Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Lehet, hogy már volt, és ismeritek, de ezt nézzétek meg, hatalmas formák a kis srácok. Talán Ő lesz Ben utódja egyszer😀
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ikuOsNHvb_0polamalu
naonjaó, bár az én fijam gyosabb - igaz RB 😛 😉

Kolberty meg draft-matek
15LB 1 elsőkör, 4 II., 1. III.
13WR 2 elsőkör, 2 II., 3 III.
13CB 2 II., 4 III.
9 OT 1 II., 2 III.
8 DE 2 elsőkör
8 RB 1 elsőkör
6 TE 1 elsőkör
5 NT 1 elsőkör
5 QB 1 elsőkör
5 C 1 elsőkör
5 OG 1 elsőkör
2 S 1 elsőkör
aszondanám ebbűl, hogy ideje lenne egy elsőkörös CB/OT húzásnak - jelenleg a CB-re raknék tekintve Punci/Gilbert húzásokat

Második rész, mely egyetemeket szerettyük Kálbert alatt
5 Ohio State ( Mike Adams?)
5 Florida State ( Andrew Datko?)
4 Florida
4 Georgia ( Cordy Glenn? Banon Boykin? Blair Walsh! Drew Butler!)
4 Texas ( Emanuel Acho? Cody Johnson? )
3 Virginia Tech ( Jayron Hosley? )

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
Lehet, hogy már volt, és ismeritek, de ezt nézzétek meg, hatalmas formák a kis srácok. Talán Ő lesz Ben utódja egyszer😀
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ikuOsNHvb_0
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Troy megnyerte a fellebbezését a telefonos pénzbüntetése kapcsán, azaz mégsem kell fizetnie.

Legut pénteken műtik, Hampton viszont megpróbálja úgy kezelni a térdszalagsérülését, hogy nem műtteti meg magát.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
http://www.steelersdepot.com/2012/01/steelers-could-have-2012-salary-cap-wiggle-room-with-woodley-timmons-contracts/
Mondani sem kell, mennyit jelentene az a több mint 8 millió $, ami így felszabadulna.vassadi
Vmikor a cap helyzet kapcsán magam is írtam átstrukturálást, ráadásul épp Woodleyt, Timmonst, s rajtuk kívül még BB-t, Ike-ot és Troyt említettem erre lehetőségként.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
http://www.steelersdepot.com/2012/01/steelers-could-have-2012-salary-cap-wiggle-room-with-woodley-timmons-contracts/
Mondani sem kell, mennyit jelentene az a több mint 8 millió $, ami így felszabadulna.
több mint 13 éve
Egyébként Ward 1000. elkapása miatt feledés homályába merült az, hogy azon a meccsen megelőzte Derrick Masont (aki vissza is vonult az idény végeztével) elkapott yardokban, így már 18. Ha még 1 évet vállalna az öreg, akkor reálisan nézve olyan 16. helyre mehetne fel a ranglistán. Az elkapásokat tekintve a mostani 8. helyről pedig a 7.-re ugorhatna, mítg az elkapott TD-ket nézve olyan 11. helyig ugorhatna fel. Elképesztő számok, főleg, hogy minden kategóriában ott van a legszűkebb elitben (TOP20): elkapás, elkapott yard, elkapott TD. Remélem sikerül megállapodnia a vezetőséggel a paycut mértékéről.

több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Mindenesetre az biztos, hogy nagyon nagy szarban lennénk, ha nem jön be Wallace, Sanders, meg Brown is. Így szerintem az offenseünk ha kicsit javulunk red zoneban simán a hátán tudja vinni az újjáalakuló defenset, aminek az építését el kell kezdeni a drafton mindenképp.
Mint már írtam OTt (esetleg OGt) szeretnék az első körben, de ha nem lesz bent megfelelő ember (mert miért ne fordulhatna elő), akkor szerintem ILBt hozunk. Hogy miért? Pont azért amiért tavaly is behúztuk Heywardot: idén elég mély a class ahhoz, hogy még akkor is, ha mondjuk a harmadik ILBt hozzuk esélye legyen arra, hogy elit legyen.
Második körben meg jöhet a fal ebben az esetben.
CB meg tuti nem lesz, főleg a tavalyi draft után, a következő szezonban remélhetőleg kapnak esélyt.
több mint 13 éve
Még a nevek is stimmelnek, szerintem olvassák a topicunkat 😀Shilkor
A Steelersdepotot évek óta a legbiztosabb forrásnak tartom a Steelers-ügyeiben. Hiába csak egy szurkolói blog, nagyon hozzáértő, a rendszert egészében átlátó, és hideg fejjel (értsd: nem szurkolói) gondolkodó emberek írják.

