Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
fasza kis időjárás lesz...talán ha annyira nem is, mint Clevelandben, de szakadó eső és 31 km-es szél már van
több mint 5 éve
nem en irtamVarom hogy valaki vegre idecsapjon egy jo kis elemzos valaszt a "Watt nelkul nem is olyan jo mondatra".Nem gondolom, hogy szükség van rá...Gondolhatod ezt, ahogy bármi mást is. Attól én még sem fogok mást gondolni, mint amit 😊.
C'mon. Ez egy fantasztikus nyomasgyara a liganak, sot melto D a Steel Curtain-Blitzburgh vonulatban es senki. Csalodtam. 😕
Meg a vegen nekem kell, de akkor shame on you. 😊
no
Watt egy zseni, a leggyorsabb get-off speed-el rendelkezik, bárkit meg tud menteni a front 7-ben. De szerintem bárki lehetne OLB-ben nálunk, ha Heyward, Tuitt és a NT, tavaly Hargrave, idén Alualu nem játszik azon a szinten bárki felfalja.
Nálam DL-ből lesz a LB, LB-ből a DB. Sőt nekem mindkét csapatrész a falaknál kezdődik.
Spy
több mint 5 éve
Örömmel várom a társaságodat 😊Értem.Semmi hír, csak Dotson került COVID ir-re. Lehet az idegenbeli meccs miatt voltak kontaktok a McDonald esetben. Ott pl Big Ben ült mellette a repülőn.Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.Ezzel mi van? Én csak emiatt aggódok a mai meccset illetően.
Klaci79
Szokol
Egyelőre úgy tűnik csak Dotsont veszítjük most el McDonald mellett természetesen.
Klaci79
Apropó, ne aggódj! Direkt aludtam egyet délután, hogy tudd élvezni az eredménykövetőt. 😁
Szokol
Ben Roethlisberger is cleared to play against the Bengals
több mint 5 éve
Deboo is megemlékezet a mai ellenfélről! 😊több mint 5 éve
Én is inkább erre tennék. Csoportmeccset nem engedik el, de ha meglesz a 9-0, utána jön a Jaguars, az tuti bukó.Nem leszek népszerű, de én mára várom azt a loss-t, amivel kacérkodunk már egy ideje.Talán a múlt heti seggszorítós W után, most picit koncentráltabbak lesznek, meg mégiscsak AFC N meccs. A jövő héten, ha ma megvan simán, na akkor fogunk leolvadni és csúnyát sz..ni
Ez a Burrow vezette Bengals sneaky jó, nagy a potenciál az offenseben.
Persze mi vagyunk az esélyesek, és ha a normális játékunkat játsszuk esélytelen a Bengals (az OLinenak rémálmuk kell, hogy legyen a meccs után, illetve a defenseük sem kellene, hogy bármiféle problémát jelentsen), de nem tudom, megérzés.
tenorx
polamalu
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Értem.Semmi hír, csak Dotson került COVID ir-re. Lehet az idegenbeli meccs miatt voltak kontaktok a McDonald esetben. Ott pl Big Ben ült mellette a repülőn.Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.Ezzel mi van? Én csak emiatt aggódok a mai meccset illetően.
Klaci79
Szokol
Egyelőre úgy tűnik csak Dotsont veszítjük most el McDonald mellett természetesen.
Klaci79
Apropó, ne aggódj! Direkt aludtam egyet délután, hogy tudd élvezni az eredménykövetőt. 😁
több mint 5 éve
Semmi hír, csak Dotson került COVID ir-re. Lehet az idegenbeli meccs miatt voltak kontaktok a McDonald esetben. Ott pl Big Ben ült mellette a repülőn.Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.Ezzel mi van? Én csak emiatt aggódok a mai meccset illetően.
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.Ezzel mi van? Én csak emiatt aggódok a mai meccset illetően.
