Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Közben vezetjük a csoportot 😊
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
 www.facebook.com/troy43/posts/10161643112843647

troy szólottan hozzánk halandókhoz
zzz888
Jó kis történet...El tudom képzelni mit érzett, amikor ezt kapta egy legendától: “You could have played with us.”

Remélem megbékél a lelke és újra látjuk a csapatnál/környékén.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Más. Nem beszéltünk szerintem eleget az OL-ről. Szerintem ugyanis nagyon izgalmas, ami ott történik. 4 fiatal épül(t) be immáron Feiler, Banner, Okorafor és Dotson személyében, vagyis lassan elindul egy generáció váltás úgy, hogy közben egyetlen prémium draft picket nem áldoztun fel ezért. Okorafor vasárnap ráadásul ne feledjük JJ Watt ellen állt fel és egyetlen nyomást sem engedett, ahogy az előző meccsen egyel beljebb Dotson sem, miközben minden meccsen 100 yard felett futottunk.

Talán már kevesebben emlékeznek rá milyen ramaty volt a fal nálunk a Pouncey, DeCastro éra előtt és éppen ezért is áldoztunk akkor rá 2 elsőt és 2 másodikat egymást követő draftokon. (ráadásul egy második nem is jött be, ment a levesbe)
több mint 5 éve
De hogy ne csak már visszavonult játékosról legyen szó, a jelenlegi kedvencemről két jó videó:

Emlékszem mennyire örültem, hogy ő jött hozzánk a drafton.
tenorx
Szintén zenész. A srác volt a nappalijában és potyogtak a könnyei. Normális esetben egy ilyen tehetség ideges, hogy elit DE/DT-ként hogy a fenébe csúszhatott a legaljáig, de ő áldotta a sorsot, hogy kedvenc csapatába érkezhet. No és hogy milyen fal volt akkor nálunk, jelzi a tény, hogy az első 2 évében alig látott snappet a pályán.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
De hogy ne csak már visszavonult játékosról legyen szó, a jelenlegi kedvencemről két jó videó:

Emlékszem mennyire örültem, hogy ő jött hozzánk a drafton.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi

zzz888
Ezt jöttem épp berakni, borzasztó jó írás - imádom ezt a srácot. Nagyon szeretném, ha tudna edzősködni nálunk.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Én nem spiláznám túl ezt a tegnapit: szerintem megvertünk egy felkészítetlen, edzetlen, összeszokatlan, ritmustalan középcsapatot.

A Texans-ban nem sok tervszerűséget látni, Watson improvizációira építenek többségében. Az OL belseje kifejezetten életveszély, állandóan átengedik a nyomást, nem véletlen a sok bekapott sack és Watson állandó kimozgása.

Abszolút nem látok náluk egy stabil QB-WR kapcsolatot, teljesen random a playhívásuk, David Johnson idegen testként mozog a gépezetben. Belerongyoltatták középen a DL-ünkbe, de ők tudják, legyen az ő bajuk, sztem a szélek felé jobban ment volna a futójátékuk.

A védelmük is elég szedett-vedett, Watt vagy senki kb., bár tegnap Murray és Reid kifejezetten jók voltak. A LB-jeik állandó késésben közlekedtek, pedig Cunningham egész jó player amúgy, a sec-ben kb akkora a fejetlenség mint nálunk.

Szóval én azt gondolom, hogy Hopkins nélkül ez a Texans most egy fogatlan oroszlán; lehet ez még jobb, csak nekik végképp nem tett jót az offseason hiánya.

Rólunk:

Kezdem a jóval:

- Ben nem csinált embertelen faszságot, végre lehozott egy éles meccset eladott labda nélkül.
- Az OL brutálisan embertelen munkát végzett mindkét protectionben. Pass protban BB sokszor kávézgatott, Connernek pedig az outside guard húzások nagyon fekszenek.
- Alapvetően Fichtner sztem jó game desing-t rakott össze, valahogyan az első három negyedben nem sikerültek a játékok, pedig sokszor megvoltak az üresre játszások, de nüanszokon elcsúsztunk. A 3&hosszúra és 4. kísérletre hívott hosszú passzokat még mindig nem értem.
- Tegnap Juju és Ebron voltak a go to guy, a háttérben Washból lehet egy faja kis possession receivert nevelgetni, Claypool előtt a jövő, mert hihetetlen távlatai vannak a csávónak (a fumble-nél elég nagy mákja volt).
- A RB committee tetszett, jól váltogattuk őket és a play szelekció is ült, különösen a második félidőben.
- A DL megint emberevő üzemmódban tolta, a két OLB pedig elég fontos pillanatokban terrorizált.

