Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem senki nem hisztizik, pláne nem a csapat. Bölcs döntést hoztak látva Bell számait az elmúlt időszakban. Másképpen fogalmaznék RB pozíció kapcsán, mint mások. Nincs jelenleg kiemelkedő játékosunk, ellenben van most 3 iparosunk, ami akkor nem volt. Más tehát az, ahogy ezt a posztot felfogjuk és Én azt gondolom, hogy ez a jó irány látva szintén azt, ahogy idén működünk.
több mint 5 éve
Nem kell RB poszton erősiteni, de azért jöhetne! 😁Az a baj, hogy időben nem jól jöttek össze a dolgok. Volt amikor nagyon jól jött volna Bell, de most pont megvagyunk RB poszton. Biztos hogy lenne hozzáadott értéke, de szvsz ez okozna némi zavart is az öltözőben. 8. legjobban futó csapat vagyunk, én alapból bírom Bellt, sosem esett át abba az őrületbe mint AB, de most nem a RB poszt amin erősítenünk kellene - szerintem.Alapvetően én is a srácok építését tartanám jónak, de az idei évre gondolva Bell tudjuk, hogy mit tud és jobb futó, mint bárki most a csapatban, de nem is mint no1 RB kellene, de idén nem tudjuk jól használni Snellt, Samuelst sem. Ez az offense elég jól össze van rakva, de egy Bell a játék minden elemében tudna hozzáadott értéket adni, mint ahogy a Steelers is számára.Igen, ez így volt, és mindenki támogatta is az öltözőben az ügyét, amíg nem hagyta limboban a csapatot a szezonra és Week10-ig kérdezgette őket a sajtó, hogy mizu tesóval, nekem úgy rémlik szeptember végére már megváltozott a narratíva, érezhetően költözött némi rossz vér a kapcsolatba... Hozott egy pénzügyi döntést, most a következő csapata is hoz egyet....vagy lemezcége.Ez így van! Ő nem AB volt!Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
sztem max ennyit. félek egyébként, hogy a steelers, kansas, pats hármasból veszi fel vki.
gedam
sutianap
A csapat meg ne hisztizzen, soha egy rossz szót nem mondott a Steelersre vagy a csapattársakra emlékezetem szerint, egyszerűen egy üzleti tárgyalásban nem jutottak dűlőre a felek.
Szokol
steelwolf
Szerintem építsük csak a srácokat, akik itt vannak...Conner-t amúgyis nehéz lenne megtartani, Snell most nem találta a helyét, Mcfarland viszont ígéretesnek tűnik a pici mintából, talán használni is tudjuk majd. +Biztosan jön valaki jövőre is a Draft környékéről.
Most szurkoljunk Derek Watt-nak, DeCastro-nak, Wisniewski-nek, köllenének nagyon a futójátékhoz.
Bell-nek meg sikeres interjút ...
Spy
Conner amúgy nem biztos, hogy nagy szerződést ér jelenleg, utódja pedig egyelőre sehol nincs.
Klaci79
Jan
több mint 5 éve
Az a baj, hogy időben nem jól jöttek össze a dolgok. Volt amikor nagyon jól jött volna Bell, de most pont megvagyunk RB poszton. Biztos hogy lenne hozzáadott értéke, de szvsz ez okozna némi zavart is az öltözőben. 8. legjobban futó csapat vagyunk, én alapból bírom Bellt, sosem esett át abba az őrületbe mint AB, de most nem a RB poszt amin erősítenünk kellene - szerintem.Alapvetően én is a srácok építését tartanám jónak, de az idei évre gondolva Bell tudjuk, hogy mit tud és jobb futó, mint bárki most a csapatban, de nem is mint no1 RB kellene, de idén nem tudjuk jól használni Snellt, Samuelst sem. Ez az offense elég jól össze van rakva, de egy Bell a játék minden elemében tudna hozzáadott értéket adni, mint ahogy a Steelers is számára.Igen, ez így volt, és mindenki támogatta is az öltözőben az ügyét, amíg nem hagyta limboban a csapatot a szezonra és Week10-ig kérdezgette őket a sajtó, hogy mizu tesóval, nekem úgy rémlik szeptember végére már megváltozott a narratíva, érezhetően költözött némi rossz vér a kapcsolatba... Hozott egy pénzügyi döntést, most a következő csapata is hoz egyet....vagy lemezcége.Ez így van! Ő nem AB volt!Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
sztem max ennyit. félek egyébként, hogy a steelers, kansas, pats hármasból veszi fel vki.
