Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Csak mondjuk nem lenne rossz tudni, hogy hogyan is építsd fel a hetet. Lesz meccs vasárnap, esetleg hétfőn vagy most lesz byeweek és mindezt azután tudod meg miután végigedzed a hetet?
több mint 5 éve
Bár lenne ilyen célra 5-6000 dollárom.Imádom ezt az argumentet 😀Jelzem én is fenntartásokkal kezelem ezt a recordot, ugyanakkor képtelenség lett volna megverni a Seattle-t vagy a Chiefs-et. Velük ugyanis nem sorsoltak össze minket...Egyébként ne értsetek félre, örülök a 3-0nak meg a csoportelsőségnek, de akiket megvertünk (és van, akit épp hogy), az aIgen, egyrészt ezért kezeli ezt a mutatót mindenki óvatosan. Ugyanakkor eddig a tendencia az volt, hogy az ilyen csapatoktól addig-addig ment a wtf, míg valahogyan, de kikaptunk. Hogy eddig mind a hármat vertük az már önmagában előremutató-lehet. S ne feledjük, hogy azt kell megverni, aki szembejön.
Giants (0-3)
Broncos (0-3)
és a Texans (0-3) - bár nekik nagyon geci a sorsolásuk.
tenorx
fcancellara
Klaci79
Pusztán annyira céloztam, hogy ne kezdjük még venni a jegyeket a Super Bowlra.
tenorx
Szóval értem én amit mondasz, de nem sírok azért mert gyengébb csapatokat vertünk meg, mivel korábban is ilyenektől rendszeresen kikaptunk!
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Tavasszal volt azt hiszem egy forgatókönyv az asztalon, miszerint több bye week-et iktatnak a szezonba, hogy ne legyen annyira megkötve a kezük, ha esetleg kiesnek meccsek. Nyilván nem ez lett az alapeset, de még lehet, hogy visszatérnek ehhez a koncepcióhoz.Az NFL menetrendje abszolút nem flexibilis, én is csak azt látom megoldásnak, ha bőven kitolják a szezont, akár májusig is. Ami meccset le lehet játszani a fordulóban, azt megrendezik, a többit pedig addig halasztják, amíg be nem éri a meccsszám a többieket. Remélhetőleg nem lesz sok ilyen, de más megoldás csak igazságtalan és méltánytalan lehet.Egyetértek. Számos sportban idén késve került befejezésre a szezon, ahogy az NBA-ban is. Nem történik semmi, ha az SB márciusban lesz. Ahhoz túl sok pénz forog kockán, hogy egy-egy csapat játék nélkül vigye el a győzelmet.Szerintem akkor kitolják, hogy mikor lesz a playoff.Igaz, de nem biztos, hogy megoldható a dolog.Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
3 játékos és 5 további ember a személyzetből. Most azt várják, hogy lezárják e a Titans létesítményeit. 😢😢😢
Klaci79
Gergőke
De még ezek az opciók vannak az asztalon:
- Steelers/Titans don't play Sunday. Week 4 becomes Steelers' official bye week.
- Steelers/Ravens gets pushed from Week 7 to Week 8 (both teams have byes).
- Steelers/Titans play Week 7 (Titans scheduled bye).
Klaci79
Jómagam szegedi vagyok és sajnos látom, hogy mekkora a gáz, ha egyszer elindul a fertőzés csapaton belül. Ez egy ilyen szezon lesz és nem véletlen, hogy az NBA-ben burokban játszottak, játszanak......
Klemó
Nandito
tenorx
Mi van akkor ugyanis, ha most halasztunk, majd a 14. fordulóban ismét jön egy hasonló ügy, de ott már akar más csapatnál, mert ugye nincs bye week senkinek sem. Akkor sem kapja meg a “vétlen” csapat a W-t? Nem lehet akkor a schedule-t összerakni, tv, stb.
Szerintem az 1-2 napos csúszás a legvalószínűbb, utána hogy nem játszák le.
Klaci79
Óriási blama lenne a forfeit az egész ligának.
tenorx
Klemó
Én amúgy konferenciánként csináltam volna két-két buborékot, a két csoport játszott volna egymással oda-vissza, aztán playoff - nyilván anyagilag ez ráfaragás a sokkal kevesebb meccs miatt, de pörgősebb lett volna az biztos.
