Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 284 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Zseni volt a #D. Jackson jó cserének tűnt.
Watt pedig nem ember 😊
Az #O fejkavaros, igazából szinte csak Pickens a WR, ő pedig egy időzitett bomba.
Jöhet a Broncos, jó kis #D csatára lehet készülni.
több mint 2 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 7 059
Tomlin azt mondta hogy sajnos súlyos a punter sérülése
astroid
Nem csodálom, ráestek a támaszkodó lábra... szerencse, hogy nem tört el...
Reggio1914
Meg jo hogy csak running into, mi lett volna ha roughing lett volna
xtaki
Nem, nem. Holding penalty volt ellenünk a call. Pont a kieső punter miatt választotta azt a Hawks, hogy 10 yard minusz es ujra punt, ahelyett, hogy spot+10 yard jöttek volna.
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 860
astroid
Reggio1914
Meg jo hogy csak running into, mi lett volna ha roughing lett volna
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 457
Gratula szèp győzelem ha a D kitart mèg ezt a QB garnitúra is elbírható 😏
dande2
Oké, győzelem, de TD nélkül. Nem megnyugtató 🙂
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
Gratula szèp győzelem ha a D kitart mèg ezt a QB garnitúra is elbírható 😏
több mint 2 éve
astroid
több mint 2 éve
astroid Pittsburgh Steelers 701
több mint 2 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 792 — Steelers fan
A D hozta a meccset, az O annyit mutatott, ami pont elégséges volt. Blue collar football. Zsebben a W, vezetjük a csoportot 😊 a többi mellékes.
több mint 2 éve
Az OL-nek még össze kell állni de Frazier első meccsén egész jó volt. Broderick Jones is rácáfolt az előszezonban nyújtott telejesítményre. Jövő héten ki fog dobálni ? 😀
astroid
És ki fog puntolni? Marad Boswell? 😀
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nem puntolt rosszul. 😉
De ha más nem, a Pufit összekaparjuk valamelyik Tacoból... 😃
Reggio1914
Kukázunk majd valakit. Hétfőn jön majd 2-3 try out playa és egész héten megy majd a teszt. Porter sérülés rosszabb hír, bár visszatért a végére, vagyis nem súlyos.
több mint 2 éve
Az OL-nek még össze kell állni de Frazier első meccsén egész jó volt. Broderick Jones is rácáfolt az előszezonban nyújtott telejesítményre. Jövő héten ki fog dobálni ? 😀
astroid
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Nem puntolt rosszul. 😉
De ha más nem, a Pufit összekaparjuk valamelyik Tacoból... 😃
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 619 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
astroid

több mint 2 éve
több mint 2 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 860
Regi idok focijara emlekezteto meccs volt ez. Erdekes, kifejezetten elveztem.
több mint 2 éve
Elképesztő D dominancia. Az O megcsinált 6FG drive-ot ehhez és meglett a W. A kulcs az volt, hogy Cousins nem volt limitálva és beleszaladt szépen a labdaeladásokba. Azt nem hittem volna, hogy az egyébként nagyon jó Atlanta OL-t ennyire dominálni tudjuk majd.

A bírói teljesítmény elképesztő volt viszont. Szerintem hatalmas bírói nyomást viseltünk el. Az O-ról felemás a véleményem, ahogy a playcallingról is. Így utólag azt mondom, hogy bejött a konzervatív kiherélt play calling, de az utolsó előtti drive kritikán aluli volt és ha Canada-t minősítettük ezért, akkor AS-t is kell. De a D a nyomást elviselte és még egy INT-tel ÉS egy remek visszahordással megcsinálta. Aztán ott, végre használtuk Fields-et, ahogy kell, ha már van egy futó QB-nk.

Fields az elején borzalmas volt. 2 méterre nem találta el az elkapóit. Aztán annyira limitált playcalling volt, hogy nem nagyon teszteltük, de volt egy-egy remek dobása, amiből egyet elvettek a bírók. A végén viszont a kulcsplayt egy design runnal megcsinálta tökösen és szépen azokat a boot leg passzokat is, amik kulcsak voltak az ucsó előtti drive-ban.
több mint 2 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 551 — Steelers fan
van valakinél működő link a meccshez? 😊
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 475
A hozzáértők nagyon biztosra mondják, hogy Wilson out...mivel melegít ugyan, de semmi stábtag nincs mellette. Hát az szép lesz, ha máris Fieldsel kezdjük.
Klaci79
Szerintem ez a legjobb forgatókönyv a Steelersnek.
KeyG
Vagy Wilsonnak, ma kikapunk mint a sz.r, jövő héten meg mindenki őt követeli majd...
badsco
Jah...én is ettől félek...aztán majd azt hisszük, hogy na majd Wilsonnal...aztán már nem lesz mit hinni 😀
Klaci79
Pontosan, de legalább hamar megtudjuk. 😊 (remelem októberben tradelünk Rudiért. 😀
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 182
A hozzáértők nagyon biztosra mondják, hogy Wilson out...mivel melegít ugyan, de semmi stábtag nincs mellette. Hát az szép lesz, ha máris Fieldsel kezdjük.
Klaci79
KeyG
Vagy Wilsonnak, ma kikapunk mint a sz.r, jövő héten meg mindenki őt követeli majd...
badsco
Jah...én is ettől félek...aztán majd azt hisszük, hogy na majd Wilsonnal...aztán már nem lesz mit hinni 😀
több mint 2 éve
badsco Pittsburgh Steelers 475
Klaci79
KeyG
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 568 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
És hivatalos, hogy Fields kezd
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 3 010 — Steelers fan
Klaci79
Így kell ezt.
A Falconsnál felépítették a stratégiát Wilson ellen, most dobhatják a kukába az egészet. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 15 721
Klaci79

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
több mint 2 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 619 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
A legújabb hírek szerint inkákk Fields lesz a kezdő a mai nap. Annó a 7-es egy ilyen sérülés miatt még csak kérdőjeles sem lett volna 😀
astroid
Mikorra tippelitek Kyle Allen kezdővé avanzsálását? 😊

több mint 2 éve
A legújabb hírek szerint inkákk Fields lesz a kezdő a mai nap. Annó a 7-es egy ilyen sérülés miatt még csak kérdőjeles sem lett volna 😀
több mint 2 éve
Állítólag Russ játszani akar, de az orvosi stáb nem támogatja ezt...érdekes döntés lesz.