Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
steelersdepot.com/2020/10/schefter-antonio-brown-signs-one-year-deal-with-tampa-bay/All in...ott aztán nem félnek semmitől 😀
challenge_it
twitter.com/i/status/1319780187685486592
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
steelersdepot.com/2020/10/schefter-antonio-brown-signs-one-year-deal-with-tampa-bay/
"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 5 éve
Nem tudom hany eve nem jatszott es az egykori klasszist elhoztuk a PS-be. Bejon, kiraly. Valoszinusege?Talán rájöttek, hogy ha nálunk is van QB, akkor ez nem lesz olyan egyszerű mint tavaly, és muszáj erősíteniük.Szomszédba cserélték Janikát a Vikingstól!Most jött hogy Dez Bryantet is tervezik leigazolni.
steelwolf
Vajon mire ez a tankolás? 🤔
challenge_it
Jan
Reszkesen mindenki! 😊
több mint 5 éve
mégis Bogyesz lett, nem Péntek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Talán rájöttek, hogy ha nálunk is van QB, akkor ez nem lesz olyan egyszerű mint tavaly, és muszáj erősíteniük.Szomszédba cserélték Janikát a Vikingstól!Most jött hogy Dez Bryantet is tervezik leigazolni.
steelwolf
challenge_it
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
hát ezen vísitok 😃😃😃😃perfetto!Az első három corner akar lenni. Sutton, Layne, és Pierre. Punci mellett De Castro lenne kubai álnéven... 😊Figyu, egyedül a Puncit tudom, hogy micsoda ebből!!!Ott van Suttyó, Léjn, Pierr - zöld mindegy hogy kit dugunk el késleltetett blitzre csak ne Sóndévisznek hívják. Amúgy asszem nem csak szemre jobb Suttyó taklingje, bár majd elválik ha egyazegybe hagyják egy tájtenddel, márpedig rajt fognak.Eddig 2 pontos favoritok voltunk, most hirtelen 1,5 pontos underdogok lettünk.Hilton nagyon kéne!
Egyébként Hilton és Derek Watt sajnos ma sem edzett. A többiek rendben vannak...
Klaci79
Wattot meg úgysem használjuk sokat!
steelwolf
A fontosabb rész most Fidel/Punci visszatérés volt, azzal javul Koner.
sutianap
Willie Parker
Persze süti jön oszt majd mondja, hogy a transzlét jó volte... 😊
Klemó
sutianap
Mi a feléért nem ír normális nyelven erre tudja valaki különben a választ ?
több mint 5 éve
perfetto!Az első három corner akar lenni. Sutton, Layne, és Pierre. Punci mellett De Castro lenne kubai álnéven... 😊Figyu, egyedül a Puncit tudom, hogy micsoda ebből!!!Ott van Suttyó, Léjn, Pierr - zöld mindegy hogy kit dugunk el késleltetett blitzre csak ne Sóndévisznek hívják. Amúgy asszem nem csak szemre jobb Suttyó taklingje, bár majd elválik ha egyazegybe hagyják egy tájtenddel, márpedig rajt fognak.Eddig 2 pontos favoritok voltunk, most hirtelen 1,5 pontos underdogok lettünk.Hilton nagyon kéne!
Egyébként Hilton és Derek Watt sajnos ma sem edzett. A többiek rendben vannak...
Klaci79
steelwolf
sutianap
Willie Parker
Klemó

több mint 5 éve
Na...azért arra kiváncsi leszek, ha feláll a LOS-ra a Johnson-JuJu-Washington-Claypool kvartett és vagy Conner a backfielden vagy Ebron, mint TE.Nagyon szép ez így, remélni tudom csak, hogy Ben tartja az eddigi jó formáját...
