Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 256 — 毎日何かを学ぶ
Ki nem sza..ja le, hogy odaát mennyire utálják a pofájukat. Szerintem, ha Steelers szurkolók közt kérdeztek volna biztos egyik sem szerepel. Mi a Steeler Nation a világon bárhol szeretjük amit csinálnak és ahogyan. JH meg ne simogasson, hanem ba...on oda, mert azt csípjük. 😀
több mint 13 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 825 — Steelers fan
http://sports.yahoo.com/news/5-most-hated-players-nfl-170200356--nfl.html

"fined and suspended for illegal hits time and time again"

Má megen ez a netto faszság...Blitzburgh
Ha Ward nem vonult volna vissza akkor most 5/3 lenne az arány. Mondjuk ez tényleg nem az az édi-bédi cukipofa ötösfogat. (kivéve az isteni Tim-et 😀 )

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
http://sports.yahoo.com/news/5-most-hated-players-nfl-170200356--nfl.html

"fined and suspended for illegal hits time and time again"

Má megen ez a netto faszság...
több mint 13 éve
Ja azok régiek, azokra azért nem gondoltam, az utóbbi pár hétre értettem.
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Ahogy elnézem az AFC North csapatait sérüléshullám lepte el, csak mi maradjunk ki belőle. Browns Phil Taylor, Ravens Suggs.polamalu
Steelers Mendenhall-Hampton 😊
De odébb van még a szezon, lesznek még sérülések és akár itt is lehet.

több mint 13 éve
Ahogy elnézem az AFC North csapatait sérüléshullám lepte el, csak mi maradjunk ki belőle. Browns Phil Taylor, Ravens Suggs.
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
A csapat még hétfőn elküldte az UDFA kicker Grant Resselt, úgyhogy Suisham első kihívója nem járt sikerrel.
több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
10 vagy IKSZ, szerinted ki lesz a kezdő? Colon és Gilbert kezdhet esetleg?kishaszi
Szerintem Gilbert és Colon, kivéve ha van sérülés, mert akkor Adams. De ez nálunk nem szokás. Mármint a rookiek kezdése. Mert ilyen a Steelers. De szerintem DeCastro kezdése se biztos. Kivéve, ha lesznek sérülések.

Viccen kívül szerintem is Gilbert meg Colon kezd, de ha szarok lesznek évközben bevetjük Adamst, DeCastro kezdését pedig borítékolom.
több mint 13 éve
A következő trash-áradat meg abból lesz, hogy mindenki egyesével leírja és poénkodik egy sort azon, hogy trasheltünk.
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 024 — Steelers fan
10 vagy IKSZ, szerinted ki lesz a kezdő? Colon és Gilbert kezdhet esetleg?

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
Most olvasom,hogy BB szerint 90%-ban új az offense playbook.
Baromi kiváncsi vagyok,hogy ebből mennyit fogunk látni,én sokat várok tőlük,ha nem is idén,de jövőre mindenképp.
több mint 13 éve
Nekem meg fogadásom van arra, hogy Ben Roethlisberger nevű frissdiplomás srác lesz az irányító, persze ha sérülés nem jön közbe 😛
Sőt szerintem a hazai meccseket a Heinzen játsszuk, és azt is le merem fogadni, hogy jó pár fanatikus egy sárga törölközőt fog forgatni.
Egy kicsit más.
Idén is lesz családi nap a Steelers familyben. Aki szeretne részt venni, és még nem értesült róla, az az oldalunkon vagy a Face-n talál infókat.
Béka önökkel uraim 😀 Brekk
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Soldi, szívesen fogadok veled egy rekesz sörbe, hogy DeCastro kezdő lesz, kivéve ha sérül. 😛Stez
DeCastróra írtam, hogy van esélye.Soldados
De én azt írtam, szerintem tutira kezdeni fog, nem, hogy van esélye.
Mindegy.Stez
Én meg nem fogadok olyanra, aminek bekövetkezésére látok esélyt, méghozzá nem is oly kicsit, noha a tutitól messze érzem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 251 — Whoops, looks like something went wrong.
Soldi, szívesen fogadok veled egy rekesz sörbe, hogy DeCastro kezdő lesz, kivéve ha sérül. 😛Stez
DeCastróra írtam, hogy van esélye.Soldados
De én azt írtam, szerintem tutira kezdeni fog, nem, hogy van esélye.
Mindegy.

