Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Hát W.....de mákunk volt és nem is kicsi....a másik oldalon egy 4th string QB, egy potens OC-val majdnem megvert bennünket.Csak Szokol miatt örülök nagyon, mert ezzel az ugribugris Ebron TD-vel asszem most lehet húzni egy darabig.. 😊
több mint 5 éve
Pennsylvania másik felét is megijesztettétek rendesen 😉
több mint 5 éve
Erre nincs mentség, akkor se, ha W.
több mint 5 éve
Eldőlt, Elliott aktív, ahogy Williamson is
több mint 5 éve
Ha kikapunk közröhej leszünk...jogosan
több mint 5 éve
Valszeg azért, mert a Steelers fog játszani.😊Húúú már megijedtem, hogy baj van! Semmi gond, majd szidom a csapatot kicsit, hogy karban tartsuk magunkat! 😊Nem tudom miért, de egy nyögvenyelős meccsre számítok.
Klemó
pfefe8
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Csiripelik, lehet Elliott sem játszik ma. Mérlegelik, hogy esetleg nem kockáztatnak, és pihentetik a bye előtti utolsó meccsen.Nem bánnám őszintén. Megnéztem, hogy amikor az elmúlt 4 meccsen amikor hasonló QB helyzet volt és kétszámjegyű favoritok voltunk, ki is kaptunk 😂😂😂
Spy
Idén persze ebben nem hiszek.
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Csiripelik, lehet Elliott sem játszik ma. Mérlegelik, hogy esetleg nem kockáztatnak, és pihentetik a bye előtti utolsó meccsen.
több mint 5 éve
Majd megemlékezünk rólad!Jaaa, csak nem leszek este az eredménykövetőben és nem tudom majd frappáns, egyedi meglátásaimmal szórakozatni titeket! 😁Elképzelésem nincs! De félek egyszer megtudjuk 😉😂Biztos megtette a Cowboys győzelmet 😊.Bocs Klaci, bocs Klemó...én is bocs, demi, demi, demiiiii?
Szokol
sutianap
Vagy ráírt Ebron-ra az insta-n.
Spy
Klaci79
Szokol
Szokol erre azt mondaná:
-
😉😂
több mint 5 éve
Húúú már megijedtem, hogy baj van! Semmi gond, majd szidom a csapatot kicsit, hogy karban tartsuk magunkat! 😊Köszi! De nyugalom! Gyenge, de brusztolós játék, sérülésmentes győzelem.
Klemó
több mint 5 éve
Húúú már megijedtem, hogy baj van! Semmi gond, majd szidom a csapatot kicsit, hogy karban tartsuk magunkat! 😊Nem tudom miért, de egy nyögvenyelős meccsre számítok.
Klemó
Steelers fan
több mint 5 éve
Húúú már megijedtem, hogy baj van! Semmi gond, majd szidom a csapatot kicsit, hogy karban tartsuk magunkat! 😊
több mint 5 éve
Jaaa, csak nem leszek este az eredménykövetőben és nem tudom majd frappáns, egyedi meglátásaimmal szórakozatni titeket! 😁Elképzelésem nincs! De félek egyszer megtudjuk 😉😂Biztos megtette a Cowboys győzelmet 😊.Bocs Klaci, bocs Klemó...én is bocs, demi, demi, demiiiii?
Szokol
sutianap
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
Vagy felszàllt a Bucs Bandwagonra? 🤔Elképzelésem nincs! De félek egyszer megtudjuk 😉😂Biztos megtette a Cowboys győzelmet 😊.Bocs Klaci, bocs Klemó...én is bocs, demi, demi, demiiiii?
Szokol
sutianap
Spy
Klaci79
több mint 5 éve
Elképzelésem nincs! De félek egyszer megtudjuk 😉😂Biztos megtette a Cowboys győzelmet 😊.Bocs Klaci, bocs Klemó...én is bocs, demi, demi, demiiiii?
Szokol
sutianap
Spy
több mint 5 éve
Bocs Klaci, bocs Klemó...én is bocs, demi, demi, demiiiii?
Szokol

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Bocs Klaci, bocs Klemó...
több mint 5 éve
Biztos vagyok benne, hogy claimelni fogják, néhány OL borzasztó.Kivágtuk Wisniewskit!!!Wis sérült, nem kapklodnak majd érte, így a waiv-ről visszajöhet. Edmundsot nem tudom. Mondjuk nem egy érzékeny veszteség
Rajta kívül még Trey Edmunds-ot is, hogy legyen helye Avery Williamsonnak és Jayrone Elliottnak.
Klaci79
polamalu
több mint 5 éve
1-2 ember lekéste a repülöt! 😁több mint 5 éve
Azért van egy-két problémás OL, Wisniewskinek viszont nincs komoly baja, de a pénze beragad, ha nem waivelikKivágtuk Wisniewskit!!!Wis sérült, nem kapklodnak majd érte, így a waiv-ről visszajöhet. Edmundsot nem tudom. Mondjuk nem egy érzékeny veszteség
Rajta kívül még Trey Edmunds-ot is, hogy legyen helye Avery Williamsonnak és Jayrone Elliottnak.
Klaci79
polamalu
több mint 5 éve
Kivágtuk Wisniewskit!!!Wis sérült, nem kapklodnak majd érte, így a waiv-ről visszajöhet. Edmundsot nem tudom. Mondjuk nem egy érzékeny veszteség
Klaci79
több mint 5 éve
Kivágtuk Wisniewskit!!!Rajta kívül még Trey Edmunds-ot is, hogy legyen helye Avery Williamsonnak és Jayrone Elliottnak.
több mint 5 éve
Túl nagy volt a csend a témában...Megvan az első pozitív COVID eset nálunk is. Egy stáb tag.Akkor ez még nem Hampfrítól elkapott... Elvileg...
Razi
Reggio1914
több mint 5 éve
Megvan az első pozitív COVID eset nálunk is. Egy stáb tag.Akkor ez még nem Hampfrítól elkapott... Elvileg...
Razi