NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
115
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
süti a konkrét meccsről beszél abban nincs igaza. haszi arról, hogy fejlődni kell, s ebben igaza is van, de a konkrét meccsen csak a D - és azon belül Ike - a felelős.SoldadosIdesapa én konkrétan a meccs első negyedéről beszélek, hozzáfűzve mostmár a második negyedet is Tehát miáltal hajlamos vagy a másiknak tulajdonított fantazmagondolatmenetrendet lecsörtézni ezért kérném konkrétan légyszíves vezesedd elő az Broco meccs első negyedét O szempontból, illetve akkor már a második negyedet is rakd hozzá kizárólagosan az O teljesítménye szempontjából.
Senki nem állít semmi borzasztót csak annyit, hogy egyenlőre itt egypáran "vakegerek" nem látjuk az a fényt amit te állítólag látsz az Offenz teljesítményében. De látom menetközben már sikerült bebújni a "szarafal" mögé. Gyerünk egy rendes elemzést a vájdkárdkör offenzünkrők, meg tudod csinálni!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Azért felelősségre vonni egy egségét, mert volt 2-3 three and out, nagy butaság. süti szerint aranytáblába való bölcsesség, hogy qrva gáz, hogy volt 2-3 FG, és volt 2-3 three and out. Ergó ebből következik az, hogy minden drive-ból TD kell...Hol látsz Te olyat, hogy minden drive-ból TD kell? A Pats után azt hallottam mindenütt, hogy milyen fasza volt az O mert Brady-t a padon tartotta. Most egy kicsit Tebow-t kellett volna ott tartani. A D-nek meg levédekezni mikor a pályán van. Túlzásokba esel mint rendszeresen. Nem az O nyakába akarom varrni a vereséget, csak épp nem akarom felmenti a felelősség alól őket mert igenis részük volt benne. Ennyi és nem több.kittliAzért a Denver meccs ominózus második negyedében azt a 20 pontot köszönhetjük az O-nak is. A Broncos első TD-je után a következő 3 drive összesen 4 percig tartott, 10 play-t és 13 y-t sikerült összehoznunk. Tebow ki sem tudott zökkenni az "ámokfutásából" máris visszakapta a labdát, hogy folytassa és pontra váltsa.Jó, tehát eljutunk oda, hogy minden drive-ból TD kell... Röhej. Egy NFL-meccsen, főleg a PO-ban 60 percig nem lehet dominálni. Az benne van, hogy van 1-2 three and out és van 1-2 FG. Az viszont nincs benne, hogy 450 yardot nyalunk egy értékelhetetlen pass Offense-től és 29 pontot nyalunk egy összességében középszerű O-tól.
Igazából énszerintem itt azért "hadakozunk" veled mert bár szar volt a D, (élén Ike-al) de ettől még simán hozni lehetett volna ezt a meccset.kittli
Az O hozta a számokat, sőt kicsit többet is, a D - Ike miatt - mélyen mélyen tudása alatt teljesített. Nincs miről beszélni.
süti a konkrét meccsről beszél abban nincs igaza. haszi arról, hogy fejlődni kell, s ebben igaza is van, de a konkrét meccsen csak a D - és azon belül Ike - a felelős.Soldados
Továbbá azt ne felejtsük el, hogy ez nem a Pats D, hanem a Broncos D volt. amit egy egység ellen meg tudsz csinálni, azt nem tudod megcsinálni egy jobb egység ellen.
Pont ezt nem szeretem a Sport TV-s közvetítésekben, ha nem Sanyi van, akkor megy a csodálkozás, hogy "húúú ez a Saints 45 pontot csinált múlt héten, most mi a franc történt velük". Semmi, csak a liga legjobb D-jével akadtak szembe, amely képes limitálni yardokban pontokban, plusz még szerzett is 4 labdát. Ettől a legjobb D. amit elvárhatsz egy liga szinten gyenge D ellen, azt nem várhatod el egy közepesnél talán erősebb D ellen, főleg nem olyan fallal, amelynek kezdőinek 60%-a sérült, plusz a QB is sérülten játszik, plusz kezdő futója sem játaszott. Az O mindezen problémák és körülmények ellenére hozta a számokat, semmiféle felelősség nem terheli az adott meccsen.
