NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Shazier serulese utan nslunk a jatekosoknak sokkos allapotban is be kellett fejezni a meccset. Nem teljesen ertem.
xtaki
Szerintem most hoztak jó döntést, és akkor ott rosszat. Ilyenkor nem szabad tovább játszani, mert van aki ezen átlendül, de aki nem, az nem fog tudni megfelelően teljesíteni. Mielőbbi felépülést Hamlinnak!
több mint 1 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 132
A labda halotta valik a biro sipja nelkul is.
xtaki
nem az a lényeg, hanem hogy egy csomószor beszoptuk azt, hogy nem kapták fel a lasztit és mégsem volt halott.
több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Shazier serulese utan nslunk a jatekosoknak sokkos allapotban is be kellett fejezni a meccset. Nem teljesen ertem.
több mint 1 éve
korábban sokszor volt, hogy hasonló kétes esetben, a mieink néztek csak, amint az ellen felkapta a lasztit és elszaladt vele. sztem sípoljon a bíró azért van a sípja, addig meg nem szabad a véletlenre bízni semmit, inkább legyen nálunk a labda, érjen hozzá a fekvő támadóhoz stb.
tamaske (doki)
A labda halotta valik a biro sipja nelkul is.
több mint 1 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 132
korábban sokszor volt, hogy hasonló kétes esetben, a mieink néztek csak, amint az ellen felkapta a lasztit és elszaladt vele. sztem sípoljon a bíró azért van a sípja, addig meg nem szabad a véletlenre bízni semmit, inkább legyen nálunk a labda, érjen hozzá a fekvő támadóhoz stb.
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Miért nem itéltek fumblet a legvégén?

Szokol
Feladta a játékot és mivel nem volt teljesen egyértelmű, ezért nem kaptunk mi zászlót.
Ahogy felált, elindult a zebra felé lóbálva a labdát. Ahogy Pickett is feladta a játékot, amikor elfeküdt, utána már nem lehetett volna bántani, bár Harris nem bízta a véletlenre.
Klaci79
Feladom a játékot, lefújja a bíró, felállok és szaladok indítani a következő játékot. Nem az, hogy lefekszem, aztán amikor úgy gondolom, hogy elég ideig játszottam döglött oposszumot felállok és elkezdek szaladni. Örüljön, hogy nem baszta telibe egy védő.
Szokol
Én sem teljesen értettem, hogy mi van, de ez a szabály...azt hiszem Minkah volt aki kapcsolt és egyből odament, ha igazán gecik a bírók kaphatott volna egy sárgát is játék késleltetése miatt, de mivel valóban elég félreérthető volt, a zebrák is belátták, hogy az már túlzás lenne.
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
nah azé van aza döglött oposszum ami megéri a szabályváltoztatást
 youtu.be/9Bb0n4pNwBw

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan

Szokol
Feladta a játékot és mivel nem volt teljesen egyértelmű, ezért nem kaptunk mi zászlót.
Ahogy felált, elindult a zebra felé lóbálva a labdát. Ahogy Pickett is feladta a játékot, amikor elfeküdt, utána már nem lehetett volna bántani, bár Harris nem bízta a véletlenre.
Klaci79
Feladom a játékot, lefújja a bíró, felállok és szaladok indítani a következő játékot. Nem az, hogy lefekszem, aztán amikor úgy gondolom, hogy elég ideig játszottam döglött oposszumot felállok és elkezdek szaladni. Örüljön, hogy nem baszta telibe egy védő.
több mint 1 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 276 — Steelers fan
Még két dolog:

- Boswell a sérülése óta nem bír touchbacket rúgni vagy mi nem akarjuk, hogy azt rúgja?

- kellene este a Bills győzelem, akkor az utolsó fordulóban nyerniük kell, hogy megtartsák az első kiemelést.
Szokol
Egész évben így volt nem?Szerintem koncepció.
Jellemzően 30y magasságában megállitjuk a visszahordást, és azt várjuk (legalábbis én azt várom) csinálunk egy fumblit.
De lehet csak én képzelem bele.
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389

Szokol
Klaci79
Nekem teljesen úgy tűnt első blickre, hogy mivel nem ért hozzá senki, akkor uccu neki, haladjunk tovább és ezért csapták ki a kezéből a védők is. Ez ilyen tényleg véleményes dolog, mert magyarázható úgy is, ahogy a bírók ítélték meg. Szerencsére nem múlott rajta semmi.
több mint 1 éve

Szokol
több mint 1 éve
Még két dolog:

- Boswell a sérülése óta nem bír touchbacket rúgni vagy mi nem akarjuk, hogy azt rúgja?

- kellene este a Bills győzelem, akkor az utolsó fordulóban nyerniük kell, hogy megtartsák az első kiemelést.
több mint 1 éve
A zászlók: első driveunkból csak 3 pötty lett a false start miatt, félidő végén 4 pöttyöt ajándékoztunk a sárgával. Rengeteg egy ilyen meccsen!

Picike akkor most már bizonyított mindenkinek? Nagyi még mindig luxuspick volt?

Irány a pozitív szezonért előre, dugja fel Heyward a hüvelykujját a szexuális ragadozó seggébe! 😁
több mint 1 éve
A szakmai véleményem az, hogy azt a büdös kurva eget neki! De jó volt most meccset nézni!
több mint 1 éve
Hatalmas arc 😀
több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Én azt mondom, minden amit kaptunk az elején kellett. Lehet ha nincsenek azok a pofonok, nem áll így össze az egész. Ha megnézzük a szezon eleji teljesen reménytelen játékot, most ugyanazokkal a srácokkal, mert a gárda lényegében nem változott, tudunk konzisztensen haladni és jól védekezni. Nekünk nem az idei a szzonunk, ezt mindenki jól tudta, de ezek a vereségek és most ezek a győzelmek segítik építeni a jövő nagy csapatát.
polamalu
A fejlődés az ami elképesztő és főleg az OL kapcsán. Az év elején nulla futástámogatás, nulla QB védelem. Az utolsó 2 meccsen 200 yard felett futunk és Pickett ha nem is zavartalanul dobálhatott, de összességében szépen védték. Tegyük hozzá azért, hogy az is kivételes, hogy most már egy egész szezonon át nincs sérülés a gárdában, így össze tudtak szokni. A Harris-Warren RB tandem pedig elkezdett kinőni egy igen mokány RB kettőssé.