A homályok:

- Nem értem, hogy miért nem akarjuk leölni a sebzett vadat, mindig elszórakozunk vele, mint a macska, aztán legtöbbször jön a gyomorgörcs.
- A védelem addig működik, ameddig nyomást tud gyakorolni, de megáll a tudomány, ha üres terület adódik a QB előtt. (Will Fuller az Ötödik mindig a játékmeghosszabbítások során játszotta magát tök üresre.)
- A futkorászós QB-kat nem szerettük eddig sem, az első félidőben látszott is, hogy tartottunk Watsontól. Kellett egy félidő, hogy ráérezzünk az ízére, aztán jött a roló, kb minden eddigi meccsen ez volt.

Hozzáteszem, hogy Watson még nem Mahomes/LJ/Wilson szintje, akiket ugye idén meg kellene verni valahogy majd. Persze nem is szeptemberben kell őket megverni.

- A sec váltásai és emberátadásai eddig katasztrófák, de minden egyes szezonunk így indul, nem meglepetés. A soft point megtalálása nem egy ördöglakat, általában Terrell Edmundsnak vagy Steven Nelsonnak hívják.

Butlertől azért megkérdezném, hogy miért az 5'11 magas Nelson fogja a 6'0-s Fullert a red zoneban? Manapság azonban az a másik mániája, hogy a speedsterrel megy a safety? (Slayton vs Minkah, Hamler vs Edmunds, tegnap Cooks vs Edmunds)

Azt tudja valaki, hogy miért váltogatjuk kb két játékonként a Cover 2 Tampát a Cover 3 Clouddal?

bleacherreport.com/articles/2039934-nfl-101-introducing-the-basics-of-cover-2

bleacherreport.com/articles/2047445-nfl-101-introducing-the-basics-of-cover-3
Willie Parker
ime a válasz
 m.youtube.com/watch?v=C2VfmhAlTO8

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
Én nem spiláznám túl ezt a tegnapit: szerintem megvertünk egy felkészítetlen, edzetlen, összeszokatlan, ritmustalan középcsapatot.

A Texans-ban nem sok tervszerűséget látni, Watson improvizációira építenek többségében. Az OL belseje kifejezetten életveszély, állandóan átengedik a nyomást, nem véletlen a sok bekapott sack és Watson állandó kimozgása.

Abszolút nem látok náluk egy stabil QB-WR kapcsolatot, teljesen random a playhívásuk, David Johnson idegen testként mozog a gépezetben. Belerongyoltatták középen a DL-ünkbe, de ők tudják, legyen az ő bajuk, sztem a szélek felé jobban ment volna a futójátékuk.

A védelmük is elég szedett-vedett, Watt vagy senki kb., bár tegnap Murray és Reid kifejezetten jók voltak. A LB-jeik állandó késésben közlekedtek, pedig Cunningham egész jó player amúgy, a sec-ben kb akkora a fejetlenség mint nálunk.

Szóval én azt gondolom, hogy Hopkins nélkül ez a Texans most egy fogatlan oroszlán; lehet ez még jobb, csak nekik végképp nem tett jót az offseason hiánya.

Rólunk:

Kezdem a jóval:

- Ben nem csinált embertelen faszságot, végre lehozott egy éles meccset eladott labda nélkül.
- Az OL brutálisan embertelen munkát végzett mindkét protectionben. Pass protban BB sokszor kávézgatott, Connernek pedig az outside guard húzások nagyon fekszenek.
- Alapvetően Fichtner sztem jó game desing-t rakott össze, valahogyan az első három negyedben nem sikerültek a játékok, pedig sokszor megvoltak az üresre játszások, de nüanszokon elcsúsztunk. A 3&hosszúra és 4. kísérletre hívott hosszú passzokat még mindig nem értem.
- Tegnap Juju és Ebron voltak a go to guy, a háttérben Washból lehet egy faja kis possession receivert nevelgetni, Claypool előtt a jövő, mert hihetetlen távlatai vannak a csávónak (a fumble-nél elég nagy mákja volt).
- A RB committee tetszett, jól váltogattuk őket és a play szelekció is ült, különösen a második félidőben.
- A DL megint emberevő üzemmódban tolta, a két OLB pedig elég fontos pillanatokban terrorizált.