De még egyszer, javulnia kell az O-nak, ez nem kérdés, de a PO-vereséghez aztán semmi köze nem volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Hol látsz Te olyat, hogy minden drive-ból TD kell? A Pats után azt hallottam mindenütt, hogy milyen fasza volt az O mert Brady-t a padon tartotta. Most egy kicsit Tebow-t kellett volna ott tartani. A D-nek meg levédekezni mikor a pályán van. Túlzásokba esel mint rendszeresen. Nem az O nyakába akarom varrni a vereséget, csak épp nem akarom felmenti a felelősség alól őket mert igenis részük volt benne. Ennyi és nem több.Azért a Denver meccs ominózus második negyedében azt a 20 pontot köszönhetjük az O-nak is. A Broncos első TD-je után a következő 3 drive összesen 4 percig tartott, 10 play-t és 13 y-t sikerült összehoznunk. Tebow ki sem tudott zökkenni az "ámokfutásából" máris visszakapta a labdát, hogy folytassa és pontra váltsa.Jó, tehát eljutunk oda, hogy minden drive-ból TD kell... Röhej. Egy NFL-meccsen, főleg a PO-ban 60 percig nem lehet dominálni. Az benne van, hogy van 1-2 three and out és van 1-2 FG. Az viszont nincs benne, hogy 450 yardot nyalunk egy értékelhetetlen pass Offense-től és 29 pontot nyalunk egy összességében középszerű O-tól.
Igazából énszerintem itt azért "hadakozunk" veled mert bár szar volt a D, (élén Ike-al) de ettől még simán hozni lehetett volna ezt a meccset.kittli
Az O hozta a számokat, sőt kicsit többet is, a D - Ike miatt - mélyen mélyen tudása alatt teljesített. Nincs miről beszélni.
süti a konkrét meccsről beszél abban nincs igaza. haszi arról, hogy fejlődni kell, s ebben igaza is van, de a konkrét meccsen csak a D - és azon belül Ike - a felelős.Soldados
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
1. nagyonjó hatékonysággal csináltuk az end aroundokat, rengeteg 1st down vagy +10 yardos play volt belőle. És lám, kulcshelyzetben a PO-ban is sikerült. Ez szintén a kreativitást dicséri.2. ebben van igazság
3. márpedig igenis be kell tudni tolni erőből. Ha nem megy, akkor addig csináln, amíg megy. Ez elengedhetetlen. Ne kelljen új dolgokat, rizikós playeket csinálni, hanem igenis oldjuk meg erőből, ahogy meg kell tudni oldani.
4. A 2-3. ponttal összefüggésben van Redman használata. Amiben maximálisan egyetértek és ezt magam is leírtam többször, hogy Redmant többet kellene használni, s különösen érthetetlen, hogy volt olyan, hogy RZ-ben sem használtuk. De egyöntetű vélemény az idény elemzésekor, hogy Redman bebizonyította egy sima RZ RB-nél ő sokkal több, vélhetően jövőre sokkal több lehetőséget fog kapni. Ebben pl nagy potenciált látok a fejlődésre, főleg RZ-ben és goalline szitunál.
5. ez nem igaz. sok screen passzt hívtunk, meccsenként legalább 4-5-t WR-nek és még egy párat RB-nek. A hatékonysága változó volt, sokszor 10+ yardokat értünk el, de volt, hogy alig 1-2-3-at.
6. a quick slant tényleg ritka, de láthatóan nem is nagyon működött. Vhogy a mi Offense-ünknek (megkockáztatom elsősorban BB-nek) nem fekszenek ezek az ütempasszok. Moore-ral semmi baj nincs, jól csinálta a dolgát, nagyon sokszor csinálta meg a playt kulcsszituban. (amúgy nem is igaz, hogy Moore fent 3rd downban, akkor mindenki tudta, hogy neki megy a zsuga, mert az esetek 80%-ban Tónit kerestük, ráadásul éppen nála volt az, hogy hiába tudta mindenki, hogy ő lesz célpont, mégis rendre megcsinálta)
7. erre nincs adatom, de sztem összességében működött a bunch formáció.
