Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
McCullers-ről levették a védettséget és vitte is a Bears.
több mint 5 éve
Folyamatosan jól teljesít, nagy érték az ilyen játékos. 😉
több mint 5 éve
DeCastro a héten edzeni fog és játszani is tud, a legújabb jelentések szerint. Azért Dotson egy jó megoldás nekünk, OG-ként meggyőző volt, de ha T kell, akkor Feiler helyére be tud ugrani és akkor ott egy tackle.
több mint 5 éve
Mekkora figura Dotson....Banner nagy haverja lett és a térdelésnél azt csinálta, amit tavaly Banner is végig, hogy betérdelt, mint ha komoly lenne a play..... 😊Óriás figura....és remélem gyémántot találtunk benne.....(persze khm...Én a fantasy ligában draftoltam őt csak mondom... 😊)
több mint 5 éve
Úgy nézem, hétvégén képernyőre kerülünk ismét:Az Arena4 amerikai foci programja a fordulóra:
szerda 22:00 - 4th and Long
csütörtök 21:00 - NFL Gameday
péntek 02:20 - NFL - Jacksonville Jaguars - Miami Dolphins
szombat 18:00 - NCAA - Wake Forest - Notre Dame (csak online, magyar kommentárral)
szombat 21:30 - NCAA - Oklahoma St. - West Virginia (csak online, magyar kommentárral)
vasárnap 19:00 - NFL - Pittsburgh Steelers - Houston Texans
vasárnap 22:25 - NFL - Seattle Seahawks - Dallas Cowboys
hétfő 02:20 - NFL - New Orleans Saints - Green Bay Packers
kedd 02:15 - NFL - Baltimore Ravens - Kansas City Chiefs
több mint 5 éve
Ennyire jó Alualu.Alualut kihagytad...Jogos...Alualu baromi jó, bár elintéztem őt egy cserével. Buggs is tetszik, amikor ők ketten vannak a fal közepén. Olyan felállásra, hogy Heyward-Alualu-Tuitt a pályán legyen, nem is nagyon emlékszem.
sutianap
Klaci79
Tyson Alualu looking like an All-Pro at age 33 after a rank average career is one of the wildest stories of the season
— Mike Renner (@PFF_Mike) September 21, 2020
több mint 5 éve
+- Ben élesebb, mint ekkora kihagyás után szokott lenni, sokkal több a pontos passza,
- ahhoz képest, hogy az OL-ból kiesett két kedző és egy deklarált backup1, egész jól működött a pass prot, sőt ha kellett a runblocking is ment,
- Dotson kifejezetten tetszik, G-ként jó lehet, mert erő van benne, minden egyes snapnél borította az emberét, DDC-vel jó lesz ez együtt + lábmunkája is egész szép;
- Juju szépen visszapattant a tavalyi tragikomédia után, látszik, h mire képes, ha egy jó képességű irányítót kap (nekem Wash is megfelel 3. opciónak);
- DL überkirály eddig: Alualu két meccs alapján jobban játszik, mint Hargrave, pedig magas volt a szint, egyelőre megugrotta; Tuitt a sérülése előtti, CH maradt elit és Buggsy is ügyes gyerek, a kézhasználata sokat fejlődött (fingers crossed, hogy év végéig kitartson a lendület);
- Bud contract year-t megy, eddig a csapat legjobbja, Wattól még nem is kellett emberfeletti, sőt a Broncos ellen sokat volt fenn a helyén Highsmith és a nyomás ugyanúgy jött
- nem hittem volna, hogy egy rookie OLB ennyire gyorsan be tud illeszkedni, de mintha mindig ebben a def-ben játszott volna
- Butler egész emberesen összerakta a puzzle-t, sőt nekem szemre többet emberezünk (persze hibák még vannak, de az elmúlt évekhez képest egy sokkal magasabb szintről indul a Def - reméljük, hogy ez az alap és nem a plafon)
- Hilton és Nelson liga TOP10 nickelek
-
- támadásban nekem Conner még mindig so-so, sztem rá nem érdemes építeni, legyen inkább commitee futó csak, de most Snell sem volt jó;
- TE-ket akarjuk-e használni Fitch, egyáltalán mi a tököm volt ez a gameplan???