több mint 5 éve
Tudom én azt, azért írtam a saját Fekete Gyöngyszemünkre ezt a "jelzőt"Pont ma 80 éves! 😊Released P Dustin ColquittHa beválik, én Pelének fogom hívni
▪️ Placed LB Devin Bush on the Reserve/Injured List
▪️ Promoted DE Henry Mondeaux to the 53-man roster
▪️ Signed LB Ray Wilborn to the practice squad
Megléptük, amiket kellett. Colquitt döbbenetesen szar volt és ha még inkább az ismeretlenbe nyúlunk, akkor gondolhatjátok, hogy edzésen is milyen jól teljesített. Kap Corliss Waitman egy mérkőzést, ahol élesben is megmutathatja tudását. Ugyebár a covid miatt nem is hozhattunk volna erre a meccsre másik puntert. Amúgy Belgiumban született a srác, majd Hollandiában nőtt fel Suriname-i felmenőkkel rendelkezik. A South Alabama egyetemen volt 2014-17 között, majd egy kicsit abbahagyta az egyetemet és végül a Mississippi State-re került, tavaly végzett.
Bizony, mindössze 2 feka volt a nyári edzéseken ezen a poszton...ritka kincs 😀Colquitt cut, Waitman kezd vasárnap!De hát ő feka!
steelwolf
Willie Parker
Pláne fekete és bal lábas....
A srác amúgy 2017 óta nem punterkedett!
Klaci79
Willie Parker
steelwolf
több mint 5 éve
Pont ma 80 éves! 😊Released P Dustin ColquittHa beválik, én Pelének fogom hívni
Megléptük, amiket kellett. Colquitt döbbenetesen szar volt és ha még inkább az ismeretlenbe nyúlunk, akkor gondolhatjátok, hogy edzésen is milyen jól teljesített. Kap Corliss Waitman egy mérkőzést, ahol élesben is megmutathatja tudását. Ugyebár a covid miatt nem is hozhattunk volna erre a meccsre másik puntert. Amúgy Belgiumban született a srác, majd Hollandiában nőtt fel Suriname-i felmenőkkel rendelkezik. A South Alabama egyetemen volt 2014-17 között, majd egy kicsit abbahagyta az egyetemet és végül a Mississippi State-re került, tavaly végzett.
Bizony, mindössze 2 feka volt a nyári edzéseken ezen a poszton...ritka kincs 😀Colquitt cut, Waitman kezd vasárnap!De hát ő feka!
steelwolf
Willie Parker
Klaci79
Willie Parker
több mint 5 éve
Szomszédba cserélték Janikát a Vikingstól!Most jött hogy Dez Bryantet is tervezik leigazolni.
steelwolf
"Győzni szerényen, veszíteni emelt fővel illik."
több mint 5 éve
Released P Dustin ColquittHa beválik, én Pelének fogom hívni
steelwolf
Willie Parker
Klaci79
több mint 5 éve
Released P Dustin Colquitt▪️ Placed LB Devin Bush on the Reserve/Injured List
steelwolf
Willie Parker
több mint 5 éve
Persze, azt ezen a fórumon remélhetőleg mindenki ismeri 😊szerintem csak viccelt a Puncival.Az első három corner akar lenni. Sutton, Layne, és Pierre. Punci mellett De Castro lenne kubai álnéven... 😊Figyu, egyedül a Puncit tudom, hogy micsoda ebből!!!Ott van Suttyó, Léjn, Pierr - zöld mindegy hogy kit dugunk el késleltetett blitzre csak ne Sóndévisznek hívják. Amúgy asszem nem csak szemre jobb Suttyó taklingje, bár majd elválik ha egyazegybe hagyják egy tájtenddel, márpedig rajt fognak.Eddig 2 pontos favoritok voltunk, most hirtelen 1,5 pontos underdogok lettünk.Hilton nagyon kéne!
Klaci79
steelwolf
sutianap
Willie Parker
Klemó
no
több mint 5 éve
szerintem csak viccelt a Puncival.Az első három corner akar lenni. Sutton, Layne, és Pierre. Punci mellett De Castro lenne kubai álnéven... 😊Figyu, egyedül a Puncit tudom, hogy micsoda ebből!!!Ott van Suttyó, Léjn, Pierr - zöld mindegy hogy kit dugunk el késleltetett blitzre csak ne Sóndévisznek hívják. Amúgy asszem nem csak szemre jobb Suttyó taklingje, bár majd elválik ha egyazegybe hagyják egy tájtenddel, márpedig rajt fognak.Eddig 2 pontos favoritok voltunk, most hirtelen 1,5 pontos underdogok lettünk.Hilton nagyon kéne!
