NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
420
54
18:30-tól, ARENA4
Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
harrison ismét bizonyította mennyi esze van.gabtsilemaradtam valamiről?
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
harrison ismét bizonyította mennyi esze van.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Hát igen, akkor a 2008as idényt nem csak én néztem végig megint 😊maradjunk a hazaiaknál, Panthers!
Egyébként én emellett most inkább az egyetemi bajnokságra készülődök, ha valakinek még nincs kedvence, akkor nagyon tudom ajánlani az Alabama Crimson Tide csapatát, amit szerintem meg fogtok kedvelni: erős futás - erős 3-4es defense 😊tenorx
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Örömmel látom, hogy azért a többség most már egyetért velem, hogy a 2008-as po-ban minden úgy alakult, ahogy nektek jó 😊 De semmit nem von ez le persze az érdemetekből, ha másért nem, azért a védelemért. Még akkor is, ha nem nektek szurkoltam 😀WyattÉn pl mindig is ezt írtam, hogy mákunk volt minden alkalommal a PO-ban szembejövő ellenfelekkel. Ugyanakkor ez már csak azért sem von le semmit a csapat érdemeiből, mert az alapszakaszban is kib.szott qrva jók voltunk a legerősebb schedule ellenére is. Nagyon sok jó csapatot vertünk le, végig duzzadtunk az erőtől és egész évben totális dominancia jellemezte a D-t. Ugyebár a legerősebb schedule mellett lettünk AFC-másodikok. :cool: Utána az AFC-ben esélyt kaptak a levert seregek, de csak ismét elhullottak, az SB meg úgy volt jó, ahogy volt, az egész idényünk benne volt, D dominanciával* és GW-drive-val a végén.
* Nem kell hozni a yardokat és a sallangokat, azt én is ismerem, a lényeg, hogy a Cards O 14 pontot csinált a D-n (21-7))
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Örömmel látom, hogy azért a többség most már egyetért velem, hogy a 2008-as po-ban minden úgy alakult, ahogy nektek jó 😊 De semmit nem von ez le persze az érdemetekből, ha másért nem, azért a védelemért. Még akkor is, ha nem nektek szurkoltam 😀
több mint 13 éve
Ez jól hangzik, és elméletileg igaz is kellen hogy legyen, de azért más nézőpontok is léteznek.Ez nem is kérdés, nekünk volt a legnehezebb menetrendünk az alapszakaszban. Jan arra gondolt, hogy a PO-ban volt szerencsénk a tekintetben, hogy mindig számunkra kedvező ellenfelet kaptunk.SoldadosHa egy csapat erős akkor teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél. Sőt, minél nehezebb a menetrendet, annál többet lehet belőle tanulni, és folyamatosan jobb játékra törekedni. Senki sem fog leereszteni és nem lesz szokatlan a PO-ban, hogy négy negyeden keresztül kell a koncentráció, mert ott ritkán lehet az első két negyedben megnyerni a meccseket.
Szurkolóként, játékosként, csapatvezetőként is gondolkodás nélkül a minél nehezebb ellenfelekre voksolnék.DoM
Pont idén ugye, a PO-ban a Ravenst és a Jets-et is egy-egy félidőnyi jó játékkal raktuk ki.
Azonkívül, ha egy vezető nem mindig csak a következő meccsre gondol (amit egyébként divat kijelenteni), hanem hosszabb távú céljai vannak PO vagy SB esetleg, akkor biztosan nem tiltakozna egy olyan schedule ellen, ahol a kezdőket rendszeresen lehet pihentetni 1-2 negyeden át. Elkerülve kulcsjátékosok sérülését, stb stb...
Ha egy csapat erős akkor teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél.
Na ezt nem gondolnám. Van egy bizonyos O stílus, ami nekünk nagyon nem jön be, és az ilyen csapatok ellen döglődünk, akármilyen szinten is vannak rangsorolva adott pillanatban.
több mint 13 éve
Hát igen, akkor a 2008as idényt nem csak én néztem végig megint 😊Egyébként én emellett most inkább az egyetemi bajnokságra készülődök, ha valakinek még nincs kedvence, akkor nagyon tudom ajánlani az Alabama Crimson Tide csapatát, amit szerintem meg fogtok kedvelni: erős futás - erős 3-4es defense 😊
több mint 13 éve
Természetesen a PO-ra gondoltam. Nem csak az Eagles lett volna rossz matchup.Eleve a Chargers helyett jöhetett volna a Colts, ami nekünk nem lett volna annyira jó. A másik ágon Ravens-Titans, nekünk a Ravens volt a kedvezőbb ellenfél.
A másik főcsop-ból, (Giants, Eagles, Cardinals, Panthers) itt legrosszabb lett volna a Giants vagy az Eagles.
