Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Ha idén DeCastro, akkor jövőre Te'o

http://www.youtube.com/watch?v=IK20TaJ7Ixs
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Nekem annyira nem tetszik a Bengals draftja, mint a legtöbb embernek. Nálam jelenleg 1. Ravens 2. Steelers 3. Cincinnati 4. Browns az erősorrend, sajnos a Ravens draftja viszont tetszik nagyon.tenorx
Ravens?

Max Upshaw aki kéne tőlük,de pechjükre,őt pont leradírozza a DeCastro-Adams páros...😊)
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát én egy draft miatt soha senkit nem várok abban az évben befutónak. Sokkal inkább az elmúlt 1-2 év jó játékospolitikájának lesz köszönhető, nem az idei draftnak, mert az idei draftnak majd a jövőre és utána élvezhetik igazán a gyümölcsét.Soldados
Volt egy szinte teljesen kész csapatuk, ahova érkezett még néhány kezdő kaliberű játékos, és a többiek is jelentős szerephez juthatnak már újonc évükben. Messze még a szezon, de most a Bengals tűnik a legkomplettebb csapatnak az AFC North-ban.vassadi
Sosem szerencsés ha egy újonctól azonnali hatást várnak. Az rég rossz. Ennek a draftnak gyümölcsét, ha valóban olyan jó, 2013-tól élvezheti a Bengals.

Én a csoportra nem mondanék erőviszonyt, mindhárom csapat jó erőkből áll, nehéz lenne tippelni, olyan tényezők fognak dönteni, amelyekre csak az idény adhat választ (pl hogy mi hogy viseljük el a nagy öregek ÖLTÖZŐI hiányát). A Browns meg messze lemaradva a 100. rebuildjét kezdi, gratulálunk nekik.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Nekem annyira nem tetszik a Bengals draftja, mint a legtöbb embernek. Nálam jelenleg 1. Ravens 2. Steelers 3. Cincinnati 4. Browns az erősorrend, sajnos a Ravens draftja viszont tetszik nagyon.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Hát én egy draft miatt soha senkit nem várok abban az évben befutónak. Sokkal inkább az elmúlt 1-2 év jó játékospolitikájának lesz köszönhető, nem az idei draftnak, mert az idei draftnak majd a jövőre és utána élvezhetik igazán a gyümölcsét.Soldados
Volt egy szinte teljesen kész csapatuk, ahova érkezett még néhány kezdő kaliberű játékos, és a többiek is jelentős szerephez juthatnak már újonc évükben. Messze még a szezon, de most a Bengals tűnik a legkomplettebb csapatnak az AFC North-ban.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát én egy draft miatt soha senkit nem várok abban az évben befutónak. Sokkal inkább az elmúlt 1-2 év jó játékospolitikájának lesz köszönhető, nem az idei draftnak, mert az idei draftnak majd a jövőre és utána élvezhetik igazán a gyümölcsét.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Nagyon jól dolgozott a stábotok. Közfelkiáltással (szavazás az nfl.com-on) a tiétek volt összességében az egyedüli A-s draft, szóval nemcsak Ti érzitek jónak. Van okotok bizakodni a jövőben és szvsz ennél több egy lojális szurkernek az augusztus végéig tartó uborkaszezonra tán nem is kell. 😉N-Drew
Ez meglep, nálam kérdés nélkül a Bengals-é a legjobb draft, és így a csoportelsőség legnagyobb esélyesévé lépett elő a Cincy.vassadi
Ezzel Én is ugyan így vagyok. Hatalmas draftot tudhatnak a hátuk mögött és ha Dalton nem esik vissza másodévesként akkor nálam is Ők a befutók.

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Nagyon jól dolgozott a stábotok. Közfelkiáltással (szavazás az nfl.com-on) a tiétek volt összességében az egyedüli A-s draft, szóval nemcsak Ti érzitek jónak. Van okotok bizakodni a jövőben és szvsz ennél több egy lojális szurkernek az augusztus végéig tartó uborkaszezonra tán nem is kell. 😉N-Drew
Ez meglep, nálam kérdés nélkül a Bengals-é a legjobb draft, és így a csoportelsőség legnagyobb esélyesévé lépett elő a Cincy.

