Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 13 éve
Speath Medves lett...
- Do the HAKA ! - How many times i have to say, if you eat around here, you have to pay! -
több mint 13 éve
Sziasztok!Nem tudom mennyire hiteles/pontos, de érdekes lehet:
http://www.steelersdepot.com/2011/02/steelers-2011-salary-cap-total-current-roster/
több mint 13 éve
Spaeth állítólag már meg is egyezett a Bears-szel.Állítólag a Swéd és Sepu is repült. Nem hivatalos, de két-három helyen már láttam leírva. A Bears pedig nagyon nyomul Koloncra.polamaluSepulveda elküldése megintcsak érdekes lenne. Ha Sweedet most kitesszük, akkor szerintem Plaxicóhoz jóval közelebb vagyunk, mint amire az eddig megjelent hírek következtetni engednek...
több mint 13 éve
Idén Colon a bal, Flozell a jobb oldalon, jövőre viszont Colon visszakerülne az eredeti helyére, és Gilbert lenne az LT, ez az én meglátásom. Gilbert ebben a szezonban szerintem legfeljebb Legursky helyett férhet be az egyik guard posztra, de erre sincs sok esélye. Azért halkan megjegyzem, hogy hátravan még a teljes TC, várjunk még egy kicsit a találgatással, hátha az idén hozott Gator is hasonlóképp mutatkozik be, mint régi-új csapattársa...
több mint 13 éve
Ha Scottnál rosszabb teljesítményt nyújt a rúki akkor most akasszuk rá azonnal a bust taget 😛És főleg nem LT poszton. Nem kellene agyon veretni BBt.látom nem hiszel az aligátorszpowábansutianapÚjonc kezdőként nem. Főleg nem OT poszton.Soldados
Most már még jobban bízok abban, hogy Colont vissza tudjuk hozni, és rakjuk át LTbe, ő lenne a legjobb opció.tenorx
Asszem idén se sok nyugta lesz BB-nek, velünk együtt 😀
több mint 13 éve
Állítólag a Swéd és Sepu is repült. Nem hivatalos, de két-három helyen már láttam leírva. A Bears pedig nagyon nyomul Koloncra.
több mint 13 éve
Nem csak az, hogy lassú, hanem süket a jobb fülére, ezért is volt annyi false startja a Dallasnál.
több mint 13 éve
Mi van akkor ha Flozell-t visszatennénk LT-be, nem idegen az a poszt neki és van ideje újra visszaszokni, hiába volt nagyon jó RT-be lehet az lenne a legjobb megoldás és Colon meg maradna RT.Én oda már lassúnak érzem őt.
Hülyeség?laby
több mint 13 éve
Mi van akkor ha Flozell-t visszatennénk LT-be, nem idegen az a poszt neki és van ideje újra visszaszokni, hiába volt nagyon jó RT-be lehet az lenne a legjobb megoldás és Colon meg maradna RT.Hülyeség?

több mint 13 éve
Arról is beszélnek, hogy Starksot visszahozzuk a cut után egy átstrukturált szerződéssel. Ha ez így lenne akkor más a leányzó fekvése egy kicsit. Az, hogy Gatorbébi kezdjen annak én sem látom esélyét.
több mint 13 éve
És főleg nem LT poszton. Nem kellene agyon veretni BBt.látom nem hiszel az aligátorszpowábansutianapÚjonc kezdőként nem. Főleg nem OT poszton.Soldados
Most már még jobban bízok abban, hogy Colont vissza tudjuk hozni, és rakjuk át LTbe, ő lenne a legjobb opció.
több mint 13 éve
látom nem hiszel az aligátorszpowábansutianapÚjonc kezdőként nem. Főleg nem OT poszton.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
látom nem hiszel az aligátorszpowában

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
(másik Scott) Gilbert-Legu-Pouncey-Kemo-Flo nagyon meredek lenne? hűűűűűűűűsutianapNo chance.
?-Kemo-Pouncey-Legu?-Flozell - én így látom most a falat.
A kérdés az, mi lesz Flozell-lel, ha Colon marad. Ha nem marad, akkor tuti megtartjuk Flozellt, de ha Colon marad, akkor lehet ő a következő cut, bár ezt korántsem tartom biztosnak. Lehet, hogy Colon LT (bár ott még sosem játszott) és Flozell RT-t tervezik az okosok, de igazán fordítva lenne sztem igazán racionális.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Gilbert szvsz sehogy sem lesz kezdő, akkor már inkább Scottot tartom valószínűbbnek. De Starks elküldése szerintem kizárólag annak tudható be, hogy Colont meg akarjuk tartani. Flozell viszont véleményem szerint így sem ússza meg a szerződés-átalakítást (ez segítheti Plaxico megszerzését is). Gilbertből pedig szerintem 2012-ben egyből LT lesz.Randle El állítólag 2 millió körül keresett volna. Az ESPN-es John Clayton számításai szerint a hét draftolt rookie valamivel kevesebb mint 4 millió $-ba fog kerülni.
több mint 13 éve
(másik Scott) Gilbert-Legu-Pouncey-Kemo-Flo nagyon meredek lenne? hűűűűűűűű