8. sztem kerestük Wallace-t eleget a szezon 2. felében is, de nem játszott olyan jól, dropok voltak és a mélyeket pedig BB nem dobta ugyanolyan pontosan, mint az idény elején.
Értékelés: van, amiben fejlődtünk és van, amiben nm. Olyan szegmenst viszont nem látok, amiben visszaléptünk volna. Én is szeretném látni, de ehhez kéne egy olyan év, amikor az OL mondjuk középszintről indul, s mondjuk az idény folyamán nem dől ki belőle mindenki, s így nem 10 felállásban játszik a 16 meccsen. Ez abszolút nem elhanyagolható szempont az értékelésnél. Ugyanis így rettenetesen nehéz.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a quick slant hasznalatahoz mi koze van a 3rd down backnek ?
több mint 13 éve
1. Sok endaround volt, ezt elismerem, de szinte mind open fielden - kivétel pont a Broncos elleni Wallace TD, eredményük yardok, first downok, igazából nem osztott, vagy szorzott, de pontot nem hoztak.Ez is világos, de mint mondtam, nem a végeredmény érdekel. Hanem az, hogy én nem látok fejlődést idén az O-ban, sőt, inkább erőteljes visszaesést tapasztaltam. Egyedül Tóni az, akinél fejlődést látni, ezzel szemben Wóli kiugrása után drasztikus visszaesés - és ez nem igaz, hogy BB sérülése miatt van, mert már jóval előtte "eltűnt", Ward gyakorlatilag perifériára szorult, Miller alig volt használva. Ebben erős edzői hibát látok, mivel a játékokat ők hívják. A kreativitásunk gyakorlatilag nulla, igen hektikus véleményem szerint az edzői stáb felkészültsége és eredményessége meccsrőll meccsre.kishasziÉn látok fejlődést, csak nem minden területen. Stagnálás volt RZ-ben és különösen fájó módon a goalline szituknál. Wallace visszaesése érdekes, volt dropja is, illetve BB-ék sem hajigáltak felé az idény elején megszokott pontossággal. (Ez sem edzői hiba pl)
A kreativitásban pedig egyáltalán nem értek egyet. Kifejezetten sok end around volt, illetve gadget play, amiből végül sokszor futást választott a WR dobás helyett. A bunch formáció továbbra is kiválóan alkalmazható. A futás az idény végére nagyon szépen feljavult. A time managment is megfelelő volt az esetek többségében.
Szóval összességében fejlődtünk csak nem annyit mint vártuk. Yardokat szépen termelünk, a kevesebb pont az a stagnáló hatékonyság hiánya miatt van, illetve nagyon-nagyon kevés jó field pozíció, ami a turnoverek hiányából fakad. Hozzáteszem a TO nemcsak jó field pozíciót biztosít, hanem a momentumot is, ami által ugye könnyebb ütést bevinni az ellennek. Már csak ezért is hiányztak idén TO-k, momentummal sokkal könnyebb TD-t szerezni, ezt amúgy kiderült Denverben is. 😉
De fejlődni kell, ez nem vitás és elsősorban hatékonyságban. 😊Soldados
2. RZ-ben nulla a kreativitásunk szinte.
3. Goal line szituknál pedig különösen fájó a bénázásunk és nekem az kicsit gyengusz érv, hogy erőből be kell tudni vinni. Ok, be kéne, de ez se megy...
4. Év végre feljavult a futás: ez is inkább kényszerűségi okozat, ha jól megfigyel(t)ed Ariansék már csak akkor nyúltak Redmanhez pl., ha Rashard végigszenvedte már az első 3 negyedet... Lerítt, hogy próbábóé bedobták, hátha 1-2 yarddal többet fog hozni, csak se Tomlin, se Arians nem sejtette szerintem, hogy 4+ átlaggal fog rohangálni, és nem megy le az első contact után, mint Mendy. Ráadásul Vörös gyakran a 2-3. kontakt után is állva maradt és 10+ yardokat hozott. Ez nem Arianséknak köszönhető. (önmagában nem baj az, ha van egy every down/feature back, ha Adrian Petersonod van, meg Faneca a falban, viszont nekünk egyik sem adatott meg. Ergo tessék használni a srácokat, Rashardnak is jót tesz (?)/tenne, ha nem rajta múlik minden)
5. Screen passzok szinte eltűntek a repertoárból, néha voltak, akkor is többnyire szarul, és 1-1 WR kreativitása kellett a sikeres playhez, és nem remek routeok eredménye volt, mellyel szabad utak nyíltak volna meg a D-fal mögötti zónákban, hogy a screen passz után sikeres YAC legyen
6. Quick slant alig volt, ha igen, szarul. Régebben a Mórral ez nagyon ment, persze aztán azt is szépen levédekezték, de épp itt jön megint a kreativitás a képbe, hogy ne az legyen, hogy 3. és hosszúra bejön Moore. Mindenki tudja, hogy mi következik, ugye???