gedam
sutianap
A csapat meg ne hisztizzen, soha egy rossz szót nem mondott a Steelersre vagy a csapattársakra emlékezetem szerint, egyszerűen egy üzleti tárgyalásban nem jutottak dűlőre a felek.
Szokol
steelwolf
Szerintem építsük csak a srácokat, akik itt vannak...Conner-t amúgyis nehéz lenne megtartani, Snell most nem találta a helyét, Mcfarland viszont ígéretesnek tűnik a pici mintából, talán használni is tudjuk majd. +Biztosan jön valaki jövőre is a Draft környékéről.
Most szurkoljunk Derek Watt-nak, DeCastro-nak, Wisniewski-nek, köllenének nagyon a futójátékhoz.
Spy
Conner amúgy nem biztos, hogy nagy szerződést ér jelenleg, utódja pedig egyelőre sehol nincs.
Klaci79
több mint 5 éve
Alapvetően én is a srácok építését tartanám jónak, de az idei évre gondolva Bell tudjuk, hogy mit tud és jobb futó, mint bárki most a csapatban, de nem is mint no1 RB kellene, de idén nem tudjuk jól használni Snellt, Samuelst sem. Ez az offense elég jól össze van rakva, de egy Bell a játék minden elemében tudna hozzáadott értéket adni, mint ahogy a Steelers is számára.Igen, ez így volt, és mindenki támogatta is az öltözőben az ügyét, amíg nem hagyta limboban a csapatot a szezonra és Week10-ig kérdezgette őket a sajtó, hogy mizu tesóval, nekem úgy rémlik szeptember végére már megváltozott a narratíva, érezhetően költözött némi rossz vér a kapcsolatba... Hozott egy pénzügyi döntést, most a következő csapata is hoz egyet....vagy lemezcége.Ez így van! Ő nem AB volt!Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam
sutianap
Szokol
steelwolf
Spy
több mint 5 éve
Igen, ez így volt, és mindenki támogatta is az öltözőben az ügyét, amíg nem hagyta limboban a csapatot a szezonra és Week10-ig kérdezgette őket a sajtó, hogy mizu tesóval, nekem úgy rémlik szeptember végére már megváltozott a narratíva, érezhetően költözött némi rossz vér a kapcsolatba... Hozott egy pénzügyi döntést, most a következő csapata is hoz egyet....vagy lemezcége.Ez így van! Ő nem AB volt!Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam
sutianap
Szokol
steelwolf
több mint 5 éve
Ez így van! Ő nem AB volt!Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam
sutianap
Szokol
több mint 5 éve
Én egy CHI-ban el tudnám képzelniÉn egy CHI-ban el tudnám képzelni pl.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam
sutianap
több mint 5 éve
Bellt kibaszták az éjszaka, szabadügynök.Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam
sutianap
több mint 5 éve
Bell szerződés alatt van, tehát át köll venni a rosterbonusait, az olyan 13 miska ideoda elosztva két évre es, plussz még pikket is kéne érte adni...hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
gedam

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
gedam
6 476
hát meg mennyit adnál neki? 4-5 millió/év, mennyit ér?Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
Reggio1914
több mint 5 éve
Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.A korábbi herce-hurca után nem tudom milyen szájízzel fogadná őt a csapat avagy az edzői stáb. Kár érte, kapott egy rakat pénzt nyújorkban, amit akart pipa, de a pályafutása is nagy valószínűséggel oda vagyon...