- LB-ek és Minkah futás ellen lehetnének biztosabbak, mert állandóan 6-8 yardot kaptunk Gordontól, olyan zónákban, amiért nem a DL felel;
- secondary zone cover-je olyan mint öreganyám lába: hajlik is, törik is, ronda is és büdös is, egyszerűen el kellene felejteni már ezt a cover2 baromságot
- egyénileg Edmunds nem jó erre a sémára, ő egy box safety és redzone-ban hasznos, mert kis területet levéd, de nagy zónákban elveszik (az mi volt, hogy Jeudy-t néha ő, néha Fitz fogta???)
- nem értem, hogy Nelsontól miért nem kérünk többet, mikor láthatóan tudja (képességben CB1 kaliber a csávó, aztán TE-re pazaroljuk)
- Suttonból és Layne-ből többet szeretnék látni, mert ennél rosszabb nem lehetne (5 DB-s felállás nálam: Haden-Hilton-Minkah-Nelson-Sutton)
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Jogos...Alualu baromi jó, bár elintéztem őt egy cserével. Buggs is tetszik, amikor ők ketten vannak a fal közepén. Olyan felállásra, hogy Heyward-Alualu-Tuitt a pályán legyen, nem is nagyon emlékszem.Azért bőven lehet dolog, aminek örülhetünk. Nincs sérült....ez egy ilyen meccs után szinte hihetetlen. Claypool nagyon ott van. Specben is jól megy a gyerek, de ilyen kezdésről álmodozik minden újonc. Dotson és Okorafor is dicséretet érdemel, előbbi 4. körös újoncként különösen. Remélem komoly konkurencia lehet még DeCastronak is, vagy ha más nem akkor mehet LG-be és Feiler vissza RT-be, de a lényeg, hogy variálhatunk ha kell. A Watt-Heyward-Tuitt-Dupree élmény nézni, de a cseréik sem rosszak és Hilton még akit simán kiemelnék ebből a védelemből.Alualut kihagytad...
Igazi erőfelmérő vasárnap este jön. 0-2-vel áll a Texans és biztos, hogy foggal-körömmel mennek majd a W-ért, úgyhogy nem fér bele annyi hiba, mint az elmúlt két mérkőzésen.
Klaci79
sutianap
több mint 5 éve
Azért bőven lehet dolog, aminek örülhetünk. Nincs sérült....ez egy ilyen meccs után szinte hihetetlen. Claypool nagyon ott van. Specben is jól megy a gyerek, de ilyen kezdésről álmodozik minden újonc. Dotson és Okorafor is dicséretet érdemel, előbbi 4. körös újoncként különösen. Remélem komoly konkurencia lehet még DeCastronak is, vagy ha más nem akkor mehet LG-be és Feiler vissza RT-be, de a lényeg, hogy variálhatunk ha kell. A Watt-Heyward-Tuitt-Dupree élmény nézni, de a cseréik sem rosszak és Hilton még akit simán kiemelnék ebből a védelemből.Alualut kihagytad...
Igazi erőfelmérő vasárnap este jön. 0-2-vel áll a Texans és biztos, hogy foggal-körömmel mennek majd a W-ért, úgyhogy nem fér bele annyi hiba, mint az elmúlt két mérkőzésen.
Klaci79

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Azért bőven lehet dolog, aminek örülhetünk. Nincs sérült....ez egy ilyen meccs után szinte hihetetlen. Claypool nagyon ott van. Specben is jól megy a gyerek, de ilyen kezdésről álmodozik minden újonc. Dotson és Okorafor is dicséretet érdemel, előbbi 4. körös újoncként különösen. Remélem komoly konkurencia lehet még DeCastronak is, vagy ha más nem akkor mehet LG-be és Feiler vissza RT-be, de a lényeg, hogy variálhatunk ha kell. A Watt-Heyward-Tuitt-Dupree élmény nézni, de a cseréik sem rosszak és Hilton még akit simán kiemelnék ebből a védelemből.Igazi erőfelmérő vasárnap este jön. 0-2-vel áll a Texans és biztos, hogy foggal-körömmel mennek majd a W-ért, úgyhogy nem fér bele annyi hiba, mint az elmúlt két mérkőzésen.
