Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
nekem tecc, csak nem húztál WR-t!sutianapJól látod a helyzetet 😀 Miért, szerinted szükség lenne egyre? Én nagyon fényesen látom a jövőt a Wallace, Sanders, Brown trióval.
több mint 13 éve
nekem tecc, csak nem húztál WR-t!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Igazából végig szerettem volna OTt húzni, de nem nagyon volt bent senki, aki megérte volna. Carpentert nagyon szerettem volna, de korán kiment. A végén meg már nem nagyon volt bent olyan, akire érdemes lett volna picket áldozni, akkor már inkább valaki, aki a pozícióján sztár lehet.
több mint 13 éve
Egész pofás az 1. kört leszámítva, mert az Steelers-szemmel D-. 😛 Ha ott OT jön akkor tökéletes. OT-t túl későn húztál a 2. CB helyett mindenképpen azt kellett volna már.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nah akkor a végleges draft:1. kör: Mike Pouncey, G, Florida: Nem egy borzasztó pick, de nem őt akartam. Sajnos kiment az összes célpontom, így Aaron Williams és közötte választhattam, de inkább maradt Pouncey 2.
2. kör: Curtis Brown, CB, Texas: Na ennek nagyon örültem. Végig ő volt a célpontom erre a körre, nagyon nagy mák, hogy lecsúszott a 2. kör végére.
3. kör: Jerrell Powe, NT, Ole Miss: Szintén a kör kiszemeltje volt. Fasza NT, aki idővel átveheti Hampton helyét. (Igazából rajta vagy Kendrick Ellisen gondolkodtam, de nem kellett döntenem, mert Ellis hamarabb kiment)
4. kör: Lawrence Guy, DE, Arizona State: Ez is bejött. Szerintem nagyon jó játékos lehet belőle az NFLben, és 2 év múlva át is veheti Keisel helyét.
5. kör: Brandon Hogan, CB, West Virginia: Na ő vagy bejön, de akkor nagyon, vagy cutolhatjuk 2 év múlva. Balhés a srác, de szerintem a csapat veteránjai kordában tartották volna.
6. kör: Willie Smith, OT, East Carolina: Project OT, akár be is jöhet.
7. kör: Greg Lloyd, ILB, Connecticut: Az utolsó előtti pickkel úgy gondoltam én esélyt adnék a legendás Lloyd fiának (bár annyira nem tűnik jónak, illetve utálják is egymást (az apja pisztolyt fogott a fejéhez pl. )), de egy 7/31et nálam megér.
több mint 13 éve
Hát igazából lett egy OT run meg egy CB run, akkor már tudtam, hogy gáz lesz 😀 Még esetleg Ijalana jöhetett volna Villanovából, de hát ki tudja ő hogy bírná az erősebb ellenfeleket.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Ne verjetek agyon, de Mike Pouncey lett az első választásom a mockban. Gabe Carimit vagy Jimmy Smitht terveztem, de sajnos mindkettő kiment.tenorxNem gond, ez úgyis csak játék. Attól szerintem nem kell tartani, hogy ez élesben is így lesz majd. 😊
több mint 13 éve
Ne verjetek agyon, de Mike Pouncey lett az első választásom a mockban. Gabe Carimit vagy Jimmy Smitht terveztem, de sajnos mindkettő kiment.A másik lehetőség Aaron Williams lett volna, de ő nagyon nem tetszik nekem.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Bill Williamson (ESPN) a csapat helyzetéről a jelenlegi körülmények között:As with Baltimore, I don’t have much concern about the reigning AFC Champion Steelers. They are a veteran team with the same system in place and kept most of their coaches.
Pittsburgh traditionally is not a major player in free agency. Therefore, that delay won’t affect the team. The Steelers will put most of their focus on building through the draft.
On a lighter note, Steelers receiver and captain Hines Ward will be participating in "Dancing With The Stars." So that will at least give Steeler Nation something to watch in the coming months during the labor impasse.
több mint 13 éve
Sziasztok. Elkészült a SB XIII. feldolgozása és felraktam hozzá, igaz részletekben, az eredeti tv közvetítést.http://steelers.hu/ujra-miami-es-ujra-a-dallas
Kellemes szórakozást.
több mint 13 éve
Sepu is kapott RFA-tendert, valszeg eredeti draftpozíciójának megfelelőt, ami esetében 4. kör. De ha RFA tekintetében maradnak a régi szabályok, akkor ő is UFA lesz.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Smith scouting reportja már fent van a dcdn: http://www.draftcountdown.com/ScoutingReports/CB/Jimmy-Smith.phpAkik még minket érdekelhetnek CBk közül (sajnos Williams és Harris még nincs fent):
-Curtis Brown: http://www.draftcountdown.com/ScoutingReports/CB/Curtis-Brown.php (2. kör)
-Johnny Patrick: http://www.draftcountdown.com/ScoutingReports/CB/Johnny-Patrick.php (2, de inkább 3. kör)
-Rashad Carmichael: http://www.draftcountdown.com/ScoutingReports/CB/Rashad-Carmichael.php (3. kör körül).