Klaci79
több mint 5 éve
Vetminért megnézném mit tud Bell a régiből, de úgyis a Pecc lesz a végállomás.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
DeCastro erősen kérdéses, Pouncey és Johnson valószínű játszani fog
több mint 5 éve
A futást bírjuk fogni. Nem is rosszul. Két csapat 30 alatt futott, a Philly ellen meg ha nincs az a hatalmas Hilton elrontott szerelés, valamint a rossz def hívás, akkor csináltak volna megint 20-30 yardot. Időnként sajnos a hiba benne van, de amúgy 7 futásból 8 yard volt kb.Értem hogy muszáj most próbálgatni dolgokat, mert nem volt preseason, de alapból nekünk a Ravenst és/vagy Brownst kell előznünk. Ezek véletlenül a liga három legjobban futó csapata közül kettő.😊 Plusz mi is top10 futó csapat vagyunk, szóval az elég világosnak látszik, hogy ebben a csoportban aki nem tudja fogni a futást, az kb halott.Azért mert kísérletezni kell a komolyabb offensekre. A tavalyit kivideózták, mert csak a mienk volt a nr1 Def 😊Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy ha van egy séma, amire jó az emberanyagunk, és jól is működik, akkor miért mást játszunk?Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtfTavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.
A Hargreave-Alualu váltás semmilyen érezhető minőségi visszaesést nem hozott, sőt, Alualu kifejezetten jó középen. A futást pedig olyan szinten fogjuk, hogy a 74y-os playen kívül 20y-ot tudtak futni.
Én abban látom a pozitivumot, hogy nem vagyunk egyoldalasak. Egyik egységünk sem a legjobb a ligában, de mindkettő elég jó ahhoz, hogy hozhassa a meccset, ha a másik gyengébb napot fog ki. Biztos hogy lesznek elbukott meccseink, de évek óta most érzem azt, hogy -a lehetőségekhez képest- komplett a csapat, nincs egyértelmű hiányposzt, mindenhova van használható emberünk. Ha ezzel a játékos állománnyal nem sikerül valami értelmezhető eredményt elérni, akkor azt már nem lehet másra fogni; az coaching probléma lesz. (főleg Butlertől parázok, de ne legyen igazam)
Jan
Blikkre Haden van legtöbbet emberen, a többiek zónáznak inkább, a kulcs kísérleteknél viszont mindhárom CB pressre állt fel. Azt nem értettem, hogy a Fulgham RZ touchdownnál miért zónáztunk kis terülten...
Futás ellen is sokkal kevésbé van a boxban Minkah, mondjuk nem is annyira kell, mert AluBaba annyira bedönti a centert, hogy a run már a DL-en alig jön át - mínusz, ha nagyon melléváltunk a gapnek, mint most pl Dupz a 74 yardosnál.
Willie Parker
Avagy van olyan szerepkör, amiben Minkah elit, akkor miért olyat játszatunk vele, amiben nem jó?
Jan
Szerintem a mostani golyószórók ellen a brutál passrush és a cover3 lehet csak megoldás, single high-t öngyilkosság fennhagyni, cover2-ben pedig gyors CB-k kellenek a baszó WR-ek ellen, ami nekünk nincs.
Willie Parker
Az viszont érdekes, hogy ha tavaly volt egy jól működő sémánk, de azt kivideózták, idén meg van egy másik amit nem ismertek ki, de nem is működik, akkor hogyan tovább?
Jan
több mint 5 éve
Értem hogy muszáj most próbálgatni dolgokat, mert nem volt preseason, de alapból nekünk a Ravenst és/vagy Brownst kell előznünk. Ezek véletlenül a liga három legjobban futó csapata közül kettő.😊 Plusz mi is top10 futó csapat vagyunk, szóval az elég világosnak látszik, hogy ebben a csoportban aki nem tudja fogni a futást, az kb halott.Azért mert kísérletezni kell a komolyabb offensekre. A tavalyit kivideózták, mert csak a mienk volt a nr1 Def 😊Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy ha van egy séma, amire jó az emberanyagunk, és jól is működik, akkor miért mást játszunk?Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtfTavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.
