Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Na az a szezon rettenetesen fájt volna, ha nem a mi sikerünkkel ér véget. Egész szezon arról szólt, hogy a védelmünk brutálisan agyondominált mindenkit. És ha csúnyán is, de megnyertük a (nagy) meccseket.Továbbá nézőpont kérdése kinek mi a siker. Tudnék csapatokat mondani.jóvan, émmeg ottáltam melletted, elnézést, abból a szögből máshogy láccottAz adott pillanatban persze hogy csalódott az ember. De összességében teljes mértékben elégedett vagyok a szezonunkkal, s ez már akkor igaz volt, amikor a Ravens kiverésével bejutottunk a konfdöntőbe.Soldados
ráció kontra emóció TUDOMDEMÉGISFÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJsutianap
Mindenesetre ha már akárhogy is bejut egy gárda a Super Bowlra, akkor nyilván büszke rá minden szurkoló. De a fene vigye, csak így úgy amúgy, de meg kellett volna nyerni. Mondom ezt például a Cardinals szurkoló nevében akik nem is tudom ki ellen vesztettek 4 ponttal, de mindegy is. 😛ulpianus
De óriási csalódás volt a közelmúltból a 2004-es szezon (15-1 után elbukni a regularba elvert Pats ellen), de nekem a 2007-es is (visszajönni a sírból (-18), majd kikapni egy Garrard nyargalás után egy buzi FG-vel). Pedig PO-s évek voltak.
Ez a mostani mégsem az. ennyi szarral, amit szívtunk egész évben, sztem ez jobb volt, mint amit a realitás diktált volna. ÍYgy nem tudok csalódott lenni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Az adott pillanatban persze hogy csalódott az ember. De összességében teljes mértékben elégedett vagyok a szezonunkkal, s ez már akkor igaz volt, amikor a Ravens kiverésével bejutottunk a konfdöntőbe.SoldadosUgyanez.
több mint 13 éve
Továbbá nézőpont kérdése kinek mi a siker. Tudnék csapatokat mondani.Az adott pillanatban persze hogy csalódott az ember. De összességében teljes mértékben elégedett vagyok a szezonunkkal, s ez már akkor igaz volt, amikor a Ravens kiverésével bejutottunk a konfdöntőbe.SoldadosEngem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.Soldadosjóvan, émmeg ottáltam melletted, elnézést, abból a szögből máshogy láccott
Mindenesetre ha már akárhogy is bejut egy gárda a Super Bowlra, akkor nyilván büszke rá minden szurkoló. De a fene vigye, csak így úgy amúgy, de meg kellett volna nyerni. Mondom ezt például a Cardinals szurkoló nevében akik nem is tudom ki ellen vesztettek 4 ponttal, de mindegy is. 😛
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Az adott pillanatban persze hogy csalódott az ember. De összességében teljes mértékben elégedett vagyok a szezonunkkal, s ez már akkor igaz volt, amikor a Ravens kiverésével bejutottunk a konfdöntőbe.Engem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.Soldadosjóvan, émmeg ottáltam melletted, elnézést, abból a szögből máshogy láccott
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Áhh basszus, ha legközelebb rendelsz szólj légyszi, bár gondolom nem most lesz 😊Engem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.SoldadosVélemény osztva. Még nagyobb erőt kaptam arra, hogy a következő szezonban még magasabb szinten írjunk és szerkesszünk, remélve a kinti támogatást.
Képzeljétek 6 naptári nap (benne a hétvége) elég volt, hogy ideérjen egy csomag a shop-ból. (két melegítő a fiaimnak egy kabát nekem és egy póló az asszonynak) Itt a húsvét tojt a nyuszi 😀polamalu
Csak a steelers shopban láttam olyan cumót ami kéne...
több mint 13 éve
Engem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.Soldadosjóvan, émmeg ottáltam melletted, elnézést, abból a szögből máshogy láccott
ráció kontra emóció TUDOMDEMÉGISFÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Engem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.SoldadosVélemény osztva. Még nagyobb erőt kaptam arra, hogy a következő szezonban még magasabb szinten írjunk és szerkesszünk, remélve a kinti támogatást.
