Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Toney Clemons és Mike Adams is aláírta a szerződését.
több mint 13 éve
Igen, ez a vízió elég esélytelen. Minden szempontból. Meg abban is kevéssé hiszek, hogy Punci után hirtelen még két draftoltunk azonnal kezdő lehessen, és überfasza is legyen. Mondjuk tanulni nincs kitől nekik😛, tehát a mélyvíz lehetősége adott ugyan.kishasziDeCastro egyértelmű kezdő, a két teljes évet kihagyó Colonnal szemben pedig Adams-nek is lehet esélye.
több mint 13 éve
Igen, ez a vízió elég esélytelen. Minden szempontból. Meg abban is kevéssé hiszek, hogy Punci után hirtelen még két draftoltunk azonnal kezdő lehessen, és überfasza is legyen. Mondjuk tanulni nincs kitől nekik😛, tehát a mélyvíz lehetősége adott ugyan.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Evan Silva a 11. helyre tesz minket az OL-ek rangsorában: "Beyond RG3 and Luck, perhaps no first-round pick represented a better match of player and team than David DeCastro to the Steelers. A plug-and-play starter, DeCastro will shore up a weak spot on Pittsburgh's line. And the Steelers have more options than they've had in awhile. Colon could kick to left guard if second-rounder Adams proves pro ready, with Gilbert staying at right tackle, his 2011 position. Pouncey has made the Pro Bowl in each of his first two years, earning All-Pro honors in the last. Seemingly an annual weakness, Pittsburgh's offensive line could suddenly become a 2012 strength. No position group improved more in this year's draft."Még ha Adams kezdő kalibernek is bizonyul újonc évében, akkor is legfeljebb a jobb oldalon kaphat szerepet, ez a szezon LT-ként Gilberté, de erről itt is volt már szó. Colon guardként való szerepeltetését tavaly is felhozták, de ebből szerintem idén sem lesz semmi, mert DeCastróval OG poszton már rendben vagyunk, ellenben az OT-knél így nem maradna depth.
több mint 13 éve
Én is msot olvasom Ádi, ideje volt már...
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Pouncey bokája, amivel a 2010-es AFC-döntő óta bajlódott, a januári műtétet követően már teljesen egészséges, és ha minden jól megy, az OTA-kon is részt vehet.
több mint 13 éve
Melyik picket kellett volna beáldozni egy feltrédért?kittliEz nem derült ki, de a harmadik körös pick a reális.
több mint 13 éve
Ed Bouchette szerint Colberték nem fognak élni azzal az opcióval, hogy június 15. után a tavalyi fizetésének 110%-ára csökkenthetik Wallace RFA tenderének értékét, abban bízva, hogy ezzel a(z egyértelműen Wallace számára kedvező) lépéssel elősegíthetik a hosszútávú szerződés megkötését.1. Helyes lépésnek tartom, éreztetni kell vele, hogy nem kihasználni akarjuk, kipréselni belőle kispénzért amit lehet, hanem megbecsüljük és számítunk egy korrekt hosszútávú egyezségre.
Colbert a draft első napján tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy DeCastro egyike volt azon játékosoknak, akikért adott esetben feltradeltek volna. La Canfora információi szerint a Jets lett volna a cserepartner: már előkészítették az üzletet, a Jets FO azt tervezte, hogy 1/24-nél behúzzák Bruce Irvint vagy Quinton Coples-t, de a Seahawks pont előttük elvitte Irvint, Ryanék pedig nem akartak kockáztatni, így elálltak a trade-től, és draftolták Coples-t.vassadi
2. Ez meg a mázli faktor, hogy minden kompromisszum nélkül tudtuk megoldani az első körös választást. Melyik picket kellett volna beáldozni egy feltrédért?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Ed Bouchette szerint Colberték nem fognak élni azzal az opcióval, hogy június 15. után a tavalyi fizetésének 110%-ára csökkenthetik Wallace RFA tenderének értékét, abban bízva, hogy ezzel a(z egyértelműen Wallace számára kedvező) lépéssel elősegíthetik a hosszútávú szerződés megkötését.Colbert a draft első napján tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy DeCastro egyike volt azon játékosoknak, akikért adott esetben feltradeltek volna. La Canfora információi szerint a Jets lett volna a cserepartner: már előkészítették az üzletet, a Jets FO azt tervezte, hogy 1/24-nél behúzzák Bruce Irvint vagy Quinton Coples-t, de a Seahawks pont előttük elvitte Irvint, Ryanék pedig nem akartak kockáztatni, így elálltak a trade-től, és draftolták Coples-t.
