Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Tavaly a SF49-nek bejott a 4. heti piheno. Nektek nehezebb lesz megismetelni.A SF tavalyi szezonját valszeg senki nem akarja megismételni. Ki a fenének hiányzik egy vesztes SB?
no
több mint 5 éve
Hát a Tits meccs siránkozás helyett ArtZwei elkezdett beleszállni Levine "doktornő?be", a Penns.eü. miniszterbe, mer idén az állam semennyi nézőt nem fog engedni nekünk meg kozmetikázni kéne az elkövetkező cap borzalmat.Aézrt kellett egy kis googlezás amíg megértettem.
| Rachel Richard néven két gyermek boldog apukája, anyukája? mostmár és nyíltszini Pats drukker, jó csörte lészen |
sutianap
több mint 5 éve
Hát a Tits meccs siránkozás helyett ArtZwei elkezdett beleszállni Levine "doktornő?be", a Penns.eü. miniszterbe, mer idén az állam semennyi nézőt nem fog engedni nekünk meg kozmetikázni kéne az elkövetkező cap borzalmat. | Rachel Richard néven két gyermek boldog apukája, anyukája? mostmár és nyíltszini Pats drukker, jó csörte lészen |
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Az NFC-ben lemaradt 😊
több mint 5 éve
Tavaly a SF49-nek bejott a 4. heti piheno. Nektek nehezebb lesz megismetelni.
több mint 5 éve
De ellenünk meg úgy játszotok, hogy amúgyis jobbak vagytok s még kaptok is egy plusz hét pihit. Szép lesz 😛Hat az az extra pihenő nekünk nem úgy szokott sikerülni, mint másoknak...rozsdasak és vének vagyunk...persze ez csak kifogás 😊
dande
több mint 5 éve
De ellenünk meg úgy játszotok, hogy amúgyis jobbak vagytok s még kaptok is egy plusz hét pihit. Szép lesz 😛
több mint 5 éve
Biztos nem lesz egyszerű, de így kell hozzáállni.Tomlin on playing 13 straight weeks: "We do not care."
— Brooke Pryor (@bepryor) October 1, 2020
tenorx
No meg szerintem mindenki számolt azzal, hogy ez a covid szezon nem lesz egy egyszerű történet és ettől csak még cifrább is lehet.
több mint 5 éve
Tomlin on playing 13 straight weeks: "We do not care."
— Brooke Pryor (@bepryor) October 1, 2020
több mint 5 éve
Annak meg végképp semmi értelme nem lett volna, hogy a Tits befertőzzön minket, fogják csak meg Nashvilleben. ArtZweinek van akkora érvényesítő képessége, hogy az egyenesbehozásnál ne sérüljenek az érdekeink.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Mert nem vagy fradista 😂Tehát 7. héten pihen egyet a Ravens, aztán 8.ban találkozunk, nem örülök ennek...ráadásul 12 meccs folyamatosan?Most baszki úgy beszélsz, mint ha Ben számára a bye week utáni visszatérés annyira smooooooth szokott volna lenni.. 😊
Annak azért örülnék ha dupla byeweek lenne, bár akkor meg a rájátszás előtt lenne rövidebb a pihenés, ha bejutunk. Mondjuk utolsó fordulóban egy tét nélküli Titans, akkor óriási mázli lenne ebből az ügyből.
Sifur
Nincs tökéletes megoldás és nekem az nem a sport része, hogy egy hete nem edzett Titans ellen állunk ki. Meglátjuk mi lesz....van egy érzésem, hogy lesz itt COVID hónap januárban (mármint játék)
Klemó
több mint 5 éve
Tehát 7. héten pihen egyet a Ravens, aztán 8.ban találkozunk, nem örülök ennek...ráadásul 12 meccs folyamatosan?Most baszki úgy beszélsz, mint ha Ben számára a bye week utáni visszatérés annyira smooooooth szokott volna lenni.. 😊
Annak azért örülnék ha dupla byeweek lenne, bár akkor meg a rájátszás előtt lenne rövidebb a pihenés, ha bejutunk. Mondjuk utolsó fordulóban egy tét nélküli Titans, akkor óriási mázli lenne ebből az ügyből.