Ha vki folyamatosan olvassa a depot írásait hamar kikupálódhat és anélkül hogy észrevenné, ráérezne a cap- és rostermanagmentre és a Steelers off-season stratégiájára. S akkor nem érné meglepetés, hogy most nem fogunk CB-t draftolni, hogy Parkert nem hozzuk vissza, hogy Mewelde Moore helye tuti a rosteren és qrva hasznos playa, hiába zúgott bele vki Dwyerbe, vki Barron Batch-be, vki Redmanbe. Megtanít nemcsak szurkolói szemmel nézni ezt a játékot. Mondhatom, engem bowl.hu tanított meg a rendszerre (GM játékon keresztül), s hogy saját csapatomnál tudjak racionálisan és objektíven gondolkodni, arra pedig a Depot. Ma már - és erre komolyan mondom, hogy büszke vagyok - általában csak megerősítés számomra a Depot, majd' mindig ugyanazt írja, mint amit gondolok.

Persze ehhez az kell, hogy nyitott legyen rá az illető, s akarja ezt a hideg racionalizmust azzal szemben, hogy hűen ragaszkodjon szívszerelmes játékosához és teóriáihoz, amelyek viszont nem a racionalizmus jegyében, hanem szubjektív alapon születtek.

De a lényeg, hogy a depotot csak ajánlani tudom mindenki, mert igen informatív, továbbá jólértesült (pontos capszámok)és hozzáértő emberek írják, azaz nagyszerű prognózisokat tárnak elénk.Soldados
Én is szoktam steelersdepot-ot olvasni, tényleg jó kis oldal, csak vicces h pont most jelent meg egy ilyen cikk, amikor itt is erről folyt a társalgás... (amúgy náluk sem szerepel Aaron a 2012-es rosteren)Shilkor
A rosterre nem tették át, de ugye a linkelt szöveges cikkben benne van, hogy van szerződése és hogy mekkora cap value-val.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
http://www.steelersdepot.com/2011/09/steelers-2012-salary-cap-total-players-under-contract/
a cap, - énis szeretem a depót, de a blíídet is mega bihájndot es. Akkor megegyezésesen csinálhattyuk úgyis, hogy mindenki óvassa a depót azt bezárjuk a topicot, valami igazságdíjat Soldi beütemez magának, hamár ettől boldog, - nekem meg lesztek szívesek visszahozni Robit, de kurvagyorsan :cool:

Visszatérve a sapira, azér a Vugyli-Karizom-Tyimmonysek fizetés/2011 teljesítményen is lehetne gyúródni.

több mint 13 éve
pedig azt súgja a bal vesém
sutianap
sutibacsi javits ki ha tevedek de :
nem te szokardoztal tavaly honapokat az ifjabb paunsziert soldadosszal ? 😀Fake
süti szeret velem kardozni minden off-seasonban számos dolgon (Moore, draft, Willie Parker, de a sor hosszasan folytatható 😀) és még sosem lett igaza egyszer sem. Tanulja még a Steelers működési elveit, továbbá a roster- és capmanagementet az ifjú padawan. 😛Soldados
nyo-nyo azér volt olyan draftnap amikor kikiabálták nekem a közvetlen FO-összeköttetést 😉 ögyébként is te vagy az ifjú, a dógokat pedig meg kell beszélni, az igazság meg tényleg odaát van 😂

több mint 13 éve
pedig azt súgja a bal vesém
sutianap
sutibacsi javits ki ha tevedek de :
nem te szokardoztal tavaly honapokat az ifjabb paunsziert soldadosszal ? 😀Fake
helyesen látod, én akartam, Colbert is akarta, de a Máj ami kibaszott velünk

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 132 — 毎日何かを学ぶ
A legjobban Ő is J Scottot szereti. Nem kezdő minőség, 😀
Szerintem olvasta a hsz-eiteket és abból írta, olyan mint, na jó itt azt nem.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Nem meglepő módon rajta vagyunk a heti shame reporton:
http://www.nfl.com/videos/the-shame-report/09000d5d825e430b/The-Shame-Report-Wild-Card-Weekend
több mint 13 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Íme amiről beszéltünk: http://www.steelersdepot.com/2012/01/2012-steelers-salary-cap-10-players-sure-to-be-released-or-restructured/

10 név, akikkel szemben jön a cut, vagy a paycut és lesz köztük nagyon fájdalmas.Soldados
A Steelersdepotot évek óta a legbiztosabb forrásnak tartom a Steelers-ügyeiben. Hiába csak egy szurkolói blog, nagyon hozzáértő, a rendszert egészében átlátó, és hideg fejjel (értsd: nem szurkolói) gondolkodó emberek írják.