Willie Parker
több mint 5 éve
Imádom ezt az argumentet 😀Jelzem én is fenntartásokkal kezelem ezt a recordot, ugyanakkor képtelenség lett volna megverni a Seattle-t vagy a Chiefs-et. Velük ugyanis nem sorsoltak össze minket...Egyébként ne értsetek félre, örülök a 3-0nak meg a csoportelsőségnek, de akiket megvertünk (és van, akit épp hogy), az aIgen, egyrészt ezért kezeli ezt a mutatót mindenki óvatosan. Ugyanakkor eddig a tendencia az volt, hogy az ilyen csapatoktól addig-addig ment a wtf, míg valahogyan, de kikaptunk. Hogy eddig mind a hármat vertük az már önmagában előremutató-lehet. S ne feledjük, hogy azt kell megverni, aki szembejön.
Giants (0-3)
Broncos (0-3)
tenorx
fcancellara
Klaci79
Pusztán annyira céloztam, hogy ne kezdjük még venni a jegyeket a Super Bowlra.
több mint 5 éve
Jelzem én is fenntartásokkal kezelem ezt a recordot, ugyanakkor képtelenség lett volna megverni a Seattle-t vagy a Chiefs-et. Velük ugyanis nem sorsoltak össze minket...Egyébként ne értsetek félre, örülök a 3-0nak meg a csoportelsőségnek, de akiket megvertünk (és van, akit épp hogy), az aIgen, egyrészt ezért kezeli ezt a mutatót mindenki óvatosan. Ugyanakkor eddig a tendencia az volt, hogy az ilyen csapatoktól addig-addig ment a wtf, míg valahogyan, de kikaptunk. Hogy eddig mind a hármat vertük az már önmagában előremutató-lehet. S ne feledjük, hogy azt kell megverni, aki szembejön.
Giants (0-3)
Broncos (0-3)
tenorx
fcancellara
több mint 5 éve
gedam
6 476
hát azért itt 3*4* annyi ember mozog egy csapattal, mint az nba-ben. ezekkel el kellett volna fogadtatni, hogy fél évig nincs család. és az nfl-ben nem tudod úgy pörgetni a meccseket, ez kivitelezhetetlen. a szezon elnyújtása lehet megoldás csak.Az NFL menetrendje abszolút nem flexibilis, én is csak azt látom megoldásnak, ha bőven kitolják a szezont, akár májusig is. Ami meccset le lehet játszani a fordulóban, azt megrendezik, a többit pedig addig halasztják, amíg be nem éri a meccsszám a többieket. Remélhetőleg nem lesz sok ilyen, de más megoldás csak igazságtalan és méltánytalan lehet.Egyetértek. Számos sportban idén késve került befejezésre a szezon, ahogy az NBA-ban is. Nem történik semmi, ha az SB márciusban lesz. Ahhoz túl sok pénz forog kockán, hogy egy-egy csapat játék nélkül vigye el a győzelmet.Szerintem akkor kitolják, hogy mikor lesz a playoff.Igaz, de nem biztos, hogy megoldható a dolog.Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
3 játékos és 5 további ember a személyzetből. Most azt várják, hogy lezárják e a Titans létesítményeit. 😢😢😢
Klaci79
Gergőke
- Steelers/Titans don't play Sunday. Week 4 becomes Steelers' official bye week.
Klaci79
Jómagam szegedi vagyok és sajnos látom, hogy mekkora a gáz, ha egyszer elindul a fertőzés csapaton belül. Ez egy ilyen szezon lesz és nem véletlen, hogy az NBA-ben burokban játszottak, játszanak......
Klemó
Nandito
tenorx
Mi van akkor ugyanis, ha most halasztunk, majd a 14. fordulóban ismét jön egy hasonló ügy, de ott már akar más csapatnál, mert ugye nincs bye week senkinek sem. Akkor sem kapja meg a “vétlen” csapat a W-t? Nem lehet akkor a schedule-t összerakni, tv, stb.
Klaci79
tenorx
Klemó
Én amúgy konferenciánként csináltam volna két-két buborékot, a két csoport játszott volna egymással oda-vissza, aztán playoff - nyilván anyagilag ez ráfaragás a sokkal kevesebb meccs miatt, de pörgősebb lett volna az biztos.