Klaci79
több mint 5 éve
egyszer be fog jönni az az L 😀de ezen a mérkőzésen csak magunkat verhetjük, ugyan Burrow nagyon ügyes és vannak is jó célpontjai, de Mixon nélkül a futás nem működhet, ezután pedig olyan nyomás mehet az újoncra, hogy csak kapkodja a fejét
persze majd azt is látni kell, hogy mi a BB-vel...de nem fogadnék most nagy pénzzel a Steelers ellen
több mint 5 éve
Nem leszek népszerű, de én mára várom azt a loss-t, amivel kacérkodunk már egy ideje.Talán a múlt heti seggszorítós W után, most picit koncentráltabbak lesznek, meg mégiscsak AFC N meccs. A jövő héten, ha ma megvan simán, na akkor fogunk leolvadni és csúnyát sz..ni
Ez a Burrow vezette Bengals sneaky jó, nagy a potenciál az offenseben.
Persze mi vagyunk az esélyesek, és ha a normális játékunkat játsszuk esélytelen a Bengals (az OLinenak rémálmuk kell, hogy legyen a meccs után, illetve a defenseük sem kellene, hogy bármiféle problémát jelentsen), de nem tudom, megérzés.
tenorx
több mint 5 éve
Varom hogy valaki vegre idecsapjon egy jo kis elemzos valaszt a "Watt nelkul nem is olyan jo mondatra".Nem gondolom, hogy szükség van rá...Gondolhatod ezt, ahogy bármi mást is. Attól én még sem fogok mást gondolni, mint amit 😊.
C'mon. Ez egy fantasztikus nyomasgyara a liganak, sot melto D a Steel Curtain-Blitzburgh vonulatban es senki. Csalodtam. 😕
no
Watt egy zseni, a leggyorsabb get-off speed-el rendelkezik, bárkit meg tud menteni a front 7-ben. De szerintem bárki lehetne OLB-ben nálunk, ha Heyward, Tuitt és a NT, tavaly Hargrave, idén Alualu nem játszik azon a szinten bárki felfalja.
Nálam DL-ből lesz a LB, LB-ből a DB. Sőt nekem mindkét csapatrész a falaknál kezdődik.
több mint 5 éve
Nem leszek népszerű, de én mára várom azt a loss-t, amivel kacérkodunk már egy ideje.Ez a Burrow vezette Bengals sneaky jó, nagy a potenciál az offenseben.
több mint 5 éve
Én nem értek az efféle elemzésekhez, de vannak itt, akik majd felveszik a keszkenőt. 🙂Szerintem ma nyerünk, 31-17 , ehhez szerencsére nem kell mélyreható tudás, hogy tippeljek. 🙂
több mint 5 éve
Varom hogy valaki vegre idecsapjon egy jo kis elemzos valaszt a "Watt nelkul nem is olyan jo mondatra".tüllem
no
m.youtube.com/watch?v=d_RGTbXeJQ4

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Varom hogy valaki vegre idecsapjon egy jo kis elemzos valaszt a "Watt nelkul nem is olyan jo mondatra". C'mon. Ez egy fantasztikus nyomasgyara a liganak, sot melto D a Steel Curtain-Blitzburgh vonulatban es senki. Csalodtam. 😕
több mint 5 éve
8-0 nál lett Steelers szurkoló. Divat... 😆
több mint 5 éve
gedam
6 508
egyszer jöjjön fel fórumozni, norbi megsemmisíti a kesztyűjével együtt.Most csalodtam benne! 😃
steelwolf
KeyG
több mint 5 éve
Most csalodtam benne! 😃
steelwolf
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.