A Hargreave-Alualu váltás semmilyen érezhető minőségi visszaesést nem hozott, sőt, Alualu kifejezetten jó középen. A futást pedig olyan szinten fogjuk, hogy a 74y-os playen kívül 20y-ot tudtak futni.
Én abban látom a pozitivumot, hogy nem vagyunk egyoldalasak. Egyik egységünk sem a legjobb a ligában, de mindkettő elég jó ahhoz, hogy hozhassa a meccset, ha a másik gyengébb napot fog ki. Biztos hogy lesznek elbukott meccseink, de évek óta most érzem azt, hogy -a lehetőségekhez képest- komplett a csapat, nincs egyértelmű hiányposzt, mindenhova van használható emberünk. Ha ezzel a játékos állománnyal nem sikerül valami értelmezhető eredményt elérni, akkor azt már nem lehet másra fogni; az coaching probléma lesz. (főleg Butlertől parázok, de ne legyen igazam)
Jan
Blikkre Haden van legtöbbet emberen, a többiek zónáznak inkább, a kulcs kísérleteknél viszont mindhárom CB pressre állt fel. Azt nem értettem, hogy a Fulgham RZ touchdownnál miért zónáztunk kis terülten...
Futás ellen is sokkal kevésbé van a boxban Minkah, mondjuk nem is annyira kell, mert AluBaba annyira bedönti a centert, hogy a run már a DL-en alig jön át - mínusz, ha nagyon melléváltunk a gapnek, mint most pl Dupz a 74 yardosnál.
Willie Parker
Avagy van olyan szerepkör, amiben Minkah elit, akkor miért olyat játszatunk vele, amiben nem jó?
Jan
Szerintem a mostani golyószórók ellen a brutál passrush és a cover3 lehet csak megoldás, single high-t öngyilkosság fennhagyni, cover2-ben pedig gyors CB-k kellenek a baszó WR-ek ellen, ami nekünk nincs.
Willie Parker
Az viszont érdekes, hogy ha tavaly volt egy jól működő sémánk, de azt kivideózták, idén meg van egy másik amit nem ismertek ki, de nem is működik, akkor hogyan tovább?
több mint 5 éve
Írj nyugodtan, max nem értem meg😁Erre irtam, de kitoroltem mert biztos van egy bovebb kontextusa valahol, de magaban fejvakaros 😊Azért mert kísérletezni kell a komolyabb offensekre. A tavalyit kivideózták, mert csak a mienk volt a nr1 Def 😊Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy ha van egy séma, amire jó az emberanyagunk, és jól is működik, akkor miért mást játszunk?Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtfTavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.
Jan
Willie Parker
Jan
Willie Parker
no
több mint 5 éve
Erre irtam, de kitoroltem mert biztos van egy bovebb kontextusa valahol, de magaban fejvakaros 😊Azért mert kísérletezni kell a komolyabb offensekre. A tavalyit kivideózták, mert csak a mienk volt a nr1 Def 😊Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy ha van egy séma, amire jó az emberanyagunk, és jól is működik, akkor miért mást játszunk?Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtfTavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.
