Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Annyira nem számít ez a meccs, hogy Süti egy nyavajás verset nem rak ide, mint ahogy odaát már Igor is csak az amerikai választásokra készül?😊Ez van, ha megy a csapatnak. Még Edmundsot is elbírjuk és Ebront is hiába utálom.
Klaci79
Ráadásul az új po-rendszer miatt szinte tétje sincs a meccsnek (nem gondolnám, hogy visszük az AFC-t).
De ha már téma: tegnap sikerült meghallgatni a 4th and longot és a védelmünket érte kritika, elmegy kategóriába lett csak sorolva (2 elit, 10 elmegy, 22 gagyi) Rózsaszín ködben lebegek vagy jogtalan a kritika? Gondolom a tavalyi emberfeletti teljesítményt senki sem várta.
Mára pedig csak annyi a kérésem, hogy fussunk, fussunk, fussunk!
több mint 5 éve
Annyira nem számít ez a meccs, hogy Süti egy nyavajás verset nem rak ide, mint ahogy odaát már Igor is csak az amerikai választásokra készül?😊
több mint 5 éve
a gotham city rogues logo jut róluk eszembe
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Tolem nagyon messze all a Jinx.Szerintem a vasas az eselyesebb, es a jobb formaban levo es minden szinten kiegyensulyozottabb ereju garda.Aranyos ez a Jinx, de nem gondolom, hogy így van. Ti a Chiefs ellen buktatok és ott nem jött össze semmi nagyon az elején. A többi meccs azt gondolom szép volt és megvolt. Nem tartunk ott tartós játékminőségben, ahol a Ravens van, bár kétségtelen tény, hogy tudunk nagyon kellemetlenek lenni, de biztosan nem egész meccsen.
A teljes kiutesunktol max a szoros barki gyozelmeig latom a meccs kimenetelet.
A fontossagot nem latom viszont. A PO-ert nem egymast kell elverni, a csoportfgyozelem meg iden nem nez ki igazi elonynek. Persze mindketto garda mindent meg fog tenni a W erdekeben, mert azert tobbrol szol ez a racionalitason tul. Serules ne legyen.
Ugyanazzal kuldenem ki a sracokat ahogy a KC ellen tettem volna. Vissza az alapokhoz es nem szamit a vegeredmeny ( JH | es a KC | maskeppen gondolta 😊)
Jo lenne szorakozni a meccsen es nem mergelodni ( azert kicsi eselyt latok ra )
no
Ami érdekes lehet az a futás elleni D-nk és Jackson limitálása. Akkor lehet esélyünk, ha ez sikerül, de itt fog nagyon Bush hiányozni nagyon. Egyébként pedig egy O brillírozás kellene, amit azért a Ravens D ellen nem látok. Ezért (is) mondom, hogy a találkozó esélyesei Ti vagytok.
Klemó
En csak maskeppen latom a ravens jatekminoseget. Jelen pillanatban tobb helyen tudtok nyerni mint mi. Ettol lehet a mienk lesz a donto faktor.
Raadasul en a piheno alatt a haborura keszultem volna nem erre a csatara.
több mint 5 éve
Szerintem a vasas az eselyesebb, es a jobb formaban levo es minden szinten kiegyensulyozottabb ereju garda.Aranyos ez a Jinx, de nem gondolom, hogy így van. Ti a Chiefs ellen buktatok és ott nem jött össze semmi nagyon az elején. A többi meccs azt gondolom szép volt és megvolt. Nem tartunk ott tartós játékminőségben, ahol a Ravens van, bár kétségtelen tény, hogy tudunk nagyon kellemetlenek lenni, de biztosan nem egész meccsen.
A teljes kiutesunktol max a szoros barki gyozelmeig latom a meccs kimenetelet.
A fontossagot nem latom viszont. A PO-ert nem egymast kell elverni, a csoportfgyozelem meg iden nem nez ki igazi elonynek. Persze mindketto garda mindent meg fog tenni a W erdekeben, mert azert tobbrol szol ez a racionalitason tul. Serules ne legyen.