Klaci79
steelwolf
sutianap
Willie Parker
Klemó
több mint 5 éve
Az első három corner akar lenni. Sutton, Layne, és Pierre. Punci mellett De Castro lenne kubai álnéven... 😊Figyu, egyedül a Puncit tudom, hogy micsoda ebből!!!Ott van Suttyó, Léjn, Pierr - zöld mindegy hogy kit dugunk el késleltetett blitzre csak ne Sóndévisznek hívják. Amúgy asszem nem csak szemre jobb Suttyó taklingje, bár majd elválik ha egyazegybe hagyják egy tájtenddel, márpedig rajt fognak.Eddig 2 pontos favoritok voltunk, most hirtelen 1,5 pontos underdogok lettünk.Hilton nagyon kéne!
Klaci79
steelwolf
sutianap
Willie Parker
több mint 5 éve
Hilton, Watt out. Hilton hiányozni fog futás ellen a fal széléről. Watt meg spec teamből. Kíváncsi vagyok milyen personnel-el készülunk majd a futás ellen. Mondeaux aktív lesz, lehet aktívabb fal totációban gondolkodunk.
több mint 5 éve
Colquitt cut, Waitman kezd vasárnap!Azkomolyigazifeketeló. Reméljük akkorát is rúg.
steelwolf
több mint 5 éve
fidel - castro, deFigyu, egyedül a Puncit tudom, hogy micsoda ebből!!!Ott van Suttyó, Léjn, Pierr - zöld mindegy hogy kit dugunk el késleltetett blitzre csak ne Sóndévisznek hívják. Amúgy asszem nem csak szemre jobb Suttyó taklingje, bár majd elválik ha egyazegybe hagyják egy tájtenddel, márpedig rajt fognak.Eddig 2 pontos favoritok voltunk, most hirtelen 1,5 pontos underdogok lettünk.Hilton nagyon kéne!
Klaci79
steelwolf
sutianap
Willie Parker
koner meg a fussa'me'g ficko'
több mint 5 éve
Figyu, egyedül a Puncit tudom, hogy micsoda ebből!!!Ott van Suttyó, Léjn, Pierr - zöld mindegy hogy kit dugunk el késleltetett blitzre csak ne Sóndévisznek hívják. Amúgy asszem nem csak szemre jobb Suttyó taklingje, bár majd elválik ha egyazegybe hagyják egy tájtenddel, márpedig rajt fognak.Eddig 2 pontos favoritok voltunk, most hirtelen 1,5 pontos underdogok lettünk.Hilton nagyon kéne!
Klaci79
steelwolf
sutianap
több mint 5 éve
Colquitt cut, Waitman kezd vasárnap!
több mint 5 éve
Ott van Suttyó, Léjn, Pierr - zöld mindegy hogy kit dugunk el késleltetett blitzre csak ne Sóndévisznek hívják. Amúgy asszem nem csak szemre jobb Suttyó taklingje, bár majd elválik ha egyazegybe hagyják egy tájtenddel, márpedig rajt fognak.Eddig 2 pontos favoritok voltunk, most hirtelen 1,5 pontos underdogok lettünk.Hilton nagyon kéne!
Klaci79
steelwolf
Szerkesztette: sutianap

több mint 5 éve
Eddig 2 pontos favoritok voltunk, most hirtelen 1,5 pontos underdogok lettünk.Hilton nagyon kéne!
Klaci79
több mint 5 éve
Eddig 2 pontos favoritok voltunk, most hirtelen 1,5 pontos underdogok lettünk.Egyébként Hilton és Derek Watt sajnos ma sem edzett. A többiek rendben vannak...