Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 13 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 829 — 毎日何かを学ぶ
A tegnapi, mai, meccset még csak összefoglalóban láttam, de tetszett a látvány😀. Az AFC-ről. Nekem hasonló a véleményem mint Soldinak. Az is igaz, hogy Bradyvel még nem vertük őket, azért az AFC top 3 szerintem inkább Jets, mi, talán még a Ravens (lehet idén nem fognak beleférni) sztem utána jön csak a Pats. Leftyt sajnálom, de így a QB kérdés eldőlt és a keretnél is a szűkítésben könyebb döntéseket hozni. Tetszett Brown gyorsasága, sztem fejlődött és gyorsabb mint tavaly. Mike B.W. nem sokat volt fent? 1 elkapása volt csak. Vagy annyira fogták, hogy nem is ment felé labda? Timmons fantasztikus volt, kár, hogy nem lett pick six. Ami még tetszett az összefoglalóknál az Dixon-Dwyer futás és Dixon blokkja. Szépen csinálták.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 869 — Axel Foley
Én egyáltalán nem félek a Patstől. Minden évben elmondják, hogy így favoritok, úgy favoritok, de csak azért mert az elmúlt 10 évben nyertek 3 gyűrűt és minden off-seasonban odamegy vagy vmi kiöregedett sztár, vagy vmi tehetséges, ámde annál renitensebb f.sz, s így van miért hype-olni őket. Valójában az a keret sztem nincs TOP3-ban az AFC-ben.Soldados
Nem tudom.
Nálam AFCben Steelers és Pats a top és Texans lehet a meglepi.
NFCben Packers és Falcons a top és Tampa lehet a meglepi.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 718 — Steelers fan
hát, azért a Patset sztem nem vertük még meg, ha bRady játszott . . . velük csk ez az egyetlen apró bajocska

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Én egyáltalán nem félek a Patstől. Minden évben elmondják, hogy így favoritok, úgy favoritok, de csak azért mert az elmúlt 10 évben nyertek 3 gyűrűt és minden off-seasonban odamegy vagy vmi kiöregedett sztár, vagy vmi tehetséges, ámde annál renitensebb f.sz, s így van miért hype-olni őket. Valójában az a keret sztem nincs TOP3-ban az AFC-ben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 869 — Axel Foley
A legjobb szó a tegnapi teljesítményre: nagyon bíztató. Ez alapján egyértelmű SB-esélyes a csapat.Soldados
Ha a tegnapit nézzük akkor Steelers-Lions SB lesz. 😀
(Ha a realitást,akkor mi POba sem jutunk a Pats meg döntőzik veletek.)

több mint 13 éve
Sima győzelem ezúttal is, Big Ben 11/16, 214 yard, 2 TD, Brown megint rátett egy lapáttal, 4 elkapásból 137 yard, közte egy 77 és egy 44 yardos touchdown.

Tomlin is megerősítette, hogy Leftwich keze eltört, a Dixon-Batch QB-kérdés ezzel lezárva. :/ A többi sérülés (Pouncey, Lewis, Hampton) elvileg nem vészes.vassadi
Brown is Digest Player of Week
www.steelers.com

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A legjobb szó a tegnapi teljesítményre: nagyon bíztató. Ez alapján egyértelmű SB-esélyes a csapat.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 753
Sima győzelem ezúttal is, Big Ben 11/16, 214 yard, 2 TD, Brown megint rátett egy lapáttal, 4 elkapásból 137 yard, közte egy 77 és egy 44 yardos touchdown.

