Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
A Steelers karácsonyi üdvözlete!
http://www.youtube.com/watch?v=rYKDfwJ0cCs
Minden Steelers hívőnek kötelezően a gyertyagyújtáskor ennek kell szólnia.polamalu
Baszd meg ez hatalmas. 😂 😂 😂

James Harrison ahogy beáll, te jó ég "Boldog Karácsonyt!" 😀 Amúgy Hoke qrva nagy forma még és a végén óriási ahogy Pounceyt megszopatják. 😀 😀Soldados
Nem is a beállás, jó az is, de inkább a szöveg, illik hozzá 😀
You better watch out, You better not cry, you better not pout... 😂The terrible towel
Kész, meghaltam, köszi a videót 😀
Azért a commentek is odabasznak 😀
Love the video, hilarious! Although it wouldn't surprise me to see Scrooge Goodell fine all of the Steelers $50,000 each for trying to spread some holiday cheer.
több mint 15 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 259 — 毎日何かを学ぶ
Nálam a D line viszi a prímet, g...re élvezik a dolgot. A végén Punci valóban jól be...ja.
több mint 15 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
Minden Steelers hívőnek kötelezően a gyertyagyújtáskor ennek kell szólnia.polamalu

James Harrison ahogy beáll, te jó ég "Boldog Karácsonyt!" 😀 Amúgy Hoke qrva nagy forma még és a végén óriási ahogy Pounceyt megszopatják. 😀 😀Soldados
Nem is a beállás, jó az is, de inkább a szöveg, illik hozzá 😀
You better watch out, You better not cry, you better not pout... 😂
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Scott marad a kezdő LT.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!

James Harrison ahogy beáll, te jó ég "Boldog Karácsonyt!" 😀 Amúgy Hoke qrva nagy forma még és a végén óriási ahogy Pounceyt megszopatják. 😀 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Minden Steelers hívőnek kötelezően a gyertyagyújtáskor ennek kell szólnia.
több mint 15 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 831 — Steelers fan
Mondjuk azért az a halom büntetés visszavehetett a kedvéből. De ettől függetlenül nem hiszem, hogy a PO-ban visszafogott lesz majd. Ezt a meccset viszont nem szabad a bírókra fogni. Hibáztak. Na bumm. Ettől még meg lehetett volna nyerni.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 15 éve
Anno sportolóként arra lettem tanítva, hogy olyan fölénnyel kell nyerni, hogy a bíróknak esélye se legyen belenyúlni a meccsbe. persze az egyéni sportág volt és ezért más. Azért az egyéni sportokban (Judo, Bírkózás) is látunk néha érdekes dolgokat. Egy csapatnak, versenyzőnek nem szabad a bírókra fogni a vereséget. Egy kivétel van amikor mindent, de tényleg mindent megtett a sikerért, 150% felett teljesített, de így is a bírók verték meg. Ez a találkozó nem az volt. Voltunk közel ilyenhez, de annál jobbak voltunk, minthogy ez sikerüljön. Engem jelenleg jobban aggaszt, hogy JH-ban nem látom már 2 v. 3 meccse azt a tüzet amit tőle megszoktunk. Most is csak ült a padon és húzogatta a száját, máskor ilyenkor habzott a szája és vissza akart menni "mészárolni". Az a fajta JH hiányozni fog a PO-ban.
több mint 15 éve
Igen, itt nekünk tévedtek, bár nagy valószínűséggel jelentősége nem volt. 2. és 1 helyett megkaptuk a 1st downt. Továbbá Ryan challengelhetett is volna. Clark-féle 15 yard szánalmas volt, no meg hogy Revisre az uccsó drive-ban elfelejtettek DPI-t dobni, amikor Sanderst ellökte az elkapáws előtt közvetlenül. No mindegy esélyünk így is volt, de túl sokat hibáztunk, így jogos eredmény született.

Ellenben a zászlókat (vagy azok elmaradását) nem lehet challangelni.

több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 785
Úgy látszik, a zebrák néha minket is segíthetnek, ill. a mi javunkra is tévedhetnek:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81d16e04/article/tomlin-admits-steelers-given-first-down-on-9yard-run-vs-jets?module=HP_headlines
Gyanús volt az eset már a meccsen is, csak a nyalókákkal rendesen bekavartak, és ott sem tűnt fel senkinek a kis "turpisság". 😊
több mint 15 éve
AFC North figyelő - 15. hét: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1856

több mint 15 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 732 — capitaine du château de Vienne 1487
LaMarr Woodley
Oh and as a reminder no i DONT wanna go 2 the pro bowl bc i wanna b in dallas instead!! sorry max lo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 15 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
50 Greatest Plays/Games - Steelers

6. Stallworth settles the score
Dátum: 1980. január 20.
Ellenfél: Los Angeles Rams
Főszereplő: John Stallworth

"John Stallworth caught one for 73 yards in Super Bowl XIV to boost Steelers to 24-19 fourth-quarter lead and a win over the Rams."

http://www.youtube.com/watch?v=f_mYwedhA0I 4:43-tól!

5. Randle El hits Ward
Dátum: 2006. február 5.
Ellenfél: Seattle Seahawks
Főszereplő: Antwaan Randle El, Hines Ward

"Wide receiver Antwaan Randle El's 43-yard pass completion to Hines Ward clinched the Super Bowl XL win."

http://www.youtube.com/watch?v=srcqADaO8og

4. Bradshaw dominates Dallas
Dátum: 1979. január 21.
Ellenfél: Dallas Cowboys
Főszereplő: Terry Bradshaw

"Terry Bradshaw, Super Bowl XIII's MVP, connected with John Stallworth on a 28-yard lob for the first touchdown in a high-scoring affair."

http://www.youtube.com/watch?v=tNFHAPqJyig 7:10-től!