Alapszakaszban 4 csapat győzőtt le minket, ebből (ha jól emlékszem) 3 ott volt a PO-ban, és mindhármat elkerültük. A Chargers , Ravens, Cardinals helyett lehetett volna Colts, Titans, Eagles is, az pedig nekünk egészen más történet lett volna. Szerintem.
több mint 13 éve
Ez így van, ezért nem is tetszik az idei schedule-ünk. Az eleje nehéz, de az utolsó 8 meccsben alig van vmi érdemleges meccs, s ez a PO-ban visszaüthet, ha bejutunk oda.Ez nem is kérdés, nekünk volt a legnehezebb menetrendünk az alapszakaszban. Jan arra gondolt, hogy a PO-ban volt szerencsénk a tekintetben, hogy mindig számunkra kedvező ellenfelet kaptunk.SoldadosHa egy csapat erős akkor teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél. Sőt, minél nehezebb a menetrendet, annál többet lehet belőle tanulni, és folyamatosan jobb játékra törekedni. Senki sem fog leereszteni és nem lesz szokatlan a PO-ban, hogy négy negyeden keresztül kell a koncentráció, mert ott ritkán lehet az első két negyedben megnyerni a meccseket.
Szurkolóként, játékosként, csapatvezetőként is gondolkodás nélkül a minél nehezebb ellenfelekre voksolnék.DoM
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Jan arra gondolt, hogy a PO-ban volt szerencsénk a tekintetben, hogy mindig számunkra kedvező ellenfelet kaptunk.SoldadosRendben, ugyanezt írtam én is. 😊
több mint 13 éve
Ez nem is kérdés, nekünk volt a legnehezebb menetrendünk az alapszakaszban. Jan arra gondolt, hogy a PO-ban volt szerencsénk a tekintetben, hogy mindig számunkra kedvező ellenfelet kaptunk.SoldadosHa egy csapat erős akkor teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél. Sőt, minél nehezebb a menetrendet, annál többet lehet belőle tanulni, és folyamatosan jobb játékra törekedni. Senki sem fog leereszteni és nem lesz szokatlan a PO-ban, hogy négy negyeden keresztül kell a koncentráció, mert ott ritkán lehet az első két negyedben megnyerni a meccseket.
Szurkolóként, játékosként, csapatvezetőként is gondolkodás nélkül a minél nehezebb ellenfelekre voksolnék.
több mint 13 éve
Ez nem is kérdés, nekünk volt a legnehezebb menetrendünk az alapszakaszban. Jan arra gondolt, hogy a PO-ban volt szerencsénk a tekintetben, hogy mindig számunkra kedvező ellenfelet kaptunk.A 2008-as más volt. Nagyon egyben volt a csapat, plusz a kiemelkedő egyéni teljesítmények, és nagyjából nekünk kedvező stílusú ellenfeleket kaptunk végig. Mondhatni minden összejött, hogy meglegyen az eredmény.JanMások szerint messze a Steelers-é volt a legnehezebb schedule. Nézőpont kérdése. A PO-ra igaz, hogy mindig az ideálisabb ellenfél jött.vassadi
több mint 13 éve
vassadi
15 617
A 2008-as más volt. Nagyon egyben volt a csapat, plusz a kiemelkedő egyéni teljesítmények, és nagyjából nekünk kedvező stílusú ellenfeleket kaptunk végig. Mondhatni minden összejött, hogy meglegyen az eredmény.JanMások szerint messze a Steelers-é volt a legnehezebb schedule. Nézőpont kérdése. A PO-ra igaz, hogy mindig az ideálisabb ellenfél jött.
több mint 13 éve
A 2008-as csapatotok nagyon egyben volt, de én (Eagles-szemmel) úgy éreztem, ha az NFC döntőt mi nyejrük a Cards ellen, akkor lehet az átütő erő kevés lett volna. Persze, nem biztos, 2 elit védelem, 2 védelmi zseni találkozott volna akkor a Super Bowl-ban, ahol akárki nyerhetett volna. Ennek ellenére úgy éreztem, - továbbra is tartva, hogy elfogultan - hogy az alapszakaszhoz hasonlóan mi győzedelmeskedünk.Egyetértek, hogy nekünk a Philly rossz match-up lett volna, ezt többször le is írtam, de az egész idényt nézve sztem totálisan megérdemelt diadalt aratott a Steelers.