Willie Parker
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Az NFL menetrendje abszolút nem flexibilis, én is csak azt látom megoldásnak, ha bőven kitolják a szezont, akár májusig is. Ami meccset le lehet játszani a fordulóban, azt megrendezik, a többit pedig addig halasztják, amíg be nem éri a meccsszám a többieket. Remélhetőleg nem lesz sok ilyen, de más megoldás csak igazságtalan és méltánytalan lehet.Egyetértek. Számos sportban idén késve került befejezésre a szezon, ahogy az NBA-ban is. Nem történik semmi, ha az SB márciusban lesz. Ahhoz túl sok pénz forog kockán, hogy egy-egy csapat játék nélkül vigye el a győzelmet.Szerintem akkor kitolják, hogy mikor lesz a playoff.Igaz, de nem biztos, hogy megoldható a dolog.Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Klemó
Nandito
tenorx
Klaci79
tenorx
Klemó
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Egyébként ne értsetek félre, örülök a 3-0nak meg a csoportelsőségnek, de akiket megvertünk (és van, akit épp hogy), az aIgen, egyrészt ezért kezeli ezt a mutatót mindenki óvatosan. Ugyanakkor eddig a tendencia az volt, hogy az ilyen csapatoktól addig-addig ment a wtf, míg valahogyan, de kikaptunk. Hogy eddig mind a hármat vertük az már önmagában előremutató-lehet. S ne feledjük, hogy azt kell megverni, aki szembejön.
Giants (0-3)
Broncos (0-3)
tenorx
több mint 5 éve
Helmmel megbeszéltük jól a Hawks topikban, hogy többek között a Kansas City offense építési filozófiája egy Freak Build. A felépítésénél tehát szándékosan túltöltenek tehetséggel egy adott egységet, ami egy nagyon magas standardot mindig üzembiztosan hozni tud. Az esetek döntő többségében ez önmagában elég a győzelemhez, egészen addig, ameddig egy kibalanszolt ellenfél nem tudja limitálni őket a saját szintjére, mert akkor a KC védelme már sebezhető.
A KC Off területuralásra, terület széthúzásra törekszik, nagyon sok sokoldalú játékossal, akiknek a labdát a kezébe adva splash playekkel lehet menni előre. Reid ezen még csavart egyet, Mahomes képességei adottak is hozzá, és sokkal több Russell Wilsonos kimozgást engedélyez neki tavalyhoz képest. Pat Mahomes ugyanis pontosan dob mozgásból is, a zsebrakéták pedig a nem teljesen pontos passzokat is befutják.
A passzjáték mellé egy egész korrekt, zónafutáson alapuló run-t is mellétettek, amin CEH csak javít a saját képességeivel.
A KC off egy dolgot nem szeret nagyon: az agresszív nyomásgyakorlást, az ütés-verést és az elkapók szoros őrizetét. Ezt a ligában kb három védelem tudja nekik elhozni, az egyikkel a Super Bowlt játszották, a másik sztem a tavalyi Pats a félelmetes secondary lockjuk miatt, a harmadik meg mi lehetünk (esetleg a Chargers, ha nem sérült éppen mindenki).
A KC defense azonban nem annyira középszerű, mint amennyire be van állítva a közhiedelemben, mert a frontjukban igenis vannak minőségi játékosok, Chris Jones pl sztem TOP3 all around interior player, és nem szabad elfelejteni, hogy a liga egyik, ha nem a legjobb secondary képzése is ott folyik (amit bármikor elfogadnék Pitt-ben), Nem csoda, hogy L'Jarius Sneedekből embert faragnak, mert ott létező fogalom a coaching.
Ahol sebezhetők, azok viszont a középső zónák, a LB-ek szintjén, mert oda már nem jutott erőforrás, a SB-on ezt Shanny majdnem kimaxolta. Spags viszont a rangadókra képes felpörgetni a védelmet is, szerintem a szezon előrehaladtával egyre jobban felkeményedtek és nélkülük nem lett volna Championship.
Ha saját magunkat nézem, akkor 10-ből max 3-szor tudjuk őket megverni, ami pont elég esély, több nem kell, csak 200%-on kell pörögni mindenkinek.
A kulcs az órakontroll (a Pats elég jól megoldotta ellenük a legtöbbször BB miatt, amikor nem sikerült, akkor mentek ők is a levesbe), a labdabirtoklás nyerése. Ehhez kell egy olyan színvonalú futójáték és rövidpasszos koncepció, amit legutóbb bemutattunk a Texans ellen. De ez nem elég, mert PM egy perc alatt is végig tud menni, ezért a DEF-től a folyamatos terror, a jó értelemben vett fájdalomokozás (Hill kedvét pl elég könnyű elvenni a játéktól, Kelce is kizökkenthető) elengedhetetlen, Mahomes körül kell folyton kellemetlenkedni. És nem ártanak a highlight játékok, ami nekünk megy, ligaszerte sztem nálunk van a legtöbb def playmaker (Heyward, Tuitt, Watt, Bush, Minkah, Haden, Hilton - mostanság Bud).