Sifur
Nincs tökéletes megoldás és nekem az nem a sport része, hogy egy hete nem edzett Titans ellen állunk ki. Meglátjuk mi lesz....van egy érzésem, hogy lesz itt COVID hónap januárban (mármint játék)
több mint 5 éve
Tehát 7. héten pihen egyet a Ravens, aztán 8.ban találkozunk, nem örülök ennek...ráadásul 12 meccs folyamatosan?Annak azért örülnék ha dupla byeweek lenne, bár akkor meg a rájátszás előtt lenne rövidebb a pihenés, ha bejutunk. Mondjuk utolsó fordulóban egy tét nélküli Titans, akkor óriási mázli lenne ebből az ügyből.
több mint 5 éve
Két dolog van bennem, de az egyiket @gedam már leírta, de mi van ha most lejátsszuk bye weeken, aztán újabb eset jön, vagy a 14. fordulóban lesz hasonló...akkor megkapja a "vétlen" csapat a W-t?Hát ez kurvára nem jó nekünk...de szerintem "erőszakkal" nem módosíthatják, hogy a vétlen csapat tudja le értelmetlenül a bye week-et a 4. fordulóban, aztán meg 7-8 Titans-Ravens...Az lett, amit gondoltam is, nem lehet edzés nélkül lejátszani egy ilyen meccset, ez veszélyes, sérülés és egyéb egészségügyi okból is.
Azt sem tartom kizártnak, hogy megvárják mi lesz, aztán a PO előtt majd az elmaradt meccseket elkezdik lejátszani. Ha most a Titans 1 meccsét átmozgatják, akkor mi van, ha a hátralévő fordulókban is probléma lesz...
Klaci79
Laci, ez vis maior....de nyilván mi is ezzel érveltünk, és ezért nem tették be a meccset már most a mi by weekünkbe. Azt azért látni kell viszont, hogy a bye week most az egyetlen olyan pont, amivel könnyen lehet kombinálni.
Klemó
Másrészt viszont, most nem úgy készültünk, hogy bye week jön, ellenben beraknak egy meccset és jön egy Titans+Ravens+Cowboys idegenben...az finom lenne, ha már arról nem is beszélek, hogy 13 meccs bye week nélkül
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
gedam
6 476
igenEz szép csak teszem azt benne van az is a pakliba h pl. a Titansnek 2 meccse marad el COVID miatt, akkor 2 db utolsó utáni forduló lesz?Hát ez kurvára nem jó nekünk...de szerintem "erőszakkal" nem módosíthatják, hogy a vétlen csapat tudja le értelmetlenül a bye week-et a 4. fordulóban, aztán meg 7-8 Titans-Ravens...én is azt látom életszerűnek, hogy az utolsó forduló után legyen egy covid forduló. ráadásul egy titty-vasasnak lenne is tétje vszeg, szóval még forgatókönyvnek sem lesz rossz. ez a menetrend mozgatás be fog dőlni, amint más csapatok is a titánok sorsára jutnak.
Azt sem tartom kizártnak, hogy megvárják mi lesz, aztán a PO előtt majd az elmaradt meccseket elkezdik lejátszani. Ha most a Titans 1 meccsét átmozgatják, akkor mi van, ha a hátralévő fordulókban is probléma lesz...
Klaci79
gedam
empty taxi
és annak a valószínűsége, hogy még több csapatot is érinteni fog a vírus miatti halasztás annyi, minthogy a falcons kikap 20+pontos vezetésről
Szerkesztette: gedam
több mint 5 éve
Ez szép csak teszem azt benne van az is a pakliba h pl. a Titansnek 2 meccse marad el COVID miatt, akkor 2 db utolsó utáni forduló lesz?Hát ez kurvára nem jó nekünk...de szerintem "erőszakkal" nem módosíthatják, hogy a vétlen csapat tudja le értelmetlenül a bye week-et a 4. fordulóban, aztán meg 7-8 Titans-Ravens...én is azt látom életszerűnek, hogy az utolsó forduló után legyen egy covid forduló. ráadásul egy titty-vasasnak lenne is tétje vszeg, szóval még forgatókönyvnek sem lesz rossz. ez a menetrend mozgatás be fog dőlni, amint más csapatok is a titánok sorsára jutnak.