több mint 5 éve
Aki kiabált egy jónagyot', arra dobtak nagyjából és ezt megérezte a Denver és szerintem kicsit kompenzálni is akartak a zebrák Lock sérülése után. Nálunk Bent ráccsal vitték le, a JuJu előtti INT-nél láthatóan helyet csinált magának Simmons...arra semmi. Az utolsó 4. negyedik negyedes kamuzászló Williams ellen és a visszahordás anulálása azért aljas volt....amolyan "biztos volt valami"......a visszahordásnál ráadásul még a panalty type is érdekes volt, mert ha holding, akkor értem, de az illegal blocking azért nem, mert pont arra kellett menjen az ember....Mindegy túl vagyunk rajta és ezzel sokat nem tudunk tenni. Van bőven teendő a SEC-ben és az O-ban is.
több mint 5 éve
Bush es Minkah eltunt. mintha nem is lennenek a palyana sec borzaszetoan teljesit.
Ezzel egyutt a D nyeri a meccseket eddig.
Az O sokkal jobban teljesit, mint tavaly, de ez meg edeskeves, mert a tegnapi meccset 2-3x meg kellett volna nyerni, nem magunkra engedni a denvert. Ott raadasul egy futottak meg QB volt.
Egyebkent nem latom azt az uj szemleletet, amit az uj QB edzo hozott volna.
Futasok sulytalanok, a screenek kiszamithatoak es gyorsan lefulelik oket.
BB az egyetlen dolog, ami miatt mukodik a rendszer, mert kepes megtalalni a fiatal elkapokat.
TE es fullback van egyatalan a palyan? 😊
több mint 5 éve
Az a baj, hogy ha a 4 emberes passrush nem ér oda 4-5 mp alatt, akkor a hátsó zónát rendre megverik. Tegnap szerencsére Fant/Bush csatát is csak a 2. félidőre vették elő, pedig Bush nagyon gyenge volt ebben a párharcban. Évek óta képtelenek vagyunk jól zónázni, de mégis minden szeptember-október arról szól, hogy erőltetjük. Mondjuk ha azt vesszük, hogy általában október végére áll össze a védelem, akkor jól fog ez kinézni, meg az is igaz, hogy baromi jól megy ez a 4 emberes passrush is, de a sec nagyon sebezhető sajnos.Pl. ha nincs Claypool 84 y TD-je, akkor most ki lennénk a punt return miatt. Nem kicsit.Igen, erre nagyon adnak az NFL-ben. A korrekt játékvezetésre kevésbé. Szerencse, hogy nem ezen múlt, meg tényleg utálom, amikor a játékvezetéssel foglalkozni kell, de ez gyalázatos volt a részükről.Azért az ilyen sem túl gyakori:Szerintem fine is lesz miatta.
Vince Williams Unhappy With Sunday Officiating? – ‘We Beat Two Teams Today’
Klaci79
tenorx
Persze nem voltak rosszabbak, mint időnként az O hívásaink, de néztem utána a Texans-Ravens mérkőzést és köszönőviszonyban sem volt a két játékvezetési felfogás.
Klaci79
Ettől függetlenül hiába a zúzos D (ami egyelőre csak a front 7) ez a csapat ezzel a coachinggal szinte kizárt, hogy messzire menjen. Time management, lufira bedobott piros, 4.-re beugrasztási kísérlet, aztán időkérés szintén a semmire, borzasztó O hívások, gameplan. Ez így kb minden második meccsen. 😕
fcancellara
A Texans ellen kemény lesz...
több mint 5 éve
Akkor az idő-kontroll és az O hívások nem fejlődtek tavalyhoz képest... Szomorú...
több mint 5 éve
Mi volt? Repkedtek a sárga zászlók? Vagy most bepótolták az első forduló holdingjait?tizenvalahány zászló volt ellenünk, aminek a fele kb véleményes dpi volt, vagy szabálytalan blokkolás visszahordás közben, ami szintén full kamu volt, de legalább Johnson punt return TD-t elvették.
