Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Nagyon helyes...ESPN is reporting that Art Rooney and Jimmy Haslem had a phone call this week about sending message to their teams about there being "zero tolerance for any retaliation" for last year's Myles Garrett/Mason Rudolph fight.
több mint 5 éve
Na lassan megtudjuk a mai kimaradókat, bár nem hiszem, hogy nagy meglepetés vár ránk.Na igen, érdekes, hogy aggódnak, de azért játszatják őket... Tipp: 32-29 , ez akár hosszabbításban is, de nyerünk.
A Brownsnál a jelzett out-okon kívül játszanak a kérdésesek, OBJ, Landry és Mayfield is, bár állítólag utóbbi kettő sérülése miatt azért még aggódnak állítólag. Egyelőre ezt az aggódást nehezen veszi be a gyomrom, a 6. fordulóban ilyen kérdéses játékosokat nem nagyon szoktak szerepeltetni.
Klaci79
több mint 5 éve
Na lassan megtudjuk a mai kimaradókat, bár nem hiszem, hogy nagy meglepetés vár ránk. A Brownsnál a jelzett out-okon kívül játszanak a kérdésesek, OBJ, Landry és Mayfield is, bár állítólag utóbbi kettő sérülése miatt azért még aggódnak állítólag. Egyelőre ezt az aggódást nehezen veszi be a gyomrom, a 6. fordulóban ilyen kérdéses játékosokat nem nagyon szoktak szerepeltetni.
több mint 5 éve
Az biztos. Rosszul koltottek el egy valag penzt.Igen, bár a remek üzlet kapcsán a Jets mosolya tűnik kevésbé őszintének.Igen a KC szempontjabol apropenz, ok a lehetoseget adjak meg a jo teljesitmenyre ( + a gyuruet ) es akkor jovore jobban el tudja adni magat Bell. Bell szempontjabol + 1.7m keres es az elobb emlitettek. Remek uzlet mindenkinek es mindenki teljes erobol fog dolgozni hogy a maximumot hozzak ki a helyzetbol.Ok, de a Chiefsnek ennyibe kerül, nem? A többit a Jets fizeti, ha jól értettem.Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 millaez a plusz penze, a Jets fizetesen felul
Jan
no
Jan
no
Reggio1914
több mint 5 éve
Igen, bár a remek üzlet kapcsán a Jets mosolya tűnik kevésbé őszintének.Igen a KC szempontjabol apropenz, ok a lehetoseget adjak meg a jo teljesitmenyre ( + a gyuruet ) es akkor jovore jobban el tudja adni magat Bell. Bell szempontjabol + 1.7m keres es az elobb emlitettek. Remek uzlet mindenkinek es mindenki teljes erobol fog dolgozni hogy a maximumot hozzak ki a helyzetbol.Ok, de a Chiefsnek ennyibe kerül, nem? A többit a Jets fizeti, ha jól értettem.Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 millaez a plusz penze, a Jets fizetesen felul
Jan
no
Jan
no
több mint 5 éve
Igen a KC szempontjabol apropenz, ok a lehetoseget adjak meg a jo teljesitmenyre ( + a gyuruet ) es akkor jovore jobban el tudja adni magat Bell. Bell szempontjabol + 1.7m keres es az elobb emlitettek. Remek uzlet mindenkinek es mindenki teljes erobol fog dolgozni hogy a maximumot hozzak ki a helyzetbol.Ok, de a Chiefsnek ennyibe kerül, nem? A többit a Jets fizeti, ha jól értettem.Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 millaez a plusz penze, a Jets fizetesen felul
Jan
no
Jan
több mint 5 éve
Ok, de a Chiefsnek ennyibe kerül, nem? A többit a Jets fizeti, ha jól értettem.Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 millaez a plusz penze, a Jets fizetesen felul
Jan
no
több mint 5 éve
Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 millaez a plusz penze, a Jets fizetesen felul
Jan
több mint 5 éve
Közben Bell aprópénzért ment a Chiefshez, 1 év / 1,7 milla
több mint 5 éve
DeCastro nem edzett, Diontae pedig limitált volt.Jah, írnak ilyeneket...
Közben olvasok egy pletykát, Dwayne Haskins for Justin Layne és egy 4.körért
Espn pletyka rovat, szóval nem a kocsmában hallottam....
