Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 778
Adams-nek nincs esélye. Colon nem azért van Isten tudja hány millával a keretben, hogy ne legyen kezdő. No chance. Guilbert LT, ezt megmondták, Colon pedig sok millájával tuti RT.Soldados
Nyilván nem fogjuk látatlanban kidobni Colont, mert a staff sem látta még, hogy mit tud két sérülés - két kihagyott szezon után a pályán. De ha netán nem nyeri vissza a régi formáját, és Adams sokkal jobb lesz nála, akkor nem számít, Colon mennyit keres, megy a padra. Az teljesen érthető, hogy most vele számolnak kezdő RT-ként, de lehet, hogy a TC alatt az említett okok miatt (bár természetesen én is azt remélem, hogy a régi Colont látjuk majd) máshogy alakul majd a helyzet. Ugyanígy terv Gilbert LT-ként való szerepeltetése, de semmi sem garantálja, hogy be is válik a bal oldalon.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Ennyi. Nekem meg Adams-re van egy fogadásom 😊Szesze
Mármint úgy gondoltam, hogy megindoklod, miért gondolod így, nem pedig leírod mégegyszer, hogy szerinted biztosan nem lesz kezdő Adams.

Adams jobb prospect, mint Gilbert volt anno, aki ugyanakkor rookie évében is elég megbízható teljesítményt nyújtott RT-ként, pass protectionben és run blockingban egyaránt. Colonnal nem hasonlítanám össze Gilbertet, mert ő mindössze egy meccset játszott a szezonban, ráadásul az egy totális összeomlás volt az egész csapat részéről. Bár ő pont nem volt rossz, egy engedett pressure és QB hit ellenére is +1.6-os értékelést kapott a PFF-től. Ennek alapján lehet mondani, hogy ha nem sérül meg, talán végig szolid teljesítményt hozott volna (a korábbi sérülése előtt is tűrhető volt), de egyelőre nem lehet megmondani, hogy ez a két komoly sérülés és a két, szinte teljes egészében kihagyott idény milyen hatással lesz rá. Nem mondom, hogy biztosan nagyon vissza fogja vetni, remélem, hogy nem így lesz, de ha mégis, akkor Adams-nek esélye van bekerülni a kezdőcsapatba. Ennyi erővel az sem biztos, hogy Gilbert beválik a bal oldalon, és lehet, hogy mondjuk Starks-nak kell idén is Ben vak oldalát őriznie.vassadi
Adams-nek nincs esélye. Colon nem azért van Isten tudja hány millával a keretben, hogy ne legyen kezdő. No chance. Guilbert LT, ezt megmondták, Colon pedig sok millájával tuti RT.

Gilbert pedig csak azért lett kezdő, mert Colon megsérült és Scott egy rakás szar volt, amúgy sem lett volna. És normál esetben DeCastro sem lenne, de neki is csak esélye van rá.

Annál amúgy kevés rizikósabb dolgot tudnék elképzelni, minthogy a falunk teljes jobb oldala újonc legyen, ez talán még meredekebb lenne, mint tavaly Scott-tal nekivágni a szezonnak...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ennyi. Nekem meg Adams-re van egy fogadásom 😊Szesze
Mármint úgy gondoltam, hogy megindoklod, miért gondolod így, nem pedig leírod mégegyszer, hogy szerinted biztosan nem lesz kezdő Adams.

Adams jobb prospect, mint Gilbert volt anno, aki ugyanakkor rookie évében is elég megbízható teljesítményt nyújtott RT-ként, pass protectionben és run blockingban egyaránt. Colonnal nem hasonlítanám össze Gilbertet, mert ő mindössze egy meccset játszott a szezonban, ráadásul az egy totális összeomlás volt az egész csapat részéről. Bár ő pont nem volt rossz, egy engedett pressure és QB hit ellenére is +1.6-os értékelést kapott a PFF-től. Ennek alapján lehet mondani, hogy ha nem sérül meg, talán végig szolid teljesítményt hozott volna (a korábbi sérülése előtt is tűrhető volt), de egyelőre nem lehet megmondani, hogy ez a két komoly sérülés és a két, szinte teljes egészében kihagyott idény milyen hatással lesz rá. Nem mondom, hogy biztosan nagyon vissza fogja vetni, remélem, hogy nem így lesz, de ha mégis, akkor Adams-nek esélye van bekerülni a kezdőcsapatba. Ennyi erővel az sem biztos, hogy Gilbert beválik a bal oldalon, és lehet, hogy mondjuk Starks-nak kell idén is Ben vak oldalát őriznie.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Colon és Gilbert kezdő. az egyenlő teljesítmény kevés, sokkal-sokkal jobbnak kell lennie, hogy kezdőbe kerüljön ez pedig nem fog megtörténni. És mondom, ha legalább egyetlen igazán normális OG-nk lenne, akkor szvsz DeCastro sem kezdene, de még így sem vagyok ebben biztos.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Arra akartam célozni hogy az iszonyatosnagy rutinú Koloncunkkal kb megegyező teljesítményt tett le az asztalra a csikasz Gilbert 😊
Namost Adams !elvileg! most magasabban rangsorolt OT, mint tavaly Gilbert volt (füvészkertes problémát most ne vegyük ide). Azóta nem hiszem hogy Kolonc annyival pengébb lenne.
Persze lehet hülye vagyok, csak próbálok okoskodni 😀The terrible towel
Lehet mind hülyék vagyunk, de én is így saccoltam először. Bár az is igaz azért a rutin Colon képviseli ami nem ártana.......(én drukkolok neki, de akkor a hájas seggét jó helyre rakja mindig és maradjon egészséges)