Tomlin is megerősítette, hogy Leftwich keze eltört, a Dixon-Batch QB-kérdés ezzel lezárva. :/ A többi sérülés (Pouncey, Lewis, Hampton) elvileg nem vészes.
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Vki á tudná lüökni az eagles elleni meccs torrentjét? Úgy néz ki olyan rég töltöttem 10 méteresről, hogy már nem él a tracker oldal regisztrációm, és nem is enged már bekishaszi
Írtam pm-et.

több mint 13 éve
Vki á tudná lüökni az eagles elleni meccs torrentjét? Úgy néz ki olyan rég töltöttem 10 méteresről, hogy már nem él a tracker oldal regisztrációm, és nem is enged már bekishaszi
Hali, ha leírod, hogy hogyan csináljam. Nem vagyok egy guru, a mikrotorrentben valahol benne van a torrentfájl? Vagy a cookiek közt? A video az megvan, de mivel az nem megy át azzal nem vagy előrébb 😀
több mint 13 éve
Vki á tudná lüökni az eagles elleni meccs torrentjét? Úgy néz ki olyan rég töltöttem 10 méteresről, hogy már nem él a tracker oldal regisztrációm, és nem is enged már be

több mint 13 éve
Az esti meccset, melyik csatorna közvetíti? És hánytól?lajszer
1:30-kor kezdődik a meccs. Itt találsz majd streamet:
http://www.firstrowsports.eu/sport/american-football.html
több mint 13 éve
Az esti meccset, melyik csatorna közvetíti? És hánytól?lajszer
Az ESPN America a New England meccset adja. A Sport tv még nem közvetít. Stream lehet a megoldás. Azt pedig vadászni kell.
több mint 13 éve
lajszer Pittsburgh Steelers 70
Az esti meccset, melyik csatorna közvetíti? És hánytól?
több mint 13 éve
Idén többet akarjuk alkalmazni a no-huddle offense-t, mint az előző szezonban, így valószínű, hogy az utolsó két preseason-meccsen sokat fogjuk ezt gyakorolni.

A hírek szerint vasárnap fogjuk 75 fősre csökkenteni a rosterünket.
több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
LG kérdésre én nagyon reménykedek Legu befutásában.
Ha nem ő lesz a megoldás engem meglepne, vagy azzal lehetne magyarázni, hogy kell egy viszonylag jó C csere.
Mert amit tavaly a playoffba nyomott arra panasz nem lehetett. Főleg Pit viszonylatban.Darth
LG? Tuti Kemóé a poszt, ha egészséges.Soldados
Bocsánat elírtam RG 😊
Sorry még egyszer.

több mint 13 éve
Ha nem ő lesz a megoldás engem meglepne, vagy azzal lehetne magyarázni, hogy kell egy viszonylag jó C csere.
Mert amit tavaly a playoffba nyomott arra panasz nem lehetett. Főleg Pit viszonylatban.Darth
LG? Tuti Kemóé a poszt, ha egészséges.

több mint 13 éve
GombiÁdám Pittsburgh Steelers 276 — Pittsburgh Steelers / ManUtd fan
Mert amit tavaly a playoffba nyomott arra panasz nem lehetett. Főleg Pit viszonylatban.

több mint 13 éve
Ezért írtam, az LT posztról, hogy az idényvégén nyilatkozzunk. Remélem, hogy Gilbrert majdnem akkora idényt fut be mint Pouncey és akkor a vak oldal rendben lesz. Van egy Francsi C (persze ez egy hülye kifejezés, de Pouncey mindenképpen annak tűnik) Az LG cserékben volt jó pár átjáró és Gilbert azért még nem volt képes oda is besegíteni.Colonc azért valóban, ha újra formába lendül és a sérülés nem látszik meg vagy nem hátráltatja a posztján a liga legjobbjai közt van. Építkezünk, amit az új faledzőnek hagyni kell. Szerintem itt van a legtöbb meló és ezért nem érzem még hosszútávúnak, a szerződések ellenére, az idényvégére javuló tendenciát mutattak ez kell, hogy folytatódjon. A hét vége után azért okosabbak leszünk. Ezen meccsből már azért lehet ha nem is messzemenő de következtetéseket levonni.
több mint 13 éve
Megvan az O line, persze, az elmúlt években stabilan 27-32. hely között rangsorolták.