A homályok:

- Nem értem, hogy miért nem akarjuk leölni a sebzett vadat, mindig elszórakozunk vele, mint a macska, aztán legtöbbször jön a gyomorgörcs.
- A védelem addig működik, ameddig nyomást tud gyakorolni, de megáll a tudomány, ha üres terület adódik a QB előtt. (Will Fuller az Ötödik mindig a játékmeghosszabbítások során játszotta magát tök üresre.)
- A futkorászós QB-kat nem szerettük eddig sem, az első félidőben látszott is, hogy tartottunk Watsontól. Kellett egy félidő, hogy ráérezzünk az ízére, aztán jött a roló, kb minden eddigi meccsen ez volt.

Hozzáteszem, hogy Watson még nem Mahomes/LJ/Wilson szintje, akiket ugye idén meg kellene verni valahogy majd. Persze nem is szeptemberben kell őket megverni.

- A sec váltásai és emberátadásai eddig katasztrófák, de minden egyes szezonunk így indul, nem meglepetés. A soft point megtalálása nem egy ördöglakat, általában Terrell Edmundsnak vagy Steven Nelsonnak hívják.

Butlertől azért megkérdezném, hogy miért az 5'11 magas Nelson fogja a 6'0-s Fullert a red zoneban? Manapság azonban az a másik mániája, hogy a speedsterrel megy a safety? (Slayton vs Minkah, Hamler vs Edmunds, tegnap Cooks vs Edmunds)

Azt tudja valaki, hogy miért váltogatjuk kb két játékonként a Cover 2 Tampát a Cover 3 Clouddal?

bleacherreport.com/articles/2039934-nfl-101-introducing-the-basics-of-cover-2

bleacherreport.com/articles/2047445-nfl-101-introducing-the-basics-of-cover-3

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
zzz888 Pittsburgh Steelers 490 — zal8888@gmail.com

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Akinek nem tetszik a 3-0 azzal szívesen cserélünk.😛

BTW van egy olyan érzésem Wentzsylvánián hamarosan revansot vehettek 😊
dande
Asszem Piccbörgben játszunk, ott jól szokott menni...filiben vagyunk kulák
Klaci79
Ahogya zirásis mongya - indomine Partvis et Fili et Spiritusz Jancsi. A spiritusznak over, a partvis meg nállunk...
sutianap
Talán a (Ph) Fili segíthet 😛
dande
eszondom, csak a Filit kell verni

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 262 — Így remélem megfelelek nektek.....

dande
Klaci79
Ahogya zirásis mongya - indomine Partvis et Fili et Spiritusz Jancsi. A spiritusznak over, a partvis meg nállunk...
sutianap
Talán a (Ph) Fili segíthet 😛
több mint 5 éve

dande
Klaci79

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881

dande
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 262 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 5 éve
Én a 4. negyedet már kifejezetten élveztem is. Az O oldalon változatosak voltak a playhívások, bevontuk a TE-ket, több RB volt a pályán, megcsináltuk a 4. kisérleteket is szépen és no...Claypoollal a végén az a screen játék zseniális volt. A D közben pedig aprított. Én megmondom őszintén nem várok el mást egy NFL meccstől. Hja igen, volt 3 negyed előtte, ami nem volt túl szép persze, de itt osztom Laci nézeteit, hogy leszarom a semleges szurkolókat.

Én is ekézős vagyok, sőt a közvetítésben folyamatosan tettem is a kritikát Fitchnerre 3 negyedig, de a 4. negyedben meg kellett követnem, mert ott szétszedte az ellenfél védelmét.

Én összességében azt érzem, hogy a csapatban van tartalék a 3-0 ellenére is a labda mind a két oldalán. Meggyőződésem, hogy az a bizonyos 4. negyed is ezért állt össze, megjött a fókusz és az összpontosítás.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
A csapat filozófiája - az állandóság keresése - magával hordozza azt, hogy évek óta ugyanazokat a lózungokat lehet leírni. Hiába 3-0 az állás:

- A D-ből Butler, az O-ból Fichtner nem tudja tartósan kihozni a benne rejlő potenciált. A tartósság kérdésében már abban kiegyeznék, ha legalább egy egész, teljes meccsen tudná hozni magát folyamatosan valamelyik alakulat! Hogy esetleg több meccsen is át? Ah, hagyjuk a sci-fit...

- Tomlin lagymatag hozzáállása miatt a QB külön életet él és vágyai kiélésének tekinti a meccseket, hol több, hol kevesebb sikerrel.

- Már amikor kinevezték Kula bát edzőnek, akkor ábrándozott a zónázó védelemről, amit minden év elején lelkesen megpróbál, majd szépen lassan a szezonban átáll emberezésre. Erre szoktuk mi mondani, hogy a szezon második felére felkeményedik, összeáll a védelem. Most amúgy minek kellene összeállnia, mikor egy szem DT kivételével nem volt változás a kezdő D-ben tavaly óta??