Ha vki folyamatosan olvassa a depot írásait hamar kikupálódhat és anélkül hogy észrevenné, ráérezne a cap- és rostermanagmentre és a Steelers off-season stratégiájára. S akkor nem érné meglepetés, hogy most nem fogunk CB-t draftolni, hogy Parkert nem hozzuk vissza, hogy Mewelde Moore helye tuti a rosteren és qrva hasznos playa, hiába zúgott bele vki Dwyerbe, vki Barron Batch-be, vki Redmanbe. Megtanít nemcsak szurkolói szemmel nézni ezt a játékot. Mondhatom, engem bowl.hu tanított meg a rendszerre (GM játékon keresztül), s hogy saját csapatomnál tudjak racionálisan és objektíven gondolkodni, arra pedig a Depot. Ma már - és erre komolyan mondom, hogy büszke vagyok - általában csak megerősítés számomra a Depot, majd' mindig ugyanazt írja, mint amit gondolok.

Persze ehhez az kell, hogy nyitott legyen rá az illető, s akarja ezt a hideg racionalizmust azzal szemben, hogy hűen ragaszkodjon szívszerelmes játékosához és teóriáihoz, amelyek viszont nem a racionalizmus jegyében, hanem szubjektív alapon születtek.

De a lényeg, hogy a depotot csak ajánlani tudom mindenki, mert igen informatív, továbbá jólértesült (pontos capszámok)és hozzáértő emberek írják, azaz nagyszerű prognózisokat tárnak elénk.Soldados
Én is szoktam steelersdepot-ot olvasni, tényleg jó kis oldal, csak vicces h pont most jelent meg egy ilyen cikk, amikor itt is erről folyt a társalgás... (amúgy náluk sem szerepel Aaron a 2012-es rosteren)
több mint 13 éve
Íme amiről beszéltünk: http://www.steelersdepot.com/2012/01/2012-steelers-salary-cap-10-players-sure-to-be-released-or-restructured/

10 név, akikkel szemben jön a cut, vagy a paycut és lesz köztük nagyon fájdalmas.Soldados

De a lényeg, hogy a depotot csak ajánlani tudom mindenki, mert igen informatív, továbbá jólértesült (pontos capszámok)és hozzáértő emberek írják, azaz nagyszerű prognózisokat tárnak elénk.

több mint 13 éve

Még a nevek is stimmelnek, szerintem olvassák a topicunkat 😀
több mint 13 éve

10 név, akikkel szemben jön a cut, vagy a paycut és lesz köztük nagyon fájdalmas.

több mint 13 éve
Igen, ez borítékolható. De az se lepne meg, ha még az új idény kezdete előtt ő lenne az egyik cut (vagy drasztikus paycut).Soldados
A draftot szerintem megvárjuk vele, mert nagyon minimális esély arra is van, hogy nem húzunk ILB-t idén, a Farrior-Timmons-Foote hármas lesz a következő szezonban is, és utána biztos az ILB pick. De ezt a forgatókönyvet szinte kizártnak tartom, mert idén nagyon jó ILB class jön, a 24. hellyel simán lehet esélyünk az egyik elit prospectre, a másik nagy neednél nincs első kört érő játékos - most a legésszerűbb beszerezni egy belső linebackert.
több mint 13 éve
Hát ahogy írtam, ez az egyik legérdekesebb kérdés, mert 1, Hampton nem az a típus, aki belemegy a paycutba 2, qrva nagy szükségünk van rá 3, de ennyiért sok 4, főleg ilyen sérülés után.

