Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Chris Rainey RB FloridaVolt egy ügye de dobták, egyébként a Punci testvérek szülei voltak a nevelő szülei a középiskolában vették még magukhoz és náluk sikerült befejeznie a főiskolát !
http://www.youtube.com/watch?v=gi5jlkkWWdA
http://www.youtube.com/watch?v=pynQ0ZIpff4
http://www.youtube.com/watch?v=EZQdu9KWQdI
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Nagyon jól dolgozott a stábotok. Közfelkiáltással (szavazás az nfl.com-on) a tiétek volt összességében az egyedüli A-s draft, szóval nemcsak Ti érzitek jónak. Van okotok bizakodni a jövőben és szvsz ennél több egy lojális szurkernek az augusztus végéig tartó uborkaszezonra tán nem is kell. 😉N-DrewDe, például egy nyuszi.
több mint 13 éve
Nagyon jól dolgozott a stábotok. Közfelkiáltással (szavazás az nfl.com-on) a tiétek volt összességében az egyedüli A-s draft, szóval nemcsak Ti érzitek jónak. Van okotok bizakodni a jövőben és szvsz ennél több egy lojális szurkernek az augusztus végéig tartó uborkaszezonra tán nem is kell. 😉
több mint 13 éve
Sztem nagyon jó lett a draftunk. Én Taamunak is örülök nagyon. Egyébként valszeg azért volt a feltréd érte, mert abban a körben tutire NT-t és azon belül őt akartuk. Ráadásul belefért, a 6. kör beáldozása, mert rengeteg 7. körös pickünk volt. Fangupo valszeg nem véletlen lett UDFA. De kifejezetten tetszik Spence- Rainey-pick is nekem. Igazán nincs is olyan pick, amely negatív lenne a szememben, mert a projekt játékosok a needekre érkeztek. Aztán az idő majd eldönti, hogy ki válik be és ki nem, de jelenleg ez egy nagyon jó draft.BB utáni időszakot hagyjuk, senki nem készül még rá, 7-8 éve van, ha nem történik gebasz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nah most megnézegetve a draftot azt mondom, hogy A. Én bírom Ta'amut, szóval nekem bejövős a pick, főleg itt 😊 Nagyjából ilyen draftra számítottam, jött az OT, RB is, most már várom a szezont 😀
több mint 13 éve
David DeCastro, OG (Stanford) - Ezen nincs mit magyarázni, a legnagyobb steal első körben, szerintem korszakos játékos lesz belőle.Mike Adams, OT (Ohio State) - Ha nem lesz vele probléma, később valószínűleg ezt a picket is stealnek könyvelhetjük majd el. Első évében szolid backup lehet, később pedig akár az LT posztra is pályázhat, még akkor is, ha most Gilberttel számolunk bal oldali tackle-ként.
Sean Spence, LB (Miami-Fl.) - Megkérdőjelezhető döntés az ő draftolása harmadik körben, de bízzunk benne, hogy a liga egyik legjobb linebacker coach-a ezúttal sem lő mellé.
Alameda Ta'amu, DT (Washington) - Neki örülök a legkevésbé, továbbra sem gondolom, hogy NFL-szinten valaha kezdő kaliberű játékos lesz belőle, de ne legyen igazam.
Chris Rainey, RB (Florida) - Tomlinék mindenképpen akartak egy RB-t, és Rainey itt vállalható pick, üde színfolt lehet az offense-ben.
Toney Clemons, WR (Colorado) - Ha nem hozunk FA-n elkapót, akkor minden esélye megvan rosterre kerülni, bár első évében ne várjunk tőle sokat.
David Paulson, TE (Oregon) - Hoztunk elkapó tight endet; meglátjuk, lesz-e olyan jó a TC-ben, hogy felkerül a rosterre.
Terrence Frederick, CB (Texas A&M) - Ha a rosteren lévő cornerek számát nézzük, akár még tagja is lehet az 53-as keretnek, de inkább practice squad project. Én továbbra sem tartom kizártnak egy veterán CB leigazolását.