Klaci79
steelersdepot.com/2020/10/bill-barnwell-offers-trade-proposal-in-which-steelers-acquire-washington-qb-dwayne-haskins/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Sajnálom, de rossz hírem van srácok!Claypool lebukott.. most Washington kapja a 3. CB-t. Ő lesz a hóhér.
Ezen a héten nem felejtettem el Claypool-t berakni a fantasy csapatomba, így tuti nem fog újabb 40 pontot hozni 😢
Én már egy 30-as héttől is boldog lennék 😂
Klaci79
Egyébként én Ebront cseréltem le Bell-re, szóval azt várom, hogy ezúttal nem eldob, hanem behúz kettőt és hoz 20pontot.
Szerkesztette: Spy
több mint 5 éve
Jah, amúgy is gyenge a KC offense, kellett még oda egy elit futó, aki elkapni is tud. 😕Bell--) ChiefsJó helyre kerül, az Öreg Bajusz tudni fogja, hogyan használja...nem olyan jó hír ez a liga többi csapatának.
Egyik szemem sír, a másik nevet!
steelwolf
Spy
több mint 5 éve
Sajnálom, de rossz hírem van srácok!Ezen a héten nem felejtettem el Claypool-t berakni a fantasy csapatomba, így tuti nem fog újabb 40 pontot hozni 😢
Én már egy 30-as héttől is boldog lennék 😂
több mint 5 éve
DJohnson és DeCastro nem játszik!
több mint 5 éve
Bell--) ChiefsJó helyre kerül, az Öreg Bajusz tudni fogja, hogyan használja...nem olyan jó hír ez a liga többi csapatának.
Egyik szemem sír, a másik nevet!
steelwolf
több mint 5 éve
Meg hát! De Layne-t azért még ne adjuk 😊DeCastro nem edzett, Diontae pedig limitált volt.Annyit még talán meg is érhet!?
Klaci79
steelwolf
több mint 5 éve
Bell--) ChiefsEgyik szemem sír, a másik nevet!
több mint 5 éve
DeCastro nem edzett, Diontae pedig limitált volt.Annyit még talán meg is érhet!?
Klaci79
több mint 5 éve
DeCastro nem edzett, Diontae pedig limitált volt.Közben olvasok egy pletykát, Dwayne Haskins for Justin Layne és egy 4.körért
több mint 5 éve
6220 napja nyert utoljára a Brown Pittsburgh-ben.Akkor évek múlva szívesen olvasnék egy olyan cikket, amiben Mayfield azt nyilatkozza a visszavonulása napján, hogy "Sok nagy és szép mérkőzést játszottam egyetlen csapatom, a Browns játékosaként, egy hiányérzetem maradt csak, hogy soha nem tudtuk legyőzni a Steelerst..." 😀
Mayfield 8, Claypool 5 éves volt...de Big y Ben is meg college játékos volt. A Rocksuli című film volt menő abban az évben.
Klaci79
több mint 5 éve
Wisniewski edz ma, úgy tűnik visszatérhet. Bár az OL egyik legjobbja Dotson, ez igencsak pozitív meglepetés.Neked....Én tudtam, hogy gyöngyszemet húzok a 6. körben... 😊
Klaci79
több mint 5 éve
Wisniewski edz ma, úgy tűnik visszatérhet. Bár az OL egyik legjobbja Dotson, ez igencsak pozitív meglepetés.
több mint 5 éve
Szerintem senki nem hisztizik, pláne nem a csapat. Bölcs döntést hoztak látva Bell számait az elmúlt időszakban. Másképpen fogalmaznék RB pozíció kapcsán, mint mások. Nincs jelenleg kiemelkedő játékosunk, ellenben van most 3 iparosunk, ami akkor nem volt. Más tehát az, ahogy ezt a posztot felfogjuk és Én azt gondolom, hogy ez a jó irány látva szintén azt, ahogy idén működünk.Így-így. Alacsonyabban van a plafonunk, de azt a jelenlegi összetevőkből megbízhatóbban ki tudjuk keverni, mint ha lenne egy egyre sérüléknyebb feature back-ünk.
Klemó
Ráadásul mi a 2017-es Bell-t ismerjük a mi környezetünkből, nem a 2020-ast.