Látom kevesen vagyunk, akik nem elégedettek Ta'amuval, a kintiek is egytől egyig jó picknek tartják. Legyen igazuk.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
Kedves Süti!

Én megemelem a kalapom Ta'Amu telibe lövéséért. Család legkisebbje jól van? Keveset alszol már? 😊polamalu
hát még kórházba vagyunk, azér alszom keveset

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Kedves Süti!

Én megemelem a kalapom Ta'Amu telibe lövéséért. Család legkisebbje jól van? Keveset alszol már? 😊
több mint 13 éve
gabimalu 175
Nem tudom ki hogy van vele, de hosszu ido ota most erzem a draftot olyannak, amit a szurkoloi szemmel is lattunk hogy kell hogy legyen. Vegre ramentek nem kicsit az ol helyrerakasanak. Es a tobbi ember is arra jott ahova kell. Es nem csupan csak a legertekesebb jatekosokat hoztuk es hagytuk pl az ol es egyeb lyukakat tatongva. Most tenyleg megprobaltuk a legteljesebben a needekre menni. Es ha bejonnek, akkor meg boldogabbak lehetunk. En ugy erzem most nem keseru a szam ize mint eddig volt. Amikor pl mendenhallt huztuk elsonek amikor ol need mar akkora volt mint a haz. Szoval mostanit erzem eddig a szivemhez legkozelebb allonak nagyon reg ota. Remelem igy is haladunk veluk es meg sokkal jobbak lesznek mint gondoljuk. Go steelers...
több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 510 — Steelers fan
Tavaly amikor nem húztuk be Powe-t, és felmerült hogy idén mindenképp kell NT, sokan mondták Taamu-t.
Akkor megnéztem a fellelhető videókat róla, illetve a Washington D-ről. Nem tudom azóta mennyit fejlődött a srác, de egy éve nem estem hanyatt attól amit mutatott.
több mint 13 éve
Amúgy én talán azt sajnálom, hogy kickert nem húztunk, de mindenesetre az jelzi, hogy Szusi helye egyáltalán nem biztos, hogy 2 UDFA-t is hoztunk a posztra. Viszont így tuti nem lesz cut szusi, legfeljebb csak az 53-as szűkítéskor, ha vmelyik rookie jobb lesz nála.Soldados
Én amúgy nem hiszek a kicker húzásban, kipróbálni jók lesznek az UDFAk is.tenorx
Alapvetően igazad van, de van/lehet olyan, amikor valakit érdemes behúzni drafton, mert az adott személy kiemelkedő és szinte biztosra vehető, hogy átlagon felüli kicker lesz az NFL-ben.

több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Amúgy én talán azt sajnálom, hogy kickert nem húztunk, de mindenesetre az jelzi, hogy Szusi helye egyáltalán nem biztos, hogy 2 UDFA-t is hoztunk a posztra. Viszont így tuti nem lesz cut szusi, legfeljebb csak az 53-as szűkítéskor, ha vmelyik rookie jobb lesz nála.Soldados
Én amúgy nem hiszek a kicker húzásban, kipróbálni jók lesznek az UDFAk is.
több mint 13 éve
Amúgy én talán azt sajnálom, hogy kickert nem húztunk, de mindenesetre az jelzi, hogy Szusi helye egyáltalán nem biztos, hogy 2 UDFA-t is hoztunk a posztra. Viszont így tuti nem lesz cut szusi, legfeljebb csak az 53-as szűkítéskor, ha vmelyik rookie jobb lesz nála.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 730 — capitaine du château de Vienne 1487
szóval nagyvizsön díj Ádinak a Rainey pikk bejelzésért, csak egy körrel előbb nyúztuk
Ádi Shilkor Süti Real
1/24 Dont'a Hightower, ILB Dont'a Hightower ILB Janoris Jenkins CB David DeCastro OG
2/56 Brandon Brooks, OG Zebrie Sanders OT Kelechi Osemele OG Mike Adams OT
3/86 Mike Martin, DT Ladarius Green TE Ladarius Green TE Sean Spence Lb
4/119 T.Y. Hilton, WR Hebron Fangupo NT Alameda Ta'amu NT Alameda Ta’amu NT
5/159 Matt McCants, OT Matt Daniels SS J-Michael Johnson ILB Chris Rainey RB
6/193 Chris Rainey, RB Chandler Harnish QB Chad Diehl FB
7/231 Brian Linthicum, TE Derek Dennis OL Blair Walsh K Toney Clemons WR
7/240 Blair Walsh, K Kellen Moore QB David Paulson TE
7/246 Matt Daniels, SS Terr FrederickCB
7/248 Brad Smelley, HB Kelvin Beachum OG