Ugyanazzal kuldenem ki a sracokat ahogy a KC ellen tettem volna. Vissza az alapokhoz es nem szamit a vegeredmeny ( JH | es a KC | maskeppen gondolta 😊)
no
Ami érdekes lehet az a futás elleni D-nk és Jackson limitálása. Akkor lehet esélyünk, ha ez sikerül, de itt fog nagyon Bush hiányozni nagyon. Egyébként pedig egy O brillírozás kellene, amit azért a Ravens D ellen nem látok. Ezért (is) mondom, hogy a találkozó esélyesei Ti vagytok.
több mint 5 éve
Ulysees Gilbert out, Hilton pedig kérdéses, úgyhogy jöhet egy újabb Sutton mérkőzés...nagyon vékony lesz ez a ILB sor, nem mintha Gilbertel sokkal többre mennénk.A többiek szerencsére jól vannak, így most is esély van a Diontae Johnson bemutatóra. Bár jobban örülnék, ha egy kicsivel több labda menne Claypool és Washington felé. Bár ha Johnson megoldja JuJu-val, akkor nem érdekel 😊
több mint 5 éve
Már júliusban tudták 😊raadasul nem is iden juliusban.
www.youtube.com/watch?v=kVOYh3LUVhw
bcsarli
Amugy a statisztak miatt neha coverage-be kell dobni, de az is csak nyomasrol szol a vasas reszerol.
Egy
több mint 5 éve
Akkor a heti jelszó!:Ez így van, de a hétvégére mondhatnák a srácoknak, hogy tél van 1 napra, mert fontos mérkőzés következik. 😊inkább Nelson tavaji formáját kéne visszahozni, asztnemláttavalaki?Nem ilyenkor kell villogni, hanem télen, amikor eldőlnek a dolgok. Aki ilyenkor van csúcsformában, az januárra kipukkad. Nyugodtság legyen, majd előkerül a tavalyi Nelson is. 😊
sutianap
Jan
Reggio1914
Winter Is Coming 😊
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Szerintem a vasas az eselyesebb, es a jobb formaban levo es minden szinten kiegyensulyozottabb ereju garda.A teljes kiutesunktol max a szoros barki gyozelmeig latom a meccs kimenetelet.
több mint 5 éve
Fairy tale.Ez is igaz. Akkor eddig minden meccsnap tél? 😊azért eddig az őszre sem panaszkodhatunkEz így van, de a hétvégére mondhatnák a srácoknak, hogy tél van 1 napra, mert fontos mérkőzés következik. 😊inkább Nelson tavaji formáját kéne visszahozni, asztnemláttavalaki?Nem ilyenkor kell villogni, hanem télen, amikor eldőlnek a dolgok. Aki ilyenkor van csúcsformában, az januárra kipukkad. Nyugodtság legyen, majd előkerül a tavalyi Nelson is. 😊
sutianap
Jan
Reggio1914
Klaci79
Reggio1914

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ez is igaz. Akkor eddig minden meccsnap tél? 😊azért eddig az őszre sem panaszkodhatunkEz így van, de a hétvégére mondhatnák a srácoknak, hogy tél van 1 napra, mert fontos mérkőzés következik. 😊inkább Nelson tavaji formáját kéne visszahozni, asztnemláttavalaki?Nem ilyenkor kell villogni, hanem télen, amikor eldőlnek a dolgok. Aki ilyenkor van csúcsformában, az januárra kipukkad. Nyugodtság legyen, majd előkerül a tavalyi Nelson is. 😊
sutianap
Jan
Reggio1914
Klaci79
több mint 5 éve
azért eddig az őszre sem panaszkodhatunkEz így van, de a hétvégére mondhatnák a srácoknak, hogy tél van 1 napra, mert fontos mérkőzés következik. 😊inkább Nelson tavaji formáját kéne visszahozni, asztnemláttavalaki?Nem ilyenkor kell villogni, hanem télen, amikor eldőlnek a dolgok. Aki ilyenkor van csúcsformában, az januárra kipukkad. Nyugodtság legyen, majd előkerül a tavalyi Nelson is. 😊
sutianap
Jan
Reggio1914
több mint 5 éve
Ez így van, de a hétvégére mondhatnák a srácoknak, hogy tél van 1 napra, mert fontos mérkőzés következik. 😊inkább Nelson tavaji formáját kéne visszahozni, asztnemláttavalaki?Nem ilyenkor kell villogni, hanem télen, amikor eldőlnek a dolgok. Aki ilyenkor van csúcsformában, az januárra kipukkad. Nyugodtság legyen, majd előkerül a tavalyi Nelson is. 😊
sutianap
Jan
több mint 5 éve
inkább Nelson tavaji formáját kéne visszahozni, asztnemláttavalaki?Jöhetne a tavalyi Minka is 😊
sutianap
több mint 5 éve
gedam
6 476
Dez Bryant was wearing a No.11 scout team jersey in today’s practice, meaning he’s playing the role of Chase Claypool this week.
