Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Kolonc kidobott a zsebéből egy kis "koloncot" és az 5,7 millából 2,85 lett a foglalása.polamaluNem inkább átette a másik zsebébe?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Kolonc kidobott a zsebéből egy kis "koloncot" és az 5,7 millából 2,85 lett a foglalása.
több mint 13 éve
Ró szerint mindent megteszünk a megtartására, szóval sztem legvégső esetben tag lesz vagy miszar.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
és akkor egész álló nap rohangálnának Velkerrel 😛A bihájdon behányták a Valasz goto Cinci témát, Jézus ereje, ha ezt az öreg Braun papa olvassa biztos nem kell aznap vidító neki, méghogy kihúzunk belőle elsőkört - és még mikeressük meg a Palmer-tréd árát 😂 😂 inkább leszúrná RooII-t.sutianapgabtsival értek egyet:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=480935#p480935
Szerintem egyedül a Patriots-tól kell tartani, ha Wallace csak RFA tendert kap.vassadi
A hejzet az, hogy annyi lé meg oly szép pikkek vannak Cincinátusban, hogy teljes biztos vagyok, hogy valahogy mégis sikerül elbasznia az öregnek, valamimód hozzákéne jutnia a zsetonhoz - újabb költözés?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
A bihájdon behányták a Valasz goto Cinci témát, Jézus ereje, ha ezt az öreg Braun papa olvassa biztos nem kell aznap vidító neki, méghogy kihúzunk belőle elsőkört - és még mikeressük meg a Palmer-tréd árát 😂 😂 inkább leszúrná RooII-t.sutianapgabtsival értek egyet:
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=480935#p480935
Szerintem egyedül a Patriots-tól kell tartani, ha Wallace csak RFA tendert kap.
több mint 13 éve
zsazsám, remélem kukkoltátok Kemót meg Puncit is - Istenem lenne pénzünk Befalóból D.Bell - Urbik - Rinehart minddel leülhetne egy körbe Kugerbá, azsebaj ha csak egyet, csak röfögjön. A bihájdon behányták a Valasz goto Cinci témát, Jézus ereje, ha ezt az öreg Braun papa olvassa biztos nem kell aznap vidító neki, méghogy kihúzunk belőle elsőkört - és még mikeressük meg a Palmer-tréd árát 😂 😂 inkább leszúrná RooII-t.

több mint 13 éve
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/20/2011-pass-blocking-efficiency-offensive-tackles/A run blocking mutatói is biztosan jók lesznek, mert a jobb oldali futásaink voltak a leghatékonyabbak. Remélhetőleg idén LT-ként is hasonló, vagy még magasabb színvonalon teljesít majd.
Gillbert lett a legjobb rookie tackle 😊tenorx
A nálunk megbukott Urbik pedig a guardok között lett a legjobb pass protector (248 pass blocking play alatt mindössze két pressure). 😊
https://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/21/2011-pass-blocking-efficiency-guards-and-centers/
több mint 13 éve
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/02/20/2011-pass-blocking-efficiency-offensive-tackles/Gillbert lett a legjobb rookie tackle 😊
több mint 13 éve
Egyébként ugyanezt vetettem fel a steelers.hu-n én is. Megegyezünk oszt nincs gond.
több mint 13 éve
Amúgy nem értem miért pörög mindenki (ESPN, meg minden média) ezen, hogy a Wallace franchise taggel beférjünk a cap alá.Van egy tök egyszerű megoldás: meg állapodni vele a hosszútávúban még az új ligaév kezdete előtt. És mivel az FA-kké váló játékosok közül senkivel nem tárgyalunk, így elvileg minden energiát erre a tárgyalásra lehetne a fordítani.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Én ki is basznám. 😊 Én már azt se értettem, miért vele hosszabbítottunk... Csak ez meg azért nehéz kérdés, mert ha kibaszod, akkor egy kezdő OT-nk marad, így pedig nem lehet nekivágni egy off-seasonnak (Starks is ezért kapott annó taget), mert kiszolgáltatott helyzetbe hoznánk saját magunkat.SoldadosMár így is abban vagyunk, mert gyakorlatilag nem tehetünk mást, mint hogy neki adjuk a kezdő RT posztot. Súlyos pénzek maradnának bent dead money-ként, ha cutolnánk, ezt pedig most nem engedhetjük meg magunknak.
több mint 13 éve
Ezekből kifolyólag lenne szerintem reális az átstrukturálás. Colon enged valamennyit a két kihagyott évért cserébe, de rosszul ő sem jár, mert megkapja a pénzét, csak később.
több mint 13 éve
Mind tiszta, csak a realitás talaját hiányolom.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Értem Soldi, de mögöttes tartalom nincs, mert 2 év alatt nettő 98%-ban sérült volt. Számítani nem lehetett rá. ((mondjuk nálunk is volt olyan kolléga, aki lófaszt se csinált, és ő volt a legjobban meglepődve, hogy kibszták . . .))kishasziÉn ki is basznám. 😊 Én már azt se értettem, miért vele hosszabbítottunk... Csak ez meg azért nehéz kérdés, mert ha kibaszod, akkor egy kezdő OT-nk marad, így pedig nem lehet nekivágni egy off-seasonnak (Starks is ezért kapott annó taget), mert kiszolgáltatott helyzetbe hoznánk saját magunkat.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Értem Soldi, de mögöttes tartalom nincs, mert 2 év alatt nettő 98%-ban sérült volt. Számítani nem lehetett rá. ((mondjuk nálunk is volt olyan kolléga, aki lófaszt se csinált, és ő volt a legjobban meglepődve, hogy kibszták . . .))
több mint 13 éve
Colon kizárta a paycutot? Erről lemaradtam, de az utolsó 2 éve után neki önkánt kellett volna jelentkezni az átsruktúrálásra.kishasziColon a paycutot nem vállalta, ezt sokan megírták. De az ő helyzete azért kicsit érthető, mert a lejáró CBA speciális szabályainak egyik nagy vesztese volt. Mindig beleesett az RFA státuszba, így mindig rohadt olcsón tarthattuk meg, ahelett hogy megkapta volna a zsíros szerződését. Így tőle kevésbé várható el a lojalitás, hiszen ő áldozata volt a szabályoknak és a Steelers stratégiájának, capjátékának.
Paycut és struktúrálás olyanoktól várható el, akik kaptak is a klubtól nem kis megbecsülést az évek folyamán, s nemcsak szóban.

