Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 13 éve
Köszönöm, most van talán már jobban lesz időm követni a dolgokat,talán egy kicsit kevesebb lesz a meló és a fórumon is tudom pótolni a hiányosságaimat...Vannak esetleg hírek arról,hogy hogyan állnak a tárgyalások a kollektív szerződést illetően? Apropó Lakenek nagyon örülnék 😊HaggansHaladnak. Legalábbis erre utal, hogy 1 hetes haladékot adtak maguknak, azaz jövő hét péntek éjfélkor fog lejárni az eredetileg március 3-ig szólt CBA. A hosszabbítás a logika alapján arra utal, hogy van remény a megegyezésre, mert semmi értelme nem lenne, ha még mindig olyan távol állnának egymától a felek. Szal ez a hosszabbítás szvsz igen jó jel.Soldados
" class="embed">
több mint 13 éve
Vannak esetleg hírek arról,hogy hogyan állnak a tárgyalások a kollektív szerződést illetően? Apropó Lakenek nagyon örülnék 😊HaggansHaladnak. Legalábbis erre utal, hogy 1 hetes haladékot adtak maguknak, azaz jövő hét péntek éjfélkor fog lejárni az eredetileg március 3-ig szólt CBA. A hosszabbítás a logika alapján arra utal, hogy van remény a megegyezésre, mert semmi értelme nem lenne, ha még mindig olyan távol állnának egymától a felek. Szal ez a hosszabbítás szvsz igen jó jel.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Vannak esetleg hírek arról,hogy hogyan állnak a tárgyalások a kollektív szerződést illetően? Apropó Lakenek nagyon örülnék 😊HaggansAjánlom a lockout-ot, a másik NFL-es főtémán belül, ott minden naprakész. Vagy gsn által vezetett blogot.
több mint 13 éve
Vannak esetleg hírek arról,hogy hogyan állnak a tárgyalások a kollektív szerződést illetően? Apropó Lakenek nagyon örülnék 😊
" class="embed">
több mint 13 éve
- Arians aláírta 1 éves szerződését (Kitől is nyertem sört? 😛)- Harrison 9 napon belül 2. hátműtétén esett át. Felépülése várhatóan 6 hetet vesz igénybe.
- Flozellt megtartjuk. Rooney ugyanis cáfolta az ESPN azon értesülését, hogy kivágjuk. Modnjuk én így is számoltam, hogy marad a mostani szezonja után.
- Állítólag mindenki kapott RFA-tendert: Willie Colon, Tony Hills, Dennis Dixon, William Gay, Matt Spaeth. Egyelőre a Steelers hivatalosan nem közölte, hogy ki milyen tendert kapott, annyi szivárgott ugye ki, hogy Colon 1. köröset. Ebben csak az a vicc, hogy valójában kizárólag Hills és Dixon lenne RFA. A többiek több mint 3 éve vannak a ligában, de a final Year szabályait kicsit kiterjesztették a tulajdonosok, mondván hátha bejön, elvégre veszítenivalójuk nincs, legfeljebb nem lesz érvényes a tender, ha mégsem RFA-k ezek a játékosok.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
WOW!!!!!Carnell Lake lehet Horton utódja, mint sec coach. Legalábbis most interjún volt nálunk a poasztra. 😊 Én rettenetesen örülnék neki. Fantasztikus safety volt a 90-es évek Steelersében. Ejj de imádtam azt a csapatot Greg Lloyddal, Woodsonnal, Kevin Greene-vel, Kirklanddel, no és persze Carnell Lake-kel.
Ez most nagyon jó kedvre derített. Amúgy 2009-ben az UCLA sec coacha volt, aztán lemondott családi okokra hivatkozva.
több mint 13 éve
Nektek tulajdonképpen mi bajotok van egymással? Figywelem egy ideje csak nem értem... mondjuk véül is mindegy nem az én dolgom. :/ 😕 Helmut ZimmerCsak utol akarják érni a Pats topicot. 😊
több mint 13 éve
Nektek tulajdonképpen mi bajotok van egymással? Figywelem egy ideje csak nem értem... mondjuk véül is mindegy nem az én dolgom. :/ 😕Tudom, én kaptam fel a vizet.tenorxTényleg nem szándékos volt, csak nem láttam, hogy jött volna új üzenet.tenorxElhiszem. De visszaolvasva sem tűnik úgy, hogy leordítottam volna a fejed. Csak jeleztem, hogy előbb olvass vissza.Soldados
Más!
