Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Diontae bokasérülés, azt mondta jó lesz jövő hétre....szóval nem ACL szerencsére
több mint 5 éve
Spinalle játszott az utolsó play-ben, ha jól láttam. Remélem semmi komoly
több mint 5 éve
Nagyon szimpatikus a srác 😀TJ....dehogy...Ez Spillane volt egy az egyben....hihetetlen.....
Rob Spillane on running into Derrick Henry:
"They’re on the one yard line, they’ve got a 250 pound running back, there’s no going slow into the whole. I took all my force with me and TJ was there with me and we were able to bring him down.”
Klaci79
több mint 5 éve
Elvesztettük a TO csatát....visszahoztuk őket, de szerintem most annak kell örülni, hogy így tudunk játszani, ahogy az első félidőben és annak is, hogy mikor visszajöttek, megvolt a kritikus stop. Az ST pedig szépen odaért a végén a rugásra, sietnie kellett Gostkowksinak.Az persze nem jó, hogy a második félidőben az O és Ben besült, de ebből kell tanulni.
6-0....nem gondoltam volna, hogy a Ravens week így indul....
több mint 5 éve
Nagyon szimpatikus a srác 😀Rob Spillane on running into Derrick Henry:
"They’re on the one yard line, they’ve got a 250 pound running back, there’s no going slow into the whole. I took all my force with me and TJ was there with me and we were able to bring him down.”
több mint 5 éve
A 2. félidőt simán elvesztettük 17-3-ra. Egyrészt, mert többször is túl agressziv volt az O playhívás, és a 1st down helyett egyből az endzonet támadtuk, és mindig sikertelenül.Másrészt pedig talán azért, mert az O a félidei elemzés után érdemben nem tudott változtatni.
A D azért hozta az elvárhatót, komolyan limitálták Henryt, és az 1 big playen kívül nagy gáz nem volt, de az is egyéni hiba volt szerintem, Minkah elrontotta a szerelést.
Ez nagyjából egyenlő erők küzdelme volt, mi sem érdemeltük meg jobban mint a Titans. Nálunk is voltak hibák, náluk is, a döntő pillanatban ők hibáztak, hát ez ennyin múlott.
Ravens week !!!
Szerkesztette: Jan
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Azért az mindig más, ha egy játékos a saját lasztit tudja összeszedni, mint pl a Tannehill fumble vagy a JuJu kezéből kipattanó int....😊Megcsináltuk, meghoztuk, behúztuk......Spillane kapcsán remélem nem nagy a baj.....de az a stop....te jóég.......Gratula a győzelemhez, egy jó meccset nyertetek meg nagy csatában!
Ami egyedül bánt az Minkah......nem ezért tradeltünk az biztos......de remélem ő is megembereli magát....
Totális dominancia az első félidőben, majd leállás a másodikban, de a végén visszajött az a sok pech a meccs során. Fura, de szerintem, ha megcsináljuk az FG-t végigmennek TD-re. Kicsit kiengedtek, hogy 3 pont már OT-t ér azt éreztem. Mi voltunk az első csapat, aki Henryt limitálni tudta. Viszont Tannehill egészen jól osztogat úgy, hogy az ellenfél igazából Henryt akarja mindig megálíltani.
Klemó
Annyi, hogy ezt a sok pechet azért nem értem, pláne hogy az első félidőben két fumblit megúsztatok. Egyszer ide pattant a labda, egyszer oda, van ez így néha.
Nandito
Sajnálom, hogy végül elrontottuk a szülinapi heted, de legalább tényleg lehetett látni, hogy jó D ellen is tud a Titans...még ha persze más offense talán nem is ad ennyi lehetőséget!
több mint 5 éve
Spillane sérülése nem tudom mennyire komoly, de mindenképp trédelni kell valakiért jövő héten
több mint 5 éve
Megcsináltuk, meghoztuk, behúztuk......Spillane kapcsán remélem nem nagy a baj.....de az a stop....te jóég.......Gratula a győzelemhez, egy jó meccset nyertetek meg nagy csatában!
Ami egyedül bánt az Minkah......nem ezért tradeltünk az biztos......de remélem ő is megembereli magát....
Totális dominancia az első félidőben, majd leállás a másodikban, de a végén visszajött az a sok pech a meccs során. Fura, de szerintem, ha megcsináljuk az FG-t végigmennek TD-re. Kicsit kiengedtek, hogy 3 pont már OT-t ér azt éreztem. Mi voltunk az első csapat, aki Henryt limitálni tudta. Viszont Tannehill egészen jól osztogat úgy, hogy az ellenfél igazából Henryt akarja mindig megálíltani.
Klemó
Annyi, hogy ezt a sok pechet azért nem értem, pláne hogy az első félidőben két fumblit megúsztatok. Egyszer ide pattant a labda, egyszer oda, van ez így néha.