Én jelenleg egy dolgot nem látok magunkban D oldalon: a sec sebességét, ugyanis két másodpercig tartani kellene az elkapókat (én láttam javuló tendenciát azért a 3 meccs alatt, szóval dec-ig még van idő).
Off oldalon még kétséges számomra: a kiegyensúlyozottság, ami kb egy emberen múlik, őt pedig Ben Roethlisbergernek hívják.
több mint 5 éve
Egyébként ne értsetek félre, örülök a 3-0nak meg a csoportelsőségnek, de akiket megvertünk (és van, akit épp hogy), az a Giants (0-3)
Broncos (0-3)
több mint 5 éve
gedam
6 476
addig meg fogják oldani, amíg nem hal meg senki. sajnos benne van a pakliban, itt nem lehetnek buborékban az edzők, játékosok fél évig, mint az nba-ben.Gyanús, hogy ennyivel nem áll meg a dolog. Lesz még ilyen eset (bár a franc se lát már tisztán ezzel a vírushelyzettel kapcsolatban, se itthon, ott meg főleg nem), de akár ebből lejtő is lehet és akkor bye-bye szezon... Ne legyen így!Ott ugye volt buborék. Azért az nem mindegy. Itt várható volt, hogy egyszer baj lesz és ha ezzel megússza az NFL szerintem a két kezét össze teheti.Az NHL és az NBA lehozta covid nélkül, szóval ha forfeit lenne, azzal bevallaná a liga, hogy elbaszták a felkészülést.Egyetértek. Számos sportban idén késve került befejezésre a szezon, ahogy az NBA-ban is. Nem történik semmi, ha az SB márciusban lesz. Ahhoz túl sok pénz forog kockán, hogy egy-egy csapat játék nélkül vigye el a győzelmet.Szerintem akkor kitolják, hogy mikor lesz a playoff.Igaz, de nem biztos, hogy megoldható a dolog.Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Klemó
Nandito
tenorx
Klaci79
tenorx
Klemó
tenorx
Klaci79
Reggio1914
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
steelers.hu/article/pittsburgh-steeler/1215
több mint 5 éve
Gyanús, hogy ennyivel nem áll meg a dolog. Lesz még ilyen eset (bár a franc se lát már tisztán ezzel a vírushelyzettel kapcsolatban, se itthon, ott meg főleg nem), de akár ebből lejtő is lehet és akkor bye-bye szezon... Ne legyen így!Ott ugye volt buborék. Azért az nem mindegy. Itt várható volt, hogy egyszer baj lesz és ha ezzel megússza az NFL szerintem a két kezét össze teheti.Az NHL és az NBA lehozta covid nélkül, szóval ha forfeit lenne, azzal bevallaná a liga, hogy elbaszták a felkészülést.Egyetértek. Számos sportban idén késve került befejezésre a szezon, ahogy az NBA-ban is. Nem történik semmi, ha az SB márciusban lesz. Ahhoz túl sok pénz forog kockán, hogy egy-egy csapat játék nélkül vigye el a győzelmet.Szerintem akkor kitolják, hogy mikor lesz a playoff.Igaz, de nem biztos, hogy megoldható a dolog.Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Klemó
Nandito
tenorx
Klaci79
tenorx
Klemó
tenorx
Klaci79
több mint 5 éve
Ott ugye volt buborék. Azért az nem mindegy. Itt várható volt, hogy egyszer baj lesz és ha ezzel megússza az NFL szerintem a két kezét össze teheti.Az NHL és az NBA lehozta covid nélkül, szóval ha forfeit lenne, azzal bevallaná a liga, hogy elbaszták a felkészülést.Egyetértek. Számos sportban idén késve került befejezésre a szezon, ahogy az NBA-ban is. Nem történik semmi, ha az SB márciusban lesz. Ahhoz túl sok pénz forog kockán, hogy egy-egy csapat játék nélkül vigye el a győzelmet.Szerintem akkor kitolják, hogy mikor lesz a playoff.Igaz, de nem biztos, hogy megoldható a dolog.Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Klemó
Nandito
tenorx
Klaci79
tenorx
Klemó
tenorx
több mint 5 éve