több mint 5 éve
inkább Nelson tavaji formáját kéne visszahozni, asztnemláttavalaki?Nem ilyenkor kell villogni, hanem télen, amikor eldőlnek a dolgok. Aki ilyenkor van csúcsformában, az januárra kipukkad. Nyugodtság legyen, majd előkerül a tavalyi Nelson is. 😊
sutianap
több mint 5 éve
inkább Nelson tavaji formáját kéne visszahozni, asztnemláttavalaki?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Csakis akkor gondolnám a Sutton üzletet validnak, ha ILB-t szerzünk csereképpen...egyébként pickért a biztos nickel pozit most feladni, hogy Bush sincs őrültség....Magam is így gondolom, hiszen 1-2-3.kört úgysem kapnánk, akkor meg minek egy ilyen évben a jó beugró embereket elcserélni.
Én nagyon élvezem nézni ezt a D frontot...semmi szükség itt JJ-re. Elképesztően komplettek vagyunk és nagyon sokféleképpen tudunk veszélyesek lenni és ezt Butler nagyon érti. Ha a SEC csak megközelítené a tavalyi formáját, akkor azt gondolom, hogy reménykedhetnénk sok szépben...
Klemó
De igen, Spillane teljesitmenyetol függetlenül is egy ILB nagyon kellene, mert vékonykák vagyunk egy fontos poszton, Suttonnak pedig így még komoly értéke lehetne.
több mint 5 éve
vetminért persze jöhet(ne).... 😊Nem racionális álom 😊Nekem még van egy olyan álmom, hogy JJ-t elhozzuk a Texanstól valahogy.Az elég nagy luxus lenne.
tenorx
Inkább ILB-t hoznék, ha nem is kezdőt, de valami használhatót, rotációba.
Jan
tenorx
több mint 5 éve
Nem racionális álom 😊Nekem még van egy olyan álmom, hogy JJ-t elhozzuk a Texanstól valahogy.Az elég nagy luxus lenne.
tenorx
Jan
több mint 5 éve
Csakis akkor gondolnám a Sutton üzletet validnak, ha ILB-t szerzünk csereképpen...egyébként pickért a biztos nickel pozit most feladni, hogy Bush sincs őrültség....Én nagyon élvezem nézni ezt a D frontot...semmi szükség itt JJ-re. Elképesztően komplettek vagyunk és nagyon sokféleképpen tudunk veszélyesek lenni és ezt Butler nagyon érti. Ha a SEC csak megközelítené a tavalyi formáját, akkor azt gondolom, hogy reménykedhetnénk sok szépben...
több mint 5 éve
Nekem még van egy olyan álmom, hogy JJ-t elhozzuk a Texanstól valahogy.Az elég nagy luxus lenne.
tenorx
több mint 5 éve
Nekem még van egy olyan álmom, hogy JJ-t elhozzuk a Texanstól valahogy.