Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Draft után én egyből felültem a CC ,hype vonatra'! 😁
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ők a sack leaderek a ligában jelenleg és mi a második helyen vagyunk. Az O-knak a hatalmas nyomás ellen kell készülniük, gyors releasekkel. Igazi teszt lesz ez a falunknak ma, de nem lesz másképpen náluk sem. Mivel WR oldalon erősen hiányosak Jeffery, Jackson és Reagor hiányában, így a gyors releasek kapcsán azért lehetnek gondok és ezt ki kell használnunk. Nagyon remélem, hogy Fitch meglep egy gyors és változatos gameplannel és folytatjuk a múltkori pöpec 4. negyedet.

Örülök neki, hogy W-ből jönnek, bármilyen fura. Volt/van honnan felkészülnünk.

Remélem jó meccs lesz, Go Steelers!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Remélem 3 sackel és győzelemmel ünnepel! 😊

m.facebook.com/steelers/photos/a.10150103322384905/10159023295334905/?type=3&source=48
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Nagy itt a csend. Vihar előtti vagy csak mindenki elfoglalt/hétvégi punnyadás/család kombó? 🙂
Estére tipp? Részemről 30-21 ide
Reggio1914
Nagy. Izgult mindenki. De már nem kell! Meg lesz tartva a meccs! Ideje átértékelnünk az idei szezonnal szembeni elvárásainkat 😊 . Mit nekem W. Mit nekem szoros meccs. Mit nekem tisztes helytállás. Mit nekem L. Örülünk, ha meg van tartva a meccs. Szóval mosolygunk. Van meccs!
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Amugy nem ertem a stroke-os fejecsket.
több mint 5 éve
Wentznek sikerülne minimalizálni a hibákat, talán nekünk is van esélyünk 😉 Jó szórakozást!!!! 😊
dande
Hogyne lenne. Attol meg meglepo lenne.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
Nagy itt a csend. Vihar előtti vagy csak mindenki elfoglalt/hétvégi punnyadás/család kombó? 🙂
Reggio1914
Elvileg náluk egy nem túl erős OL van, de valszeg ezt ott is tudják, és biztos próbáltak kitalálni valamit ennek az ellensúlyozására. Szóval meglehet hogy az elején hátrányban leszünk, vagy legalábbis szoros lesz, de abban bízok, hogy a D a második félidőre felőrli őket, és onnan behúzzuk. Szóval a tippem W, de egyáltalán nem számítok könnyű meccsre.
Jan
Könnyű meccs, steelers, oximoron 😀
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Reggio1914
Elvileg náluk egy nem túl erős OL van, de valszeg ezt ott is tudják, és biztos próbáltak kitalálni valamit ennek az ellensúlyozására. Szóval meglehet hogy az elején hátrányban leszünk, vagy legalábbis szoros lesz, de abban bízok, hogy a D a második félidőre felőrli őket, és onnan behúzzuk. Szóval a tippem W, de egyáltalán nem számítok könnyű meccsre.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 260 — Így remélem megfelelek nektek.....
Wentznek sikerülne minimalizálni a hibákat, talán nekünk is van esélyünk 😉 Jó szórakozást!!!! 😊
több mint 5 éve
meglepo lenne ha nem nyerne a csapat

Szerkesztette: no
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Reggio1914
79 óta nem kezdtünk 4nullal, riszszem a seggbe, szoríjjuk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Derek Watt és Marcus Allen out, a többiek viszont játszhatnak a Philly ellen.
több mint 5 éve
Ez semmikeppen nem lesz korrekt. A Titans edzes nelkul nyerjen, az ellenfeleinek esetleg ingyen W, de minimum 2 pihenohet. Ha az alapszakasz utan jatszanak meg 2-3 meccset mig a tobbiek pihennek akkor mekkora eselyuk lesz a PO-ban?

Ettol fuggetlenul be kellett volna nyelniuk mint a Pats-nek es kesz, mert most mar ugy kell osszerakni egy csomagot hogy a Titans-en kivul a tobbieknek a legkevesebb hatranya kepzodjon egymashoz kepest.
no
igen. ez az ingyen w nem kivitelezhető, mert a többieket is érinti, mindenkit. a playoff helyeket, draft helyeket, stb.
gedam
Játszák le Madden-ben 😊
bcsarli
Off:
Erről a Madden-ről mindig a Wall Street farkasa c. film jut eszembe. 😀
" - Sztíííííív Medddööööööön... a cipőkirály!!"
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Ez semmikeppen nem lesz korrekt. A Titans edzes nelkul nyerjen, az ellenfeleinek esetleg ingyen W, de minimum 2 pihenohet. Ha az alapszakasz utan jatszanak meg 2-3 meccset mig a tobbiek pihennek akkor mekkora eselyuk lesz a PO-ban?

Ettol fuggetlenul be kellett volna nyelniuk mint a Pats-nek es kesz, mert most mar ugy kell osszerakni egy csomagot hogy a Titans-en kivul a tobbieknek a legkevesebb hatranya kepzodjon egymashoz kepest.
no
igen. ez az ingyen w nem kivitelezhető, mert a többieket is érinti, mindenkit. a playoff helyeket, draft helyeket, stb.
gedam
Játszák le Madden-ben 😊

több mint 5 éve
Srácok, szerintem ezzel teljesen felesleges foglalkozni. Tökéletesen egyetértek Tomlinnal. Nem érdekel mikor és kivel játszunk és azzal sem fogalkozom ki kap "ingyen" W-t a ligától. Aki szembejön az ellen kell készülni és kész.