több mint 13 éve
Colon kizárta a paycutot? Erről lemaradtam, de az utolsó 2 éve után neki önkánt kellett volna jelentkezni az átsruktúrálásra.kishasziLa Canfora hozta le ezt a hírt még pénteken, aki pár nappal korábban ugyebár azt hangoztatta, hogy Ward és a Steelers útjai elválnak.
Ha a paycutot nem vállalja, ám legyen (nyilván ő is tisztában van azzal, hogy gyakorlatilag ki vagyunk szolgáltatva, muszáj vele számolnunk az egyik kezdő tackle-ként), de neki van az egyik legmagasabb fizetése, miközben - kis túlzással - ő töltötte a legkevesebb időt a pályán az utóbbi két szezonban, úgyhogy az átstrukturálás a minimum szerintem is.
több mint 13 éve
Colon kizárta a paycutot? Erről lemaradtam, de az utolsó 2 éve után neki önkánt kellett volna jelentkezni az átsruktúrálásra.
több mint 13 éve
Egy elmélet arról, hogyan tudnánk a cap limit alá kerülni Wallace tagelése esetén:http://www.steelersdepot.com/2012/02/fitting-mike-wallace-under-the-steelers-2012-salary-cap-while-wearing-franchise-tag/
Amivel még szerintem lehetne csökkenteni:
- Troy, Miller (csodálkozom, hogy a 7 milliós cap hitjével eddig még nem nagyon került szóba), Farrior, esetleg Keisel és Clark szerződésének átstrukturálása
- ha a paycutot ki is zárta, de legalább az átalakításra Colont is rávenném
- Foote cut
- illetve később Wallace franchise tagjének leváltása hosszútávú szerződéssel
És ebbe talán már bele is férne az idei draft class, illetve a visszaigazolandó játékosok.
több mint 13 éve
Sanders egy ESPN-nek adott rádióinterjúban elmondta, hogy idén ő lesz a csapat kick és punt returnere. Brown visszahordóként nyújtott teljesítménye tavaly Pro Bowlt ért, all-purpose yardok számában pedig franchise rekordot döntött, de azzal, hogy időközben második számú elkapóvá lépett elő, teljesen logikus, hogy ebben a szezonban Sanders-re ruházzák a returner szerepkört.vassadiS lesze pénzünk Valasz frencsájz tegére? Ez itt a kérdés.

több mint 13 éve
Sanders egy ESPN-nek adott rádióinterjúban elmondta, hogy idén ő lesz a csapat kick és punt returnere. Brown visszahordóként nyújtott teljesítménye tavaly Pro Bowlt ért, all-purpose yardok számában pedig franchise rekordot döntött, de azzal, hogy időközben második számú elkapóvá lépett elő, teljesen logikus, hogy ebben a szezonban Sanders-re ruházzák a returner szerepkört.
több mint 13 éve
Greatest rivalry in the National Football League: http://www.youtube.com/watch?v=bLnZ_1CfJLA&feature=related - sajna a 2008-as konfdöntő azért hiányzik belőle. 😕

több mint 13 éve
Ezt most találtam, sztem óriási 😀 😀: http://www.youtube.com/watch?v=nesIKo0BHEs

több mint 13 éve
Persze, azér hoztuk Hélit, mer ő olyan amijen, nem azé, hogy most Tomlin csitítgassa, Todd mindent elfog követni, ha valkinek az aranyerét kell morzsolgatni vagy a vesekövét rugdosni, akkor azt fogja. Egyébként sem làtom a nagy bràdehúdon kívül a nagy formàt Tomlinban, egyenlőre maximàlisan kihasználja a ràmaradt lehetőségeket - vonatkoztatva Cowher-re vagy Lebaoura. Azér lett Héli mer szerintem az F.O. Nak a kisfasza is televolt az Ol-összetartásbulikkal ( kíváncsivagyok most lesze?) mega züzenetekkel az irodànak és egyébként is az egész haverozàsos játékkal. Szerintem a kulcs, hogy amikor kellet volna pihenni és regenerálódni küldeni Lőcsünket, ezt nem tették meg, mert ő játszani akart - csak nem kellett volna. Tehàt az OC mondja meg mitörténik a támadásban nem a QB, hacsak nemhíjják PéjtonMenningnek.Arra a beszélgetésre is kiskívàncsi lennék, hogy mit folytatott le SB első félidejében Brady- JMD -
ordibálás címen

több mint 13 éve
Bennem az merült fel,hogy hol a határ egy csapatnál/vagy konkrétan nálunk/,egy franchise QB szava mennyit nyom vagy nem nyom a latba.Hisz mindenki a csapatért teker,nem kib@szásból hoznak bárkit is a teambe,minden-és mindenki- a gyűrűért van.
Hisz egy gyűrű mind felett..