7. bunch: 2010-ben vmi 5,5 yardot hoztunk ebből, 2011-ben tudja valaki?
8. Wallace: igen, volt dropja is, de felteszem hipotetikusan, hogy az önbizalma is visszaesett azok után, hogy alig repült felé labda, mert azt nehéz volt nem észrevenni, hogy alig megy felé. Ha meg ment, akkor meg olyan fos szitukban hívtak deep playt, amikor se elszakadás nem volt a Mikey részéről, se BB-nek nem volt tiszta dobóhelyzete... Ráadásul sérülten is hívtak több ilyet Ariansék. Mi a repedt fasznak, ha nem tud beleállni? 22 yardos átlaga volt addig Mikeynak, utána meg 5 meccsen volt vami 7--- és alig pár elkapása---
Szóval szerintem itt nagyon-nagyon "nagy" bajok vannak "elöl", és évek óta nem látom azt a kiegyensúlyozott javulást, amire alapozni lehetne - értsd, nem úgy, hogy az egyik szegmensben előrelépünk, másik kettőben meg vissza... (Lenin elvtárs is azt mondta, hogy 2 lépés előre, 1 hátra... ja nem, várjunk, aszonta 1 lépés előre, 2 lépés hátra.... ja nem, hogy is volt,,,gondolkozik.... belezavarodott, mire megszólalt valaki: Nézd a kis hülye köcsög most azt akarja bemagyarázni, hogy Lenin tánctanár volt.)
(félreértés ne essék: imádom a WR-einket, és BB-t is, és nem követelek edző cserét, de azt látni kell, hogy nem igazán lépünk előre, pedig adott szerintem az alapanyag hozzá. Mindent összevetve ez sem olyan nagy gáz, mert nem rosszak ,de akkor mondjuk azt, hogy ez a reális elvárás és ne nyilatkozgassuk le lépten-nyomon, hogy "különleges elkapóink vannak...", "fantasztikus velük játszani/dolgozni", "el se tudom képzelni mi van még bennük", "határ a csillagos ég ezekkel a srácokkal" ... SZERETNÉM LÁTNI!
😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
A turnover a kulcs,lásd frisco D vs Brees. Nem mondanám,hogy jobb az O-juk,de több lehetőségük volt megrogyasztani a szenteket,ami sikerült is,pedig top offense...BlitzburghNálunk is kijött. 1 labdát szereztünk, 7 pontot szerzett belőle az Offense. 😊

több mint 13 éve
Azért a Denver meccs ominózus második negyedében azt a 20 pontot köszönhetjük az O-nak is. A Broncos első TD-je után a következő 3 drive összesen 4 percig tartott, 10 play-t és 13 y-t sikerült összehoznunk. Tebow ki sem tudott zökkenni az "ámokfutásából" máris visszakapta a labdát, hogy folytassa és pontra váltsa.Jó, tehát eljutunk oda, hogy minden drive-ból TD kell... Röhej. Egy NFL-meccsen, főleg a PO-ban 60 percig nem lehet dominálni. Az benne van, hogy van 1-2 three and out és van 1-2 FG. Az viszont nincs benne, hogy 450 yardot nyalunk egy értékelhetetlen pass Offense-től és 29 pontot nyalunk egy összességében középszerű O-tól.
süti a konkrét meccsről beszél abban nincs igaza. haszi arról, hogy fejlődni kell, s ebben igaza is van, de a konkrét meccsen csak a D - és azon belül Ike - a felelős.