több mint 13 éve
Cutoltuk Starks-t és Randle Elt.Starks több mint 7 millát fogyasztott volna a capből. Randle El is sztem legalább 3-at, de szerény - és egyáltalán nem biztos - számításaim szerint még így is cap felett vagyunk Ike és Suisham pénteki aláiratásával. Randle El nem meglepő, ez benne volt, Starksot azért még mindig furcsálom, kíváncsi vagyok, hogy a staff kiben gondolkodik, mint kezdő LT. Mindenesetre így megnyílt Colon előtt az út, hogy újraigazoljuk, és ő sztem olcsóbban jönne, mert ő az aki nagyon Pittsburgh-ben akar maradni, ergó szvsz akár egy picivel jobb ajánlatot is visszautasítana, hogy maradjon.
Szerk.: A hírt a csapat hivatalos oldalán is megerősítették.vassadi

több mint 13 éve
Cutoltuk Starks-t és Randle Elt.Szerk.: A hírt a csapat hivatalos oldalán is megerősítették.
több mint 13 éve
James Walker megerősítette, hogy több más csapathoz hasonlóan mi is tárgyalunk Colonnal, nem újdonság.
több mint 13 éve
persze, nálunk is elférne nem arról van szó 😊 csak nem needAz érdekesség inkább az számomra, h egyik csapatnak sem need-je a WR 😊SzeszePittsburghben azért szükség lenne egy ilyen típusú elkapóra. Randle El cutolását már elkönyveltem, Sweeddel úgy vagyok, hogy a staff helyében megadnám neki azt a sokadik lehetőséget, de ha választhatnék, hogy Plaxico, vagy Randle El és Sweed, akkor gondolkodás nélkül az előbbi.vassadi
több mint 13 éve
Nem hiszem, h mentalitásbeli problémák lesznek Burress-el akármelyikünkhöz is kerül.. az, h mi volt régen már egyáltalán nem számít, ez most egy merőben más helyzet. Az érdekesség inkább az számomra, h egyik csapatnak sem need-je a WR 😊Szeszeviszont ami nem öl meg, az megerősít.
Tehát ha feltesszük, hogy az OL-ban szabad kezet kapott Kugler a fiatalokkal, akkor a powabekk plussz Plax elég jó húzás, aránylag kis zsozsóért - beálldozva Battle, Svéd, ElRendel meg ugye a "régi masszív fal" maradványai.

több mint 13 éve
Az érdekesség inkább az számomra, h egyik csapatnak sem need-je a WR 😊SzeszePittsburghben azért szükség lenne egy ilyen típusú elkapóra. Randle El cutolását már elkönyveltem, Sweeddel úgy vagyok, hogy a staff helyében megadnám neki azt a sokadik lehetőséget, de ha választhatnék, hogy Plaxico, vagy Randle El és Sweed, akkor gondolkodás nélkül az előbbi.
több mint 13 éve
Nem hiszem, h mentalitásbeli problémák lesznek Burress-el akármelyikünkhöz is kerül.. az, h mi volt régen már egyáltalán nem számít, ez most egy merőben más helyzet. Az érdekesség inkább az számomra, h egyik csapatnak sem need-je a WR 😊
több mint 13 éve
Ha Burress jön, akkor tuti. Ha nem akkor, passz... Starks-ra sem számított senki.No meg az, hogy sztem nem igazán van (feltétlenül) szükségünk még egy WR-re, Ward, Wallace, plusz a tavaly draftolt két elkapónk és akkor még ott van Randle El is. Ez sztem bőven jó ötös, főleg hogy a tavalyi rookie-k azonnal bizonyítottak.SoldadosRandle El a spórolás (egyik) áldozata lesz.vassadi

több mint 13 éve
Így van, többek között emiatt kellett távoznia, amikor lejárt a szerződése.Ne haragud Soldi,Colont én spec többre is tartom mint Starksot.Nem az van, hogy mi nem igazolunk problémás embert, hanem az van, hogy ha probléma van (főleg ha visszatérő, vagy esetleg súlyos), akkor jön a cut hadművelet. TO és Chad-féle bohócokat nem szoktunk igazolni, viszont sportmentalitási szempontból Burress abszolút problémamentes, igazi versenyző alkat, amely a legfontosabb szempont a Steelers igazolásainál.Soldados
Plaxxal kapcsolatban, ilyenkor nem gond vele kapcsolatosan a dicstelen távozás és a sötét múlt valamint a karakter problémái?Delonso_
de most niem értek Veled teljesen egyet. Bár elismerem, hogy a Giantsben nagyon sok pozitívumot véltünk felfedezni Plax munkamoráljában, de emlékezz, hogy pont Warddal (aki szerintem közös ikonunk) szemben mi mindent engedett meg magának, voltak ott sportmentalitási problémák. Nagyon nagyon rosszul viselte ő az 1. körös született zseni, hogy a kis második körös srác, aki lassabb volt int ő, alacsonyabb volt, mint ő, -és akkor még nem voltak ilyen kezei- szívós munkával- ott küzdött, és egyre többen kérdőjelezték meg, hogy ki is a Steeleres első számú célpontja.Helmut Zimmer
De azt azért ne felejtsük el, hogy ők azóta réges régen kibékültek. A Steelers 1 évvel Burress távozása után SB-t nyert, majd 2007-ben egyemberként az egész csapat a Giants-nek szurkolt kimondottan Burress miatt, hogy elnyerje a gyűrűjét, s Ward elsők között gratulált neki. Tudtommal Ward azonnal felhívta őt, amikor Burresst kiengedték a börtönből. Ráadásul jelen helyzetben fel sem merülhet hasonló probléma, hisz tudja, ez az utolsó esélye, nem véletlen, hogy 2 volt csapatához szeretne menni.