Továbbá rég volt olyan draft class, ahol majdnem mindenki (az utolsó pickünk és Austin kivételével) szépenn hozzátesz. Pickett, Pickens, Leal, C. Heyward, Robinson és az UDFA-k, Sims, Warren mind-mind akciózott már és Én nagyon várom Austint is jövőre "termelni".

Szóval na. Tele vagyunk fiatalokkal, és lehet jövőre szépen még tovább építkezni és nekimenni a 2023-nak ami brutális lesz ebben a csoportban az biztos. de ne feledjük, hogy a Ravens nagy döntés előtt áll, hogy 40+ szerződést kínáljon-e Lamarnak és 2024-ben ugyanez többszörösen jön a Bengals oldalán is, így az idő most nekünk dolgozik.

Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Én azt mondom, minden amit kaptunk az elején kellett. Lehet ha nincsenek azok a pofonok, nem áll így össze az egész. Ha megnézzük a szezon eleji teljesen reménytelen játékot, most ugyanazokkal a srácokkal, mert a gárda lényegében nem változott, tudunk konzisztensen haladni és jól védekezni. Nekünk nem az idei a szzonunk, ezt mindenki jól tudta, de ezek a vereségek és most ezek a győzelmek segítik építeni a jövő nagy csapatát.
több mint 1 éve
en lemondtam a szezonrol jo par meccsel ezelott, nulla eselyt adtam a pozitiv szezonra, meg hat minek is.
aztan egy ilyen meccset milyen jo volt nezni. Most banhatjuk a szezon elejet, foleg a pats meccset.
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Mekkora kibebaszott W ! 😁😁
több mint 1 éve
Ja és érdemes megnézni az utolsó playt legalább, aki nem látta a meccset. Ez nem egy design play volt ugyanis, hanem egy rookie és egy másodéves ösztönös játéka egy ösztönös wheel play. (az eredeti játék a szokásos Canada féle check down lett volna Harris felé a LOS-on) Elképesztő!
több mint 1 éve
A Steelers D jó, a Steelers O fiatal, ígéretes. Heywardnak köszönhetjük az egyetlen TD-unkat.
Szép jövőkép.
Congrat for that👍🏻
KeyG
Hja és a legfontosabb. Az a Franco Harris megemlékezés és annak minősége, nagysága. Huhh. Le a kalappal Baltimore előtt!!

Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 532
A Steelers D jó, a Steelers O fiatal, ígéretes. Heywardnak köszönhetjük az egyetlen TD-unkat.
Szép jövőkép.
Congrat for that👍🏻

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Pickett az első rookie a liga történetében aki egymás utáni meccsen game winning drive-ot szerez. Kurvára mindegy ott vagyunk-e a PO-ban, mivel várhatóan ott azért ez (még) kevés lesz, de azért azt brutál jó látni, hogy ahogy nő a nyomás úgy élesedik Pickett és az egész csapat is.
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
Meg kell kövessem Tomlint, ezt azért.nem gondoltam volna (avagy tudtam, de nem sejtettem)
vontod
Én inkább az oline-t követném meg, ez a tegnapi már egészen NFL szintű teljesítmény volt és el kell ismerni, az év második felére, még pontosabban utolsó harmadára nagyon összekattant az egész fal. Nem tudom, ez kinek az érdeme, de a liga egyik legjobb védelme ellen is derekasan állták a sarat és azt gondolom, hogy néhány elem javításával (valszeg első három pickből lesz egy OT és OL is jön FA-n), ez jövőre rendkívül biztató lesz.

Pickett amúgy nekem tegnap tetszett először, amióta itt van nálunk, szinte minden szituációban jól döntött (én a földönmaradást is pozitívumként értékelem, nem kell heroskodva picksixet dobni félig a földön fekve, inkább jöjjön a sack).

Verjük meg a barnákat, (PO-ba hót felesleges bejutni, meg ez a Jets az életben nem veri meg a Miamit, még úgy sem, hogy a Dolphins QB nélkül áll ki) és én totál elégedett leszek a szezonnal. Ez sokkal, de sokkal jobb lett, mint remélni mertem szeptemberben. És a jövővel kapcsolatban is bizakodóbb vagyok.
több mint 1 éve
4. game winning drive idén Pickettnek. Ezt a rivalryn, fájós bokával, SNF meccsen csinálta egy olyan utolsó play-jel, ami nekem így karrier game. Mellé a 200 yardos futás, Harris, Warren és Muuth és az egész OL elképesztő volt. Ha a RZ-ban nem kezdene el faszkodni Canada , akkor (főleg a második downos futások a "whattafuck" kategória) talán nem kellett volna game winning drive....dehát így volt szép ez. (jé....wheel útvonal...de persze nem úgy, ahogy fel van rajzolva....)

Megint tolt egy balfaszságot a védelem (Heyward) és 7 pont minuszba kerültünk, de most megvolt az erő a visszaúthoz, amihez persze a D is kellett a stoppokkal persze.

Még mindig nem mi vagyunk a PO esélyesei, de no, most már nem legyintenek ránk az biztos. Büszke vagyok a csapatra!