több mint 13 éve
A turnover a kulcs,lásd frisco D vs Brees. Nem mondanám,hogy jobb az O-juk,de több lehetőségük volt megrogyasztani a szenteket,ami sikerült is,pedig top offense...
több mint 13 éve
Azért a Denver meccs ominózus második negyedében azt a 20 pontot köszönhetjük az O-nak is. A Broncos első TD-je után a következő 3 drive összesen 4 percig tartott, 10 play-t és 13 y-t sikerült összehoznunk. Tebow ki sem tudott zökkenni az "ámokfutásából" máris visszakapta a labdát, hogy folytassa és pontra váltsa.megezis

több mint 13 éve
Azért a Denver meccs ominózus második negyedében azt a 20 pontot köszönhetjük az O-nak is. A Broncos első TD-je után a következő 3 drive összesen 4 percig tartott, 10 play-t és 13 y-t sikerült összehoznunk. Tebow ki sem tudott zökkenni az "ámokfutásából" máris visszakapta a labdát, hogy folytassa és pontra váltsa. Igazából énszerintem itt azért "hadakozunk" veled mert bár szar volt a D, (élén Ike-al) de ettől még simán hozni lehetett volna ezt a meccset.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 13 éve
Ez is világos, de mint mondtam, nem a végeredmény érdekel. Hanem az, hogy én nem látok fejlődést idén az O-ban, sőt, inkább erőteljes visszaesést tapasztaltam. Egyedül Tóni az, akinél fejlődést látni, ezzel szemben Wóli kiugrása után drasztikus visszaesés - és ez nem igaz, hogy BB sérülése miatt van, mert már jóval előtte "eltűnt", Ward gyakorlatilag perifériára szorult, Miller alig volt használva. Ebben erős edzői hibát látok, mivel a játékokat ők hívják. A kreativitásunk gyakorlatilag nulla, igen hektikus véleményem szerint az edzői stáb felkészültsége és eredményessége meccsrőll meccsre.kishasziszóról szóra, aranytáblát érdemelsz

több mint 13 éve
Ez is világos, de mint mondtam, nem a végeredmény érdekel. Hanem az, hogy én nem látok fejlődést idén az O-ban, sőt, inkább erőteljes visszaesést tapasztaltam. Egyedül Tóni az, akinél fejlődést látni, ezzel szemben Wóli kiugrása után drasztikus visszaesés - és ez nem igaz, hogy BB sérülése miatt van, mert már jóval előtte "eltűnt", Ward gyakorlatilag perifériára szorult, Miller alig volt használva. Ebben erős edzői hibát látok, mivel a játékokat ők hívják. A kreativitásunk gyakorlatilag nulla, igen hektikus véleményem szerint az edzői stáb felkészültsége és eredményessége meccsrőll meccsre.kishasziÉn látok fejlődést, csak nem minden területen. Stagnálás volt RZ-ben és különösen fájó módon a goalline szituknál. Wallace visszaesése érdekes, volt dropja is, illetve BB-ék sem hajigáltak felé az idény elején megszokott pontossággal. (Ez sem edzői hiba pl)
A kreativitásban pedig egyáltalán nem értek egyet. Kifejezetten sok end around volt, illetve gadget play, amiből végül sokszor futást választott a WR dobás helyett. A bunch formáció továbbra is kiválóan alkalmazható. A futás az idény végére nagyon szépen feljavult. A time managment is megfelelő volt az esetek többségében.
Szóval összességében fejlődtünk csak nem annyit mint vártuk. Yardokat szépen termelünk, a kevesebb pont az a stagnáló hatékonyság hiánya miatt van, illetve nagyon-nagyon kevés jó field pozíció, ami a turnoverek hiányából fakad. Hozzáteszem a TO nemcsak jó field pozíciót biztosít, hanem a momentumot is, ami által ugye könnyebb ütést bevinni az ellennek. Már csak ezért is hiányztak idén TO-k, momentummal sokkal könnyebb TD-t szerezni, ezt amúgy kiderült Denverben is. 😉
De fejlődni kell, ez nem vitás és elsősorban hatékonyságban. 😊

több mint 13 éve
szerintem itt is, ott is van igaz...keves volt az elso negyedben a ket FG, mert a moralt kicsit megfektettette...ugy ereztem, hogy eleg lesz ez is, majd kesobb lesz TD. viszont az ellent meg feltuzelte...