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 785
Szerencsére nem megyünk Carolinába, hanem ők jönnek hozzánk. 😉Soldados
Hopp, elnézést, nem tudom miért élt bennem annyira az a tudat, hogy ezt a meccset idegenben játszuk. 😊

Nem mindegy kik voltak itthon. Jets, Pats és a BB nélküli Ravens.

Ez ennyin múlik.Soldados
A Vikings-Bears meccs közben jutott eszembe nekem is, hogy a hazai mérlegünk nem túl fényes (amikor Ricsiék pont azt mondták, hogy mekkora tett volt a Jets-től, hogy győzött a Heinz Fielden 😊 - és ezt nem arra értették, hogy Pennsylvaniában korábban még sohasem győztek), de a magyarázat ennyire egyszerű.
több mint 15 éve
Name Position Injury Mon. Tue. Wed. Game Status
McLendon, Steve DT Stinger LP - - -
Polamalu, Troy SS Ankle LP - - -
Smith, Aaron DE Triceps DNP - - -

A sérült lista. Gondolom egyikük sem játszik mert nem életbevágó, akármilyen állapotban lennének.
több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
http://www.profootballfocus.com/blog/2010/12/21/re-focused-week-15-jets-at-steelers/
Itt a PFF elemzés a meccsről.
több mint 15 éve
http://steelers.hu/a-tigrisek-utan-most-parducokat-kell-szeliditeni/
A meccs felhozója.
több mint 15 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 377 — Steelers fan
Beszélgettünk korábban arról, hogy AR2-t mennyire elismerik odaát, kedvelik a szurkolók, játékosok, stb. Ő vajon hogyan áll a lock outhoz, mit nyilatkozott róla?
több mint 15 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Lezárásként még annyit, hogy Goodell a meccs tapasztalataiból kiindulva várhatóan javasolni fogja a H2H szabály olyan értelmű módosítását, hogy ha egy védő - különösen Steelers védő - sisakkal a köldöke fölött találja el az elkapót, az már szabálytalannak minősül és automatikusan -15 yard, 50 ropi pénzbüntetés és 30 év fegyház jár érte.Red Star
az az ütközés hth volt? én vállnak láttam, de javítsatok kikishaszi
A zebrákat kivéve mindenki annak látta.
A bíráskodás egyébként is egészen silány vásári bohóckodás szintjére züllött le. Most néztem a Vikings-Bears meccset, ahol szintén hihetetlenül nevetséges büntetéseket osztottak ki Goodell lakájai.
Követeljük vissza a focinkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 15 éve
Geronimo 151 — Kickoff
Szerencsére nem megyünk Carolinába, hanem ők jönnek hozzánk. 😉

sztem ez vagy nagyon könnyű lesz (ha az elején el tudunk húzni és megtörjük őket), vagy a megszokott nyögvenyelős meccs lesz. De azért amit idén láttam a Párducoktól, az alapján nem tartom kizártnak a viszonylag sima győzelmet, még ha ez nem is jellemző ránk.Soldados
Ezt a szerencsére dolgot gondold át, és nézd meg a mutatóinkat otthon és idegenben 😛
(Itthon 4-3, idegenben 6-1)
Nem azt mondom, hogy itthon biztos kikapunk, csak én most fosok ettől a meccstől attól függetlenül, hogy ez a Panthers csapat sokkal rosszabb, mint a 0-16os Lions.tenorx

Ez ennyin múlik.Soldados
Esküszöm mint Károly bácsi meg Irma néni a Frakkból 😛

több mint 15 éve

sztem ez vagy nagyon könnyű lesz (ha az elején el tudunk húzni és megtörjük őket), vagy a megszokott nyögvenyelős meccs lesz. De azért amit idén láttam a Párducoktól, az alapján nem tartom kizártnak a viszonylag sima győzelmet, még ha ez nem is jellemző ránk.Soldados
Ezt a szerencsére dolgot gondold át, és nézd meg a mutatóinkat otthon és idegenben 😛
Nem azt mondom, hogy itthon biztos kikapunk, csak én most fosok ettől a meccstől attól függetlenül, hogy ez a Panthers csapat sokkal rosszabb, mint a 0-16os Lions.tenorx

Ez ennyin múlik.

több mint 15 éve
tenorx 14 099 — fő libsi

Nem azt mondom, hogy itthon biztos kikapunk, csak én most fosok ettől a meccstől attól függetlenül, hogy ez a Panthers csapat sokkal rosszabb, mint a 0-16os Lions.
több mint 15 éve

Soldados
Ez a szerencse alighanem Luck-ot hoz a Panthersnek. 😀Bazzani
😂 😂

Ez tetszett. 😀

több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 087 — Axel Foley

Soldados
Ez a szerencse alighanem Luck-ot hoz a Panthersnek. 😀

több mint 15 éve

sztem ez vagy nagyon könnyű lesz (ha az elején el tudunk húzni és megtörjük őket), vagy a megszokott nyögvenyelős meccs lesz. De azért amit idén láttam a Párducoktól, az alapján nem tartom kizártnak a viszonylag sima győzelmet, még ha ez nem is jellemző ránk.