Nála külön ki van emelve a " • Tough and gives good effort in run support", mondjuk Jimmy Smithnél is ott van a " • A reliable tackler who willingly supports the run" úgyhogy ti tudjátok mennyire bíztok benne.
Itt egy pár videó Carmichaelről:
- http://www.youtube.com/watch?v=MEy1tNeLdrI&
- http://www.youtube.com/watch?v=uBKf5n7TXsM&
És még bónuszba egy cikk Smithről: http://draftcountdown.com/draft-blog/2011/02/cornerback-the-market-on-3/ illetve
több mint 13 éve
Először is egyetértek Hörivel teljesen...másodszor azt mondom, hogy mondjuk trágya futás ellen,de ha figyelembe veszem a jelenlegi edzői stábunkat,akkor bőven javulhat ebben.Mondjuk, ha csak azt vesszük, hogy Gayből csináltak egy elfogadható nickelt, vagy hogy Ike már közel sem annyira trágya ,mint első éveiben volt. Másfelől meg azt mondom, hogy az eddigiekből kiindulva nekünk elsősorban a rövid vagy közepesen hosszú passzokkal voltak elég nagy szopókáink és véleményem szerint Jimmy ezt megoldhatná egyik részről. A harmadik dolog meg amit Igor is írt...nézzük már meg azt a Colorado front sevent 😀...na most itt meg a NFL legjobb front sevenje ténykedne előtte...én továbbra is kitartok Jimmy mellett CB posztot illetően...másodlagos opciónak meg Aaron Williams.
" class="embed">
több mint 13 éve
A X. SB és annak előzményei az alant található linken. Jó olvasást.http://steelers.hu/ha-egy-uzlet-beindul-a-masodik-gyozelem/
több mint 13 éve
Hatalmas újdonságot fogok mondani.mondjuk ez igaz 😊
Jimmy Smith ha a futást is meg tudná fogni akkor nem az 1/31 csapat topikjában menne róla a témázás, hanem az 1/1-esében.
12 meccs, 11 catch allowed. Neki ez az erőssége, a többieknek más. De azt előre megmondom, hogy Brandon Harris vagy Brandon Burton vagy a többi hasonló helyre értékelt CB sem hasznosabb nála semmivel.
Márpedig őt nem a jelenlegi profikhoz kell hasonlítani, hanem a többi szóba jöhető prospecthez.Höri
több mint 13 éve
Én nem is bírom Williamst egyébként, akkor már inkább Brown a 3. körben.
több mint 13 éve
Egyébként rakok be akkor még corner videókat:a GT ellen aztán lehet tesztelni a passzvédekezést 😀
Brandon Harris:
-Brandon Harris vs. Georgia Tech ('09)
-Brandon Harris vs Pitt
Aaron Williams:
-Aaron Williams vs. Nebraska ('09)tenorx
Williams nyilván nagyobbat tud ütni bárkinél mert FS hajlamai is vannak + special team ász. De a jobb WR-eket nem ő fogta Texasban hanem Curtis Brown. Plusz a Huskers-ben sincs QB 😀
több mint 13 éve
Egyébként rakok be akkor még corner videókat:Brandon Harris:
-Brandon Harris vs. Georgia Tech ('09)
-Brandon Harris vs Pitt
Aaron Williams:
-Aaron Williams vs. Nebraska ('09)
Véletlenül egyetértünk valamiben, Carimi nálam a #1 tackle idén. Neki nagyon örülnék. Viszont ha Solder vagy Castonzo jön valahol harakirit fogok elkövetni.
Ha már Carimi:
-Gabe Carimi vs. Adrian Clayborn
-Gabe Carimi vs. Cameron Heyward
több mint 13 éve
És látsz nála jobban futás ellen is védekező cornert, aki elérhető lenne nálunk (ha van egy kis szerencsénk)?Azóta szerkesztettem az előző HSZ-t és beleírtam B opciót. 😊
Vagy akkor ugrunk az OT draftra szerinted, és majd corner a 2.ban?tenorx
Amúgy ennél sztem csak jobb futás elleni cornerek vannak 1-2. körben, mert ez a 3 videó botrányos volt e tekintetben. Még a szereléseinél is voltak plusz yardok, nem elég hévvel küzdött, nem ütközött, stb.