Képzeljétek 6 naptári nap (benne a hétvége) elég volt, hogy ideérjen egy csomag a shop-ból. (két melegítő a fiaimnak egy kabát nekem és egy póló az asszonynak) Itt a húsvét tojt a nyuszi 😀
több mint 13 éve
Engem egyáltalán nem viselt meg. Én GB-t tartottam favoritnak, ráadásul közvetlenül a meccs után is így gondoltam és most még inkább, hogy erőn és várakozáson felüli szereplés volt ez tőlünk, így maximálisan (na jó csak 99,9%-ig) elégedett vagyok a 2010-es szezonnal.
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Nem is tudtam hogy a Steelersben nyomjátok 😀http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81f4d5f0/article/roethlisberger-still-feels-pain-from-steelers-super-bowl-loss?module=HP_headlinesmaradjunk annyiban, hogy LEGINKÁBB Soldit, LEGNAGYOBB mértékben meg engem 😉sutianap
Az összes játékos közül talán őt viselte meg leginkább, vagy legalábbis rajta látszik meg legjobban.vassadi
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81f4d5f0/article/roethlisberger-still-feels-pain-from-steelers-super-bowl-loss?module=HP_headlinesmaradjunk annyiban, hogy LEGINKÁBB Soldit, LEGNAGYOBB mértékben meg engem 😉
Az összes játékos közül talán őt viselte meg leginkább, vagy legalábbis rajta látszik meg legjobban.vassadi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
vassadi
15 617
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81f4d5f0/article/roethlisberger-still-feels-pain-from-steelers-super-bowl-loss?module=HP_headlinesAz összes játékos közül talán őt viselte meg leginkább, vagy legalábbis rajta látszik meg legjobban.
több mint 13 éve
Hát nem tudom, engem annyira nem nyugoz le Taylor. Akkor már inkább Powe a 2-3. körben.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Hohóó! Hát elmentünk szó nélkül amellett, hogy a hét elején járt nálunk Phil Taylor! A Baylor hatalmas és ígéretes NT-je sokak szerint akár 1. körös is lehet. Méretben mindenesetre hatalmas: 330 pounds és 6-3 magas.http://rob-rang.blogs.cbssports.com/mcc/blogs/entry/13682485/28589722
Amúgy Mario Harvey, a Marshall linebackere is volt nálunk.Soldados
Amúgy szerintem őt a KC első körben viszi, én inkább Powe-t figyelgetném.
több mint 13 éve
Hohóó! Hát elmentünk szó nélkül amellett, hogy a hét elején járt nálunk Phil Taylor! A Baylor hatalmas és ígéretes NT-je sokak szerint akár 1. körös is lehet. Méretben mindenesetre hatalmas: 330 pounds és 6-3 magas.Ha nózit húzunk akkor én őt vagy Powet szeretném....
Amúgy Mario Harvey, a Marshall linebackere is volt nálunk.Soldados
" class="embed">
több mint 13 éve
Ugyan nem Steelers játékos volt, de azért ez is egy hatalmas lépés lehet a magyar focinak."A rajongók csak „Touchdown Tonynak" hívják, az egyetemi ligában nemzeti rekordot állított fel az egy mecscsen elért 23 touchdownjával (ennyiszer vitte be az ellenfél célterületére az elkapott labdát)."
http://www.blikk.hu/blikk_sport/csabai-koleszban-lakik-az-nfl-sztar-2049653polamalu
Mondjuk meg is értem a becenevét, nem hiszem, hogy valaha is megdöntené bárki is a 23 TD/meccs rekordot... 😂
több mint 13 éve
Ugyan nem Steelers játékos volt, de azért ez is egy hatalmas lépés lehet a magyar focinak.http://www.blikk.hu/blikk_sport/csabai-koleszban-lakik-az-nfl-sztar-2049653
több mint 13 éve
Hohóó! Hát elmentünk szó nélkül amellett, hogy a hét elején járt nálunk Phil Taylor! A Baylor hatalmas és ígéretes NT-je sokak szerint akár 1. körös is lehet. Méretben mindenesetre hatalmas: 330 pounds és 6-3 magas.Amúgy Mario Harvey, a Marshall linebackere is volt nálunk.