Ez most számomra megjósolhatatlan. Meg kell tartani, mert nincs megfelelő depth mögötte, de a 8 milla nagyon sok érte. :/ Passz.Soldados
Én inkább Hoke-ot győzködném, h játsszon még egy évet , gondolom Coach Dad rá tudná beszélni...Shilkor
Az a nyaksérülés, ami neki volt nem játék. Nem hiszem, hogy Coach Dad egészsége kockáztatása árán rá akarná venni Hoke-ot.Soldados
Nem tudtam, h ennyire komoly a sérülése. Így nem is kell erőltetni...
több mint 13 éve
Ja kicsit régi a lista, de nem találtam frissebbet, de mind1 ezzel sem lett kisebb a 2012-es cap. Amúgy szeinted Hamptont megtartjuk 8 misiért egy ilyen sérülés után?Shilkor
Hát ahogy írtam, ez az egyik legérdekesebb kérdés, mert 1, Hampton nem az a típus, aki belemegy a paycutba 2, qrva nagy szükségünk van rá 3, de ennyiért sok 4, főleg ilyen sérülés után.

Ez most számomra megjósolhatatlan. Meg kell tartani, mert nincs megfelelő depth mögötte, de a 8 milla nagyon sok érte. :/ Passz.Soldados
Én inkább Hoke-ot győzködném, h játsszon még egy évet , gondolom Coach Dad rá tudná beszélni...Shilkor
Az a nyaksérülés, ami neki volt nem játék. Nem hiszem, hogy Coach Dad egészsége kockáztatása árán rá akarná venni Hoke-ot.

több mint 13 éve
Shilkor, ez a lista biztosan nem pontos, mert Aaronnak pl tuti van szerződése a 2012-es évre, mivel amikor a szezon közben átstrukturálták (Starks visszahozatalához) az csak úgy volt lehetséges, hogy 1 évet hozzácsaptak.

Amúgy egy csomó ? könnyen és olcsón megtartható, mivel RFA lesz.

A kérdésedre pedig az a válasz, amit Te is írtál: Kemo, J. Scott, B-Mac cut az szinte garantált. Plusz Ward paycut és ezt gyanítom Warriornál és Foote-nál is, akiről eddig nem beszéltünk, pedig csere LB nem fog 3 millát keresni idén, az tuti. Plusz sztem lesz pár átstrukturálás, hogy capet nyerjünk 2012-re: ilyen lehet Ben, Clark, Troy, vagy akár Ike.Soldados
Ja kicsit régi a lista, de nem találtam frissebbet, de mind1 ezzel sem lett kisebb a 2012-es cap. Amúgy szeinted Hamptont megtartjuk 8 misiért egy ilyen sérülés után?Shilkor

Én inkább Hoke-ot győzködném, h játsszon még egy évet , gondolom Coach Dad rá tudná beszélni...
több mint 13 éve
Plusz Ward paycut és ezt gyanítom Warriornál és Foote-nál is, akiről eddig nem beszéltünk, pedig csere LB nem fog 3 millát keresni idén, az tuti.Soldados
Gyanítom, ha Farrior marad, és draftolunk ILB-t, akkor Foote-tól megválunk.vassadi
Igen, ez borítékolható. De az se lepne meg, ha még az új idény kezdete előtt ő lenne az egyik cut (vagy drasztikus paycut).

több mint 13 éve
Shilkor, ez a lista biztosan nem pontos, mert Aaronnak pl tuti van szerződése a 2012-es évre, mivel amikor a szezon közben átstrukturálták (Starks visszahozatalához) az csak úgy volt lehetséges, hogy 1 évet hozzácsaptak.

A kérdésedre pedig az a válasz, amit Te is írtál: Kemo, J. Scott, B-Mac cut az szinte garantált. Plusz Ward paycut és ezt gyanítom Warriornál és Foote-nál is, akiről eddig nem beszéltünk, pedig csere LB nem fog 3 millát keresni idén, az tuti. Plusz sztem lesz pár átstrukturálás, hogy capet nyerjünk 2012-re: ilyen lehet Ben, Clark, Troy, vagy akár Ike.Soldados

Ez most számomra megjósolhatatlan. Meg kell tartani, mert nincs megfelelő depth mögötte, de a 8 milla nagyon sok érte. :/ Passz.

több mint 13 éve

Ja kicsit régi a lista, de nem találtam frissebbet, de mind1 ezzel sem lett kisebb a 2012-es cap. Amúgy szeinted Hamptont megtartjuk 8 misiért egy ilyen sérülés után?
több mint 13 éve
Plusz Ward paycut és ezt gyanítom Warriornál és Foote-nál is, akiről eddig nem beszéltünk, pedig csere LB nem fog 3 millát keresni idén, az tuti.Soldados
Gyanítom, ha Farrior marad, és draftolunk ILB-t, akkor Foote-tól megválunk.