Ja, még annyi, hogy Tannehill nagyon alul van értékelve, de ez nem gond, mert mikor hozzánk jött, én is így álltam hozzá. 😊 De mióta látom játszani, azóta tudom, hogy sokkal több van benne, mint amilyen kép kialakult róla.
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
több mint 5 éve
Megcsináltuk, meghoztuk, behúztuk......Spillane kapcsán remélem nem nagy a baj.....de az a stop....te jóég.......Ami egyedül bánt az Minkah......nem ezért tradeltünk az biztos......de remélem ő is megembereli magát....
több mint 5 éve
Azt nem lehet mondani, hogy egy hullámvasút lett volna....mert tt csak egy fel és egy le volt....hű z a 2. félidő 😀
több mint 5 éve
Remélem Ben idénre letudta a szar félidej÷t
több mint 5 éve
Jól látom, hogy Mondeaux aktív Buggs ellenében?
több mint 5 éve
Tudtok Stream-et a meccsre?itt találsz...
bcsarli
nflbite.com/game/tennessee-titans-vs-pittsburgh-steelers-live-stream/
több mint 5 éve
Tudtok Stream-et a meccsre?
több mint 5 éve
Tolem, en rank nezve is igaznak tartom. Szerintem a PO megvan varhatoan mindharom csapatnak. Kikaphatunk es tanuljunk belole, nyerhetunk de tanuljunk belole. Persze mindig jobb nyerni. 😊Az igaz, hogy a BAL elleni a fontosabb...de nekem az a verzió jobban tetszik, hogy mindkettőt hozzuk. Meg különben is a tercsi türcsiért jár...Nem sok szó esett a mai meccsről. Nyerünk ma? Avagy ma meglesz az első vereség? Én most ezt vizionálom, szorosan ugyan, de 33-30 oda...Nem szamit. Persze jobb nyerni. Nagyon jo tanulomeccs lesz mindketto gardanak a PO-ra, gyakorlatilag minimalis tettel.
Reggio1914
Henry-t fogni kell es fel is vagytok fegyverkezve hozza. Utana jon az erdekes resz.
no
Szóval hajrá mi...😊
Spy
több mint 5 éve
Nem sok szó esett a mai meccsről. Nyerünk ma? Avagy ma meglesz az első vereség? Én most ezt vizionálom, szorosan ugyan, de 33-30 oda...Szerintem L, de nem sok múlik ezen.
Reggio1914
Ha látni akarjuk, hogy Bush nélkül mennyire tudjuk fogni a futást, erre kevés jobb alkalom lesz mint a mai.
Meg azt is mondják Vrabel lesz az új Belichick, meglátjuk azt is, meg sokminden egyebet, még akár nyerhetünk is. Nem izgulom magam halálra ezen a meccsen, nem ez a legfontosabb a következők közül.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Az igaz, hogy a BAL elleni a fontosabb...de nekem az a verzió jobban tetszik, hogy mindkettőt hozzuk. Meg különben is a tercsi türcsiért jár...Nem sok szó esett a mai meccsről. Nyerünk ma? Avagy ma meglesz az első vereség? Én most ezt vizionálom, szorosan ugyan, de 33-30 oda...Nem szamit. Persze jobb nyerni. Nagyon jo tanulomeccs lesz mindketto gardanak a PO-ra, gyakorlatilag minimalis tettel.
Reggio1914
Henry-t fogni kell es fel is vagytok fegyverkezve hozza. Utana jon az erdekes resz.
no
Szóval hajrá mi...😊
több mint 5 éve
Szerintem nekem volt címezve 🙂
több mint 5 éve
mi ebben a negativ?
több mint 5 éve
ne bombázz minket a negatív hullámaiddal
több mint 5 éve
Nem sok szó esett a mai meccsről. Nyerünk ma? Avagy ma meglesz az első vereség? Én most ezt vizionálom, szorosan ugyan, de 33-30 oda...Nem szamit. Persze jobb nyerni. Nagyon jo tanulomeccs lesz mindketto gardanak a PO-ra, gyakorlatilag minimalis tettel.
Reggio1914
több mint 5 éve
Nem sok szó esett a mai meccsről. Nyerünk ma? Avagy ma meglesz az első vereség? Én most ezt vizionálom, szorosan ugyan, de 33-30 oda...
több mint 5 éve
Arians megmondta már régen: no risk it, no biscuit!steelersdepot.com/2020/10/schefter-antonio-brown-signs-one-year-deal-with-tampa-bay/All in...ott aztán nem félnek semmitől 😀
challenge_it
twitter.com/i/status/1319780187685486592
Klaci79
Vagy ahogy mi mondjuk a faiparban: kockázat nélkül nincs ráb.szás! 😊
P.Kirby BBC 2026.04.13.