kábé tudom mindenki a CB-re emlékszik, ám telibelőttem TAMU-t és a hátrébb húzós ILB is begyött, az előrébb TE az nem.Azt meg elmondtam hogy a tudatom tele volt az elsőkörös lájmbekker tippekkel, amit a Farrior-nosztalgia utóhatásának tudok be, ezért raktam inkább a CB-re 😉 az éndógom - csókolom az okos fejüket

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Én pl a safety és TE picket nem értettem, hogy miért erőltették egyesek. Előbbi poszton hosszútávúja van Troynak és Clarknak, és ott van backupnak Mundy. Te-ből is megvagyunk Millerrel, Johnsonnal és Saunders-szel, mert a 4 meccs eltiltás nem a világ.Soldados
Sőt még igazoltunk egyet Pope személyében. Gondolom nem a semmiért hoztuk, ha már Kansas-ből jött.kittli
Jaja, azt ki is hagytam.

több mint 13 éve
Szemezgetni:

http://nfl.si.com/2012/04/29/2012-nfl-draft-grades/

http://www.sbnation.com/2012-nfl-draft/2012/4/29/2986067/nfl-draft-grades-afc-bengals-steelers-colts

http://www.cbssports.com/nfl/draft/blog/rob-rang/18883125/grading-the-draft-afc-teams

Ez még draft előtti,de jó:

http://www.coldhardfootballfacts.com/Articles/11_5379_Naughty_Nurse%3A_Pittsburgh_Steelers_anemic_in_the_end.html

Összességében mindenki azt mondja,hogy a bengáliakkal együtt jól draftoltunk,no para. 😉 😉
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
Én pl a safety és TE picket nem értettem, hogy miért erőltették egyesek. Előbbi poszton hosszútávúja van Troynak és Clarknak, és ott van backupnak Mundy. Te-ből is megvagyunk Millerrel, Johnsonnal és Saunders-szel, mert a 4 meccs eltiltás nem a világ.Soldados
Sőt még igazoltunk egyet Pope személyében. Gondolom nem a semmiért hoztuk, ha már Kansas-ből jött.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Én nem vagyok annyira oda a draftól mint ti....én B-nél nem ítélném többnek. (persze azért az is jó)
1 kör nagyon tetszett..második OT ide sose árt jónak mondható.
Viszont ILB nagyon nem érzem megoldva Spence személyében, szóval drukkolok Sly-nak hogy idén durrantson.
Ta'amu nekem annyira nem szimpi valamiért. Én Martin akartam volna, de őt ugye kivették még 3. körben előlünk...Chapman vagy Fangupo szívesebb láttam volna, bár utóbbinál igaz amit soldi mond, hogy gyanús méirt udfa...onnan viszont tuti elhoztam volna.
RB számunkra nagyon jó játékos érkezett a személyével nincs is gond, de minek? Annyi RB mint égen a csillag. Ha elkapónak használnák akkor meg minek volt WR draft.....
CB jött az benne volt...TE kellett szerintem már csak az eltiltás miatti depth helyzet végett is..
OG meg többet nem hoztam volna inkább OT akkor már, de ez legyen a legnagyobb baj.

