node legyen így Kaboly elég hiteles.
több mint 12 éve
Ahogy a sutianap által linkelt cikkben is szerepel, McLendon saját maga nyilatkozta, hogy erre a szezonra 320 fontra fogyott le a tavalyi 335-ről. Hiába a csapat hivatalos oldala, ezeket a számokat ott nem nagyon szokták frissíteni, szóval ilyen szempontból nem hiteles forrás.Tavaly 280 körül volt 40 fontot szedett volna fel? Érdekes a csapat honlapján is 280 van fent...KlemóNo azért Mclendont ne nevezzük klasszikus NT-nek. Nincs meg a tömegeKlemóMerthogy? 320 font (335-ről fogyott le). Az pedig megint egy másik kérdés, hogy hosszútávon beválik-e kezdőként.vassadi
több mint 12 éve
Kaboj megmérte nyár elejinwww.steelersdepot.com/2013/06/steelers-nt-steve-mclendon-drops-weight-for-2013/
szerintem evvan

Aki nem hiszi, annak utánajárnak