Pittsburgh Steelers

70 feliratkozó

több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Dixont megműtik szerdán. Ez kb annyit jelent, hogy Ben visszatérésekor sztem IR lesz, ha addig Batch és Lefty is egészséges marad.

RSG: kb mindegy ki a QB, ha a védelem így játszik.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tomlin on the QBs: He said he "doesn't anticipate" Leftwich's knee being an issur this week, but he also said Charlie Batch "is in the pole position" to be the starter vs. Tampa Bay. Tomlin also said guys had an opportunity to help Batch by making some plays for him but failed to do so, and that those are the kind of plays that need to be made.tenorx
Pont most akartam ezt írni. Megelőztél 😛
Ez nem sok jót sejtet. Én megnéztem volna Leftit. :/
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 12 484 — Wrath of Khan
Tomlin on the QBs: He said he "doesn't anticipate" Leftwich's knee being an issur this week, but he also said Charlie Batch "is in the pole position" to be the starter vs. Tampa Bay. Tomlin also said guys had an opportunity to help Batch by making some plays for him but failed to do so, and that those are the kind of plays that need to be made.
több mint 13 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Egy dolgot szeretnék kiemelni. Tavaly nagyon rosszul sikerült a végső roster kialakítása. Nagyokat hibázott a stáb

Olyan hibákra gondolok, mint a rookie CBs over Madison, de ami óriási pozitívum, hogy Tomlin és stábja tanult a hibából is simán kib.szta Burnettet, hogy a spec teamben ott legyen a játék ezen területén sokat bizonyított Madison. Tavaly rettenetesen hiányzott egy Redman a rövid szitukra, most ez is megvan, a Falcons ellen láttuk ennek igazán hasznát, amikor 4/3-at megoldott (igaz épp a legfontosabbat nem a legvégén). Ilyeneken múlnak a meccsek, pedig perememberekről beszélünk és mégis milyen meghatározóvá tud válni egy-egy ilyen döntés.

Megemlítem még Foote és B-Mac visszahozatalát, azt hiszem, mindenki számára érzékelhető, hogy mit jelent a védelemnek, hogy miattuk frissek maradunk a meccs végére is a jobb depth miatt. És azt se feledjük, hogy mindketten "népszerűek" az öltözőben, akárcsak Randle El, s Tomlinék nem titkoltan ezért is hozták vissza ezt a 3 playát. Szintén nagyon jó döntés született a Brown vs Logan kérdésben.

Én elsősorban ezeknek a látszólag lényegtelen, mégis nagyon nehéz, de igazoltan jó döntéseknek tulajdonítom a 2-0-át.

Tavaly pedig a rosterszűkítésnél hozott rossz döntések eredményezték azokat a hibákat (D összeomlás, szar spec team, szar 3rd down conversation), amelyek miatt elmaradt a PO.Soldados
errű beszéltem, hogy a roster majd harmada változott - tehát vagy a világ legjobb offszezonnyát nyomtuk le ( 😛 ) vagy szarban voltunk ezért a tavalyi bekáppokat kibasztuk a csába. illetve a kettő között áll meg az igazság - hogy ugyanis qvajó offszezlonyt nyomtunk és tényleg szarba is voltunksutianap
Egy kicsit mindkettő.

Az off-season B-Mac és Foote visszahozatalától, továbbá Clark megtartásától jó.

A keret cseréinek kicserélődése viszont a saját erőforrások jobb felhasználásából szármázik. Lásd, hogy inkább Madison, mint Burnett, Inkább Brown, mint Logan, és hogy Redman is bekerült. Ezek jelentős részét tavaly is megtehettük volna, de akkor hibázott a szakmai stáb az 53-as szűkítéskor és ami igazán öröm, hogy tanultak a hibából és meg is van az eredménye.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Gróf de sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 12 802 — capitaine du château de Vienne 1487
Egy dolgot szeretnék kiemelni. Tavaly nagyon rosszul sikerült a végső roster kialakítása. Nagyokat hibázott a stáb

Olyan hibákra gondolok, mint a rookie CBs over Madison, de ami óriási pozitívum, hogy Tomlin és stábja tanult a hibából is simán kib.szta Burnettet, hogy a spec teamben ott legyen a játék ezen területén sokat bizonyított Madison. Tavaly rettenetesen hiányzott egy Redman a rövid szitukra, most ez is megvan, a Falcons ellen láttuk ennek igazán hasznát, amikor 4/3-at megoldott (igaz épp a legfontosabbat nem a legvégén). Ilyeneken múlnak a meccsek, pedig perememberekről beszélünk és mégis milyen meghatározóvá tud válni egy-egy ilyen döntés.