Egyébként meg 2:0 itt és most ez a fontos... 😊
Klemó
Tomlin es a jatekosok szempontjabol nincs is mas alternativa, csak erre van rahatasuk. A tobbirol meg felettuk megegyeznek
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Srácok, szerintem ezzel teljesen felesleges foglalkozni. Tökéletesen egyetértek Tomlinnal. Nem érdekel mikor és kivel játszunk és azzal sem fogalkozom ki kap "ingyen" W-t a ligától. Aki szembejön az ellen kell készülni és kész.

Klemó
3–0 😊

több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
 twitter.com/steelersdepot/status/1314f288447817834496?s=21

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
gedam 6 476

no
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Érdekes történés közben, hogy a Titans megszegte a múlt héten a protokollt, amit Covid esetében kellene tartani.
Kíváncsi vagyok, milyen büntetést kapnak majd. Az mondjuk szerintem kifejezetten lehetetlen állapot lenne, hogy a Bills megkapja a W-t, mi meg játszunk velük 7. fordulóban.
Klaci79
Én azon lepődnék meg, ha nekünk is visszamenőleg megadnák a W-t. Szerintem sajnos ez nem reális, mi állunk most a fasz rossz oldalán.
tenorx
Szerintem ez nem a f.sz rossz oldala. Az hogy a fehér asztalnál nyerjünk meccset, játék nélkül, az nem olyan steelerses történet.

Azért ez mégis csak sport (a bizniszen túl) ha bejutunk a PO-ba, ne úgy menjünk be, hogy számunkra kedvező döntések születtek valamelyik irodában, hanem úgy hogy kiharcoltuk a pályán. Az lenne korrekt.

Szerkesztette: Jan
több mint 5 éve
Érdekes történés közben, hogy a Titans megszegte a múlt héten a protokollt, amit Covid esetében kellene tartani.
Kíváncsi vagyok, milyen büntetést kapnak majd. Az mondjuk szerintem kifejezetten lehetetlen állapot lenne, hogy a Bills megkapja a W-t, mi meg játszunk velük 7. fordulóban.
Klaci79
Én azon lepődnék meg, ha nekünk is visszamenőleg megadnák a W-t. Szerintem sajnos ez nem reális, mi állunk most a fasz rossz oldalán.
tenorx
sajnos? ne legyenek meccsek?
egyébként ha a titans bezárja az épületet és hazaküld mindenkit, de tanyahill felhívja az elkapóit, hogy gyerünk ki a rétre dobálni, akkor ott miben hibázott a franchise? fel kell tárni kik voltak ott, őket el kell tiltani és még ez a draft elvétel esetleg egy reális bünti. elég hátrány ez egy csapatnak, a titánoknak meg különösen. de látjuk a patsnél is mi volt, tulképpen felkészülés nélkül mentek neki a kc meccsnek. ez egy ilyen szezon, az fogja megnyerni, akit elkerül a covid.
gedam
Alapvetően egyetértek veled, de a létesítmények azért lettek bezárva, hogy ne terjedjen tovább a vírus a játékosok és stábtagok között. Ha a játékosok máshol mégis gyülekeznek (vagyis edzenek), akkor a veszély elhárításáért nem tettek meg mindent (15-en voltak ott). Meg is lett az eredménye, az újabb két pozitív teszt. Állítólag Vrabel is tudott róla, tehát a kör ezzel bezárult.
Valahol a játékosokat megértem, mert a liga napokig lebegtette, hogy lehet hétfőn és kedden is meccs. Közben el akarták várni, hogy annak gyakorlatilag edzés nélkül menjenek neki. Ez szerintem nonszensz.
Nandito
Ebben az egész covid-ban nincs jó, se igazságos, se elfogadható megoldás...
Ez mindenhogy szívás úgy az NFL-nek, a labdarúgásnak vagy bármilyen sportnak...
több mint 5 éve
Nandito Tennessee Titans 3 314 — Titans fan
Klaci79
tenorx
egyébként ha a titans bezárja az épületet és hazaküld mindenkit, de tanyahill felhívja az elkapóit, hogy gyerünk ki a rétre dobálni, akkor ott miben hibázott a franchise? fel kell tárni kik voltak ott, őket el kell tiltani és még ez a draft elvétel esetleg egy reális bünti. elég hátrány ez egy csapatnak, a titánoknak meg különösen. de látjuk a patsnél is mi volt, tulképpen felkészülés nélkül mentek neki a kc meccsnek. ez egy ilyen szezon, az fogja megnyerni, akit elkerül a covid.
gedam
Alapvetően egyetértek veled, de a létesítmények azért lettek bezárva, hogy ne terjedjen tovább a vírus a játékosok és stábtagok között. Ha a játékosok máshol mégis gyülekeznek (vagyis edzenek), akkor a veszély elhárításáért nem tettek meg mindent (15-en voltak ott). Meg is lett az eredménye, az újabb két pozitív teszt. Állítólag Vrabel is tudott róla, tehát a kör ezzel bezárult.
Valahol a játékosokat megértem, mert a liga napokig lebegtette, hogy lehet hétfőn és kedden is meccs. Közben el akarták várni, hogy annak gyakorlatilag edzés nélkül menjenek neki. Ez szerintem nonszensz.

Music City Miracle
több mint 5 éve
gedam 6 476
Klaci79
tenorx