Kelvin Beachum, OG (Southern Methodist) - Guardoknál létszámban megvagyunk, úgyhogy valószínűleg ő is a PS-be kerül.
Az első két körben draftolt offensive lineman alaposan felhúzza az értékelést, összességében szerintem B+ a draftunk.
Marquis Maze WR (Alabama)BlitzburghLegalább egy Alabamai is a csapathoz került, bár Maze ilyen méretekkel szerintem nem viszi sokra az NFL-ben.
több mint 13 éve
Az szerintem később jön el. Addigra az új irányító belenő a szerepkörébe, bár Brett és JH az lehet, hogy nagyjából Bennel egy időben, de addigra szerintem az utódlás már meg lesz oldva. Troy az egy nagy kérdés lesz, olyat mint Ő nehéz lesz. Abban a class-ban amelyikben szuper lesz a Safety állomány ott érdemes lesz kockáztatni és az elejében húzni egy tutit. Nem tudom, hogy mikor lesz a közeljövőben olyan évjárat.
több mint 13 éve
Ne is mond,én már a Troy,Harrison,Keisel utáni időket vizionálom... 😐
több mint 13 éve
Semmi kövezés,ez így kell legyen..BlitzburghItt most azon szurkoló társakra gondoltam akik nehezen vagy nem tudják elfogadni, hogy Ben már nem a jövő. Most már a jelen és nemsokára a múlt lesz. Sokat köszönhetünk neki, de lassan lejár az idő és amikor ez megtörténik a folyamatos ligaelit fenntartáshoz készen kell állnunk a válaszokkal. Eljött az idő aikor a szív szavait most félre kell tenni. Lásd Ward és többiek.
több mint 13 éve
Semmi kövezés,ez így kell legyen..
több mint 13 éve
Most meg fogtok kövezni. Az a gondolatom támadt, hogy most rendbe rakjuk hosszú időre az O falat, jövőre a még szükséges D frissítést elvégezzük és ezzel fel is készültünk az új, Ben utáni korszakra. Amikor a csere végrehajtódik szerintem a cél az, hogy ne legyen más posztokon hatalmas lyuk és "csak" a karmestert kelljen cserélni, hogy ez 3 vagy négy év múlva lesz-e azt nem tudom. Idén és jövőre még biztosan Ben a Nr.1 azután szerintem kezd majd ez kérdéssé válni és keresni kezdünk valakit. Talán az a valaki most volt első éves és a seniorok kiesésével most lesz majd kezdő valahol.
több mint 13 éve
Reménytkeltő a srácok többsége,a TC-ben kiderül sok minden.Papírforma szerint az O fal vérfrissítése megvan,ha minden jól alakul,nem lesznek nagy lyukak/szó szerint/ a falban. A WR corp okés,RB depth szintén,bőven van kihez nyúlni.
A D picit más tészta,CB-k fiatalok,bizonyíthatnak,a fal az NT poszt miatt kérdéses,és hát a szeretett ILB sor...látatlanban megajánlom az "erős középszer" címet.
Jó értelemben véve,az O szája be van fogva egy időre,jövőre/és utána/a S,LB részt kell frissíteni és ligaelit szintre hozni.
több mint 13 éve
Akkor egy kicsit lenyugodva értékeljük a draftot. Összességében én személy szerint egy A- -ra értékelném az idei börzét. Azt gondolom voltak olyan választások amik, bár megosztóak, de nagyon nagy sikerek (DeCastro), és volt olyan is akinek a behúzása bár egyértelműen pozitív, de előzetesen sokan nem számoltunk volna vele (Mike Adams). Volt meglepetés és egyértelműen az idei draft a Steelers számára rendhagyó volt. Ugyebár '68 (vagy '69) óta nem fordult elő olyan, hogy az O falba draftoltunk volna az első két körben. A várakozás idehaza és a tengerentúlon is magas, de én amondó vagyok, hogy mielőtt bármit is kijelentünk egyik vagy másik játékos képességeiről, tudásáról várjuk meg az edzőtábort. Ott azután kiderül, hogy az egyetemen tanultak elegendőek-e az NFL szintjére vagy csak arra volt elegendő, hogy a draft értéket felverje.