De ha nem lesz megfelelő CB, akkor RT-t fogunk húzni. Pl Carimit. Szvsz ő az egyik legNFL-készebb OT idén. Akár fel is trédelnék érte. Nálam most ő van a Steelers board 1. helyén. Persze én CB-t szeretnék leginkább, de CB-nél nehezebb a döntés a 31. helyen állva. :/ Majd áprilisig még nézek pár videót a szóba jöhető emberekről, mert ezt még csak egy hete kezdtem el. De eddig senki nem győzött meg, ezért mondom Carimit. De akárhogy is lesz a CB a legnagyobb need, de ha nincs megfelelő opció, akkor jön az RT, vagy olyan CB, akiben látják, hogy 1-2 éven belül olyanná tud válni, ami nekünk kell. Ez akár lehet Smith is.
több mint 13 éve
És látsz nála jobban futás ellen is védekező cornert, aki elérhető lenne nálunk (ha van egy kis szerencsénk)?Vagy akkor ugrunk az OT draftra szerinted, és majd corner a 2.ban?
több mint 13 éve
Hatalmas újdonságot fogok mondani.Csakhogy nálunk a CB-knél is nagyon odafigyelnek arra, hogy futás ellen is hasznos legyen. Épp ezért nem gondolnám, hogy őt választjuk. A Steelers ez is szempont szokott lenni. Kizártnak nem tartom a draftolását, de nem hiszem, hogy ő az elsőszámú kiszemeltünk és elsősorban a futás elleni gyatra védekezés miatt. B opció: ő a kiszemelt, mert úgy látja a szakmai stáb, hogy ezt a problémát hamar orvosolni tudja nála. 😊
Jimmy Smith ha a futást is meg tudná fogni akkor nem az 1/31 csapat topikjában menne róla a témázás, hanem az 1/1-esében.
12 meccs, 11 catch allowed. Neki ez az erőssége, a többieknek más. De azt előre megmondom, hogy Brandon Harris vagy Brandon Burton vagy a többi hasonló helyre értékelt CB sem hasznosabb nála semmivel.
Márpedig őt nem a jelenlegi profikhoz kell hasonlítani, hanem a többi szóba jöhető prospecthez.Höri
(Most nem kell Gayjel jönni, hogy akkor őt miért draftoltuk, ő is súlytalan futás ellen, csakhogy ő 6. körös corner volt, az is szép, hogy elfogadható nickel lett belőle, sokan süllyesztőben végzik a hátsó körökből)
több mint 13 éve
Hatalmas újdonságot fogok mondani.Jimmy Smith ha a futást is meg tudná fogni akkor nem az 1/31 csapat topikjában menne róla a témázás, hanem az 1/1-esében.
Márpedig őt nem a jelenlegi profikhoz kell hasonlítani, hanem a többi szóba jöhető prospecthez.
több mint 13 éve
Hmm én ebből a Jimmy gyerökből nem kérnék 😊Smith alapvetően egy shutdown corner, aki felé elvétve dobnak. Nem a big hit-eiről híres, illetve futás ellen tényleg nem a legjobb, de passz ellen nagyon jó.
Azt hittem valami ordas hiteket oszt ki, erre úgy futkostak el mellette mint nagymamám mellett kb 😀
Jó, ez csak az első vid volt de ez elvette a kedvem tőle, már játszik ilyen nálunk, 22-es mezben 😛 😀The terrible towel
Páran írják első kör végét, második elejét. Szerintem maximum 30. pickig marad benn, annyira sok csapatnak kell CB, és ő PP és Amukamara után küzd a 3. CB rangért Aaron Williams-szel és Brandon Harris-szel.
több mint 13 éve
Hmm én ebből a Jimmy gyerökből nem kérnék 😊Azt hittem valami ordas hiteket oszt ki, erre úgy futkostak el mellette mint nagymamám mellett kb 😀
Jó, ez csak az első vid volt de ez elvette a kedvem tőle, már játszik ilyen nálunk, 22-es mezben 😛 😀
több mint 13 éve
Ejj, de szerettem Carnell Lake-t. Szarból persze nem lehet várat építeni, de akkor is örülök, hogy őt nevezték ki, ha nem kézzel fogható eredménye. Abból a rettegett 90-es évekbeli Blitzburgh-ből most már négyen is edzősködnek: Woodson a Raidersnél lett DB Coach, Kevin Greene 2 éve a Packsnél OLB coach, Perry, a másik safety pedig szintén GB-nél sec coach.