Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Mock draft game-ben én is behúztam, és tartom, amit akkor róla írtam:Negyedik körben még vihettem volna Tomlinék nagy kedvencét, Peadet, de helyette megkapják Rainey-t, aki jó kis szituációs RB. Jól kap el, visszahordásoknál is veszélyes, teljesen más stílus, mint a többi futónk, így jól kiegészítheti a mostani running back állományt. Mellesleg ezzel megvan a szokásos Gator pick, igaz most nem az OL-be.vassadiElfogadható pick.
Most pedig két kör szünet.
több mint 13 éve
Vagyis Rizsa utánzat floridából Acélvárosba???polamaluNem.. Rice jóval erősebb.
Rainey 3 playt bírna futóként.. inkább Harvin-féle, csak nem elkapó, hanem futó.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Aszittem Batch is kicsigyorserős..
több mint 13 éve
Vagyis Rizsa utánzat floridából Acélvárosba???
több mint 13 éve
Ha azt írom, hogy nem örülök neki, elhiszitek? 😀 Ő az a kis mérető, extra gyors futó, aki nálunk nincs, és aki lehet, hogy keveset van fent, de akkor képes váratlant húzni, és akár egy meccset is eldönteni ezzel. Szerintem jó pick az 5. körben. 😉
több mint 13 éve
RB Floridából Rainey Chris ki ez???polamaluEhem... speed, speed, speed.
Gyakorlatilag 6-8 playre lesz jó meccsenként.. de abba könnyen besülhet egy TD. Valamiért nem örülök, hogy hozzátok ment :S
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
gabimalu
175
Rainey, Chris RB
több mint 13 éve
RB Floridából Rainey Chris ki ez???
több mint 13 éve
RB 😀
több mint 13 éve
Nnnnaa igazatok lett,grat!!
több mint 13 éve
5/24 - Chris Rainey, RB (Florida)
több mint 13 éve
Raiders bejelent mi jövünk.
több mint 13 éve
Na pont ezért lenne jó egy Polk-szerű tehetség, akiben van fantázia, de Rainey-t is nagyon sasoltuk, hogy egy phildelphiai képzavarral éljek, 😉
több mint 13 éve
Bezony,figyeljétek meg,idén Batch és Clay is odaver... 😛 😛Abban a fal is benne van erősen. Most majd lesz kinek a hátánpolamaluTelevagyunk RB-vel.BlitzburghRettegnek is a futójátékunktól liga szerte. 😉FranzFerdinand
több mint 13 éve
Olyan RB már nincs... 😉 😉BlitzburghCsak szituációs RB kell. Bár szerintem a mostani állomány is megfelel, legfeljebb visszahoznánk Moore-t.
több mint 13 éve
Abban a fal is benne van erősen. Most majd lesz kinek a hátánRettegnek is a futójátékunktól liga szerte. 😉FranzFerdinandÉn RB-en se lennék meglepődve: Polk vagy Rainey.FranzFerdinandTelevagyunk RB-vel.Blitzburgh
több mint 13 éve
Olyan RB már nincs... 😉 😉Rettegnek is a futójátékunktól liga szerte. 😉FranzFerdinandÉn RB-en se lennék meglepődve: Polk vagy Rainey.FranzFerdinandTelevagyunk RB-vel.Blitzburgh
több mint 13 éve
Rettegnek is a futójátékunktól liga szerte. 😉Én RB-en se lennék meglepődve: Polk vagy Rainey.FranzFerdinandTelevagyunk RB-vel.Blitzburgh
több mint 13 éve
Televagyunk RB-vel.BlitzburghDe Tomlin még korábban nyilatkozta, hogy biztosan hozunk RB-t draftról vagy FA-ról, úgyhogy benne van.
Akkor lehet Luke Nix is, nem? Elméletileg nagyon tetszett nekünk, és bent van. :rolleyes:FranzFerdinandÉn inkább OT-t hoznék, a guard már nagyjából rendben van. Bár nem tartom valószínűnek most az OL picket.
több mint 13 éve
Mint kutya bolhával 😀Én RB-en se lennék meglepődve: Polk vagy Rainey.FranzFerdinandTelevagyunk RB-vel.Blitzburgh
több mint 13 éve
Én RB-en se lennék meglepődve: Polk vagy Rainey.FranzFerdinandTelevagyunk RB-vel.
több mint 13 éve
Akkor lehet Luke Nix is, nem? Elméletileg nagyon tetszett nekünk, és bent van. :rolleyes:
több mint 13 éve
Potter, ha elsőbe volt várva miért, sérülés, magatartás vagy egyéb??
több mint 13 éve
Én RB-en se lennék meglepődve: Polk vagy Rainey.
több mint 13 éve
Szerinted reálisan,rámegyünk Fangupora,most hogy Ta'amu megvan?BlitzburghNem tudom. Nem lenne hülyeség. Vannak még bent jó project OL-emberek, például James Brown vagy Matt McCants, vagy a korábban egyértelműen első körbe várt Nate Potter; vihetünk WR-t is, stb. Mindjárt kiderül.