Megemlítem még Foote és B-Mac visszahozatalát, azt hiszem, mindenki számára érzékelhető, hogy mit jelent a védelemnek, hogy miattuk frissek maradunk a meccs végére is a jobb depth miatt. És azt se feledjük, hogy mindketten "népszerűek" az öltözőben, akárcsak Randle El, s Tomlinék nem titkoltan ezért is hozták vissza ezt a 3 playát. Szintén nagyon jó döntés született a Brown vs Logan kérdésben.

Én elsősorban ezeknek a látszólag lényegtelen, mégis nagyon nehéz, de igazoltan jó döntéseknek tulajdonítom a 2-0-át.

Tavaly pedig a rosterszűkítésnél hozott rossz döntések eredményezték azokat a hibákat (D összeomlás, szar spec team, szar 3rd down conversation), amelyek miatt elmaradt a PO.Soldados
errű beszéltem, hogy a roster majd harmada változott - tehát vagy a világ legjobb offszezonnyát nyomtuk le ( 😛 ) vagy szarban voltunk ezért a tavalyi bekáppokat kibasztuk a csába. illetve a kettő között áll meg az igazság - hogy ugyanis qvajó offszezlonyt nyomtunk és tényleg szarba is voltunk

Báró Behenczy Károly nevű ifjú Estella nevű, tulajdonunkat képező leányzóval, kit hatszáz o. é. forintokért vettünk vala a zsolnai komédiásoktól...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Számomra egyetlen dolog nem világos még mindig.
Miért kell erőltetni a Moore-nak szánt screen passzokat? Soha nem tett még meg vele 2 yardnál többet...CarioN
Mert game manager QB-val játszunk, s ilyenekkel rövid passzos játékot csináltatnak. Ezt pedig variálni kell, TE, hook, slant, és screenek, hogy ha már jelentősen csökkentve van playek típusa, attól még ne legyünk kiszámíthatóak.Soldados
A screen-ekkel nincs is bajom, csak ne Moore-al csináljuk már könyörgöm...
Egyébként érdekes, hogy Mendenhall-ra nem játszunk ki ilyen rövid passzos játékokat, szerintem nagyon hatékony lehetne.
több mint 13 éve
Miért kell erőltetni a Moore-nak szánt screen passzokat? Soha nem tett még meg vele 2 yardnál többet...CarioN
Mert game manager QB-val játszunk, s ilyenekkel rövid passzos játékot csináltatnak. Ezt pedig variálni kell, TE, hook, slant, és screenek, hogy ha már jelentősen csökkentve van playek típusa, attól még ne legyünk kiszámíthatóak.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Miért kell erőltetni a Moore-nak szánt screen passzokat? Soha nem tett még meg vele 2 yardnál többet...
több mint 13 éve

Tavaly pedig a rosterszűkítésnél hozott rossz döntések eredményezték azokat a hibákat (D összeomlás, szar spec team, szar 3rd down conversation), amelyek miatt elmaradt a PO.

több mint 13 éve
Bár hivatalos infor csak a keddi sajtótájékoztató után lesz, de úgy néz ki nincs komoly sérült, azaz sem Flozell, sem Essex nem sérült komolyabban.

több mint 13 éve
off:

mi ez az user karma nicknél?

onkishaszi
Van az a kis felfelé hüvelykujj. Arra akkor kattintasz, ha tetszik a hozzászólás és egyetértesz vele. Ezt számolja, hogy TE hány ilyet kaptál.

több mint 13 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 450 — Steelers fan
off:

mi ez az user karma nicknél?

on

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én meg szarok arra, akik utálnak minket😊

Maximálisan a szivemből szóltál......
Jókat mosolygok azokon a hsz-eken amikből egyértelműen látszik h jobban utálja a steelers-t mint saját csapatát szeretné. 😊
több mint 13 éve
Gróf de sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 12 802 — capitaine du château de Vienne 1487
Josh Freeman dob 350 yardot majd ellenünk és 3 ponttal éppen hogy nyerünk 😀laby
Ez ugye csak vicc? 😊 Szvsz szomorú lenne, ha a 200 yardot elérné. 😊Soldados
Természetesen vicc volt a smile-kből is következtetni lehet rá. Freeman-t bírom meg gondoltam leírom viccből ha netán összejönne ez az világcsoda lenne és akkor én lennék a király hogy ezt előre megmondtam 😀
Persze ilyen nem lesz, VY féle teljesítményre számíthat Freeman is 😊laby
ááá Vince ahhoz képest összeszedett irányitó benyomását fogja kelteni :cool:

Báró Behenczy Károly nevű ifjú Estella nevű, tulajdonunkat képező leányzóval, kit hatszáz o. é. forintokért vettünk vala a zsolnai komédiásoktól...
több mint 13 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
Josh Freeman dob 350 yardot majd ellenünk és 3 ponttal éppen hogy nyerünk 😀laby
Ez ugye csak vicc? 😊 Szvsz szomorú lenne, ha a 200 yardot elérné. 😊Soldados
Természetesen vicc volt a smile-kből is következtetni lehet rá. Freeman-t bírom meg gondoltam leírom viccből ha netán összejönne ez az világcsoda lenne és akkor én lennék a király hogy ezt előre megmondtam 😀
Persze ilyen nem lesz, VY féle teljesítményre számíthat Freeman is 😊

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 74 045 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Közben rájöttem, hogy eddig a Steelers és Kispest idénye párhuzamba állítható: sokan leírták mindkettőt a szezon előtt, egyik sem a szép játékáról híres, mindkettőnél a védelem hozza főleg a meccseket, mindkettőt utálja szinte mindenki (a saját szurkolóikon kívül, akik viszont hardcore fanok 😊 ), és amikor kikapnak tőlük, akkor mindenkinek "pont akkor van rossz napja". 😀FranzFerdinand
Tetszik a hasonlat. 😀Soldados
a Steelers-ben is jöttmentek játszanak, akik fél évente cserélődnek? 😛
nagyon utálom a kispest játékospolitikáját, hozzájuk képest a Pittsburgh a szívem csücske 😀Höri
Nincs igazi GM- mármint a Kispestnél.
De idén eddig jók vagyunk az tény. Bár ha az 1-3 között leszünk a végelszámolában; nem tudom mit csinálok örömömben....
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Közben rájöttem, hogy eddig a Steelers és Kispest idénye párhuzamba állítható: sokan leírták mindkettőt a szezon előtt, egyik sem a szép játékáról híres, mindkettőnél a védelem hozza főleg a meccseket, mindkettőt utálja szinte mindenki (a saját szurkolóikon kívül, akik viszont hardcore fanok 😊 ), és amikor kikapnak tőlük, akkor mindenkinek "pont akkor van rossz napja". 😀FranzFerdinand
Tetszik a hasonlat. 😀Soldados
a Steelers-ben is jöttmentek játszanak, akik fél évente cserélődnek? 😛
nagyon utálom a kispest játékospolitikáját, hozzájuk képest a Pittsburgh a szívem csücske 😀

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 74 045 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Dixon 3-5 hétre dőlt ki, ha Lefty egészséges lesz, akkor valószínűleg ő kezd.Soldados
Hogy ő döljön ki vasárnap 3-5 hétre 😛
több mint 13 éve
Dixon 3-5 hétre dőlt ki, ha Lefty egészséges lesz, akkor valószínűleg ő kezd.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!

Az a jó Soldiban, hogy mindig leírja - ok, kicsit sarkosabban... - a gondolataimat, így elég csak bólogatva olvasnom. 😊 Egyébként ez a tegnapi győzelem is hatalmas volt, ahogy az első meccs küzdelme is. Nagyon elkényeztet minket a Steelers, ahogy az utóbbi években, így idén is PO-esélyesek vagyunk. 😊FranzFerdinand
Detto. 😊 Illetve ha olyat ír, amivel nem értek egyet mire reagálnék már rég megtette valaki más.
több mint 13 éve
Gosthdog rejoinsutianap
Ezt azért lefordítom: a lényeg, hogy újra leigazoltuk Leftwichet, McLendon pedig - ha átmegy a waiveren -, akkor visszamegy a PS-be.

Várhatóan Lefty vagy Batch lesz a kezdő.

több mint 13 éve
Tetszik a hasonlat. 😀

több mint 13 éve
FranzFerdinand 82
Közben rájöttem, hogy eddig a Steelers és Kispest idénye párhuzamba állítható: sokan leírták mindkettőt a szezon előtt, egyik sem a szép játékáról híres, mindkettőnél a védelem hozza főleg a meccseket, mindkettőt utálja szinte mindenki (a saját szurkolóikon kívül, akik viszont hardcore fanok 😊 ), és amikor kikapnak tőlük, akkor mindenkinek "pont akkor van rossz napja". 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
háj mindenki

valami hatalmas volt a d tegnap, kétségtelen, volt szerencsém nézni és a titánok td drájvjánál ja izgultam 😊
viszont így utólag nem volt az olyan gáz, sőt messze nem, mert nekünk csak az volt a lényeg, h ne legyen nagy játék és nagyon gyors td, a rövid passzokkal ment az idő, ami nekünk kedvezett... szal szerintem nem mérvadó, ha akkor végig mentek a titánok
más lett volna ha nem fér bele az a td szerintem...
több mint 13 éve
Nagy győzelem volt tegnap!! Ezt a védelem hozta egyértelműen, 6 db labdaszerzés!! 😊zavi27
7 😊Soldados
Abból egy ST szóval zavinak volt igaza 😛Rajna
Miért? A spec team labdaszerzése az nem labdaszerzés? 😊