Érdekes gondolat JuJu-tólJuJu on QB Sam Darnold:"That my guy, man. Sam Darnold, if we could get him to Pittsburgh, I would, but I love Ben [Roethlisberger] so it is what it is. I'm just saying he's a great kid. I played with him so he's one of my boys so I wouldn't mind playing with him again." #Steelers
több mint 5 éve
Az NHL és az NBA lehozta covid nélkül, szóval ha forfeit lenne, azzal bevallaná a liga, hogy elbaszták a felkészülést.Egyetértek. Számos sportban idén késve került befejezésre a szezon, ahogy az NBA-ban is. Nem történik semmi, ha az SB márciusban lesz. Ahhoz túl sok pénz forog kockán, hogy egy-egy csapat játék nélkül vigye el a győzelmet.Szerintem akkor kitolják, hogy mikor lesz a playoff.Igaz, de nem biztos, hogy megoldható a dolog.Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Klemó
Nandito
tenorx
Klaci79
tenorx
Klemó
több mint 5 éve
Egyetértek. Számos sportban idén késve került befejezésre a szezon, ahogy az NBA-ban is. Nem történik semmi, ha az SB márciusban lesz. Ahhoz túl sok pénz forog kockán, hogy egy-egy csapat játék nélkül vigye el a győzelmet.Szerintem akkor kitolják, hogy mikor lesz a playoff.Igaz, de nem biztos, hogy megoldható a dolog.Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Klemó
Nandito
tenorx
Klaci79
tenorx
több mint 5 éve
Szerintem akkor kitolják, hogy mikor lesz a playoff.Igaz, de nem biztos, hogy megoldható a dolog.Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Klemó
Nandito
tenorx
Klaci79
több mint 5 éve
2 kulon vilagot irsz le es az egyiknek semmilyen jelentosege nincs.A low scoring úgy jön ide, hogy az említett csapatok alapfeltevése az, hogy az O képes folyamatosan pontokat felírni, az ellenfél hátrányba kerül, és erre építik fel a D-t. Ha az O nem nem tud sok pontot termelni, (mert mondjuk covidos lesz a QB, és kihagy 3 hetet) - akkor az egyetlen esély a győzelemre, ha megpróbálsz kevés pontos meccset játszani. Pontháborúba nem fogsz beleállni backup irányítóval. Ehhez viszont kellene olyan D, amelyik akkor is tud stopokat csinálni, ha az ellenfél O nincs belekényszerítve egy egysíkú játékba.Nem ertelek. A fegyvereit az edzoi garda fantasztikusan hasznalja es rosszabb napjain is jobb mint a legtobb csapat. Termeszetesen a legfontosabb poszton naluk van az egyik legjobb es ez nagyban befolyasolja a jatekuk minoseget.A KC nem egyszemelyes csapat. Termeszetesen verhetoek. A D-uk nem nyeri meg a bajnoksagot, de nem is keres toluk. Jelen pillanatban a D eleg ha hoz par stop-ot es keszek a feladatukkal. Gyakorlatilag resz feladatokat kell ellatniuk amig az O igy mukodik. Es ezekre az ellenfel O-ek erossegeire reagalva tudjak eltolni az eroforrasokat.A KC egyszemélyes csapat. Ha Mahomes nem tudja megnyerni a meccset, akár mert a D limitálja, vagy csak rossz napja van (bárkinek lehet), sérülés, stb... akkor nem fognak nyerni, nincs B terv. Seahawks, Ravens ugyanaz.
Mahomes ellen nektek jo eselyetek lenne ha 3-4 emberrel folyamatosan sikerrel tudnatok nyomni. Majdnem lehetetlen es az AFC-ben ti vagytok ra a legalkalmasabbak, de akkor se nagyon tudnatok mit kezdeni a fegyvereikkel mert orulet mismatchek mindenkinek. A ti O-teken mulna minden, de a leggyengebb D ellen is reg lattam hogy folyamatosan jok legyenek egy meccsen. Nyerhetnetek, de a KC oddsai mindenki ellen nagyon jok, kb 8 a 10-bol.
no
Amíg van sok nagy passzjáték, meg passzolt TD-k, addíg minden van. Ha ez valamiért nincs, akkor jön a szakadék. Nálatok a futójáték simán meglehetne egy low scoring game megnyeréséhez, de a D nem biztos. KC-nél meg biztosan nem.
