Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Spinalle játszott az utolsó play-ben, ha jól láttam. Remélem semmi komoly
több mint 5 éve
Nagyon szimpatikus a srác 😀TJ....dehogy...Ez Spillane volt egy az egyben....hihetetlen.....
Rob Spillane on running into Derrick Henry:
"They’re on the one yard line, they’ve got a 250 pound running back, there’s no going slow into the whole. I took all my force with me and TJ was there with me and we were able to bring him down.”
Klaci79
több mint 5 éve
Elvesztettük a TO csatát....visszahoztuk őket, de szerintem most annak kell örülni, hogy így tudunk játszani, ahogy az első félidőben és annak is, hogy mikor visszajöttek, megvolt a kritikus stop. Az ST pedig szépen odaért a végén a rugásra, sietnie kellett Gostkowksinak.Az persze nem jó, hogy a második félidőben az O és Ben besült, de ebből kell tanulni.
6-0....nem gondoltam volna, hogy a Ravens week így indul....
több mint 5 éve
Nagyon szimpatikus a srác 😀Rob Spillane on running into Derrick Henry:
"They’re on the one yard line, they’ve got a 250 pound running back, there’s no going slow into the whole. I took all my force with me and TJ was there with me and we were able to bring him down.”
több mint 5 éve
A 2. félidőt simán elvesztettük 17-3-ra. Egyrészt, mert többször is túl agressziv volt az O playhívás, és a 1st down helyett egyből az endzonet támadtuk, és mindig sikertelenül.Másrészt pedig talán azért, mert az O a félidei elemzés után érdemben nem tudott változtatni.
A D azért hozta az elvárhatót, komolyan limitálták Henryt, és az 1 big playen kívül nagy gáz nem volt, de az is egyéni hiba volt szerintem, Minkah elrontotta a szerelést.
Ez nagyjából egyenlő erők küzdelme volt, mi sem érdemeltük meg jobban mint a Titans. Nálunk is voltak hibák, náluk is, a döntő pillanatban ők hibáztak, hát ez ennyin múlott.
Ravens week !!!
Szerkesztette: Jan
több mint 5 éve
Azért az mindig más, ha egy játékos a saját lasztit tudja összeszedni, mint pl a Tannehill fumble vagy a JuJu kezéből kipattanó int....😊Megcsináltuk, meghoztuk, behúztuk......Spillane kapcsán remélem nem nagy a baj.....de az a stop....te jóég.......Gratula a győzelemhez, egy jó meccset nyertetek meg nagy csatában!
Ami egyedül bánt az Minkah......nem ezért tradeltünk az biztos......de remélem ő is megembereli magát....
Totális dominancia az első félidőben, majd leállás a másodikban, de a végén visszajött az a sok pech a meccs során. Fura, de szerintem, ha megcsináljuk az FG-t végigmennek TD-re. Kicsit kiengedtek, hogy 3 pont már OT-t ér azt éreztem. Mi voltunk az első csapat, aki Henryt limitálni tudta. Viszont Tannehill egészen jól osztogat úgy, hogy az ellenfél igazából Henryt akarja mindig megálíltani.
Klemó
Annyi, hogy ezt a sok pechet azért nem értem, pláne hogy az első félidőben két fumblit megúsztatok. Egyszer ide pattant a labda, egyszer oda, van ez így néha.
Nandito
Sajnálom, hogy végül elrontottuk a szülinapi heted, de legalább tényleg lehetett látni, hogy jó D ellen is tud a Titans...még ha persze más offense talán nem is ad ennyi lehetőséget!
több mint 5 éve
Spillane sérülése nem tudom mennyire komoly, de mindenképp trédelni kell valakiért jövő héten
több mint 5 éve
Megcsináltuk, meghoztuk, behúztuk......Spillane kapcsán remélem nem nagy a baj.....de az a stop....te jóég.......Gratula a győzelemhez, egy jó meccset nyertetek meg nagy csatában!
Ami egyedül bánt az Minkah......nem ezért tradeltünk az biztos......de remélem ő is megembereli magát....
Totális dominancia az első félidőben, majd leállás a másodikban, de a végén visszajött az a sok pech a meccs során. Fura, de szerintem, ha megcsináljuk az FG-t végigmennek TD-re. Kicsit kiengedtek, hogy 3 pont már OT-t ér azt éreztem. Mi voltunk az első csapat, aki Henryt limitálni tudta. Viszont Tannehill egészen jól osztogat úgy, hogy az ellenfél igazából Henryt akarja mindig megálíltani.
Klemó
Annyi, hogy ezt a sok pechet azért nem értem, pláne hogy az első félidőben két fumblit megúsztatok. Egyszer ide pattant a labda, egyszer oda, van ez így néha.