Vagy a poszt (RB, WR) vagy a játékos nem tetszik igazán (Ta'amu...) (igaz aztán meg lehet ő lesz a kedvencem a védőfalban ha jó teljesít)Darth
UDFA-ról semmi értelme nem lenne Fangupót elhozni és nem is jönne hozzánk, mert ott van Casey, McLendon, plusz a 4. körben draft Taamu. Így sem a klubnak, sem a játékosnak nincs érdekében, hogy hozzánk jöjjön.

A WR és RB drafttal sztem ne legyen bajod, mert 10 pickünk volt eredetileg, a feltréddel is 9, úgyhogy abba ez belefért, mert valahova azért húzni kell. 😊

Én pl a safety és TE picket nem értettem, hogy miért erőltették egyesek. Előbbi poszton hosszútávúja van Troynak és Clarknak, és ott van backupnak Mundy. Te-ből is megvagyunk Millerrel, Johnsonnal és Saunders-szel, mert a 4 meccs eltiltás nem a világ.

több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Én nem vagyok annyira oda a draftól mint ti....én B-nél nem ítélném többnek. (persze azért az is jó)
1 kör nagyon tetszett..második OT ide sose árt jónak mondható.
Viszont ILB nagyon nem érzem megoldva Spence személyében, szóval drukkolok Sly-nak hogy idén durrantson.
Ta'amu nekem annyira nem szimpi valamiért. Én Martin akartam volna, de őt ugye kivették még 3. körben előlünk...Chapman vagy Fangupo szívesebb láttam volna, bár utóbbinál igaz amit soldi mond, hogy gyanús méirt udfa...onnan viszont tuti elhoztam volna.
RB számunkra nagyon jó játékos érkezett a személyével nincs is gond, de minek? Annyi RB mint égen a csillag. Ha elkapónak használnák akkor meg minek volt WR draft.....
CB jött az benne volt...TE kellett szerintem már csak az eltiltás miatti depth helyzet végett is..
OG meg többet nem hoztam volna inkább OT akkor már, de ez legyen a legnagyobb baj.

Vagy a poszt (RB, WR) vagy a játékos nem tetszik igazán (Ta'amu...) (igaz aztán meg lehet ő lesz a kedvencem a védőfalban ha jó teljesít)

több mint 13 éve
Rainey-mint fast Willie.

Spence,Ta'amu-látom a szemükben,hogy mindent megtesznek,és mindkettő brutál jó lesz 2 éven belül.

No,ennyit a jövőről.
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Chris Rainey RB Florida

Volt egy ügye de dobták, egyébként a Punci testvérek szülei voltak a nevelő szülei a középiskolában vették még magukhoz és náluk sikerült befejeznie a főiskolát !

http://www.youtube.com/watch?v=gi5jlkkWWdA

http://www.youtube.com/watch?v=pynQ0ZIpff4

http://www.youtube.com/watch?v=EZQdu9KWQdISteelers-Nation
Vagyis akkor Maurkice (ha nem is igaz) tesója került hozzánk, vagyis igazi család lettünk 😀
Bátyus hátán mehet majd pár jó futás középen 😀
több mint 13 éve
Steelers-Nation 113 — Steelers fan
Alameda Ta'amu, DT (Washington)

http://www.youtube.com/watch?v=yWOOA2V1k1k

http://www.youtube.com/watch?v=OuMR9wh7QjU

- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Steelers-Nation 113 — Steelers fan
Sean Spence, LB (Miami-Fl.)

http://www.youtube.com/watch?v=bpkO3l7Rx2k

http://www.youtube.com/watch?v=qckeB221C5o

http://www.youtube.com/watch?v=DGGFElw29tA

- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -