NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
New England Patriots - Buffalo Bills
10
7
19:00
Houston Texans - Arizona Cardinals
9
5
RedZone week 15
9
5
Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens
7
5
Jacksonville Jaguars - New York Jets
4
4
New York Giants - Washington Commanders
4
3
Philadelphia Eagles - Las Vegas Raiders
3
3
Chicago Bears - Cleveland Browns
2
2
Kansas City Chiefs - Los Angeles Chargers
1
1
Pittsburgh Steelers
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Az amúgy sem komoly Pats D-ből az LB Dane Flatcher és a CB Ras-I Dowling out és doubt státuszon vannak. Öt játékos pedig Q, de ők tuti ott lesznek a pályán, Haynsworh, Mayo, Green Elis van ebben a névsorban, nélkülük még kisebb esély lenne. az eddig szerintem 60-40 oda.
több mint 14 éve
Akkor, most nagy kő esett le a szívemről, nem csak én vagyok lúzer. 😀
több mint 14 éve
Egyébként a Pittsburgh Tribune-Review-n is megjelent egy hír a téves game status-okkal. 😊
több mint 14 éve
Az nekem már túl modern 😊
több mint 14 éve
Nem lehet igaz, milyen forrásod van? a csapat oldalán még semmi a riportnál. Ba....a meg megint nem sikerült és várhatok egy hetet. 😀 😉polamaluTwitter 😉
több mint 14 éve
Nem lehet igaz, milyen forrásod van? a csapat oldalán még semmi a riportnál. Ba....a meg megint nem sikerült és várhatok egy hetet. 😀 😉
több mint 14 éve
Steelers DepotEz már a valódi.
Hines Ward (ankle) & James Farrior (calf) officially listed as questionable. Farrior says he will play. #steelerspolamalu
Harrison, Legursky, Hoke, valamint Worilds out, és valószínűleg Ward sem játszik.
több mint 14 éve
Én ugyanezt gondolom Soldi, de a kontra erre, hogy most nyerünk és az AFC elődöntőben a Ravens kiveri őket, mi meg a döntőben a Ravenst 😀 Nem olyan rossz forgatókönyv ez sem, nem?polamaluVerjük el a Ravens-t div roundban, majd a Patset az AFC Champ Game-n. De a Pats legyen benne mindenképpen, mert sokkal tartozunk nekik. Most hadd örüljenek a hétvégén, ahogy 2010-ben is. 😊 De annál azért legyen szorosabb most.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Steelers DepotNFL.com.Az el van írva. A csapat még ki sem adta a pénteki edzés utáni injury reportot; mellesleg a probable státusz azt jelenti, hogy szinte biztosan pályára léphet, holott a felsorolt játékosok esetében pont ellenkező a helyzet.vassadi
Ma megesküdtem, hogy gyorsabb és szemfülesebb leszek. 😉 de nincs harag 😀polamalu
Hines Ward (ankle) & James Farrior (calf) officially listed as questionable. Farrior says he will play. #steelers
több mint 14 éve
NFL.com.Az el van írva. A csapat még ki sem adta a pénteki edzés utáni injury reportot; mellesleg a probable státusz azt jelenti, hogy szinte biztosan pályára léphet, holott a felsorolt játékosok esetében pont ellenkező a helyzet.
Ma megesküdtem, hogy gyorsabb és szemfülesebb leszek. 😉 de nincs harag 😀polamalu
több mint 14 éve
NFL.com.Farrior és Worlids ismét limitálta edzettek, előbbi Q utóbbi P státuszban várja a vasárnapot. Ward, JH, Hoke és Legu nem tréningeztek, P státuszon vannak. Tuti nem játszanak.polamaluEzeket hol olvastad? Mert még a hivatalos oldalon se frissítették az injury reportot.vassadi
Ma megesküdtem, hogy gyorsabb és szemfülesebb leszek. 😉 de nincs harag 😀
több mint 14 éve
Farrior és Worlids ismét limitálta edzettek, előbbi Q utóbbi P státuszban várja a vasárnapot. Ward, JH, Hoke és Legu nem tréningeztek, P státuszon vannak. Tuti nem játszanak.polamaluEzeket hol olvastad? Mert még a hivatalos oldalon se frissítették az injury reportot.
több mint 14 éve
Simát én se, de azért szerintem nekünk áll a meccs 😊Van egyfajta rossz előérzetem ezzel a meccsel kapcsolatban. Egy gusztustalanul nagy bukót vizionálok. Részleteiben: jól fognak futni, jól fognak passzolni, jól fogják nyomni Bent, turnovereket csinálnak és abból még egy csomó pontot. :/Hát nem vagy egy optimista alkat az biztos 😊 Bár nehéz megtippelni, h milyen lesz a meccs képe, de én egyáltalán nem várok sima Steelers vereséget, sőt sztem nyertek.Szesze
Ez a Pats meccs kb annyira hiányzik nekem mint egy apeh vizsgálat. Utálom hogy majd minden évben megkapjuk őket.Jan

több mint 14 éve
Jó a poén, és egészséges önbizalomról árulkodik. 😀Jövő héten kell nyerni.Soldadoshát ja. csúnya lenne három hét alatt három zakó 😛gabtsi
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 14 éve
Farrior és Worlids ismét limitálta edzettek, előbbi Q utóbbi P státuszban várja a vasárnapot. Ward, JH, Hoke és Legu nem tréningeztek, P ? státuszon vannak. Azonban tuti nem játszanak.NFL.com
több mint 14 éve
Jövő héten kell nyerni.Soldadoshát ja. csúnya lenne három hét alatt három zakó 😛
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Én ugyanezt gondolom Soldi, de a kontra erre, hogy most nyerünk és az AFC elődöntőben a Ravens kiveri őket, mi meg a döntőben a Ravenst 😀 Nem olyan rossz forgatókönyv ez sem, nem?
több mint 14 éve
Én azt szeretném, hogy kikapjunk, de szoros meccsen. Miért? Mert egy évben kétszer nem hiszem, hogy legyőzzük őket. Akkor pedig inkább most bukjunk el, de nagy csatában. 😊 És most ők érezzék azt, hogy milyen a PO-ban, az SB küszöbén elhullani hazai pályán. Sokkal vagyunk adósok, s ezt csak a PO-ban lehet visszafizetni. 😉 Ez egy lényegtelen meccs. Jövő héten kell nyerni.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Vasárnap estére mindkét tábornak egy kis meglepetéssel készülök, apró kreatív ajándék, érkezési sorrendben fog elkelni. Érdemes ellátogatni a Chillibe, már 18.00-tól elkezdjük az estét.
több mint 14 éve
Ideje megtörni a Brady-átkot!Igazából tényleg azon múlik milyen napot fog ki az O-nk, a D amikor emberevő üzemmódban játszott is kapott gyomrost, most sem lesz valószínűleg másként.
BB vegyen be célzóvizet, az O-line lehetőleg max csak egy oldalról omoljon hogy legyen hely/idő odébb bukdácsolni, és Wallace bácsi húzzon szép kondenzcsíkot a kezében a tojglival 😀
több mint 14 éve
Van egyfajta rossz előérzetem ezzel a meccsel kapcsolatban. Egy gusztustalanul nagy bukót vizionálok. Részleteiben: jól fognak futni, jól fognak passzolni, jól fogják nyomni Bent, turnovereket csinálnak és abból még egy csomó pontot. :/Hát nem vagy egy optimista alkat az biztos 😊 Bár nehéz megtippelni, h milyen lesz a meccs képe, de én egyáltalán nem várok sima Steelers vereséget, sőt sztem nyertek.
Ez a Pats meccs kb annyira hiányzik nekem mint egy apeh vizsgálat. Utálom hogy majd minden évben megkapjuk őket.Jan
több mint 14 éve
Van egyfajta rossz előérzetem ezzel a meccsel kapcsolatban. Egy gusztustalanul nagy bukót vizionálok. Részleteiben: jól fognak futni, jól fognak passzolni, jól fogják nyomni Bent, turnovereket csinálnak és abból még egy csomó pontot. :/Tessék a 2.-3. helyet elcsípni a csoportban! 😛
Mert mi arról ábrándozunk ám, hogy milyen jó lenne már megint a Steelers-szel játszani, főleg kecsöp földjén. 😉
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Van egyfajta rossz előérzetem ezzel a meccsel kapcsolatban. Egy gusztustalanul nagy bukót vizionálok. Részleteiben: jól fognak futni, jól fognak passzolni, jól fogják nyomni Bent, turnovereket csinálnak és abból még egy csomó pontot. :/ Ez a Pats meccs kb annyira hiányzik nekem mint egy apeh vizsgálat. Utálom hogy majd minden évben megkapjuk őket.
több mint 14 éve
Remélem most Harrison azt fogja mondani, hogy "12 IM COMIN TO GET U AND HE CANT STOP ME" 😀 😀 😀vontodHarrisont nem kell megállítaniuk, mert még nincs játékra kész állapotban.
több mint 14 éve
Meg mégegy. Remélem most Harrison azt fogja mondani, hogy "12 IM COMIN TO GET U AND HE CANT STOP ME" 😀 😀 😀http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=VJnAo7ob6Jg
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.