Ja, még annyi, hogy Tannehill nagyon alul van értékelve, de ez nem gond, mert mikor hozzánk jött, én is így álltam hozzá. 😊 De mióta látom játszani, azóta tudom, hogy sokkal több van benne, mint amilyen kép kialakult róla.
Szerkesztette: Nandito
Music City Miracle
több mint 5 éve
Megcsináltuk, meghoztuk, behúztuk......Spillane kapcsán remélem nem nagy a baj.....de az a stop....te jóég.......Ami egyedül bánt az Minkah......nem ezért tradeltünk az biztos......de remélem ő is megembereli magát....
több mint 5 éve
Azt nem lehet mondani, hogy egy hullámvasút lett volna....mert tt csak egy fel és egy le volt....hű z a 2. félidő 😀
több mint 5 éve
Remélem Ben idénre letudta a szar félidej÷t
több mint 5 éve
Jól látom, hogy Mondeaux aktív Buggs ellenében?
több mint 5 éve
Tudtok Stream-et a meccsre?itt találsz...
bcsarli
nflbite.com/game/tennessee-titans-vs-pittsburgh-steelers-live-stream/
több mint 5 éve
Tudtok Stream-et a meccsre?
több mint 5 éve
Tolem, en rank nezve is igaznak tartom. Szerintem a PO megvan varhatoan mindharom csapatnak. Kikaphatunk es tanuljunk belole, nyerhetunk de tanuljunk belole. Persze mindig jobb nyerni. 😊Az igaz, hogy a BAL elleni a fontosabb...de nekem az a verzió jobban tetszik, hogy mindkettőt hozzuk. Meg különben is a tercsi türcsiért jár...Nem sok szó esett a mai meccsről. Nyerünk ma? Avagy ma meglesz az első vereség? Én most ezt vizionálom, szorosan ugyan, de 33-30 oda...Nem szamit. Persze jobb nyerni. Nagyon jo tanulomeccs lesz mindketto gardanak a PO-ra, gyakorlatilag minimalis tettel.
Reggio1914
Henry-t fogni kell es fel is vagytok fegyverkezve hozza. Utana jon az erdekes resz.
no
Szóval hajrá mi...😊
Spy
több mint 5 éve
Nem sok szó esett a mai meccsről. Nyerünk ma? Avagy ma meglesz az első vereség? Én most ezt vizionálom, szorosan ugyan, de 33-30 oda...Szerintem L, de nem sok múlik ezen.
Reggio1914
Ha látni akarjuk, hogy Bush nélkül mennyire tudjuk fogni a futást, erre kevés jobb alkalom lesz mint a mai.
Meg azt is mondják Vrabel lesz az új Belichick, meglátjuk azt is, meg sokminden egyebet, még akár nyerhetünk is. Nem izgulom magam halálra ezen a meccsen, nem ez a legfontosabb a következők közül.
több mint 5 éve
Az igaz, hogy a BAL elleni a fontosabb...de nekem az a verzió jobban tetszik, hogy mindkettőt hozzuk. Meg különben is a tercsi türcsiért jár...Nem sok szó esett a mai meccsről. Nyerünk ma? Avagy ma meglesz az első vereség? Én most ezt vizionálom, szorosan ugyan, de 33-30 oda...Nem szamit. Persze jobb nyerni. Nagyon jo tanulomeccs lesz mindketto gardanak a PO-ra, gyakorlatilag minimalis tettel.
Reggio1914
Henry-t fogni kell es fel is vagytok fegyverkezve hozza. Utana jon az erdekes resz.
no
Szóval hajrá mi...😊
több mint 5 éve
Szerintem nekem volt címezve 🙂
több mint 5 éve
mi ebben a negativ?
több mint 5 éve
ne bombázz minket a negatív hullámaiddal
több mint 5 éve
Nem sok szó esett a mai meccsről. Nyerünk ma? Avagy ma meglesz az első vereség? Én most ezt vizionálom, szorosan ugyan, de 33-30 oda...Nem szamit. Persze jobb nyerni. Nagyon jo tanulomeccs lesz mindketto gardanak a PO-ra, gyakorlatilag minimalis tettel.
Reggio1914
több mint 5 éve
Nem sok szó esett a mai meccsről. Nyerünk ma? Avagy ma meglesz az első vereség? Én most ezt vizionálom, szorosan ugyan, de 33-30 oda...
több mint 5 éve
Arians megmondta már régen: no risk it, no biscuit!steelersdepot.com/2020/10/schefter-antonio-brown-signs-one-year-deal-with-tampa-bay/All in...ott aztán nem félnek semmitől 😀
challenge_it
twitter.com/i/status/1319780187685486592
Klaci79
Vagy ahogy mi mondjuk a faiparban: kockázat nélkül nincs ráb.szás! 😊