Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Szerintem se lesz CB draft, esetleg ha valaki nagyon csúszik, és durva value pick lenne. De én inkább OLt/defenset draftolnék tuti.
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Jah de akkor McFadden épp Pinty volt 😀tenorx
álca volt csak, megmutatta mit tud és rögtön visszavettük

nézhessünk akkor elsőkörös kornert?sutianap
Tuti nem. Egyrészt tele vagyunk fiatal és tehetséges, nagy potenciállal rendelkező cornerekkel (Allen, Brown, Lewis). Ike mostani meccsét felejtsük el, tuti 1. CB marad, 16 meccs többet számít, mint egyetlen egy. Gay pedig olcsón visszahozható lehet sztem. CB draft nem lesz az 1-3. körben ebben biztos lehetsz.Soldados
pedig azt súgja a bal vesém
(nézd majd az Ike final runt - Mundy 10y-dal hátrébbról indul s sikerül úgy seggelni nehogy odaérjen - szánalmas.com)

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 131 — 毎日何かを学ぶ

Tuti nem. Egyrészt tele vagyunk fiatal és tehetséges, nagy potenciállal rendelkező cornerekkel (Allen, Brown, Lewis), akiknek fejlődésével nagyon elégedett a szakmai stáb. Ike mostani meccsét pedig felejtsük el, tuti 1. CB marad, 16 meccs többet számít, mint egyetlen egy. Gay pedig olcsón visszahozható lehet sztem. CB draft nem lesz az 1-3. körben ebben biztos lehetsz. Idén qrva jók voltak a cornereink, ráadásul a megszokottnál kisebb safety-segítséggel és a fiatalok további fejlődésével ez 2012-ben csak még jobb lehet. Az egyik legerősebb posztunk lesz a köv. idényben.Soldados
Az Ohio State egykori DB-je Antonio Smith aláírt a Steelers csapatához három évre! 5'9 magas játékos 192 font. Senior évében 71 tackle-t csinált ezzel második volt a csapatában.
több mint 13 éve
Mondjuk én hiányolom az idei Wallace féle 95 yardos TD-t, illetve az Ő CB-jét.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Tizedes helyett:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/10/toasted-the-10-worst-cb-games-from-the-past-four-seasons/
hál Istennek a Top10ből kettő a miénk 😂sutianap

Tuti nem. Egyrészt tele vagyunk fiatal és tehetséges, nagy potenciállal rendelkező cornerekkel (Allen, Brown, Lewis), akiknek fejlődésével nagyon elégedett a szakmai stáb. Ike mostani meccsét pedig felejtsük el, tuti 1. CB marad, 16 meccs többet számít, mint egyetlen egy. Gay pedig olcsón visszahozható lehet sztem. CB draft nem lesz az 1-3. körben ebben biztos lehetsz. Idén qrva jók voltak a cornereink, ráadásul a megszokottnál kisebb safety-segítséggel és a fiatalok további fejlődésével ez 2012-ben csak még jobb lehet. Az egyik legerősebb posztunk lesz a köv. idényben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Tizedes helyett:
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/10/toasted-the-10-worst-cb-games-from-the-past-four-seasons/

nézhessünk akkor elsőkörös kornert?

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Tizedes helyett:
Jah de akkor McFadden épp Pinty volt 😀
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Érdekes cikk rólunk: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d825e3940/article/exit-interview-aging-steelers-due-for-big-offseason-turnover?module=HP11_content_stream

A lényeg: 20 millával lennénk a cap felett az új idény kezdetén... Ez azt jelenti, hogy kemény döntéseket kell meghoznia a front office-nak!

Nézzük a listát név szerint - és sztem várható történést, döntést:
Smith - visszavonul(, vagy cut)
Kemo - cut
Jonathan Scott - cut
Chris Hoke - visszavonul(, vagy cut)
De az igazán izgalmas 4 ember, amennyiben ez kevés lenne, márpedig kevés lesz, mivel nem elég csak cap alá menni, kell a hely 1-2 FA-nek (még ha nem is nagy nevek lesznek), no meg a draftra:
Ward - nagyon jelentős paycut 4 milláról
Farrior - kétlem, hogy el lehetne engedni jelenleg, de kérdés, hogy paycutot benyelne-e
Casey Hampton - dettó, jelenleg nem lehet elengedni, ráadásul ő az az ember, aki sztem tuti nem nyel be paycutot.
Harrison - nagyon-nagyon érdekes kérdés... 34 éves, sérült volt, de ha nem, akkor sem volt olyan, mint akár csak 1 éve és akkor még nem beszéltünk arról, hogy állandó célkeresztben van, volt is már eltiltása... De Worilds nem mutatott egyelőre annyit, hogy jó szívvel elengedhessük. Ez egy nagyon-nagyon érzékeny pont lehet, hogy vele mit kezdjünk, én a magam részéről még egy évet adnék neki és csak utána jöhetne a Worilds time. De nem én döntök. 😊