Reggio1914
Mindegy...több szót nem érdemel az egész, de azért a véleményes 3. kísérletnél bedobott zászlók rendesen őrölték a csapatot.
több mint 5 éve
Pl. ha nincs Claypool 84 y TD-je, akkor most ki lennénk a punt return miatt. Nem kicsit.Igen, erre nagyon adnak az NFL-ben. A korrekt játékvezetésre kevésbé. Szerencse, hogy nem ezen múlt, meg tényleg utálom, amikor a játékvezetéssel foglalkozni kell, de ez gyalázatos volt a részükről.Azért az ilyen sem túl gyakori:Szerintem fine is lesz miatta.
Klaci79
tenorx
Persze nem voltak rosszabbak, mint időnként az O hívásaink, de néztem utána a Texans-Ravens mérkőzést és köszönőviszonyban sem volt a két játékvezetési felfogás.
Klaci79
Ettől függetlenül hiába a zúzos D (ami egyelőre csak a front 7) ez a csapat ezzel a coachinggal szinte kizárt, hogy messzire menjen. Time management, lufira bedobott piros, 4.-re beugrasztási kísérlet, aztán időkérés szintén a semmire, borzasztó O hívások, gameplan. Ez így kb minden második meccsen. 😕
több mint 5 éve
Mi volt? Repkedtek a sárga zászlók? Vagy most bepótolták az első forduló holdingjait?
több mint 5 éve
Igen, erre nagyon adnak az NFL-ben. A korrekt játékvezetésre kevésbé. Szerencse, hogy nem ezen múlt, meg tényleg utálom, amikor a játékvezetéssel foglalkozni kell, de ez gyalázatos volt a részükről.Azért az ilyen sem túl gyakori:Szerintem fine is lesz miatta.
Klaci79
tenorx
több mint 5 éve
Azért az ilyen sem túl gyakori:Szerintem fine is lesz miatta.
Klaci79
több mint 5 éve
Node azért a Falcons szurkeszek helyében ma nem lennék...onside kick....és végignézik, ahogy a laszti 10 yardot gurul, ahelyett, hogy a csapatukból bárki ráugrana.....félelmetes volt, javaslom megnézni....ehhez képest a mi balfaszkodásunk semmi....
több mint 5 éve
Gyorsan tegyük hozzá, hogy egyelőre a D-ben a front7 van elit formában, de a SEC-ben nincs minden rendben....Minkah például nagyon messze van a tavalyi formájától, így azért mindenhol van hely javulni.
több mint 5 éve
Igazán nem tudom ezt hova tenni. Mint ha szándékosan handycap meccset akartunk volna csinálni ebből. Az, hogy 14 pont előnyben nem futunk gyakorlatilag szinte semmit azt üzente a Denvernek, hogy játszikálunk, nem vesszük őket komolyan.....vissza is ütött ez majdnem.....Azt tudom még elképzelni, hogy Bent formába akarják hozni a hosszú kihagyás után, és ezért passzoltatnak vele sokkal többet a szükségesnél... de hogy ezen majdnem elment egy meccs, azt nem veszi be a gyomrom.
Remélem ez elfelejtjük...vagy nemis....tanulunk belőle, hogy nem szabad....
Klemó
Megint a D mentette meg a seggünket, kétszeresen is, egy hogy kivédekezték a 4.-et, másik ha nem csinálják a safetyt, a végén FG elég lett volna a Denvernek a hosszabbításhoz.
több mint 5 éve
Na jól van, sürgősen iszom valamit, aztán majd holnap próbálom értelmezni a látottakat, mert most idegállapotba vagyok.Alapvetően ezért nem szeretem nézni a meccseket. Idegállapotba rak.
Jan
Harcra Fel Győzni Kell!!