Jan
Willie Parker
Jan
Willie Parker
több mint 5 éve
Komoly meccsre készülünk. Mióta amerikai foci szerelmes lettem, ilyen jó még soha nem volt a Browns, csak az offseason során. De ez a Colts elleni meccs elég meggyőző volt...És magyar nyelven lesz közvetítve, nem kell a stream szaggatásán bosszankodni, hogy elkapta? Elkapta? Elkapta? 😊
Offensive-3rd downs made:
Steelers are 29/60
Browns are 28/62
Defensive-3rd down stops:
Steelers 28/56
Browns 33/62
TOs Caused:
Browns 13 (6 I. 7 F)
Steelers 7 (6 I, 1 fF
TO's Made:
Browns 7 (4 ints, 3 fumbles)
Steelers 5 (1 int, 5 fumble)
Klaci79
több mint 5 éve
Komoly meccsre készülünk. Mióta amerikai foci szerelmes lettem, ilyen jó még soha nem volt a Browns, csak az offseason során. De ez a Colts elleni meccs elég meggyőző volt...Offensive-3rd downs made:
Steelers are 29/60
Browns are 28/62
Defensive-3rd down stops:
Steelers 28/56
Browns 33/62
TOs Caused:
Browns 13 (6 I. 7 F)
Steelers 7 (6 I, 1 fF
TO's Made:
Browns 7 (4 ints, 3 fumbles)
Steelers 5 (1 int, 5 fumble)
több mint 5 éve
Azért mert kísérletezni kell a komolyabb offensekre. A tavalyit kivideózták, mert csak a mienk volt a nr1 Def 😊Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy ha van egy séma, amire jó az emberanyagunk, és jól is működik, akkor miért mást játszunk?Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtfTavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.
Jan
Willie Parker
Jan
több mint 5 éve
Akkor már csak annyi a kérdésem, hogy ha van egy séma, amire jó az emberanyagunk, és jól is működik, akkor miért mást játszunk?Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtfTavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.
Jan
Willie Parker
több mint 5 éve
Tavaly cover 2-t játszottunk az esetek nagyon nagy százalékában, idén pedig sokkal több a cover3. Fitz-nek szerintem nem ízlik, hogy háttal áll a labdának, ő akkor jó, ha a QB szemmozgását követheti, mert nagy radarral játszik. Suttonból és Layne-ből jó lenne látni valamit, mert Nelson nem jó ebben a szerepben.Ez volt az a mérkőzés, amit a bíráskodás önmagában elrontott, pedig lehetett volna egy jó meccs, mert mindkét csapat parádézott a maga módján. Rendben van, hogy a bírók hibáznak párszor, de tegnap teljes inkonzisztencia, fejetlenség és követhetetlenség uralkodott a játékvezetőknél, amihez alkalmazkodni sem lehetett. Mindkét csapat kárára tévedtek súlyosan és sokat.Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtf
A holdingokat egyáltalán nem fújták, a pass interference-ket össz-vissza ítélték meg, az interception bemondása verte ki nálam a biztosítékot, de a Malik Jackson féle durvaságot sem láttam.
Mindenesetre ezt most a támadósor vitte végig, mert az ítéletek általában a védelmeket sújtották.
A mi D frontunkat nagyon megviseli, ha elengedik a holdingokat, a két OLB-n minimum 10-et hagytak menni, ezért nem volt konstans nyomás. A leggyönyörűbb ítélet Watt büntetlen körbeölelése és felemelése (!) volt az egyik guardtól.
A nyomásgenerálás nélkül a secondary nem sokra megy, egy nyeretlen kétéves csávó szívatott minket torkig. Mondjuk Butlertől nem értettem, hogy miért nem reagált rá - egy kulcsplay kivételével - mert három negyedig hagytuk Nelsont és Hilton birkózni Fulghammel, utána tettük csak rá Hadent.
A másik, hogy a zónázásunk még kigyakorolatlan, nagyon sok hibával működik, ami harmadik és hosszúknál jelentkezett eklatánsan. Minkah helyét idén nagyon nem találjuk, állandóan közlekedik és soha nem ér oda, elég nagy koloncnak tűnik így.
Az emberezés azért kulcsszituációkban meghozta a sikert, de ennél több kell. Bízom benne, hogy idővel javulni fog, mert komolyabb, összetettebb támadóalakulatok ellen ez nem sok jóval kecsegtet.