Jan
Ez milyen kitetel hogy low scoring meccshez nincs D? Az NFL nem ebbe az iranyba megy szoval nem is lesz. Complementary csapatot akar epiteni mindenki. A KC tokeletesen csinalja az O-t szinte tokeletesre epitette a zseni QB-ra es a D ennek a kisegitesere. A Ravens a futojatekra LJ miatt de mi oriasi korlatokkal indultunk, de erre epitettuk fel a D-t is. Futunk egetjuk az orat es dobni kelljen ellenunk ( iden akartak hogy a tultoltott box ellen tudjunk buntetni ). Ha ebbe hiba csuszik bajban vagyunk ahogy nalunk az is van. Ahogy nalatok is a 3B idejeben a D passz ellen volt epitve ( ha az O besult akkor annyi is volt, a D-nek is ).
Nektek van talan a legkiegyensulyozottabb keretetek most, de azert nektek sincs B tervetek ha BB kiesik es szir-szar csapatok ellen ki tudnatok hozni low scoring W-t de a jobb csapatok ellen nem.
Az hogy most nagyon jo a D-tek az nem jelenti hogy van B tervetek BB kiesesere. Tavaly be lett bizonyitva. A KC Mahomes nelkul is jobb lenne mint ti tavaly, de nem lennenek a legnagyobb AFC bajnokeselyesek.
no
A 3B idejében mi is erre az útra léptünk, de nem véletlen hogy most teljesen mást csinálunk.
A mostani alapfeltevésünk azt hozza, hogy alapesetben alacsonyabban van a plafon, mint az aktuális pontgyár csapatoknál, de magasabban a padló.
Pontosan ezt láttad tavaly is, hogy 14 meccset kellett lejátszanunk a 3. körös backup, meg a draftolatlan rookie irányítókkal, és ezt lehoztuk 8-6-ra. Nem estünk össze Roethlisberger nélkül sem. Nem volt parádé, nyilván, de nem lett összeomlás, meg negatív szezon (sorban 17. éve), 2-3 meccsel a vége előtt még PO esélyünk volt.
Ez valszeg erős kijelentésnek tűnik, de azért megkockáztatom, hogy a korábban említett 3 csapatból, ha kiesne a kezdő QB, majd utána pár hétre a csere is, esélyük nem lenne pozítivra kihozni 14 meccset. Erre mondom, hogy egyszemélyes csapat. Kiveszel egy embert, és borul minden.
Talán emlékszel, tavaly az utolsó meccs előtt napokig ez volt a téma, hogy nálatok királyul felépített, komplett rendszer van, vagy LJ viszi a csapatot?
Jan
Mivel az NFL ( sajnos ) egyertelmuen az O-t tamogatja ezert teljesen egyertelmuen mindenki az O-t es a pontgyarat szeretne elerni. Ettol fuggetlenul ha valakinek ugy jon ossze hogy a D erosebb lesz annak nagyon orul es maximum ehhez igazitva epiti fel/ szeretne felepiteni a ponteros O-t.
A legtobb csapatnak nincs eselye bajnoki cimre a nem kezdo QB-val es nem is elvaras.
Azon kivul hogy a csapat nem lett negativ szezonban hozott valamilyen pluszt? Az konnyen elvalaszthato dolog ha akarsz de nem megy vagy nem is akarnak a jobb draftert. Nalatok itt sirtam tele a tavalyi evet hogy remek hogy nem lett negativ szezon de a merleg masik oldalan D-ben a zonazasra radobtam volna az evet, az O-ben a futasra es a csere QB is erdemelt volna egy eselyt a korulmenyek jobba tetelevel. Egyikben sem lett idenre fejlodes, legalabbis szisztematikus. Nalam siman megerte volna.
Ha szamitana es most a csereQB-val kellene jatszanotok egy erosebb csapat ellen aki akar is nyerni az nalatok is konnyen eleri a low scoring-ot, mert nem tudnatok ti sem haladni. Tavaly lattuk hogy Juju semmit nem erne ahogy a futas sem menne mert egy gyenge D is a szar QB kezebe tudna kenyszeriteni a labdat. Mindegy kinek erosebb a D-e inkabb az edzok dontenek el es latatlanba nem a tieitekre tennek.
