Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Safety-nek szívesen megnézném én is egy Ravens elleni meccsen mondjuk. 😀Akkor be kéne rakni az OLbe. 😛ulpianus😀 😀 Vicces lenne. 😊 De amúgy vmi hard hitter safetynek simán el tudnám képzelni, amolyan Lynch-, vagy Rodney-féle büntetőosztagként. 😊Soldados
több mint 13 éve
Az amerikai focisták rendre elől végeznek, Warddal sem lesz másként 😛 Egyébként szerintem túl darabos a mozgása, de kurva jó, hogy ez megy a Steelers topicban. Fuck lockout 😀
több mint 13 éve
Akkor be kéne rakni az OLbe. 😛ulpianus😀 😀 Vicces lenne. 😊 De amúgy vmi hard hitter safetynek simán el tudnám képzelni, amolyan Lynch-, vagy Rodney-féle büntetőosztagként. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Akkor be kéne rakni az OLbe. 😛
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Amúgy Ward olyannyira nem volt rossz, hogy 3. helyen áll. Ezzel tudok szolgálni, mint a csapatot érintő legfontosabb hír. 😀 😀Tényleg imádom ezt a palit és a mentalitását. Qrva nagy forma. Egyébként az tuti, hogy neki a mosolyában van az ereje. Csak úgy lehetsz vmiben jó, ha élvezed, és rajta nagyon látszik a pályán is (és most a táncparketten is), hogy ő élvezi, amit csinál. Ez viszi előre, ezért nyer, mert ő szimplán élvezi. Csoda egy lény. Nálam Bettis-szintre kezd emelkedni a személye, a karaktere, a csapatszelleme, a vezéralkata, a mentalitása. Pedig nem gondoltam volna, hogy valaha vki ebben a sportban ezt elérheti nálam. (Soccerben sem sikerült senkinek megközelítenie Baggiót, nekem mindig ő marad a legnagyobb, Bettist is ilyennek gondoltam, de Ward nagyon kapaszkodik. 😊)
Én kíváncsian várom a következő részt. Egyébként itt jegyezném meg, hogy többen végeztek dobogós helyen az amifocisták közül: Emmitt Smith pl megnyerte, de második lett Jerry Rice, Jason Taylor és Warren Sapp is, utóbbit mondjuk megnéztem volna. 😂
Amúgy Tomlint is kérdezték a táncról. Ő nem látta, de azt mondta, hallotta, hogy jó volt és egyáltalán nem lepte meg, mert Hines versenyző és ha agyműtét-verseny lenne, ő abban is jó lenne. 😊 No igen, többek között épp ezért mondta rá korábban, hogy Ward elsősorban futballjátékos és csak másodsorban elkapó. Mai napig azt gondolom, hogy ez mutatja be legjobban Ward játékát.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
😂 gecc Ward 😂 ....imádom 😂Carimit én feljebb jósolnám, de akár fel is lehet trédelni. 😊
apropó: ha OL emberkében gondolkodunk draft szepontjából szerintetek Carimire mekkora sanszunk van? Véleményem szerint lecsúszhat hozzánk és akkor ő sem lenne rossz, ha CBt húzúnk 1. körben. Amennyiben meg CB lesz első körben akkor mondjuk Ijanala jöhetne 2. körben.Haggans
több mint 13 éve
😂 gecc Ward 😂 ....imádom 😂 apropó: ha OL emberkében gondolkodunk draft szepontjából szerintetek Carimire mekkora sanszunk van? Véleményem szerint lecsúszhat hozzánk és akkor ő sem lenne rossz, ha CBt húzúnk 1. körben. Amennyiben meg CB lesz első körben akkor mondjuk Ijanala jöhetne 2. körben.
" class="embed">
több mint 13 éve
Láttátok a lelátón a törölközőket és Harrist amint tekert? Szerintem legalább akkora volt mint játékosként. Mr. Mosoly.A Draft elé kikerült az új, posztonkénti lehetséges játékosokat bemutató videós összeállítás a Cornerekkel kezdtünk.
http://steelers.hu/draft-elozetes-i-resz/
több mint 13 éve
😂 Háá,nagyon nagy forma!Szerintem sem volt rossz egyébként.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Sztem gecijó volt. 😊
több mint 13 éve
Chris Jericho hitelesebb? 😂Hát izé.... Nem biztos hogy jó ötlet volt táncolni Ward 😀hiteltelen.
http://www.youtube.com/watch?v=_0Evt3Jo7awtenorx
egy zeneszt lekellett vna taroljon kozben a vakoldalrol.Fake
Pedig a WWE univerzum vele van, legalábbis A Miz kampányolt a szavazatokért twitteren 😀
több mint 13 éve
Vicces, hogy ugyanazt a vigyort tolja tánc közben, mint egy szokásos late hit után. 😀
több mint 13 éve
Ja persze, vagy tarkón vágni a partnerét, aztán győzelmi táncot járni felette 😀Hát izé.... Nem biztos hogy jó ötlet volt táncolni Ward 😀hiteltelen.
egy zeneszt lekellett vna taroljon kozben a vakoldalrol.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Hát izé.... Nem biztos hogy jó ötlet volt táncolni Ward 😀hiteltelen.