több mint 5 éve
Egy olyan csomag nagyon lehetetlennek tűnik,hogy Edmundsot tennénk be ILB-be amolyan Barron 2.0-ként?A Hilton-Sutton-Nelson trióból meg addig visszamegy valaki Edmunds helyére zónázni.Sean Davist direkt nem írtam.Watt sem néz ki jobban ILB-ben. Néhány videót láttam, látványosan idegenül érzi magát. Bár nincs kétségem, hogy ő legalább belerázódhat. De talán Williamson ezt majd megoldja és nem kell egyszerre 3 OLB a pályára. Sokkal jobb, ha Watt megy a dolgát végezni, meg Dupree is csak akkor hasznosCsak ha Highsimth a pályán van akkor ne Dupreet mozgassuk mér be ILB-be mert rossz nézni.Jarvis Jonestól láttunk ilyeneket az utolsó szezonjában.Az megvan, hogy Carlos Davis a 7. körösünk is játszott és az elemzések alapján nagyon nem is rosszul? A PFF All rookie teamben közben Dotson, a 6. körösünk. Nyilván Claypool nem, hiszen ő nem is volt a PFF elitben annak idején sem. (csak jelzem, hogy Dotson náluk elöl volt rookieként is)Én úgy olvastam, hogy Highsmith került be a PFF all rookie team-be (nem mintha számítana 😀. Nagyon tetszik a játéka, coverage-ban is elég jó. Watt-al jól tudják kombinálni és mindkét oldlon bevethető. Ez is jó választás volt. Eddig parádés a 2020-as draft.
Klemó
astroid
JoeyPorter
Klaci79
több mint 5 éve
Watt sem néz ki jobban ILB-ben. Néhány videót láttam, látványosan idegenül érzi magát. Bár nincs kétségem, hogy ő legalább belerázódhat. De talán Williamson ezt majd megoldja és nem kell egyszerre 3 OLB a pályára. Sokkal jobb, ha Watt megy a dolgát végezni, meg Dupree is csak akkor hasznosCsak ha Highsimth a pályán van akkor ne Dupreet mozgassuk mér be ILB-be mert rossz nézni.Jarvis Jonestól láttunk ilyeneket az utolsó szezonjában.Az megvan, hogy Carlos Davis a 7. körösünk is játszott és az elemzések alapján nagyon nem is rosszul? A PFF All rookie teamben közben Dotson, a 6. körösünk. Nyilván Claypool nem, hiszen ő nem is volt a PFF elitben annak idején sem. (csak jelzem, hogy Dotson náluk elöl volt rookieként is)Én úgy olvastam, hogy Highsmith került be a PFF all rookie team-be (nem mintha számítana 😀. Nagyon tetszik a játéka, coverage-ban is elég jó. Watt-al jól tudják kombinálni és mindkét oldlon bevethető. Ez is jó választás volt. Eddig parádés a 2020-as draft.
Klemó
astroid
JoeyPorter
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
Csak ha Highsimth a pályán van akkor ne Dupreet mozgassuk mér be ILB-be mert rossz nézni.Jarvis Jonestól láttunk ilyeneket az utolsó szezonjában.Az megvan, hogy Carlos Davis a 7. körösünk is játszott és az elemzések alapján nagyon nem is rosszul? A PFF All rookie teamben közben Dotson, a 6. körösünk. Nyilván Claypool nem, hiszen ő nem is volt a PFF elitben annak idején sem. (csak jelzem, hogy Dotson náluk elöl volt rookieként is)Én úgy olvastam, hogy Highsmith került be a PFF all rookie team-be (nem mintha számítana 😀. Nagyon tetszik a játéka, coverage-ban is elég jó. Watt-al jól tudják kombinálni és mindkét oldlon bevethető. Ez is jó választás volt. Eddig parádés a 2020-as draft.
Klemó
astroid
több mint 5 éve
5 nap letelt és mindenki negatívat tesztelt:Azon agyaltam, hogy mennyire nyugis így a szezon. Mivel a konferencia első helyében továbbra sem bízom addig, amíg a KC-nek nem lesz minimum három zakója, addig szinte mindegy a mérleg, mert talán egy 9-7 is elég lehet a rájátszáshoz.
Aktiváltuk Big Bent, Vince Williamset, Jaylon Samuelst és Jerald Hawkinst is. Mind játszhatnak holnap.
Klaci79
Mondjuk ez az új rájátszás-rendszer eléggé leértékeli az alapszakaszt is, aminek mi most haszonélvezői vagyunk, de közel sem tesz szerintem jót az NFL-nek.
több mint 5 éve
5 nap letelt és mindenki negatívat tesztelt:Aktiváltuk Big Bent, Vince Williamset, Jaylon Samuelst és Jerald Hawkinst is. Mind játszhatnak holnap.