- Nincs meg a csapatban a tűz, a mindenen való átgázolás, nihil van. Gyakorlatilag a Jags elleni ominózus rájátszás meccs volt az utolsó, amire azt mondom, hogy semleges szurkoló is tudta élvezni.

Persze a 3-0 az 3-0, de jó lenne egy stabilabb, tudatosabb csapatot látni a pályán.
Szokol
Nem akarok vitázni, de nem érzem úgy, hogy az tudatosult benned, hogy 3-0 van. Nem lehet ennél jobb mérleggel állni.
Az elsők között vagyok, aki ekézem Fichtnert vagy Butlert ha megérdemli, de ezúttal most nagyon nem értünk egyet:
-ez a Texans nem egy rossz csapat. Azért áll 0-2-vel, mert két csúcson lévő ellenfelük volt, ha ők játszanak a Denverrel és a Giantsel, akkor simán jöhettek volna 2-0-al. Watson egy remek irányító és vannak jó skill playerek is, mondjuk a secondary nem az igazi és a támadófal belseje, a két OG is elég gyenge. De a Chiefs és a Ravens ellen aki ma nyerne, annak akár az SB is lehet a csúcs.
-62 yardot engedett a védelem a 2. félidőben...29 yardot futottak ellenünk! A Steelers történelmében a első eset, hogy az első 3 mérkőzésen 2db 30 yard alatti meccs. 1989 óta mindössze 3 csapatnak sikerült ez. 15 sack az első 3 meccsen....nyilván nem fog így menni mindig, de ez ha így menne a statisztikában, év végére 60 lenne.

Nem tudtam befejezni, most folytatom:
Offense oldalon 2007 óta nem volt olyan, hogy első 3 meccsen 100+yardos futó, vagyis bár tény, hogy a Denver ellen, Conner egy nagy, hosszú futása hozta meg a sok yardot, de azért itt és a Giants ellen is elég konstans volt a futójáték. Ezen felül az offense 4-5, időnként kifejezetten szemrevaló drive-ot hozott össze, 3-ból TD lett, de az utolsó is csak a térdelés miatt ért véget 2 yardon.
Big Ben 1 év után úgy jött vissza, ahogy évekkel ezelőtt játszott. A támadófal annak ellenére, hogy sérülésekkel küszködnek, de jól össze van rakva, még úgy is, hogy nem egy kiemelkedő OL guru van a kispadon.
A Texans 23:09-et birtokolta a labdát...elképesztő Steelers fölény volt, tulajdonképp mindkét oldalon, annak ellenére, hogy persze lehetne ez jobb is, de egy ilyen meccs után épp az nem jut eszembe, hogy ekézzem a stábot. Lesz majd nyilván olyan is, de ahhoz képest, hogy pl a Denver ellen végletekig kiélezett meccs volt csere QB ellen, most kifejezetten azt éreztem, hogy a pálya szélén is "lemeccseltük" az ellenfelet.

Igen, az igaz, hogy a Steelers offense játékában van mindig egy megtorpanás, mindig van olyan, amit jobban is lehetne csinálni. Na de ez volt a 3. forduló és messze nem most kell a csúcson lenni. A védelem azt a 2-3 megingást ha nem számítjuk, szinte tökéletest húzott, még egyszer mondom, egy O oldalon különösebben nem rossz csapat ellen.

Jah...a legkevésbé sem érdekelnek a semleges szurkolók...ne élvezzék a meccseinket, csak nyerjünk!!!

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
A csapat filozófiája - az állandóság keresése - magával hordozza azt, hogy évek óta ugyanazokat a lózungokat lehet leírni. Hiába 3-0 az állás:

- A D-ből Butler, az O-ból Fichtner nem tudja tartósan kihozni a benne rejlő potenciált. A tartósság kérdésében már abban kiegyeznék, ha legalább egy egész, teljes meccsen tudná hozni magát folyamatosan valamelyik alakulat! Hogy esetleg több meccsen is át? Ah, hagyjuk a sci-fit...

- Tomlin lagymatag hozzáállása miatt a QB külön életet él és vágyai kiélésének tekinti a meccseket, hol több, hol kevesebb sikerrel.

- Már amikor kinevezték Kula bát edzőnek, akkor ábrándozott a zónázó védelemről, amit minden év elején lelkesen megpróbál, majd szépen lassan a szezonban átáll emberezésre. Erre szoktuk mi mondani, hogy a szezon második felére felkeményedik, összeáll a védelem. Most amúgy minek kellene összeállnia, mikor egy szem DT kivételével nem volt változás a kezdő D-ben tavaly óta??