egy zeneszt lekellett vna taroljon kozben a vakoldalrol.
több mint 13 éve
Hát izé.... Nem biztos hogy jó ötlet volt táncolni Ward 😀http://www.youtube.com/watch?v=_0Evt3Jo7aw
több mint 13 éve
Both SB teams, GB and Pitt, lost their media relations direction within days. Jeff Blumb left Packers, Dave Lockett the Steelers. Good men.
több mint 13 éve
Most olvastam a tervezett szabálymódosításokról, teljesen kivagyok 😕 . Remélem egy sem fog átmenni, mert ez már nem foci lesz, hanem kosárlabda. Eddig sem értettem, hogy az irányítókat minek kell védeni (jó, tudom, a pénz), meg a támadójátékosokat, de most már tényleg kivagyok. Attól félek, hogy az NFL-ben NBA eredmények lesznek, ami messze szégyen. Ez így már nem az a liga, amit el kezdtem nézni, pedig csak 7 éve követem folyamatosan a történéseket....Hát na, Roger atyánk túl sérülésveszélyesnek találja a flag-footballt és rámegy a fag-footballra.
Ilyen szabályrendszerrel szerintem én is elmegyek az NFL-be irányítónak, szerintem nem esne bajom, vagy ha mégis (ami még így is lehetséges) akkor a bíróság elítélné a védőt 10 évre, nekem meg kijárna a "szerencsétlen áldozat" jelző. Fasza.marescha
Van ez így...
Üdv a klubban Gura! 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
AZ massziv 😂Sziasztok!6.4% és emelkedik.Sobri Jóska
Új vagyok még itt nálatok,3éve szurkolok a Pittsburghnek igazából kb 4 éve nézem az NFL-t,aztán nagyon megszerettem ezt a csapatot ,ugyhogy azóta a kedvenceimmé válltak.Egy gyors kérdésem lenne %-ban...hány %esély van hogy lesz szezon?Ti jobban értetek hozzá 😉Gura
több mint 13 éve
Sziasztok!6.4% és emelkedik.
Új vagyok még itt nálatok,3éve szurkolok a Pittsburghnek igazából kb 4 éve nézem az NFL-t,aztán nagyon megszerettem ezt a csapatot ,ugyhogy azóta a kedvenceimmé válltak.Egy gyors kérdésem lenne %-ban...hány %esély van hogy lesz szezon?Ti jobban értetek hozzá 😉Gura
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Új vagyok még itt nálatok,3éve szurkolok a Pittsburghnek igazából kb 4 éve nézem az NFL-t,aztán nagyon megszerettem ezt a csapatot ,ugyhogy azóta a kedvenceimmé válltak.Egy gyors kérdésem lenne %-ban...hány %esély van hogy lesz szezon?Ti jobban értetek hozzá 😉
több mint 13 éve
Elkészült az első dinasztia negyedik gyűrűjéről készített írásom. Akit érdekel, videó is van. http://steelers.hu/az-elso-nagy-korszak-utolso-gyuruje/
Az oldalon van egy felhívás is, hogy az együvé tartozást erősítsük rendeljünk közös Hungarian Steelers Nation pólót. Akinek tetszik az ötlet az az ott leírtak alapján járjon el.
több mint 13 éve
marescha
121
Most olvastam a tervezett szabálymódosításokról, teljesen kivagyok 😕 . Remélem egy sem fog átmenni, mert ez már nem foci lesz, hanem kosárlabda. Eddig sem értettem, hogy az irányítókat minek kell védeni (jó, tudom, a pénz), meg a támadójátékosokat, de most már tényleg kivagyok. Attól félek, hogy az NFL-ben NBA eredmények lesznek, ami messze szégyen. Ez így már nem az a liga, amit el kezdtem nézni, pedig csak 7 éve követem folyamatosan a történéseket.... Ilyen szabályrendszerrel szerintem én is elmegyek az NFL-be irányítónak, szerintem nem esne bajom, vagy ha mégis (ami még így is lehetséges) akkor a bíróság elítélné a védőt 10 évre, nekem meg kijárna a "szerencsétlen áldozat" jelző. Fasza.
több mint 13 éve
The first batch of draft eligibles visited today. DEs Greg Romeus and Jabal Sheard, FB Henry Hynoski, WR Jon Baldwin, RB Dion Lewis, SS Dom DiCicco, T Jason Pinkston. All local - from Pitt - so they don't count vs. the allotment of 30 for every team.
több mint 13 éve
Első körben Ot akkor alá is írnám ezt a draftot.Én Legursky személyében megfelelő ember látok OG poszton. Legalább is miután Pouncey kidőlt nagyon szépen játszott.
WR meg abszolút nem kellett. Fölösleges.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Jól látod a helyzetet 😀 Miért, szerinted szükség lenne egyre? Én nagyon fényesen látom a jövőt a Wallace, Sanders, Brown trióval.tenorxEgy WR szerintem is jöhetett volna 5-7. kör valamelyikében, csak nem tudom, a választottjaid közül ki helyett lehetett volna húzni.