Nalunk egy komplett rendszer volt felepitve LJ remek tulajdonsagaira tavaly aranylag gyenge keretbol. Eleg pofas lett, ugye? Pontosan ezert mi nagyon fuggoek vagyunk tole. Nalatok egy hagyomanyos pocketQB van akit konnyebb lecserelni, de ev kozben semmit nem ernetek vele.
több mint 5 éve
Matt Moore már azért tiszteletet érdemel, hogy még van kedve focizniA KC egyszemélyes csapat. Ha Mahomes nem tudja megnyerni a meccset, akár mert a D limitálja, vagy csak rossz napja van (bárkinek lehet), sérülés, stb... akkor nem fognak nyerni, nincs B terv. Seahawks, Ravens ugyanaz.Matt Moore nem likeolja ezt.
Amíg van sok nagy passzjáték, meg passzolt TD-k, addíg minden van. Ha ez valamiért nincs, akkor jön a szakadék. Nálatok a futójáték simán meglehetne egy low scoring game megnyeréséhez, de a D nem biztos. KC-nél meg biztosan nem.
Jan
ulpianus
www.youtube.com/watch?v=QNjDzkdsW5s
több mint 5 éve
Igaz, de nem biztos, hogy megoldható a dolog.Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Klemó
Nandito
tenorx
több mint 5 éve
A low scoring úgy jön ide, hogy az említett csapatok alapfeltevése az, hogy az O képes folyamatosan pontokat felírni, az ellenfél hátrányba kerül, és erre építik fel a D-t. Ha az O nem nem tud sok pontot termelni, (mert mondjuk covidos lesz a QB, és kihagy 3 hetet) - akkor az egyetlen esély a győzelemre, ha megpróbálsz kevés pontos meccset játszani. Pontháborúba nem fogsz beleállni backup irányítóval. Ehhez viszont kellene olyan D, amelyik akkor is tud stopokat csinálni, ha az ellenfél O nincs belekényszerítve egy egysíkú játékba.Nem ertelek. A fegyvereit az edzoi garda fantasztikusan hasznalja es rosszabb napjain is jobb mint a legtobb csapat. Termeszetesen a legfontosabb poszton naluk van az egyik legjobb es ez nagyban befolyasolja a jatekuk minoseget.A KC nem egyszemelyes csapat. Termeszetesen verhetoek. A D-uk nem nyeri meg a bajnoksagot, de nem is keres toluk. Jelen pillanatban a D eleg ha hoz par stop-ot es keszek a feladatukkal. Gyakorlatilag resz feladatokat kell ellatniuk amig az O igy mukodik. Es ezekre az ellenfel O-ek erossegeire reagalva tudjak eltolni az eroforrasokat.A KC egyszemélyes csapat. Ha Mahomes nem tudja megnyerni a meccset, akár mert a D limitálja, vagy csak rossz napja van (bárkinek lehet), sérülés, stb... akkor nem fognak nyerni, nincs B terv. Seahawks, Ravens ugyanaz.
Mahomes ellen nektek jo eselyetek lenne ha 3-4 emberrel folyamatosan sikerrel tudnatok nyomni. Majdnem lehetetlen es az AFC-ben ti vagytok ra a legalkalmasabbak, de akkor se nagyon tudnatok mit kezdeni a fegyvereikkel mert orulet mismatchek mindenkinek. A ti O-teken mulna minden, de a leggyengebb D ellen is reg lattam hogy folyamatosan jok legyenek egy meccsen. Nyerhetnetek, de a KC oddsai mindenki ellen nagyon jok, kb 8 a 10-bol.
no
Jan
Ez milyen kitetel hogy low scoring meccshez nincs D? Az NFL nem ebbe az iranyba megy szoval nem is lesz. Complementary csapatot akar epiteni mindenki. A KC tokeletesen csinalja az O-t szinte tokeletesre epitette a zseni QB-ra es a D ennek a kisegitesere. A Ravens a futojatekra LJ miatt de mi oriasi korlatokkal indultunk, de erre epitettuk fel a D-t is. Futunk egetjuk az orat es dobni kelljen ellenunk ( iden akartak hogy a tultoltott box ellen tudjunk buntetni ). Ha ebbe hiba csuszik bajban vagyunk ahogy nalunk az is van. Ahogy nalatok is a 3B idejeben a D passz ellen volt epitve ( ha az O besult akkor annyi is volt, a D-nek is ).
Nektek van talan a legkiegyensulyozottabb keretetek most, de azert nektek sincs B tervetek ha BB kiesik es szir-szar csapatok ellen ki tudnatok hozni low scoring W-t de a jobb csapatok ellen nem.