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
DeCastróra írtam, hogy van esélye.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 47 251 — Whoops, looks like something went wrong.
Soldi, szívesen fogadok veled egy rekesz sörbe, hogy DeCastro kezdő lesz, kivéve ha sérül. 😛

több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Légyszíves írjátok már még le 3 oldalon keresztül, hogy
- Gilbert meg Colon lesz a két kezdő.
-De a sérülések közbeszólhatnak
-De Gilbert és Colon lesz a két kezdő
-És a sérülések?
-Fogadjunk, hogy Gilbert és Colon lesz a két kezdő.
-Oké
-És a sérülések?
-Ja, hogy a sérülések. De Gilbert és Colon lesz a két kezdő.tenorx
DeCastrot kihagytad..... hogy ő meg csak azért lehet kezdő mert..... 😀

több mint 13 éve
tenorx 14 041 — fő libsi
Légyszíves írjátok már még le 3 oldalon keresztül, hogy
- Gilbert meg Colon lesz a két kezdő.
-De a sérülések közbeszólhatnak
-De Gilbert és Colon lesz a két kezdő
-És a sérülések?
-Fogadjunk, hogy Gilbert és Colon lesz a két kezdő.
-Oké
-És a sérülések?
-Ja, hogy a sérülések. De Gilbert és Colon lesz a két kezdő.
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 854 — Giants fan
Ennyi. Nekem meg Adams-re van egy fogadásom 😊Szesze
Mármint úgy gondoltam, hogy megindoklod, miért gondolod így, nem pedig leírod mégegyszer, hogy szerinted biztosan nem lesz kezdő Adams.

Adams jobb prospect, mint Gilbert volt anno, aki ugyanakkor rookie évében is elég megbízható teljesítményt nyújtott RT-ként, pass protectionben és run blockingban egyaránt. Colonnal nem hasonlítanám össze Gilbertet, mert ő mindössze egy meccset játszott a szezonban, ráadásul az egy totális összeomlás volt az egész csapat részéről. Bár ő pont nem volt rossz, egy engedett pressure és QB hit ellenére is +1.6-os értékelést kapott a PFF-től. Ennek alapján lehet mondani, hogy ha nem sérül meg, talán végig szolid teljesítményt hozott volna (a korábbi sérülése előtt is tűrhető volt), de egyelőre nem lehet megmondani, hogy ez a két komoly sérülés és a két, szinte teljes egészében kihagyott idény milyen hatással lesz rá. Nem mondom, hogy biztosan nagyon vissza fogja vetni, remélem, hogy nem így lesz, de ha mégis, akkor Adams-nek esélye van bekerülni a kezdőcsapatba. Ennyi erővel az sem biztos, hogy Gilbert beválik a bal oldalon, és lehet, hogy mondjuk Starks-nak kell idén is Ben vak oldalát őriznie.vassadi
Pont azért gondolom így amit Soldi is leírt. Az, h Colon lesz a kezdő és nem Adams sokkal biztosabb, mint h DeCastro kezd 😊 persze hozzátehetem, h sztem h ne tűnjön nagyképűnek, de ez tutira így van.
Indoklás: a Steelers kb még a Giants-nél is ritkábban tesz kezdőbe újoncokat. Hogy ez miért van sztem egyértelmű.
Akkor ajánlok én is egy fogadást: Ha Adams kezdő lesz Te nyersz, ha DeCastro nem akkor én. Ha egyik sem következik be akkor nincs nyertes 😊

szerk: jah, persze ez csak akkor igaz, ha Colon nem sérül le
több mint 13 éve
Én erre ajánlok neked fogafdást. 😉 No chance - sérülést leszámítva -, hogy ne Gilbert és Colon legyen a két kezdő tackle.Soldados
Nem fogadok, mert én is szinte biztosra veszem, hogy ők lesznek a kezdők, csak azt próbálom veled megértetni, hogy ez még nem teljesen biztos. 😊vassadi
Valóban, sérülés közbeszólhat. 😛

több mint 13 éve
Én erre ajánlok neked fogafdást. 😉 No chance - sérülést leszámítva -, hogy ne Gilbert és Colon legyen a két kezdő tackle.Soldados
Nem fogadok, mert én is szinte biztosra veszem, hogy ők lesznek a kezdők, csak azt próbálom veled megértetni, hogy ez még nem teljesen biztos. 😊
több mint 13 éve
Ilyen nem lesz. 😉 5 millával senki nem lesz padon az 1. meccstől, erre ott a cut. Colon ezerszázalékos kezdő idén, ha a szakmai stáb nem lenne biztos abban, hogy sérülése után az 1. meccstől tud teljesíteni Colon, akkor már rég cut lett volna.