A D meg keves volt, elfogytunk, csereemberekkel, ujoncokkal...
ez van....
több mint 13 éve
Ez is világos, de mint mondtam, nem a végeredmény érdekel. Hanem az, hogy én nem látok fejlődést idén az O-ban, sőt, inkább erőteljes visszaesést tapasztaltam. Egyedül Tóni az, akinél fejlődést látni, ezzel szemben Wóli kiugrása után drasztikus visszaesés - és ez nem igaz, hogy BB sérülése miatt van, mert már jóval előtte "eltűnt", Ward gyakorlatilag perifériára szorult, Miller alig volt használva. Ebben erős edzői hibát látok, mivel a játékokat ők hívják. A kreativitásunk gyakorlatilag nulla, igen hektikus véleményem szerint az edzői stáb felkészültsége és eredményessége meccsrőll meccsre.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Értem amit mondasz, csak nekem magasabbak az elvárásaim az O-val szemben😉 Pláne azok után, hogy a D-re többé nem tehetjük a súlyt, hogy majd úgyis megoldják, ugyi.kishasziAz elvárásokat majd az off-season határozza meg, amit pedig később felülír a szezon során mutatott teljesítmény. Hiszen mégiscsak élesben derül ki, melyik egységre milyen szinten lehet számítani, s mi is az, amiben előrelépett, visszafejlődött, mi az, ami elvárható tőle, amikor PO-ba jutunk.
Most a Denver-meccsen nem kérdés, hogy mi történt. Ki hozta és ki nem az elvárt számokat.Egy jobb Offense nálunk több (kb dupla annyi) pontot írt fel, míg egy nálunk szarabb Defense kevesebb (harmad annyi) pontot engedett. az hogy egy jobb Offense több pontot csinál realitás, az hogy egy szarabb defense kevesebb (harmad annyi) pontot enged, az megmutatja, mi volt a gebasz és ki nem hozta az elvárt szintet. Ezek után az Offense-ben felelősséget keresni nehéz, akár játékosról, akár edzőről legyen szó.
Abban veled egyetértek, hogy fejlődni kell hatékonyságban (és persze minden másban is), főleg azt figyelembe véve, hogy VÁRHATÓAN ilyen szinten nem számíthatunk Defense segítségre, bár LeBeau mindig képes csodás számokat produkálni az egységével 😊, amíg ő marad én nem írnám le, hogy garantált visszaesés várható.

több mint 13 éve
Értem amit mondasz, csak nekem magasabbak az elvárásaim az O-val szemben😉 Pláne azok után, hogy a D-re többé nem tehetjük a súlyt, hogy majd úgyis megoldják, ugyi.
több mint 13 éve
Soldi, kicsit lépj túl a kortes hadjárataidon😉Fejlődni kell, mint mindig mindenben. Az O viszont nem alulteljesített, hanem hozta a matchupnak megfelelő elvárásokat. Ettől az O-tól ez volt várható, főleg a sütinek írt körülményeket figyelembe véve. A Pats ellen nem több kellett volna, hanem a kedvezőbb O vs D matchup több pontot ígért volna. 😉 De nem mellesleg a Pats ellen is elégnek kellett volna lennie mondjuk +25 pontnak, ami csak 2-vel több, mint amit a Patsnél jobb Broncos D-nek írtunk fel.