Klaci79
gedam

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
gedam
6 476
Hát ez kurvára nem jó nekünk...de szerintem "erőszakkal" nem módosíthatják, hogy a vétlen csapat tudja le értelmetlenül a bye week-et a 4. fordulóban, aztán meg 7-8 Titans-Ravens...én is azt látom életszerűnek, hogy az utolsó forduló után legyen egy covid forduló. ráadásul egy titty-vasasnak lenne is tétje vszeg, szóval még forgatókönyvnek sem lesz rossz. ez a menetrend mozgatás be fog dőlni, amint más csapatok is a titánok sorsára jutnak.
Klaci79
több mint 5 éve
Hát ez kurvára nem jó nekünk...de szerintem "erőszakkal" nem módosíthatják, hogy a vétlen csapat tudja le értelmetlenül a bye week-et a 4. fordulóban, aztán meg 7-8 Titans-Ravens...Az lett, amit gondoltam is, nem lehet edzés nélkül lejátszani egy ilyen meccset, ez veszélyes, sérülés és egyéb egészségügyi okból is.
Klaci79
Laci, ez vis maior....de nyilván mi is ezzel érveltünk, és ezért nem tették be a meccset már most a mi by weekünkbe. Azt azért látni kell viszont, hogy a bye week most az egyetlen olyan pont, amivel könnyen lehet kombinálni.
több mint 5 éve
Jah...mindkettő szar nekünk, mint ahogy írtam is. 7-8 Titans aztán Ravens, 7. heti Ravens aztán bye week helyettHát ez kurvára nem jó nekünk...de szerintem "erőszakkal" nem módosíthatják, hogy a vétlen csapat tudja le értelmetlenül a bye week-et a 4. fordulóban, aztán meg 7-8 Titans-Ravens...At this point, one POSSIBLE solution:
Klaci79
-Move Ravens-Steelers from Week 7 to Week 8. (They're both off Week 8 as of now.)
-Move Steelers-Titans to Week 7. (Titans currently off Week 7.)
Beki
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Hát ez kurvára nem jó nekünk...de szerintem "erőszakkal" nem módosíthatják, hogy a vétlen csapat tudja le értelmetlenül a bye week-et a 4. fordulóban, aztán meg 7-8 Titans-Ravens...At this point, one POSSIBLE solution:
Klaci79
-Move Ravens-Steelers from Week 7 to Week 8. (They're both off Week 8 as of now.)
-Move Steelers-Titans to Week 7. (Titans currently off Week 7.)
több mint 5 éve
Hát ez kurvára nem jó nekünk...de szerintem "erőszakkal" nem módosíthatják, hogy a vétlen csapat tudja le értelmetlenül a bye week-et a 4. fordulóban, aztán meg 7-8 Titans-Ravens...Azt sem tartom kizártnak, hogy megvárják mi lesz, aztán a PO előtt majd az elmaradt meccseket elkezdik lejátszani. Ha most a Titans 1 meccsét átmozgatják, akkor mi van, ha a hátralévő fordulókban is probléma lesz...
több mint 5 éve
Most nem, no de vajon mikor pótolják?S,viccel a borwnsnal jaccik immaronMicsoda?
xtaki
Ja, nem lesz meccs a Titansel!
steelwolf
Az Switzer lenne
több mint 5 éve
nem orulok neki, mi ezzel nem nyerunk semmit, ellenben veszitunk valoszinuleg egy bye week-et.S,viccel a borwnsnal jaccik immaronMicsoda?
xtaki
Ja, nem lesz meccs a Titansel!
steelwolf