BB benyelt tavaly 41 sacket, előző években 50 körül. Azért csak ennyit, mert egy nagy benga, ha át is mennek a falon,nem bírják könnyen levinni. Az O line-tól nyugodtan lehetett volna évente 10-zel több. Ez hosszútávú megoldás?Jan
Ettől még csapatépítés szempontjából megvan. Gilbert, Kemo, Pouncey és Colon mind-mind hosszútávúval rendelkezik és fiatal, vagy legjobb korban van. És ez igaz az összes többi O-posztra is. Csak az RG nem megoldott.Soldados
Ezt mondom én is, megvan a fal, csak rossz. Konkrétan az egyik legrosszabb a ligában.

Ha ez nekünk megfelel, akkor hosszú távon rendelkezésre áll a 32. legjobb O line. Tehát csapatépítés szempontjából megoldott a kérdés.Jan
Ez erős ferdítés. Tavaly abszolút középmezőnyös volt a fal, amíg nem jöttek a sérülések.

Gilbert - bízzunk benne, hogy beválik LT-nek
Kemo - futás blokkolásban kiemelkedő guard
Pouncey - 1. éve után korszakos centernek gondolják
Colon - TOP10-es RT-nek tartják.

Egyáltalán nem rossz ez a fal, főleg nem hosszútávon, amennyiben Gilbert beválik LT-nek.

több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 288 — Steelers fan
OL? Gilbert szvsz jövőre már kezdő LT lesz, Kemo évekre megvan, akárcsak Pouncey, vagy colon Rt-nek. csak az RG poszt kérdéses hosszútávon az egész O-ban.Soldados
Megvan az O line, persze, az elmúlt években stabilan 27-32. hely között rangsorolták.

BB benyelt tavaly 41 sacket, előző években 50 körül. Azért csak ennyit, mert egy nagy benga, ha át is mennek a falon,nem bírják könnyen levinni. Az O line-tól nyugodtan lehetett volna évente 10-zel több. Ez hosszútávú megoldás?Jan
Ettől még csapatépítés szempontjából megvan. Gilbert, Kemo, Pouncey és Colon mind-mind hosszútávúval rendelkezik és fiatal, vagy legjobb korban van. És ez igaz az összes többi O-posztra is. Csak az RG nem megoldott.Soldados
Ezt mondom én is, megvan a fal, csak rossz. Konkrétan az egyik legrosszabb a ligában.

Ha ez nekünk megfelel, akkor hosszú távon rendelkezésre áll a 32. legjobb O line. Tehát csapatépítés szempontjából megoldott a kérdés.
több mint 13 éve
OL? Gilbert szvsz jövőre már kezdő LT lesz, Kemo évekre megvan, akárcsak Pouncey, vagy colon Rt-nek. csak az RG poszt kérdéses hosszútávon az egész O-ban.Soldados

Ettől még csapatépítés szempontjából megvan. Gilbert, Kemo, Pouncey és Colon mind-mind hosszútávúval rendelkezik és fiatal, vagy legjobb korban van. És ez igaz az összes többi O-posztra is. Csak az RG nem megoldott.

több mint 13 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 288 — Steelers fan

BB benyelt tavaly 41 sacket, előző években 50 körül. Azért csak ennyit, mert egy nagy benga, ha át is mennek a falon,nem bírják könnyen levinni. Az O line-tól nyugodtan lehetett volna évente 10-zel több. Ez hosszútávú megoldás?
több mint 13 éve
Tomlin azt nyilatkozta, hogy a kezdők minimum egy teljes félidőt a pályán fognak tölteni a Falcons ellen. Egyedül Ike az, aki biztosan nem lép pályára, de több questionable is van: J. Scott, B-Mac, Cotchery, és Sanders. Ha Scott nem tudja vállalni a játékot, Gilbert fog kezdeni LT poszton, míg a kezdő RG ezúttal is Tony Hills lesz.
több mint 13 éve
vontod Pittsburgh Steelers 1 769 — Steelers fan
Megújul az oldal és ezen alkalomból azt szeretnénk, ha az olvasók választanák ki a számukra legjobban tetsző megjelenést. Szavazzatok és a szezonnyitó kezdetével nagyjából egy időben egy teljesen új kinézetbe öltözik a honlap.
http://steelers.hu/steelers-hu-2011-varjuk-a-szavazatod/polamalu
Szavaztam. Szerintem egyes jelölt 😊

Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.