Majd jön Soldi és megmondja, hogy senki nem fog itt kezdeni az idei draftról.....😊 (ami alap esetben igaz is szinte minden posztot, csak hát az O fal azon szinte csak upgrade-elni lehet. 😊 )

több mint 13 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Arra akartam célozni hogy az iszonyatosnagy rutinú Koloncunkkal kb megegyező teljesítményt tett le az asztalra a csikasz Gilbert 😊
Namost Adams !elvileg! most magasabban rangsorolt OT, mint tavaly Gilbert volt (füvészkertes problémát most ne vegyük ide). Azóta nem hiszem hogy Kolonc annyival pengébb lenne.
Persze lehet hülye vagyok, csak próbálok okoskodni 😀
több mint 13 éve
Szesze New York Giants 21 854 — Giants fan
Ja, Colon is arra a kemény 1-2 meccsre amit letolt tavaly milyen "csodálatosan" játszott... A hányinger még hízelgő jelző lenne rá. Beállt helyette Gilbert és nem volt szvsz akkora minőségromlás (sőt...). Jó voltak rookie mistake-jei, de akkoris, Colon meg olyan rozsdás volt mint 2.világháborús roncs a tenger fenekén.
Simán lehet hogy lenyomja TC-ben Adams, az esély megvan rá.The terrible towel
Ez most akkor dicséret vagy mifene? 😀ulpianus
Ez azt jelenti, h a rookie mistake-ek elkövetésekor időnként el is hányta magát 😊
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ja, Colon is arra a kemény 1-2 meccsre amit letolt tavaly milyen "csodálatosan" játszott... A hányinger még hízelgő jelző lenne rá. Beállt helyette Gilbert és nem volt szvsz akkora minőségromlás (sőt...). Jó voltak rookie mistake-jei, de akkoris, Colon meg olyan rozsdás volt mint 2.világháborús roncs a tenger fenekén.
Simán lehet hogy lenyomja TC-ben Adams, az esély megvan rá.The terrible towel
Ez most akkor dicséret vagy mifene? 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
A nevek nem érdekesek,tökmindegy ki van a falban,ha meg tudják valósítani Haley terveit,BB-nek csak meccsenként 1 zsák jut,és hasít az O,már boldogok leszünk.
több mint 13 éve
Simán lehet hogy lenyomja TC-ben Adams, az esély megvan rá.
több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 278 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Igen igen, megy az elbeszélés, illetve a csűrés csavarás.

A lényeg, hogy DeCastro-nak azért van esélye kezdeni, mert benne van a legtöbb potenciál, illetve nincs előtte megfelelő RUTINOS játékos.

Adams-nél annyival másabb a helyzet, hogy valószínű azért gyengébb képességű jelenleg, továbbá van rutinosabb játékos előtte COLON!!! Így valószínű csere lesz. (azért megjegyzem, ha colon jól vissza tud térni és egészséges tud maradni, amire szükség lenne, mert ezt a fiatal O falat szerintem szétkapja egy komolyabb D)

több mint 13 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 278
Szerintem DeCastro kezdő lesz, mert még újoncként is jobbnak tartom a keretünkben lévő többi guardnál. Újonc ide vagy oda, jobb a többi guardnál. Szerintem hiba lenne nem kezdetni.

Steelers fan
több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 024 — Steelers fan
Végül is jól elmondogatjátok, amit írtam😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Adams viszont tuti nem lesz az, max sérülés esetén lesz esélye csapatba kerülni.Szesze
Ezt kifejtenéd bővebben?vassadi
Gilbert-Colon lesz a kezdő, no question about that.

És én De Castro kezdőségében sem vagyok biztos, csak van rá esélye.Soldados
Ennyi. Nekem meg Adams-re van egy fogadásom 😊
(DeCastro-ra is lenne, ha ott is Colon szintű veterán játszana a helyén, de mivel ez nem áll fenn, így lehet h kezdő lesz tényleg. Erre írtam, h optimális esetben ő sem kezdene)
több mint 13 éve
Adams viszont tuti nem lesz az, max sérülés esetén lesz esélye csapatba kerülni.Szesze
Ezt kifejtenéd bővebben?vassadi
Gilbert-Colon lesz a kezdő, no question about that.