De az a négyes, akik a konferencia döntőkre állva maradt alapból érdekes volt, végig kissé úgy tűnt, hogy a Cards-nak ti vagytok rossz match-up, nektek mi, nekünk a Ravens, nekik a Cards. De ez már így közel két és fél évvel utána eléggé csak találgatás.Deny
több mint 13 éve
A 2008-as csapatotok nagyon egyben volt, de én (Eagles-szemmel) úgy éreztem, ha az NFC döntőt mi nyejrük a Cards ellen, akkor lehet az átütő erő kevés lett volna. Persze, nem biztos, 2 elit védelem, 2 védelmi zseni találkozott volna akkor a Super Bowl-ban, ahol akárki nyerhetett volna. Ennek ellenére úgy éreztem, - továbbra is tartva, hogy elfogultan - hogy az alapszakaszhoz hasonlóan mi győzedelmeskedünk.De az a négyes, akik a konferencia döntőkre állva maradt alapból érdekes volt, végig kissé úgy tűnt, hogy a Cards-nak ti vagytok rossz match-up, nektek mi, nekünk a Ravens, nekik a Cards. De ez már így közel két és fél évvel utána eléggé csak találgatás.
több mint 13 éve
A tavalyi azért nem kudarc, mert szvsz már azzal erőn felül teljesített a csapat, hogy SB résztvevő volt.A 2008-as más volt. Nagyon egyben volt a csapat, plusz a kiemelkedő egyéni teljesítmények, és nagyjából nekünk kedvező stílusú ellenfeleket kaptunk végig. Mondhatni minden összejött, hogy meglegyen az eredmény.
több mint 13 éve
Nekem a tavalyi is kellemes emlék. De a 2008-as csapat vmi csodálatos volt. A sors igazságtalansága lett volna, ha nem nyerünk. Minden egyes meccsen érezted az átütőerőt a csapatban. Nemcsak a D-ben, mert hányszor és hányszor tudta megismételni az O, hogy levezesse a GW-drive-ot. Lehet, hogy más szurkoló számára hülyén hangzik, de megállíthatatlannak éreztem a csapatot, mindannak ellenére, hogy "kívülről" talán döcögősnek tűnhet egy pár meccsünk.Én a 2008-as idény felelevenítésével szoktam múlatni az időt, ha éppen amifocira vágyom.SoldadosÉn is, a legutóbbira nem vágyom, hogy lássam megint, ahogy mindent elbaszunk, amit lehet, a gb meg semmit, és még így is szoros volt. Döntőben veszteni szarabb, mint előbb szvsz, amikor már karnyújtásnyira van a végső siker. A GB egyébként szerintem ismételhet, ha együtt tudnak maradni. Már persze, ha lesz sezlony.kishaszi
több mint 13 éve
Én a 2008-as idény felelevenítésével szoktam múlatni az időt, ha éppen amifocira vágyom.SoldadosÉn is, a legutóbbira nem vágyom, hogy lássam megint, ahogy mindent elbaszunk, amit lehet, a gb meg semmit, és még így is szoros volt. Döntőben veszteni szarabb, mint előbb szvsz, amikor már karnyújtásnyira van a végső siker. A GB egyébként szerintem ismételhet, ha együtt tudnak maradni. Már persze, ha lesz sezlony.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Hát ja, az érthető.Nem mondtam hogy gáz, csak nem akarom végig nézni Rodgers örömét mondjuk. 😊labyVégig néztem a 2008-as playoff menetelésünket és az ideit is az SB-ig, azt nincs szívem visszanézni... 😊Pedig nem gáz, szerintem. Nincs ok szégyenkezni, egy ki-ki meccsen veszítettünk az esélyesebb csapattal szemben, ennyi.Jan
...laby
több mint 13 éve
Én a 2008-as idény felelevenítésével szoktam múlatni az időt, ha éppen amifocira vágyom.
több mint 13 éve
Nem mondtam hogy gáz, csak nem akarom végig nézni Rodgers örömét mondjuk. 😊Végig néztem a 2008-as playoff menetelésünket és az ideit is az SB-ig, azt nincs szívem visszanézni... 😊Pedig nem gáz, szerintem. Nincs ok szégyenkezni, egy ki-ki meccsen veszítettünk az esélyesebb csapattal szemben, ennyi.Jan
...laby
több mint 13 éve
Végig néztem a 2008-as playoff menetelésünket és az ideit is az SB-ig, azt nincs szívem visszanézni... 😊Pedig nem gáz, szerintem. Nincs ok szégyenkezni, egy ki-ki meccsen veszítettünk az esélyesebb csapattal szemben, ennyi.
...laby
több mint 13 éve
stop lock out pls ...
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Végig néztem a 2008-as playoff menetelésünket és az ideit is az SB-ig, azt nincs szívem visszanézni... 😊Mondjuk én kínomban az Ausztriában zajló Amerikai foci világbajnokság meccseit nézem. Az tény, hogy a te gyógykezelésed sokkal jobb 😀
Jó volt ennyi kihagyás után nézni a hatalmas meccseket, pl az idei Ravens PO...
Nem tudom hogy mit csinálok ha nem lesz szezon.laby