Tenorcs! Maxima Mea Culpa, 1000 bocs későn láttam a leveled, elnézést...
több mint 13 éve
Nyomj le 20 fekvőt, ez hallatlan 😊Remélem túlélted, hogy véletlenül beraktam mégegyszer, miután az új hszek rögtön ide ugrott.tenorxJah és Willie Colon első-körös tendert kapott:Légy szíves olvassál, mielőtt írsz... 3-4 HSZ-szel feljebb Tibi már betette, én még reagáltam is rá...Soldados
http://www.nationalfootballpost.com/Steelers-give-Willie-Colon-a-firstround-tender.htmltenorx
több mint 13 éve
Tudom, én kaptam fel a vizet.Tényleg nem szándékos volt, csak nem láttam, hogy jött volna új üzenet.tenorxElhiszem. De visszaolvasva sem tűnik úgy, hogy leordítottam volna a fejed. Csak jeleztem, hogy előbb olvass vissza.Soldados
több mint 13 éve
Tényleg nem szándékos volt, csak nem láttam, hogy jött volna új üzenet.tenorxElhiszem. De visszaolvasva sem tűnik úgy, hogy leordítottam volna a fejed. Csak jeleztem, hogy előbb olvass vissza.
több mint 13 éve
Tényleg nem szándékos volt, csak nem láttam, hogy jött volna új üzenet.
több mint 13 éve
Túléltem, de senki nem szereti ugyanazt 2-szer, háromszor tízszer olvasni. Előbb nézd meg, hogy bent van-e, vagy nincs az infó, amit meg akarsz osztani. Köszi.Remélem túlélted, hogy véletlenül beraktam mégegyszer, miután az új hszek rögtön ide ugrott.tenorxJah és Willie Colon első-körös tendert kapott:Légy szíves olvassál, mielőtt írsz... 3-4 HSZ-szel feljebb Tibi már betette, én még reagáltam is rá...Soldados
http://www.nationalfootballpost.com/Steelers-give-Willie-Colon-a-firstround-tender.htmltenorx
több mint 13 éve
Remélem túlélted, hogy véletlenül beraktam mégegyszer, miután az új hszek rögtön ide ugrott.Jah és Willie Colon első-körös tendert kapott:Légy szíves olvassál, mielőtt írsz... 3-4 HSZ-szel feljebb Tibi már betette, én még reagáltam is rá...Soldados
több mint 13 éve
Jah és Willie Colon első-körös tendert kapott:Légy szíves olvassál, mielőtt írsz... 3-4 HSZ-szel feljebb Tibi már betette, én még reagáltam is rá...
több mint 13 éve
Jah és Willie Colon első-körös tendert kapott:http://www.nationalfootballpost.com/Steelers-give-Willie-Colon-a-firstround-tender.html
több mint 13 éve
Valaki biztos nem fog punnyadni, még akkor se ha lesz lockout:Jajj, most olvasom. Hát nem feltétlenül örülök neki, de azért követni fogom Wardot. Bár Ochonak se jött be túlságosan.
Hines Ward megy cha-cha-cházni a "Dancing With The Stars"-ba. Ray Lewist a zsűribe!iktriad
több mint 13 éve
http://insidepittsburghsports.com/story/steelers-place-1st-round-tender-on-willie-colon/35731/Tibi76Igazából ebben az a GIGALOL, hogy nem lesz RFA. Tavaly is csak a "Final Year" szabályai miatt volt RFA.
több mint 13 éve
http://insidepittsburghsports.com/story/steelers-place-1st-round-tender-on-willie-colon/35731/
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 13 éve
NT miért felejtős számunkra? Azon kívül persze, hogy a szakik szerint gyenge az idei class, Hampton sem lesz már fiatalabb..SzokolLesz DL húzás, de valszeg nem az 1-2. körben.
több mint 13 éve
Valaki biztos nem fog punnyadni, még akkor se ha lesz lockout:Hines Ward megy cha-cha-cházni a "Dancing With The Stars"-ba. Ray Lewist a zsűribe!
több mint 13 éve
NT miért felejtős számunkra? Azon kívül persze, hogy a szakik szerint gyenge az idei class, Hampton sem lesz már fiatalabb..
több mint 13 éve
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/nfl-hihetetlen-de-a-pittsburgh-i-brett-keisel-megborotvalkozott-video-2066618Brett "Diesel" Kieselt megborotválták 😊
több mint 13 éve
Felejtsétek el Pouceyt, kb mindenki tudja és minden (szakszerű - PG, depot, BTSC) elemzésben (tehát nem a mock agymenésekről beszélek) le van írva, hogy kb tuti a CB, OT pick az 1-2. körben, ahogy azt én már hónapok óta mondtam. 😛 Így hát Pounceynak esélye sincs hozzánk kerülnie. 😛 Szerencsére... 😊Azért írtamén is, hogy felejthető ember. Viszont Sanders helyből távolugrás csúcsa veszélybe került, de nem dőlt meg.
Colbert szavait tessék inni, aki tud olvasni szavai között, az tudja mire számíthat.Soldados
több mint 13 éve
Felejtsétek el Pouceyt, kb mindenki tudja és minden (szakszerű - PG, depot, BTSC) elemzésben (tehát nem a mock agymenésekről beszélek) le van írva, hogy kb tuti a CB, OT pick az 1-2. körben, ahogy azt én már hónapok óta mondtam. 😛 Így hát Pounceynak esélye sincs hozzánk kerülnie. 😛 Szerencsére... 😊Colbert szavait tessék inni, aki tud olvasni szavai között, az tudja mire számíthat.