Az hogy most nagyon jo a D-tek az nem jelenti hogy van B tervetek BB kiesesere. Tavaly be lett bizonyitva. A KC Mahomes nelkul is jobb lenne mint ti tavaly, de nem lennenek a legnagyobb AFC bajnokeselyesek.
no
A 3B idejében mi is erre az útra léptünk, de nem véletlen hogy most teljesen mást csinálunk.
A mostani alapfeltevésünk azt hozza, hogy alapesetben alacsonyabban van a plafon, mint az aktuális pontgyár csapatoknál, de magasabban a padló.
Pontosan ezt láttad tavaly is, hogy 14 meccset kellett lejátszanunk a 3. körös backup, meg a draftolatlan rookie irányítókkal, és ezt lehoztuk 8-6-ra. Nem estünk össze Roethlisberger nélkül sem. Nem volt parádé, nyilván, de nem lett összeomlás, meg negatív szezon (sorban 17. éve), 2-3 meccsel a vége előtt még PO esélyünk volt.
Ez valszeg erős kijelentésnek tűnik, de azért megkockáztatom, hogy a korábban említett 3 csapatból, ha kiesne a kezdő QB, majd utána pár hétre a csere is, esélyük nem lenne pozítivra kihozni 14 meccset. Erre mondom, hogy egyszemélyes csapat. Kiveszel egy embert, és borul minden.
Talán emlékszel, tavaly az utolsó meccs előtt napokig ez volt a téma, hogy nálatok királyul felépített, komplett rendszer van, vagy LJ viszi a csapatot?
több mint 5 éve
Biztos nem lesz forfeit, ez nem az organisation hibája, hanem egy olyan risk, amivel számolt az NFL az elejétől fogva.Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Klemó
Nandito
több mint 5 éve
Vagy játék nélkül nyertek, szerintem ez is opció lehet. Tudtommal a Vikingsnál egyelőre nincs pozitív teszt, csak óvintézkedés miatt zártak be. Maradjon is így, és akkor ott talán lesz meccs.Szinte kizártnak tartom, hogy játszunk akár kedden. Nincs edzés szombatig náluk, ez eleve gáz és még nem beszéltünk arról, hogy lehetnek fertőzödtek. Hja és fontos ugye, hogy ez a Vikings kapcsán is így van, vagyis csodálkoznék, ha ők is játszanának meccset vasárnap, de akár kedden is.Már azon megy a matek, hogy kedden lesz a mérkőzés...imádnák a jatékosok 😰Állítólag ma reggel a Titans-nél több COVID teszt pozitív volt, így kétséges a vasárnapi mérkőzés!Az espn szerint szombatig zárva lesznek a létesítmények a Titans-nél.
Klaci79
Gergőke
Klaci79
Klemó
Music City Miracle
több mint 5 éve
Nem ertelek. A fegyvereit az edzoi garda fantasztikusan hasznalja es rosszabb napjain is jobb mint a legtobb csapat. Termeszetesen a legfontosabb poszton naluk van az egyik legjobb es ez nagyban befolyasolja a jatekuk minoseget.A KC egyszemélyes csapat. Ha Mahomes nem tudja megnyerni a meccset, akár mert a D limitálja, vagy csak rossz napja van (bárkinek lehet), sérülés, stb... akkor nem fognak nyerni, nincs B terv. Seahawks, Ravens ugyanaz.A KC nem egyszemelyes csapat. Termeszetesen verhetoek. A D-uk nem nyeri meg a bajnoksagot, de nem is keres toluk. Jelen pillanatban a D eleg ha hoz par stop-ot es keszek a feladatukkal. Gyakorlatilag resz feladatokat kell ellatniuk amig az O igy mukodik. Es ezekre az ellenfel O-ek erossegeire reagalva tudjak eltolni az eroforrasokat.Én nem merem rásütni a top3/top5-öt a védelemre.Volt 20 év, amikor mindig a Patsen keresztül vezetett (volna) az út, ennek vége, akkor máris megvan az új mumus? Ezzel azért nem értek egyet. KC is verhető, egyszemélyes csapat, nincs olyan hogy ha az O-nak nem megy, akkor majd a D hozza a meccset, meg ilyesmi.
A pass rush atom, viszont a szokásos betegségünk továbbra is megvan, azaz levegőben nyeljük a yardokat, márpedig a contenderséghez Mahomes-on keresztül vezet az út.
tenorx
Jan
no
Jan