A következő prioritás Burnell hosszútávúja amelyet szerintem közös egyetértésben a nyári mini camp-ek előtt aláírnak. Addig Burnell egyedül fog készülni és reménykedik, hogy sikerül nagy pénzt akasztania.
több mint 13 éve
És még:Remélem nem marad rosteren, mert utálnám ha olyan játékosunk lenne amit se kimondani, se leírni nem tudnék soha életemben. 😀
Ikponmwosa Igbinosun DT (Southern Connecticut State)Blitzburgh
több mint 13 éve
Tomlin az nfl.comon.http://www.nfl.com/videos/nfl-player-interviews/09000d5d828b785b/Tomlin-talks-2012-NFL-Draft?module=HP11_content_stream
több mint 13 éve
És még:Ryan Lee G (Furman)
Ikponmwosa Igbinosun DT (Southern Connecticut State)
Jake Stoller DL (Yale)
Adrian Robinson Jr OLB (Temple)
Desmond Stapleton G (Rutgers)
Marquis Maze WR (Alabama)
Terry Carter CB (Louisiana Tech)
Connor Dixon WR (Duquesne)
Grant Ressel K (Missouri)
Alex Tanney QB (Monmouth)
több mint 13 éve
Megjöttek az első UDFA-k:Grant Ressel, K (Missouri) - reméljük kiszorítja Zsuzsit és lesz esélyünk 40+-os FG-ra is
Brandon Lindsey, OLB (Pittsburgh) - helyi gyerek OLB depth-be
Drew Butler, P (Georgia) - Kapinos vetélytársa
Robert Golden, DB (Arizona) - biztos aranyat ér 😊
Fangupo még sehol pedig kéne nagyon, nem bízok Ta'amuban. Bőrfikt meg bengáli lett 😀
több mint 13 éve
A végére csak lett (általunk tesztelt) WR, TE és CB is, sőt talán S is lett volna, ha Allen még bent maradt volna. Kicsit Luke Nix bent hagyása zavar, ha már az OL-be húztunk még egyet végül, de igazából mindegy, mert itt már nem a reach-veszély nagy, hanem a steal-esély nem kicsi, vagyis itt már csak nyerni lehet egy-egy játékossal 😉 Az én várakozásaimat messze felülmúlta ez a draft, főleg miattuk: DeCastro, Adams, Ta'amu, Rainley. Úgy gondolom, hogy ezek a helyükön mind nagyon jó és értékes pickek voltak. A többiek egyelőre kérdőjelek (ahogy igazából az összes újonc az 😊 ). Én igazán élveztem idén. :cool:
(Ez azért furcsa, mert régen egyáltalán nem érdekelt a draft, de most kifejezetten sokat foglalkoztam vele, köszönhetően például a bowl.hu-nak vagy a steelers.hu-nak. 😉 )
több mint 13 éve
Fangupo végülis UDFA lett, jó lenne legalább így elhozni.
több mint 13 éve
7/41. - Kelvin Beachum, OG (Southern Methodist)Guard depth bővítésére érkezett.
több mint 13 éve
7/39. - Terrence Frederick, CB (Texas A&M)Korai corner pick? Ugyan...
több mint 13 éve
7/33. - David Paulson, TE (Oregon)Szintén járt nálunk, ezzel project TE-nk is van.
több mint 13 éve
Clemons helyi srác, járt nálunk workouton is. Reméljük ő lesz a következő Antonio Brown.
több mint 13 éve
gabimalu
175
ja ezert kerdezem, hogy most akiket valasztunk azok roster vagy cut eselyesek? Mert mi altalaban cutoljuk a hatso koroseinket...
több mint 13 éve
7/24. - Toney Clemons, WR (Colorado)