És én De Castro kezdőségében sem vagyok biztos, csak van rá esélye.

több mint 13 éve
Ezt kifejtenéd bővebben?
több mint 13 éve
Paulson és Frederick is aláírt, így már csak hárman vannak hátra az idei draft class-ból.
több mint 13 éve
DeCastro pedig messze nem "egyértelmű kezdő". Ez nem az NCAA, hanem az NFL. Itt nem 10 éves nyikhajok, hanem Hamptonok állnak majd szemben vele. Megvan benne a potenciál, hogy újoncként kezdő legyen (és már ez is ritka), de ehhez kőkeményen meg kell dolgoznia.Soldados
Akkor átfogalmazom, mielőtt ebből is értelmetlen vita alakul ki: nyilvánvaló, hogy neki is meg kell küzdenie a helyért, de szerintem a (training camp) végén megkérdőjelezhetetlen lesz a helye a kezdőcsapatban. Vagyis nincs kétségem afelől, hogy végül kezdő lesz; így gondoltam, hogy "egyértelmű kezdő". (Van rá egy fogadásom, ha már sütivel döntetlen lett.)
több mint 13 éve
Igen, ez a vízió elég esélytelen. Minden szempontból. Meg abban is kevéssé hiszek, hogy Punci után hirtelen még két draftoltunk azonnal kezdő lehessen, és überfasza is legyen. Mondjuk tanulni nincs kitől nekik😛, tehát a mélyvíz lehetősége adott ugyan.kishaszi
DeCastro egyértelmű kezdő, a két teljes évet kihagyó Colonnal szemben pedig Adams-nek is lehet esélye.vassadi
Én inkább úgy fogalmaznék, h DeCastronak van esélye, h kezdő legyen az elejétől (ideális esetben neki sem lenne), Adams viszont tuti nem lesz az, max sérülés esetén lesz esélye csapatba kerülni.Szesze
Agree.

több mint 13 éve
Igen, ez a vízió elég esélytelen. Minden szempontból. Meg abban is kevéssé hiszek, hogy Punci után hirtelen még két draftoltunk azonnal kezdő lehessen, és überfasza is legyen. Mondjuk tanulni nincs kitől nekik😛, tehát a mélyvíz lehetősége adott ugyan.kishaszi
DeCastro egyértelmű kezdő, a két teljes évet kihagyó Colonnal szemben pedig Adams-nek is lehet esélye.vassadi
Én inkább úgy fogalmaznék, h DeCastronak van esélye, h kezdő legyen az elejétől (ideális esetben neki sem lenne), Adams viszont tuti nem lesz az, max sérülés esetén lesz esélye csapatba kerülni.
több mint 13 éve
Bármit csak ne a rush-rush-(ima mormolás) pass féle kőbunkó stratégiát lássuk 😀The terrible towel
Ezt csak vezetésnél csináltuk, s nagyon remélem a jövőben si ezt fogjuk látni, mert előnyben ölni kell az órát. Csak persze ezt hatékonyan kell tenni, úgy, hogy pl a 3rd and shortokat megcsináljuk.

DeCastro pedig messze nem "egyértelmű kezdő". Ez nem az NCAA, hanem az NFL. Itt nem 10 éves nyikhajok, hanem Hamptonok állnak majd szemben vele. Megvan benne a potenciál, hogy újoncként kezdő legyen (és már ez is ritka), de ehhez kőkeményen meg kell dolgoznia.

több mint 13 éve
Bármit csak ne a rush-rush-(ima mormolás) pass féle kőbunkó stratégiát lássuk 😀
több mint 13 éve
Ben tegnap Rich Eisennel beszélgetett, és akárcsak a tavalyi offseasonben, idén is a no-huddle-t hajtja: "I get a little confused at times because so much has been made about us, quote-unquote, throwing the ball too much, or going back to Steeler football and running the ball more. In these meetings I've had with coach Haley, he's all about the no-huddle and using our wide receiver weapons and throwing the ball and stuff like that."

Arians-szel tavaly ebből nem sok minden lett, ő az összeszokatlan támadófallal indokolta a kevés no-huddle-t. Meglátjuk, Haley mennyit fogja alkalmazni, bár ő nem az a fajta OC, aki ilyenektől visszariad.
több mint 13 éve
Jött Rayner kicker posztért harcolni.
Nálunk nem volt rossz két éve, de aztán... hagyjuk.Bazzani
Egyelőre csak vizitre érkezett, és rajta kívül két linebacker, Matt Roth és Brandon Johnson is ma jön látogatóba a csapathoz. Állítólag a Bucs-tól elküldött kickerért, Jake Rogers-ért is nyújtottunk be waiver claimet, de őt a Cowboys vitte el.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 080 — Axel Foley
Jött Rayner kicker posztért harcolni.
Nálunk nem volt rossz két éve, de aztán... hagyjuk.