Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
johet valaki aki meg jatekba kerulhet iden vagy van eselye kiemelkedo, esetleg jo szereplesre akiket majd most valasztunk?gabimaluItt már csak project játékosok és depth mélyítésére jönnek.
több mint 13 éve
Esetleg Wade vagy Minnifield? Allen S-nek vagy egy projekt TE? 😊
több mint 13 éve
Na CB, WR, TE ST vagy mind? 😊
több mint 13 éve
gabimalu
175
johet valaki aki meg jatekba kerulhet iden vagy van eselye kiemelkedo, esetleg jo szereplesre akiket majd most valasztunk?
több mint 13 éve
Nézd, ha füves Mikenak van esélye, akkor... 😀FranzFerdinandhttp://www.post-gazette.com/stories/sports/steelers/steelers-go-with-ohio-state-ot-in-second-round-633413/
több mint 13 éve
Nézd, ha füves Mikenak van esélye, akkor... 😀 Szerintem sincs alapból, de ki tudja!? Posztra pont jól jönne, bár hatalmas boom or bust természetesen, ezt mindenki elismeri - őt kivéve. 😊
több mint 13 éve
Robinson kiment,jöhet Burfict,Harrison nevelő kezei közé...BlitzburghEgy ilyen játékos szerintem szóba sem jöhet nálunk.
több mint 13 éve
Robinson kiment,jöhet Burfict,Harrison nevelő kezei közé...
több mint 13 éve
Rainey draftolása után Haley nyilatkozott. Elmondta, hogy szituációs RB-ként és WR-ként is számítanak rá, és kipróbálják punt returnerként. Az új offensive playbookot a jövő héten fogják megkapni a játékosok.
több mint 13 éve
Gyakorlatilag már idén a csoport elejére várom őket,de ne legyen igazam...))
több mint 13 éve
Az eddig szerintem elég jónak mondható draftunk feletti örömködésben, ne menjünk el szó nélkül a Bengals mellett sem, akik1-2-3 éven belül dominálhatják a csoport, amiben jelentős szerepe lehet a mostani rendkívül bő és extra minőségű választásaiknak. :/ 5. körben behúzni egy Iloka és Marvin Jones kaliberű tehetséget igazán bravúros, és akkor azt se hagyjuk ki, hogy szinte minden körben BPA-t választottak, ráadásul needre. Szerencse, sors és jó draft board. 😉 Nem örülök neki... 😐
több mint 13 éve
Szerintem nagyon felesleges pick volt. Van minden féle futónk, és Batch is odaver idén.
több mint 13 éve
Na ezeket tippeld meg! 😀 Esküszöm, komolyan szeretném, hogy Burfict benne legyen. Elvégre Steelers-ILB típus és még need is (szerintem jövőre viszonylag elől fogunk ILB-t húzni, mert akit idén húztunk, annyira távoli project, hogy sosem lesz belőle végül Steelers-ILB). 😊Csak egy,nem? És utána húzunk 3-at?BlitzburghKét teljes környi pick marad ki, mire legközelebb jövünk, de mindegy. Négyet választunk amúgy, mert az alap 7. körös pick + 3 kompenzációs.vassadi
több mint 13 éve
Rainey egyébként a Gators mellett már a középiskolában is csapattársa volt Pouncey-nak.
több mint 13 éve
Mikor betörte az üveget a labdával mi???? Ismerős a szitu, csak nálunk a TV van néha veszélyben mert Polamalu passzol Harrisonnak 😀polamaluNa igen,tegnap a 2 fiú egyszerre lőtt kapura a kisszobában..😊
több mint 13 éve
Na így,kösz..😊Csak egy,nem? És utána húzunk 3-at?BlitzburghKét teljes környi pick marad ki, mire legközelebb jövünk, de mindegy. Négyet választunk amúgy, mert az alap 7. körös pick + 3 kompenzációs.vassadi
több mint 13 éve
Kompenzációssal nem 😕
több mint 13 éve
gabimalu
175
nincs senki bennt akiert esetleg tradelhetnenk. Elvegre annyi 7. korosunk van. Vagy azzal mar nem lehet kereskedni? 😀
több mint 13 éve
Mikor betörte az üveget a labdával mi???? Ismerős a szitu, csak nálunk a TV van néha veszélyben mert Polamalu passzol Harrisonnak 😀
több mint 13 éve
Csak egy,nem? És utána húzunk 3-at?BlitzburghKét teljes környi pick marad ki, mire legközelebb jövünk, de mindegy. Négyet választunk amúgy, mert az alap 7. körös pick + 3 kompenzációs.
több mint 13 éve
Ó,ha ez kell,háménem szóltak,a nagyobbik kisfiam 120cm,25 Kg,bizonyos szitukban úgy fut,mint a nyúl... 😂 😂Aszittem Batch is kicsigyorserős..BlitzburghRainey még kisebb, még könnyebb, még gyorsabb: kb. 170 cm, 80 kg... 😊 Bizonyos szituációknál nagyon jól jöhet - remélem. 😉FranzFerdinand
több mint 13 éve
gabimalu
175
na mostmar a 7 kor veget fogjuk csak uralni. Hosszu hosszu ido mulva 😕
több mint 13 éve
Aszittem Batch is kicsigyorserős..BlitzburghRainey még kisebb, még könnyebb, még gyorsabb: kb. 170 cm, 80 kg... 😊 Bizonyos szituációknál nagyon jól jöhet - remélem. 😉 Talán az is számításba jöhetett nála, hogy kifejezetten ST-menő, mint visszahordó. Ádámnak pedig gratulálok, hogy eltalálta a szurkolói mockjában. :cool:
Nem egy Rice vagy az idei draftról Doug Martin, keveset lesz fent, de akkor nagyon hasít. :cool:
több mint 13 éve
Csak egy,nem? És utána húzunk 3-at?
több mint 13 éve
Akkó meg minek ebben a csoportban megeszik a nagyok, bár ha átbujkál a lábuk alatt 😀