Nem a meccs kimenetelének magyarázásról van szó, vereség okairól, stb., hanem arról, hogy miben kéne fejlődni, még hozzá sürgősen, és elvárhatóan. Az pedig az eredményesség. 2 db TD ez ellen a Broncos ellen súlyos alulteljesítés, még sérült BB-vel is. Teljesen mindegy mi lett a meccs, mivel 14-2-es győzelem esetén is azt mondtam volna, hogy ez egy lófasz az O-tól - ami később semmire nem lett volna elég. Még egy Pats D ellen se.kishaszi

több mint 13 éve
LOL!Pff...kizárólag az első negyedről beszélek semmiféle Ájk-faktorról nem volt szó akkor. Totál dominacia, csak ugye pontokat nem sikerül hozzávarrni. Soldi most akkor jó offenzünk van vagy szar, vagy igény szerint változó. Mert szerintem Ájk ide vagy oda, ha egy teljes negyedet ledominálunk akkor, faszikáim annak a tetejire nem 6 pontot kell rakni. Erről van szó a kibaszott áriánszunkról, most akkor lehet rájuk számítani, vagy nem? Vagy ha megy akkor azt ők megcsinálják, ha meg nem akkor meg mindig rá lehet kenni a D-re. Igen Ájk egy ultrafos volt, mint ahogy a brilliáns szezonbeli teljesitménnyel valahol középre lehetne húzni az átlagát. DE! Bekapunk két TD-t és mit vezet fel erre a kurvanagy GWdrájvos offenzünk, két interszepsönt, amibűl egyet megköszönhetünk, a tuggyukkiknek. A mérkőzésvégin meg meginnálunk a bogyó - azt lófasz. no mostakkor mit tud éles helyzetben ez az O????????????????????sutianap
Ezt egyetlen ember vesztette el. Ike Taylor. Az O azt hozta, amit tud. Az O egy egész pofás védelem ellen kicsit saját átlagát még túl is teljesítette bizonyos területeken... A védelem - egyetlen ember katasztrófája miatt - viszont nem, sőt mindenben kb dupla annyit engedett az ellenfélnek. Értitek? Dupla annyit... Ne a Pats Offense-ehz hasonlítsuk magunkat, mert nem vagyunk azon a szinten... Ellenben a Pats okádék D-je (legalábbis a mienknál jóval rosszabb D-je) 10, azaz tíz ponton tartotta a Beroncost. És az a realitás, ugyanis QB nélkül nehéz ezt a játékot játszani, ez bizonyosodott a Broncos majd minden meccsén. Nem Tebow-n múlott, hanem Ike tette naggyá őt is és Thomast is. Ike first 10 games -> 210 yard, Ike vs Broncos 200 yd... Ennyi a WC-kudarc, s nem több.Soldados
Ez az O éles helyzetben ledolgozta azt a 14 pontos hátrányt, amit Ike összehozott. Mindezt olyan fallal, amikor nem volt Pouncey, nem volt Mendy és már nem volt Starks, és nem volt talán Legu sem... Ezt tudja ez az O. Az O feltette a szezonátlagnak megfelelő és bizonyos területeken annál is jobb számokat. Amivel simán, ismétlem simán kellett volna hozni a meccset. Kb 23-6-ra... De sajnos Ike miatt a Broncos 29 pontot csinált. Ennek ellenére nem kettő között van Ike átlaga, hanem az a realitás, amit 16 meccsen mutatott, nem az, amit egyen.
Ti minden FG után problémáztok, és mindent Ariansra kentek, hogy ezt így nem lehet. De képzeld lehet, éppen azt nem lehet, hogy mindig csak TD van, főleg nem ilyen fallal és még ennek a középszerű falnak is a 60% már nem volt pályán... Mellesleg a Frisco egész idényt végigtolta FG-kel, ugyanis nálunk kétszer rosszabb a RZ O-juk. Ez az O jó, nem elit, mint a Patsé, de jó. És ennek megfelelően teljesített Denverben, kiváltképpen éles szituban, amikor meg kellett menteni a meccset Ike hibái után. És ezt meg is tette. Azt nem lehet túlélni, hogy egyetlen corner 200+ yardot enged egy hulladék pass Offense-nek.