A cikkben egyetlen dologgal nem értek egyáltalán egyet: "Isaac Redman was good in spots, but is he the guy? Probably not." - Én a magam részéről tökéletes bizalommal vagyok Redman iránt, akár kezdőként is.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
A bírók és Steelers "jó" viszony azt hiszem régre nyúlik vissza, 2002-re biztosan. Érdekesség:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UStPXRd4Wv8
több mint 13 éve
Tizedes helyett:
hál Istennek a Top10ből kettő a miénk 😂

több mint 13 éve
Üdv Mindenkinek!

Pár éve vagyok rajongója ennek a sportnak. Kezdetektől a Steelers a kedvencem. Gyarapodjon a Steelers Nation velem is.Gabi_bácsi
üdvözlet a pokolban 😉

több mint 13 éve
Soldi!

Kivel fogadtál, hogy bevállaltad ezt a siget?vadibandi
JC6.

De amúgy egyáltalán nem gáz, alapvetően Dawkins volt megbeszélve, de én inkább kibővítettem csupa olyan emberrel, akiket szeretek Denverben és akiknek ez a franchise megköszönheti, hogy 2005-ös idény után ismét PO-ban van: Von, Doom, Champ.

több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Soldi!

Kivel fogadtál, hogy bevállaltad ezt a siget?

több mint 13 éve
Gabi_bácsi Pittsburgh Steelers 2
Üdv Mindenkinek!

Pár éve vagyok rajongója ennek a sportnak. Kezdetektől a Steelers a kedvencem. Gyarapodjon a Steelers Nation velem is.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
a legkeményebb drukker:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UStPXRd4Wv8Habi
Az.A kifordított mezben.. 😂 😂Blitzburgh
Nem a mez van kifordítva valami technikai bibi van, mert a Steelers logó és a sapkáján a felirat is fordítva van. Sőt a TT szövege is. Attól még hatalmas az öreglány. Sajnos nekem nincs már nagyim, de mennyire örülnék, ha ilyen lehetne. Bár visszagondolva, ha nem is ilyen volt, de azért imádtam 😀polamalu
A legegyszerűbb magyarázat, hogy tükörből vette fel saját magát.

több mint 13 éve
Hines belemenne a paycutba. Csak hát még így is kérdés, hogy mekkora paycutot akar a csapat és mekkorába menne még bele Hines...

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 841 — Steelers fan
Annyira most nincs igazad Soldi... Elway valóban megvédte, de a helyzet az, hogy inkább ne fejre menjen az ütközés, ezzel az elvvel egyetértek, csak a Goodell féle szarházi, álszent szabályozással nem, mert egy vétlen eset nem egyenlő a szándékos hth hittel, amit ugye engednek a futókkal szemben pl.
Az agyrázkódás necces dolog, főleg annak, akinek már volt. Hosszú távon azért egy ACL sérülés, az emberi élethez mérten lófasz a komoly agyrázkódások lehetséges "eredményeihez" képest - lásd Pat Lafontaine -. Persze, k szar, ha egy pályafutás véget ér egy térdsérülés miatt, de szignifikáns különbség van az élettani hatáshoz képest a fejet ért ütésekkel szemben. Egyébként a többivel egyetértek.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
a legkeményebb drukker:
Az.A kifordított mezben.. 😂 😂Blitzburgh
Nem a mez van kifordítva valami technikai bibi van, mert a Steelers logó és a sapkáján a felirat is fordítva van. Sőt a TT szövege is. Attól még hatalmas az öreglány. Sajnos nekem nincs már nagyim, de mennyire örülnék, ha ilyen lehetne. Bár visszagondolva, ha nem is ilyen volt, de azért imádtam 😀
több mint 13 éve
Ezt találtam most ezen kép szerint a túlórában dobott TD passz előtt a Denver illegális formációban állt fel. Persze ez egy kapálódzás, de azért figyelemre méltó, ha igaz. A győzelmet ez sem hozza meg és a Denver megérdemelte. Véleményeket kérnék olyantól aki sokkal jobban tisztában van a szabályokkal nálam. Soldi pl.polamalu
Hát ja, úgy tűnik, hogy csak 6-an vannak a LoS-on, de ez csak szőrözés, nem ezen múlott, sem a play, sem a meccs.