A frontot szerintem nagyon jól összeraktuk, a futás általában legyilkoljuk, ami a csoportmeccsekre nézve biztató. A Sanders 74yardos futás egy anomália volt, ott nagyon passzjátékra készültünk, Pedersonék megleptek minket vele: light DLine-nal mentünk ki, Watt túlfutott a játékon, Dupree oldalán visszaléptünk coverbe, a két maradék DL-t pedig eltolták négyen balra, így üres lyuk keletkezett a gyenge oldalon.
A támadósornál tetszik a kreativitás, elég jól variáltuk a motion-option játékokat, amivel kivettük az Eagles DL méregfogát, mert horizontálisan kellett mozogniuk, amiben fáradtak rendesen. A gadget playek nagyon ültek, tetszett, hogy mindenkinek (elkapóknak is) pontos blokkolási feladatai voltak. Sokkal több TE játékot használunk, ami nem látványos, mert sokszor ők csak decoy-ok.
A futójáték még döcög, de ezt betudom annak, hogy az OL-ből állandóan kiesik valaki, így elég nehéz gyakorolni a feladat-kiosztást.
Egyénileg nyilván most Claypool a király, nagyon beletaláltunk a szerepébe, szerintem is Canada keze lehet a dolgokban.
A szezon korai szakaszában járunk, de most jobban működik a csapat, mint reméltem, de talán ez még nem a végleges állapotunk!!!
Az látszott tegnap, hogy a kiesett Titans meccs hiányzott, a gyakorlást sztem megzavarta, de ahhoz képest alkalmazkodtak. Ben-nél különösen látom az akarást, nagyon fókuszált, utoljára évekkel ezelőtt láttam ilyen céltudatosnak (a Killer B's azért elkényelmesítette őt is).
Tetszik, hogy sokoldalú a támadósorunk, egy kicsit még lehet gyúrni a rush-ra, de manapság mindenki a passzjátékra épít és úgy néz ki, hogy a WR kincsesbányánk tovább működik 😊
Védelmi oldalon a front szerintem összekalapálható egy TOP 5 egységgé mindkét játékszegmensben, a sec-et én még mindig többet embereztetném, mert akkor érdekes módon jobban nézünk ki. Minkah-nak több rover feladata legyen, hogy szemben legyen a labdával - tegnap sztem pl. megkettőzhettük volna vele Fulgham-et, annyira egy irányban nézett Wentz.
Egyébként a mostani ligatrend az én meglátásom szerint nem kedvez a 3&out védelmeknek, ilyen KC/Browns/Dallas -féle támadósorok fel-le közlekednek a pályán. Inkább legyen egy konzisztensen magas szinten játszó, yardengedő, de splash és highlight playekre/labdaszerzésre menő védelmünk, ami jó pillanatokban tud fellépni! Red zone-ban pedig ne engedjünk sokat (ami amúgy idén még megy is), hanem basszunk oda mindenkinek!
GO STEELERS!
Willie Parker
Jan
több mint 5 éve
A 4. negyed sas extra pontjanal kapcsoltam at es amit lattaqm az volt varhato, de amiket itt olvasok az eltero volt a meccs nagy reszeben.