több mint 13 éve
Steelers 2010 regular season: http://www.youtube.com/watch?v=u6qS5eWDZno&feature=related
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Azt hiszem, ha ez sikerül a magyarországi Steelers rajongók egy még színvonalasabb oldalon csemegézhetnek.Gratulálok én is, remélem sikerrel jártok. 😉
http://steelers.hu/a-level/
A régi álmunkat elkezdtük valóra váltani.
Szurkoljatok.polamalu
több mint 13 éve
Gratulálok a fejlődéshez.
több mint 13 éve
Azt hiszem, ha ez sikerül a magyarországi Steelers rajongók egy még színvonalasabb oldalon csemegézhetnek. http://steelers.hu/a-level/
A régi álmunkat elkezdtük valóra váltani.
Szurkoljatok.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Soldi összefoglalójára csak bólogatni tudok.Esetleges első körös DE-pickről vélemény?
Szerintem Pats viszi első körben.Pouncey-ra reális esély inkább nálunk van, mint nálatok, bár kicsit nekünk is luxus lenne, OT-re nagyobb az esély.Szeszesztem 15től kelhet el. 15,17,19 a legesélyesebb 3mas neki, bár remélem, hogy nem mi húzzuk be (28.helyen okés lenne)Habi
több mint 13 éve
Pouncey-ra reális esély inkább nálunk van, mint nálatok, bár kicsit nekünk is luxus lenne, OT-re nagyobb az esély.Szeszesztem 15től kelhet el. 15,17,19 a legesélyesebb 3mas neki, bár remélem, hogy nem mi húzzuk be (28.helyen okés lenne)
JT Daniels fan
több mint 13 éve
Pouncey-ra reális esély inkább nálunk van, mint nálatok, bár kicsit nekünk is luxus lenne, OT-re nagyobb az esély.Éppen ezért írtam le, hogy csak akkor húznék, ha mindenki más kimenne. A feltradet direkt nem vettem bele, mert úgy már nagyon sok lehetőség lenne, és csak a front officeon múlik, hogy mit ügyködnek össze (idén játékosokat nem lehet tradelni drafton se, szóval csak a pickek játszanak)Olyan nincs, hogy mindenki kimegy, akkor elbaszott vmit a front office. Ugyanis, ha fogynak a jelöltek, lépni kell, azaz fel kell trédelni, vagy ha mindenki kiment, akkor le lehet trédelni, buta luxus pickre most semmi szükség, amikor 2 hatalmas needünk van. Játékosokat amúgy se szoktunk eltrédelni drafton, de van 7 idei, és 7 jövő évi pickünk, szal lehet azért bizniszelni, ha akarunk.Soldados
Jelenleg egy Carimi-Curtis Brown első két körrel lennék kurva elégedett, ha ez összejön a többi majdhogynem mindegy.tenorx
több mint 13 éve
Éppen ezért írtam le, hogy csak akkor húznék, ha mindenki más kimenne. A feltradet direkt nem vettem bele, mert úgy már nagyon sok lehetőség lenne, és csak a front officeon múlik, hogy mit ügyködnek össze (idén játékosokat nem lehet tradelni drafton se, szóval csak a pickek játszanak)Olyan nincs, hogy mindenki kimegy, akkor elbaszott vmit a front office. Ugyanis, ha fogynak a jelöltek, lépni kell, azaz fel kell trédelni, vagy ha mindenki kiment, akkor le lehet trédelni, buta luxus pickre most semmi szükség, amikor 2 hatalmas needünk van. Játékosokat amúgy se szoktunk eltrédelni drafton, de van 7 idei, és 7 jövő évi pickünk, szal lehet azért bizniszelni, ha akarunk.
Jelenleg egy Carimi-Curtis Brown első két körrel lennék kurva elégedett, ha ez összejön a többi majdhogynem mindegy.tenorx