Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 062
fasza kis időjárás lesz...talán ha annyira nem is, mint Clevelandben, de szakadó eső és 31 km-es szél már van
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 778
Varom hogy valaki vegre idecsapjon egy jo kis elemzos valaszt a "Watt nelkul nem is olyan jo mondatra".
C'mon. Ez egy fantasztikus nyomasgyara a liganak, sot melto D a Steel Curtain-Blitzburgh vonulatban es senki. Csalodtam. 😕
Meg a vegen nekem kell, de akkor shame on you. 😊
no
Nem gondolom, hogy szükség van rá...Gondolhatod ezt, ahogy bármi mást is. Attól én még sem fogok mást gondolni, mint amit 😊.

Watt egy zseni, a leggyorsabb get-off speed-el rendelkezik, bárkit meg tud menteni a front 7-ben. De szerintem bárki lehetne OLB-ben nálunk, ha Heyward, Tuitt és a NT, tavaly Hargrave, idén Alualu nem játszik azon a szinten bárki felfalja.
Nálam DL-ből lesz a LB, LB-ből a DB. Sőt nekem mindkét csapatrész a falaknál kezdődik.
Spy
nem en irtam
több mint 5 éve
Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.
Klaci79
Ezzel mi van? Én csak emiatt aggódok a mai meccset illetően.
Szokol
Semmi hír, csak Dotson került COVID ir-re. Lehet az idegenbeli meccs miatt voltak kontaktok a McDonald esetben. Ott pl Big Ben ült mellette a repülőn.
Egyelőre úgy tűnik csak Dotsont veszítjük most el McDonald mellett természetesen.
Klaci79
Értem.

Apropó, ne aggódj! Direkt aludtam egyet délután, hogy tudd élvezni az eredménykövetőt. 😁
Szokol
Örömmel várom a társaságodat 😊

Ben Roethlisberger is cleared to play against the Bengals
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 828 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Deboo is megemlékezet a mai ellenfélről! 😊

több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 657 — Steelers fan
Nem leszek népszerű, de én mára várom azt a loss-t, amivel kacérkodunk már egy ideje.
Ez a Burrow vezette Bengals sneaky jó, nagy a potenciál az offenseben.

Persze mi vagyunk az esélyesek, és ha a normális játékunkat játsszuk esélytelen a Bengals (az OLinenak rémálmuk kell, hogy legyen a meccs után, illetve a defenseük sem kellene, hogy bármiféle problémát jelentsen), de nem tudom, megérzés.
tenorx
Talán a múlt heti seggszorítós W után, most picit koncentráltabbak lesznek, meg mégiscsak AFC N meccs. A jövő héten, ha ma megvan simán, na akkor fogunk leolvadni és csúnyát sz..ni
polamalu
Én is inkább erre tennék. Csoportmeccset nem engedik el, de ha meglesz a 9-0, utána jön a Jaguars, az tuti bukó.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 5 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 415 — Steelers fan
Dotson ma pozitívat tesztelt. Gondolom jó pár emberrel együtt elveszítjük őt a Bengals elleni meccsre.
Klaci79
Szokol
Semmi hír, csak Dotson került COVID ir-re. Lehet az idegenbeli meccs miatt voltak kontaktok a McDonald esetben. Ott pl Big Ben ült mellette a repülőn.
Egyelőre úgy tűnik csak Dotsont veszítjük most el McDonald mellett természetesen.
Klaci79
Értem.

Apropó, ne aggódj! Direkt aludtam egyet délután, hogy tudd élvezni az eredménykövetőt. 😁
több mint 5 éve
Klaci79
Szokol
több mint 5 éve
Klaci79
több mint 5 éve
egyszer be fog jönni az az L 😀
de ezen a mérkőzésen csak magunkat verhetjük, ugyan Burrow nagyon ügyes és vannak is jó célpontjai, de Mixon nélkül a futás nem működhet, ezután pedig olyan nyomás mehet az újoncra, hogy csak kapkodja a fejét
persze majd azt is látni kell, hogy mi a BB-vel...de nem fogadnék most nagy pénzzel a Steelers ellen
több mint 5 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 5 271 — 毎日何かを学ぶ
Nem leszek népszerű, de én mára várom azt a loss-t, amivel kacérkodunk már egy ideje.

Persze mi vagyunk az esélyesek, és ha a normális játékunkat játsszuk esélytelen a Bengals (az OLinenak rémálmuk kell, hogy legyen a meccs után, illetve a defenseük sem kellene, hogy bármiféle problémát jelentsen), de nem tudom, megérzés.
tenorx
Talán a múlt heti seggszorítós W után, most picit koncentráltabbak lesznek, meg mégiscsak AFC N meccs. A jövő héten, ha ma megvan simán, na akkor fogunk leolvadni és csúnyát sz..ni
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Varom hogy valaki vegre idecsapjon egy jo kis elemzos valaszt a "Watt nelkul nem is olyan jo mondatra".
C'mon. Ez egy fantasztikus nyomasgyara a liganak, sot melto D a Steel Curtain-Blitzburgh vonulatban es senki. Csalodtam. 😕
no
Nem gondolom, hogy szükség van rá...Gondolhatod ezt, ahogy bármi mást is. Attól én még sem fogok mást gondolni, mint amit 😊.