- Nincs meg a csapatban a tűz, a mindenen való átgázolás, nihil van. Gyakorlatilag a Jags elleni ominózus rájátszás meccs volt az utolsó, amire azt mondom, hogy semleges szurkoló is tudta élvezni.

Persze a 3-0 az 3-0, de jó lenne egy stabilabb, tudatosabb csapatot látni a pályán.
Szokol
Uhhh....ez kemény....mondjuk javasolnám nézd vissza a Bengals-Eagles meccset....de még tudnék mondani pár csapatot.....no talán ott indokolt ez a full letargia.....meg a nihil....

Ellenben azt gondolom a csapatban nagyon sok a tartalék és a lehetőség.....de szerintem tök mindegy nálad....
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 382 — Steelers fan

több mint 5 éve
tamaske (doki) Pittsburgh Steelers 173
BB-vel probalunk hosszukat dobalni, ez kb 4-5x nem sikerult ezen a meccsen. Tuldobta az elkapokat. Miert eroltetjuk, ha meg nincs meg az osszhang? Viszont a karereje megvan 😊
xtaki
szerintem azért, mert ha elkezd bejönni éles helyzetben a hosszú, akkor az óriási löketet ad lelkiekben. Ráadásul gondolom ezt nehezebb edzésen gyakorolni. Azért még mindig csak 3 meccsen van túl 1 év kihagyás után a reparált karjával.
Plusz az ellenfél sem lehet nyugodt, hogy rövid játékok ellen elég védekezni. Fenn kell tartani a fenyegetést is.

Bízom benne, hogy magára talál és összecsiszolódnak az elkapókkal.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Watson egy szaladgalos qb, tudtuk limitalni. Hasonlo ami a ravens es a chiefs ellen var rank. ez jo hir. Hogy mennyivel nehezebb lesz ott, azt meg nem tudni, de valoszinuleg sokkal.
Nekem tetszett, hogy most hatranybol alltunk fel.
A passzvedekezes sehogysem tetszik, illetve az OC meg mindig nem eleg kreativ.

BB-vel probalunk hosszukat dobalni, ez kb 4-5x nem sikerult ezen a meccsen. Tuldobta az elkapokat. Miert eroltetjuk, ha meg nincs meg az osszhang? Viszont a karereje megvan 😊
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Eddig király minden. Volt egy kis para, hogy félidőre 21-et kaptunk, azt gondoltam hogy ha nem lesz jó a félidei elemzés a D oldalon, akkor bukó, mert a mi O-nk ezt nem fogja tudni tartani. Aztán a 2. félidőben a D nullázta az ellent, és így belefért még a 3. negyedes O bénázás is, tulajdonképpen a 2 pontos után megnyugodtam.

Ez lehet hogy hülyén hangzik, mert csak 1 labdabirtoklás különbség volt a végén, de nekem ez valahogy simábbnak tűnt. Elszoktam az ilyenektől, hogy 2 perccel a vége előtt nem vagyok idegileg kikészülve, de nem is rossz ez. 😊
Jan
Megnyugodtam. Azt hittem már velem van a baj, hogy nem rágtam le a 4. negyedben a körmömet.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
A mai nap szerintem még kiemelendő történése az a 3 RB playcalling. Én ilyet még tőlünk nem láttam. Folyamatos volt a rotáció szépen, McFarland is be lett vonva szépen. Ez a kombináció és az, hogy folyamatos csere miatt szufla marad mindenkiben lehet érték idén.
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Én is kíváncsi leszek, hogy ez mire lesz elég mondjuk a BAL ellen.
Reggio1914
A mi OL-unk is inkabb rossz mint jo, de GRoman nem hulye mint Bob.
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Mondjuk na...nézem az Eagles meccs végét....azért azt a bohózatot, ami ott az OT-ban playcallingban ment a végén az döbbenetes volt.....úgy futottak a 40 yard környékén, mint ha a 10 yardoson lettek volna.....az 59-es FG-ért...majd false start.... 😊
Klemó
Néztem, fantasztikus volt 😊

több mint 5 éve
Mondjuk na...nézem az Eagles meccs végét....azért azt a bohózatot, ami ott az OT-ban playcallingban ment a végén az döbbenetes volt.....úgy futottak a 40 yard környékén, mint ha a 10 yardoson lettek volna.....az 59-es FG-ért...majd false start.... 😊