Ez ha tetszik, ha nem, nem kérdés a csapatnál. Gilbert LT, Colon RT. Kirobbanthatatlanul, ezt csak sérülés írhatja felül.Soldados
Vagy a cut, így van. Gondolom, hogy nem a semmire alapoztak, amikor azt mondták, jelenleg ő a kezdő RT, de majd csak a pályán, edzéseken derül ki, hogy milyen szintre tudott visszajönni.

Gilbert pedig ha nem válik be a vak oldalon, és van mögötte olyan, aki elfogadható, vagy legalábbis nála jobb teljesítményt tud nyújtani LT-ként, akkor nem fogjuk őt erőltetni, ez esetben nem lesz szükség sérülésre a váltáshoz (mint tavaly a Scott-Starks csere).vassadi
😊

Én erre ajánlok neked fogafdást. 😉 No chance - sérülést leszámítva -, hogy ne Gilbert és Colon legyen a két kezdő tackle.

több mint 13 éve
A PFF posztonként sorra veszi az előző szezon legjobb egyéni teljesítményeit, eddig a skill playerekig jutottak el. Egyelőre Miller az egyetlen játékosunk, aki felkerült valamelyik listára; 4.6-os értékeléssel a 6. helyet érte el a tight endek között az alapszakasz záró fordulójában, a Browns ellen nyújtott produkciójával:
One of a dying breed of complete tight ends, Miller finished the regular season in style by manhandling the Browns on his way to a +4.5 run blocking grade. He didn’t do much as a receiver, but sometimes when you can pick up 12 positive grades on run blocking plays (including twice blocking defensive ends to the ground) you’ve done a job that may not show up on the stat sheet, but makes a big difference in how a game plays out.
több mint 13 éve
Ilyen nem lesz. 😉 5 millával senki nem lesz padon az 1. meccstől, erre ott a cut. Colon ezerszázalékos kezdő idén, ha a szakmai stáb nem lenne biztos abban, hogy sérülése után az 1. meccstől tud teljesíteni Colon, akkor már rég cut lett volna.

Ez ha tetszik, ha nem, nem kérdés a csapatnál. Gilbert LT, Colon RT. Kirobbanthatatlanul, ezt csak sérülés írhatja felül.Soldados
Vagy a cut, így van. Gondolom, hogy nem a semmire alapoztak, amikor azt mondták, jelenleg ő a kezdő RT, de majd csak a pályán, edzéseken derül ki, hogy milyen szintre tudott visszajönni.

Gilbert pedig ha nem válik be a vak oldalon, és van mögötte olyan, aki elfogadható, vagy legalábbis nála jobb teljesítményt tud nyújtani LT-ként, akkor nem fogjuk őt erőltetni, ez esetben nem lesz szükség sérülésre a váltáshoz (mint tavaly a Scott-Starks csere).
több mint 13 éve
Adams-nek nincs esélye. Colon nem azért van Isten tudja hány millával a keretben, hogy ne legyen kezdő. No chance. Guilbert LT, ezt megmondták, Colon pedig sok millájával tuti RT.Soldados
Nyilván nem fogjuk látatlanban kidobni Colont, mert a staff sem látta még, hogy mit tud két sérülés - két kihagyott szezon után a pályán. De ha netán nem nyeri vissza a régi formáját, és Adams sokkal jobb lesz nála, akkor nem számít, Colon mennyit keres, megy a padra. Az teljesen érthető, hogy most vele számolnak kezdő RT-ként, de lehet, hogy a TC alatt az említett okok miatt (bár természetesen én is azt remélem, hogy a régi Colont látjuk majd) máshogy alakul majd a helyzet. Ugyanígy terv Gilbert LT-ként való szerepeltetése, de semmi sem garantálja, hogy be is válik a bal oldalon.vassadi

Ez ha tetszik, ha nem, nem kérdés a csapatnál. Gilbert LT, Colon RT. Kirobbanthatatlanul, ezt csak sérülés írhatja felül.