Watt egy zseni, a leggyorsabb get-off speed-el rendelkezik, bárkit meg tud menteni a front 7-ben. De szerintem bárki lehetne OLB-ben nálunk, ha Heyward, Tuitt és a NT, tavaly Hargrave, idén Alualu nem játszik azon a szinten bárki felfalja.
Nálam DL-ből lesz a LB, LB-ből a DB. Sőt nekem mindkét csapatrész a falaknál kezdődik.
több mint 5 éve
tenorx 14 182 — fő libsi

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
Én nem értek az efféle elemzésekhez, de vannak itt, akik majd felveszik a keszkenőt. 🙂
Szerintem ma nyerünk, 31-17 , ehhez szerencsére nem kell mélyreható tudás, hogy tippeljek. 🙂
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 822 — capitaine du château de Vienne 1487
no
tüllem
 m.youtube.com/watch?v=d_RGTbXeJQ4

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 778
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 452
8-0 nál lett Steelers szurkoló. Divat... 😆
több mint 5 éve
gedam 6 508

steelwolf
Most csalodtam benne! 😃
KeyG
egyszer jöjjön fel fórumozni, norbi megsemmisíti a kesztyűjével együtt.
több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 326

steelwolf
Most csalodtam benne! 😃

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 828 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 5 éve
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Az megvan, hogy Carlos Davis a 7. körösünk is játszott és az elemzések alapján nagyon nem is rosszul? A PFF All rookie teamben közben Dotson, a 6. körösünk. Nyilván Claypool nem, hiszen ő nem is volt a PFF elitben annak idején sem. (csak jelzem, hogy Dotson náluk elöl volt rookieként is)
Klemó
Én úgy olvastam, hogy Highsmith került be a PFF all rookie team-be (nem mintha számítana 😀. Nagyon tetszik a játéka, coverage-ban is elég jó. Watt-al jól tudják kombinálni és mindkét oldlon bevethető. Ez is jó választás volt. Eddig parádés a 2020-as draft.
astroid
Csak ha Highsimth a pályán van akkor ne Dupreet mozgassuk mér be ILB-be mert rossz nézni.Jarvis Jonestól láttunk ilyeneket az utolsó szezonjában.
JoeyPorter
Watt sem néz ki jobban ILB-ben. Néhány videót láttam, látványosan idegenül érzi magát. Bár nincs kétségem, hogy ő legalább belerázódhat. De talán Williamson ezt majd megoldja és nem kell egyszerre 3 OLB a pályára. Sokkal jobb, ha Watt megy a dolgát végezni, meg Dupree is csak akkor hasznos
Klaci79
Egy olyan csomag nagyon lehetetlennek tűnik,hogy Edmundsot tennénk be ILB-be amolyan Barron 2.0-ként?A Hilton-Sutton-Nelson trióból meg addig visszamegy valaki Edmunds helyére zónázni.Sean Davist direkt nem írtam.

több mint 5 éve
Az megvan, hogy Carlos Davis a 7. körösünk is játszott és az elemzések alapján nagyon nem is rosszul? A PFF All rookie teamben közben Dotson, a 6. körösünk. Nyilván Claypool nem, hiszen ő nem is volt a PFF elitben annak idején sem. (csak jelzem, hogy Dotson náluk elöl volt rookieként is)
Klemó
Én úgy olvastam, hogy Highsmith került be a PFF all rookie team-be (nem mintha számítana 😀. Nagyon tetszik a játéka, coverage-ban is elég jó. Watt-al jól tudják kombinálni és mindkét oldlon bevethető. Ez is jó választás volt. Eddig parádés a 2020-as draft.
astroid
Csak ha Highsimth a pályán van akkor ne Dupreet mozgassuk mér be ILB-be mert rossz nézni.Jarvis Jonestól láttunk ilyeneket az utolsó szezonjában.
JoeyPorter
Watt sem néz ki jobban ILB-ben. Néhány videót láttam, látványosan idegenül érzi magát. Bár nincs kétségem, hogy ő legalább belerázódhat. De talán Williamson ezt majd megoldja és nem kell egyszerre 3 OLB a pályára. Sokkal jobb, ha Watt megy a dolgát végezni, meg Dupree is csak akkor hasznos

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Klemó
astroid

több mint 5 éve
5 nap letelt és mindenki negatívat tesztelt:
Aktiváltuk Big Bent, Vince Williamset, Jaylon Samuelst és Jerald Hawkinst is. Mind játszhatnak holnap.
Klaci79
Azon agyaltam, hogy mennyire nyugis így a szezon. Mivel a konferencia első helyében továbbra sem bízom addig, amíg a KC-nek nem lesz minimum három zakója, addig szinte mindegy a mérleg, mert talán egy 9-7 is elég lehet a rájátszáshoz.

Mondjuk ez az új rájátszás-rendszer eléggé leértékeli az alapszakaszt is, aminek mi most haszonélvezői vagyunk, de közel sem tesz szerintem jót az NFL-nek.
több mint 5 éve
5 nap letelt és mindenki negatívat tesztelt:
Aktiváltuk Big Bent, Vince Williamset, Jaylon Samuelst és Jerald Hawkinst is. Mind játszhatnak holnap.