több mint 5 éve
A hozzaallas a rossz a ligatol. A biroknak tul nagy a szerepuk es rahatasuk az 50 kamera 100 millio szakerto mellett, nem futo oranal. Es nagyobbat is esnek pofara emiatt. Azert vannak ott, hogy gyorsan legyenek eldontve az egyertelmu iteletek. Hamar megnezted a videon akkor nem stand es confirm hanem dontsenek a video alapjan. Senki nem haragudna a birokra, mert emberek es hibazni nem is olyan nehez ebben a sportban. Claypool eloben nekem is OPI-nak tunt, visszaneztek es nem. A birok onbecsulese az utolso dolog egy ekkora bizniszben es igy pedig csak negativ szereplok lehetnek.Ez igy is van. Hidd el, hogy sorok allnak az alacsonyabb ligakbol, hogy NFL birok legyenek, es iszonyu nem hez felfele lepkedni. A sebessegkulonbseg is hatalmat. Fujtam en itthon div2 div1, hfl meccseken, fujtam nemzetkozi meccsen, de a speed majdnem hogy lassubb volt, mint kint, amikor high school meccseket fujtam. Egesz addig nem tudod elkepzelni, amig oda nem allsz es nem kezded ezt csinalni. En is bosszankodtam a hibakon tegnap, ez sajnos a sportag resze, holott itt meg vissza is nezik a dolgokat, nem ugy mint a gurulosban.Teljesen jogos és igazad van, ha ezért kap pénzt és ez a "szakmája", akkor elvárható tőle, hogy jól ítéljen. De lehetetlen, hogy minden szituban, minden percben tökéleteset fújjanak... Szerintem ez a lehetetlen. Ha milliókat fizetnek nekik akkor sem. Hosszú távon kiegyenlítődnek, csak akkor és ott fáj, főleg mondjuk ha egy PO meccsen történik és ezen múlik a továbbjutás...Nekem ezzel az a bajom, hogy ott van pár méterre egy játékvezető, akinek semmi más dolga nincs, csak ezt nézni. Azt sem kell néznie, hogy belül kapja e el a támadó a labdát, mert az visszanézhető és amúgy is arra lenne még egy ember. Csak a játékosokat kell figyelnie és ezért kapja a pénzét, ezért vesz részt az egész bíróképzésben, videózik, edz, stb. Ha ilyen valóban előfordul minden playben, akkor lényegében 50/50% hogy eltalálja e és úgy tűnik tegnap ez majdnem nagyon sokba került. Ahogy említettem, akár Sanders futásánál Edmunds-on lévő holdingot is észrevehették volna, de legalább ezeken kívül is 3-4 DPI-t fújtak ostoba módon.Hát igen, különösen a következő meccsünk lesz nagyon meghatározó. Vicces így 4-0 után kimondani, de akár a PO szemszögéből is kulcsmeccs következik. Ha vesztünk ugyanis egyértelmű a hátrányunk a Browns ellenében.Velük harcolunk ugyanis, számomra ez nem kérdés, Ravens nálam a csoportgyőztes befutó egyértelműen és látjuk a Raiderst is, szóval most jön az idény érdemi része.Ezt ecseteltem, hogy a Browns bizony hozzá fog szólni a PO kérdéshez. És ha most nem nyerünk , akkor valóban meg is van a lépéshátrány.
Klemó
Olvasgatom a többi topicokat is és mindenhol felüti a fejét a borzasztó bíráskodásról szóló morgolódások.
Valóban gyengén fújtak a mi meccsünkön is, De... néha belegondolva a zebrák helyzetébe azért borzasztó nehéz dolguk van. Ha egy picivel másabb szögben nézel egy esetet vagy csak pár méterrel arrébbról, akkor már is más ítélet születhet, mint ami.
Én a Claypool elvett TD-nél is rámondtam volna elsőre, hogy valóban OPI volt, csak a lassítás mutatta meg, hogy nem... De annyira kontaktsport, hogy ennél már csak a vízilabda bíráskodás lehet szubjektívabb. A másodperc tizedrésze alatt történik minden és minden play-ben van 20 kétes eset. Félre ne értsetek, nem védeni akarom őket, engem is bosszant, hogy rosszul ítélnek, csak az is hozzá tartozik, hogy nagyon nem egyszerű végig hibátlanul vezetni egy meccset (szerintem lehetetlen is)
Reggio1914
Lehet csak nekem fura, de mintha a college foci világában jobb lenne a bíráskodás, mint NFL-ben, pedig az sem éppen lassú, de ennél a tegnapi csapatnál mindenképp jobb zebrák vannak az NCAA-ben.y
Klaci79
Reggio1914
xtaki
A teniszben soha senki nem szidja a vonalbirokat ha valamit rosszul latott. A RG kozepkori megoldasa is visszasabb a tobbi palyahoz kepest, leszall a biro es megnez egy nyomot. 95%-ban igazuk van, amikor meg ketely merul fel akkor ott a technika.