És azt se feledjük el, hogy azzal a hátrafelé szálló lateral passzal óriási mákunk volt, hogy belefújtak a zebrák.

Tudjunk méltósággal veszíteni, ne kezdjük ezt a bírózást, mert ezen a szabálytalanságon aztán semmi nem múlott.Soldados
Mint írtam, nem akarok erre hivatkozni, csak érdekességként tettem fel. A Denver megérdemelten nyert, jobbak voltak ezen az estén.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Ezt találtam most ezen kép szerint a túlórában dobott TD passz előtt a Denver illegális formációban állt fel. Persze ez egy kapálódzás, de azért figyelemre méltó, ha igaz. A győzelmet ez sem hozza meg és a Denver megérdemelte. Véleményeket kérnék olyantól aki sokkal jobban tisztában van a szabályokkal nálam. Soldi pl.polamalu
Ezt simán elszokták engedni 7 emberes felállásnak vonalonnak már. Szigorúan véve tényleg kéne egy fél yardot legalább TE-nek előrébb állnia, de rengeteg csapatnál 2 TE-s felállásnál észrevehető ez, nem igazán fújják be, hacsak TE nem áll még hátrébb látványosan.
több mint 13 éve
A verebek csiripelése szerint Warrior és Ward nem vonul vissza, Hoke viszont igen. Smith-ről egyelőre nincs hír.

Előbbi kettővel viszont a cap helyzet miatt lehet gond, tehát a cut sem kizárt, vagy a paycut. Természetesen az utóbbi lenne a jobb megoldás.

És még egy kis apró gondolat a vasárnapi meccsel kapcsolatban. Goodell remélem boldog volt a New York-i irodájában, hogy Decker majd' a térdét törte egy legális hittől... Hülye fasz. Qrvára sajnálom Deckert, ő az első áldozata a liga faszságának és még olcsón megúszta, simán lehetett volna térdszalag-szakadás... Lehet, hogy normál esetben kapott volna egyet fejre, de jó esetben simán játszhatna a Pats ellen, így meg könnyen lehet hogy még az SB-n sem játszhatna... Dehát ez kell a ligának, ne agyrázkódás legyen, ami bár veszélyes, de Crosby-féle extrém eseteket leszámítva 0-2 hét közötti pihenőt okoz, ellenben egy térdszalagszakadás, vagy lábtörés akár egy egész pályafutást tehet tönkre. Hülye fasz fej, de hát ha ez kell neki, hogy a védő már csak térdre merjen támadni... Egyébként Elway qrva jó arc volt. Miután a Denver egyik beat writere betámadta Harrisont, hogy szándékosan sérülést akart okozni, maga Elway mondta ki, hogy nem így van és burkoltan utalt rá, hogy a liga rászabott büntetései kényszerítették ki, hogy a lehető legmélyebbre menjen. Nem tudom visszaadni pontosan, amit mondani akarok, de éreztem Elway szavaiban arra utalást, hogy az állandó büntetései miatt muszáj neki ennyire mélyre mennie. És ez sztem szinte biztos, hogy így is van, mert korábban lehajtott fejjel telibeverte volna (ami lehet fej, lehet váll, lehet mellkas a mozgócélpont miatt), ahogy annó Massát, így meg térd lett... De ez biztos jobb mindenkinek...

több mint 13 éve
Hát ja, úgy tűnik, hogy csak 6-an vannak a LoS-on, de ez csak szőrözés, nem ezen múlott, sem a play, sem a meccs.

És azt se feledjük el, hogy azzal a hátrafelé szálló lateral passzal óriási mákunk volt, hogy belefújtak a zebrák.

Tudjunk méltósággal veszíteni, ne kezdjük ezt a bírózást, mert ezen a szabálytalanságon aztán semmi nem múlott.

több mint 13 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
a legkeményebb drukker:
Az.A kifordított mezben.. 😂 😂
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
a legkeményebb drukker:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UStPXRd4Wv8

JT Daniels fan
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Úgy gondolod,Keuchly és Burfict jobb lenne,de már nem lesznek bent?Blitzburgh
Kuechly a top ILB prospect, de őt addigra elviszik (valószínűleg az Eagles), Burfict meg nem jobb, mint Hightower, és még bent lesz.