több mint 13 éve
Én is így gondolom. Paulson elkapó tight endként Saunders-szel vívhat position battle-t a TC-ben (az eltiltás ellenére utóbbinál az előny, Paulsonnal szemben sokat számít az egy év tapasztalat, és ő egyébként is csak project játékos), Will Johnson pedig a névrokon helyére pályázhat, mint H-back.Eltiltottként Saunders sem számít majd a limitnél, úgyhogy Pope, Paulson, esetleg Lyons vagy a WVU pro day-ről "kukázott" Will Johnson közül is biztosan rosterre kerül valaki.vassadiPope tuti roster, ha van Saunders, ha nincs. Akit FA-n igazolunk, az tuti, főleg, hogy ő Haley embere.Soldados
több mint 13 éve
Eltiltottként Saunders sem számít majd a limitnél, úgyhogy Pope, Paulson, esetleg Lyons vagy a WVU pro day-ről "kukázott" Will Johnson közül is biztosan rosterre kerül valaki.vassadiPope tuti roster, ha van Saunders, ha nincs. Akit FA-n igazolunk, az tuti, főleg, hogy ő Haley embere.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Eltiltottként Saunders sem számít majd a limitnél, úgyhogy Pope, Paulson, esetleg Lyons vagy a WVU pro day-ről "kukázott" Will Johnson közül is biztosan rosterre kerül valaki.
több mint 13 éve
Batch számot cserélt, mostantól a 20-as számot használja.http://baronbatch.com/2012/05/07/new-number-yo/
több mint 13 éve
Viszont akkor felmerül a kérdés Mendy visszatérésével kapcsolatosan is, hogy mennyi időt emészt fel a rehabilitáció, lehet többet mint szeretnénk.kittliTovábbra is fennáll annak a lehetősége, hogy egyáltalán nem léphet pályára idén.
több mint 13 éve
Adtál egy konkrétabb magyarázott és megerősítetted a véleményemet.Én meg valahogy Clay érzem legesélytelenebbnek, Redman gyengébb változatban.Clay és Dwyer ugyanaz a stílus, utóbbi viszont előbbre tart (ugyanakkor szerintem ez a szezon az utolsó lehetősége a bizonyításra), ezért gondolom, hogy ha az RB-k közül valaki nem kerül rosterre, az Clay lesz. Batch a Red Raiders-nél spread offense-ben játszott, ideális RB Haley rendszerébe, és tavaly, a TC-ben is bizonyított, úgyhogy őt az 53-as keretbe várom.vassadi
Dwyer-ben még mindig azt mondják, hogy ott a potenciál....Batch meg nem tudom miért többet várok mint Clay-tól pl.Darth
több mint 13 éve
Nem tudom miért, de ezt olyan "gyengedumának" éreztem tőle. Ha egészséges akkor ne arcoskodjon, (még ha hivatalosan tényleg nem elsőéves) ha meg nem arc akart lenni akkor meg lehet, hogy még mindig nem tökéletes. Viszont akkor felmerül a kérdés Mendy visszatérésével kapcsolatosan is, hogy mennyi időt emészt fel a rehabilitáció, lehet többet mint szeretnénk.Sztem pl Batch a legesélytelenebb, ugyanis még most sem edzhet. 😉SoldadosEdzhet, csak azért nem vett részt a rookie mini-campen, mert szerinte nincs erre szüksége, mivel nem elsőéves játékos.vassadi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Én meg valahogy Clay érzem legesélytelenebbnek, Redman gyengébb változatban.Clay és Dwyer ugyanaz a stílus, utóbbi viszont előbbre tart (ugyanakkor szerintem ez a szezon az utolsó lehetősége a bizonyításra), ezért gondolom, hogy ha az RB-k közül valaki nem kerül rosterre, az Clay lesz. Batch a Red Raiders-nél spread offense-ben játszott, ideális RB Haley rendszerébe, és tavaly, a TC-ben is bizonyított, úgyhogy őt az 53-as keretbe várom.
Dwyer-ben még mindig azt mondják, hogy ott a potenciál....Batch meg nem tudom miért többet várok mint Clay-tól pl.Darth
több mint 13 éve
Én meg valahogy Clay érzem legesélytelenebbnek, Redman gyengébb változatban.Sztem pl Batch a legesélytelenebb, ugyanis még most sem edzhet. 😉Továbbá sztem Scott - sajnos - rosteren marad. Kugler tuti szereti, Bills-ből hozta... Végülis felőlem lehet backup, csak a pályán ne lássam. 😊SoldadosStarks szerintem TC-ben lenyomhatná, hiába Kugler imádata.
Továbbá számolni kell a roster tekintetében Hamptonnal és Mendyvel is, még akkor is, ha esetleg PUP-on kezdik az idényt, mert utána aktivizálva lesznek.SoldadosHampton értelemszerűen a harmadik számú DT-t váltaná, Mendy pedig valószínűleg Dwyer vagy Clay helyett jönne (meglátjuk, Batch milyen lesz).vassadi
Starks-szal szemben pedig szkeptikus vagyok a sérülése miatt.Soldados
Dwyer-ben még mindig azt mondják, hogy ott a potenciál....Batch meg nem tudom miért többet várok mint Clay-tól pl.
több mint 13 éve
Sztem pl Batch a legesélytelenebb, ugyanis még most sem edzhet. 😉SoldadosEdzhet, csak azért nem vett részt a rookie mini-campen, mert szerinte nincs erre szüksége, mivel nem elsőéves játékos.
több mint 13 éve
Sztem pl Batch a legesélytelenebb, ugyanis még most sem edzhet. 😉Továbbá sztem Scott - sajnos - rosteren marad. Kugler tuti szereti, Bills-ből hozta... Végülis felőlem lehet backup, csak a pályán ne lássam. 😊SoldadosStarks szerintem TC-ben lenyomhatná, hiába Kugler imádata.