több mint 13 éve
Soldi, kicsit lépj túl a kortes hadjárataidon😉Nem a meccs kimenetelének magyarázásról van szó, vereség okairól, stb., hanem arról, hogy miben kéne fejlődni, még hozzá sürgősen, és elvárhatóan. Az pedig az eredményesség. 2 db TD ez ellen a Broncos ellen súlyos alulteljesítés, még sérült BB-vel is. Teljesen mindegy mi lett a meccs, mivel 14-2-es győzelem esetén is azt mondtam volna, hogy ez egy lófasz az O-tól - ami később semmire nem lett volna elég. Még egy Pats D ellen se.
több mint 13 éve
Pff...kizárólag az első negyedről beszélek semmiféle Ájk-faktorról nem volt szó akkor. Totál dominacia, csak ugye pontokat nem sikerül hozzávarrni. Soldi most akkor jó offenzünk van vagy szar, vagy igény szerint változó. Mert szerintem Ájk ide vagy oda, ha egy teljes negyedet ledominálunk akkor, faszikáim annak a tetejire nem 6 pontot kell rakni. Erről van szó a kibaszott áriánszunkról, most akkor lehet rájuk számítani, vagy nem? Vagy ha megy akkor azt ők megcsinálják, ha meg nem akkor meg mindig rá lehet kenni a D-re. Igen Ájk egy ultrafos volt, mint ahogy a brilliáns szezonbeli teljesitménnyel valahol középre lehetne húzni az átlagát. DE! Bekapunk két TD-t és mit vezet fel erre a kurvanagy GWdrájvos offenzünk, két interszepsönt, amibűl egyet megköszönhetünk, a tuggyukkiknek. A mérkőzésvégin meg meginnálunk a bogyó - azt lófasz. no mostakkor mit tud éles helyzetben ez az O????????????????????
Ezt egyetlen ember vesztette el. Ike Taylor. Az O azt hozta, amit tud. Az O egy egész pofás védelem ellen kicsit saját átlagát még túl is teljesítette bizonyos területeken... A védelem - egyetlen ember katasztrófája miatt - viszont nem, sőt mindenben kb dupla annyit engedett az ellenfélnek. Értitek? Dupla annyit... Ne a Pats Offense-ehz hasonlítsuk magunkat, mert nem vagyunk azon a szinten... Ellenben a Pats okádék D-je (legalábbis a mienknál jóval rosszabb D-je) 10, azaz tíz ponton tartotta a Beroncost. És az a realitás, ugyanis QB nélkül nehéz ezt a játékot játszani, ez bizonyosodott a Broncos majd minden meccsén. Nem Tebow-n múlott, hanem Ike tette naggyá őt is és Thomast is. Ike first 10 games -> 210 yard, Ike vs Broncos 200 yd... Ennyi a WC-kudarc, s nem több.Soldados

több mint 13 éve
Pff...Ezt egyetlen ember vesztette el. Ike Taylor. Az O azt hozta, amit tud. Az O egy egész pofás védelem ellen kicsit saját átlagát még túl is teljesítette bizonyos területeken... A védelem - egyetlen ember katasztrófája miatt - viszont nem, sőt mindenben kb dupla annyit engedett az ellenfélnek. Értitek? Dupla annyit... Ne a Pats Offense-ehz hasonlítsuk magunkat, mert nem vagyunk azon a szinten... Ellenben a Pats okádék D-je (legalábbis a mienknál jóval rosszabb D-je) 10, azaz tíz ponton tartotta a Beroncost. És az a realitás, ugyanis QB nélkül nehéz ezt a játékot játszani, ez bizonyosodott a Broncos majd minden meccsén. Nem Tebow-n múlott, hanem Ike tette naggyá őt is és Thomast is. Ike first 10 games -> 210 yard, Ike vs Broncos 200 yd... Ennyi a WC-kudarc, s nem több.

több mint 13 éve
Akkor nem csak én érzem, hogy ha nem is 6 TD-t, de sima 4-et kellett volna verni nekik? Még sérült BB-vel is, ha ilyen WR-ek vannak, plusz egy Miller. OK, lassan elmondható, hogy Gronko a legjobb elkapó TE, de annyival nem áll senki fölött.
több mint 13 éve
szombati alapjan szanaszet kellett volna szedni a denvert...meg most sem ertem...xtakiugyanúgy kellett volna kezdenünk, 2 TD - az esélyünk és a dominanciánk megvolt - ehelyett kettő szaros FG - aztán főszítta Tibóóóó a fikát és megcsinálta ennyi. Rókalikban meg csak ücsörgött és folyott az orra. ENNYI! BBsérülés - Ariansanyádat - HATÉKONYSÁG

több mint 13 éve
szombati alapjan szanaszet kellett volna szedni a denvert...meg most sem ertem...