Továbbá számolni kell a roster tekintetében Hamptonnal és Mendyvel is, még akkor is, ha esetleg PUP-on kezdik az idényt, mert utána aktivizálva lesznek.SoldadosHampton értelemszerűen a harmadik számú DT-t váltaná, Mendy pedig valószínűleg Dwyer vagy Clay helyett jönne (meglátjuk, Batch milyen lesz).vassadi
Starks-szal szemben pedig szkeptikus vagyok a sérülése miatt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Továbbá sztem Scott - sajnos - rosteren marad. Kugler tuti szereti, Bills-ből hozta... Végülis felőlem lehet backup, csak a pályán ne lássam. 😊SoldadosStarks szerintem TC-ben lenyomhatná, hiába Kugler imádata.
Továbbá számolni kell a roster tekintetében Hamptonnal és Mendyvel is, még akkor is, ha esetleg PUP-on kezdik az idényt, mert utána aktivizálva lesznek.SoldadosHampton értelemszerűen a harmadik számú DT-t váltaná, Mendy pedig valószínűleg Dwyer vagy Clay helyett jönne (meglátjuk, Batch milyen lesz).
több mint 13 éve
Az öt RBt esélytelennek tartom, szerintem a Dwyer - Clay - Batch hármasból maximum kettő lesz rosteren.tenorxAlapvetően én sem tartanám valószínűnek, de a depth mindenhol rendben van még így is. A különbség annyi tavalyhoz képest, hogy a 6 WR - 4 RB helyett most 5-5 lenne, egy ST only játékos helyett Rainey személyében jönne egy szituációs RB, akit valószínűleg futó létére is többet használnánk elkapóként, mint Battle-t, és visszahordónak is alkalmas. Ezek alapján vállalható. A dolog ott bukhat meg, hogy tavaly az ötödik WR-ünk Ward volt, idén pedig csak egy project játékos, valószínűleg Clemons lenne (hacsak nem hozunk egy veteránt, pl. Plaxicót), és emiatt elképzelhető, hogy a staff akar még egy elkapót a rosterre; illetve az öt running back tényleg kicsit túlzásnak tűnik, még Mendenhall hiányában is (szerintem Dwyer és Clay között dőlne el, és utóbbinak alighanem idén is maradna a PS).
több mint 13 éve
Az öt RBt esélytelennek tartom, szerintem a Dwyer - Clay - Batch hármasból maximum kettő lesz rosteren.tenorxEz pontosan így van. A futókat én is pont így látom.
Továbbá sztem Scott - sajnos - rosteren marad. Kugler tuti szereti, Bills-ből hozta... Végülis felőlem lehet backup, csak a pályán ne lássam. 😊
Továbbá számolni kell a roster tekintetében Hamptonnal és Mendyvel is, még akkor is, ha esetleg PUP-on kezdik az idényt, mert utána aktivizálva lesznek.

több mint 13 éve
Az öt RBt esélytelennek tartom, szerintem a Dwyer - Clay - Batch hármasból maximum kettő lesz rosteren.
több mint 13 éve
Egy korai roster prediction:QB: Ben, Leftwich, C. Batch
RB: Redman, Dwyer, Clay, B. Batch, Rainey
WR: Wallace, A. Brown, Sanders, Cotchery, Clemons(?)
TE: Miller, Johnson, Saunders
OT: Gilbert, Colon, Adams
OG: DeCastro, Legursky, Foster, Essex
C: Pouncey
DE: Keisel, Hood, Heyward
DT: McLendon, Ta'amu
OLB: Harrison, Woodley, Worilds, Carter
ILB: Timmons, Foote, Sylvester, Spence
CB: Ike, Lewis, C. Allen, C. Brown
S: Troy, Clark, Mundy, W. Allen
K: Suisham(?)
P: Kapinos(?)
LS: Greg Warren
Ez így 48 játékos. Ahova mindenképpen kell még backup, az az OT (Starks, Jonathan vagy Chris Scott, esetleg a másodéves Trevis Turner?), a DL-ben mindkét poszt (a most rosteren lévők közül a tavalyi szezonban Al Woods és Corbin Bryant került be az 53-as keretbe), és szerintem egy ötödik CB-t is viszünk majd. A maradék egy helyen az elkapóknál és tight endeknél mehet a variálás. Tavaly hat WR volt rosteren, de idén szerintem öt is elég lehet, mert Battle úgyis csak special teamer volt, helyette pedig ott van Rainey, akit egyes play-eknél slot WR-ként is használhatunk. Pope és Paulson harcolhat az utolsó roster spotért, vagy Wes Lyons, mint WR-TE hibrid (ebben az esetben Johnson lehetne "teljes munkaidős" fullback), esetleg még egy extra falember jöhet szóba. Az öt RB soknak tűnhet, de ezek alapján belefér, főként úgy, hogy Rainey szituációs elkapóként és returnerként is szerephez juthat.