Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 5 éve
Az ilyen statokk es listak nem sok mindenre jok. Elvarja sok szurkolo, hogy megmondjak neki a velemenyet. Legyen ismerete dolgokrol, ellenben meccseket nem akar sokat nezni, csak a sajat kedvenceit. Rendben van ez.Viszont amikor kimesz a palyara, es felall a Steel curtain, vagy Ray Lewis, vagy Marino, vagy legyen akkor Mahomes, Rodgers, Wilson, Luck vagy az LOB, es jo napjuk van. Akkor a sok szep stat es dij, meg csodacikk, hypevideo, lista, hirtelen nem segit semmit.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
vazz ekkora fekete dildó lógna ki a seggemből, én is sikítanékNa elmentek anyátokba 😀 😀 😀Imádják a Steelerst 😀
Klaci79
polamalu

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Nem is rosszból kérdeztem 😊Kizárólag Roethlisberger egészségéről beszélgetünk. Semmi másról!Eagles vagy 9ersnél akkor milyen képet raknál ki ? 🤣Dehogy...nyári a kép, csak jól kifejezi az idei évet 😊Ez mostani?
Terminátor 😀
Klaci79
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
wide open
Klaci79
több mint 5 éve
Kizárólag Roethlisberger egészségéről beszélgetünk. Semmi másról!Eagles vagy 9ersnél akkor milyen képet raknál ki ? 🤣Dehogy...nyári a kép, csak jól kifejezi az idei évet 😊Ez mostani?
Terminátor 😀
Klaci79
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
wide open
több mint 5 éve
Fekete-Erdő KlinikaEagles vagy 9ersnél akkor milyen képet raknál ki ? 🤣Dehogy...nyári a kép, csak jól kifejezi az idei évet 😊Ez mostani?
Terminátor 😀
Klaci79
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
wide open
több mint 5 éve
Eagles vagy 9ersnél akkor milyen képet raknál ki ? 🤣Dehogy...nyári a kép, csak jól kifejezi az idei évet 😊Ez mostani?
Terminátor 😀
Klaci79
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
Klaci79
több mint 5 éve
Kilencedik heti túlreagálás kettő. Sírtam😀Ja, közben én is beazonosítottam. Eleinte furcsa volt a stílus, mert én erről az oldaláról nem ismertem. Megszoktam, röhögtem 😊
Szakállasok előre!
Razi
több mint 5 éve
Itt melyikben van, a legújabban?
több mint 5 éve
www.youtube.com/channel/UC9diAq2B-MWOPkeihMaIPLgHa valaki nem látta volna/nem követné Höri beszámolóit nézze. Ami ebből az utóbbi fordulókból extra jó és Steelers content az Spillane vs. Hendry és Big Ben sérülés utáni hozzáállása a Cowboys ellen. De az egész marha jó.Hol lehet megnézni?
fcancellara
bcsarli
több mint 5 éve
Ha valaki nem látta volna/nem követné Höri beszámolóit nézze. Ami ebből az utóbbi fordulókból extra jó és Steelers content az Spillane vs. Hendry és Big Ben sérülés utáni hozzáállása a Cowboys ellen. De az egész marha jó.Hol lehet megnézni?
fcancellara
több mint 5 éve
Ha valaki nem látta volna/nem követné Höri beszámolóit nézze. Ami ebből az utóbbi fordulókból extra jó és Steelers content az Spillane vs. Hendry és Big Ben sérülés utáni hozzáállása a Cowboys ellen. De az egész marha jó.
több mint 5 éve
Ez egy fake nyilván, de jót nevettem.... 😊
több mint 5 éve
Valamint ducira hízta és simára borotválta magát a bajszos hónapban 😊Ez mostani?Gyapotszedés közben felragadt rá a cucc...
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
A sérülései alapján mostani, de mindenki rövidgatyában tolja. Ilyen jó idő van Pittsburghben vagy leugrottak a Májémibe?
Reggio1914
több mint 5 éve
Ez mostani?Gyapotszedés közben felragadt rá a cucc...
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
A sérülései alapján mostani, de mindenki rövidgatyában tolja. Ilyen jó idő van Pittsburghben vagy leugrottak a Májémibe?
több mint 5 éve
Dehogy...nyári a kép, csak jól kifejezi az idei évet 😊Ez mostani?
Terminátor 😀
Klaci79
Nem nézz ki vmi jól!
steelwolf
több mint 5 éve
Ez mostani?
Terminátor 😀
Klaci79
Nem nézz ki vmi jól!
több mint 5 éve
Kezdjen csak Dobbs a kövi két meccsen.Rudolph katasztrófa és talán a defense is át tud kapcsolni a tavalyi god modeba így,hogy nekik kellene vinni a csapatot a hátukon.Pont ez a két meccs lenne az,amit egy jó run heavy támadósorral le lehetne managelni.BB-nek minden tesztje negatív. A térde meg 1-2 hét alatt úgyse javul. Kap két nagy védőt, azt még kevesebbet mozog. Felejtsünk el minden mást, győzni kell a Bengals ellen.
JoeyPorter
több mint 5 éve
Kezdjen csak Dobbs a kövi két meccsen.Rudolph katasztrófa és talán a defense is át tud kapcsolni a tavalyi god modeba így,hogy nekik kellene vinni a csapatot a hátukon.Pont ez a két meccs lenne az,amit egy jó run heavy támadósorral le lehetne managelni.
több mint 5 éve
Washington vagy a Jaguars ellen nem kéne pihenni pár kezdőnek? Bills - Ravens - Colts kemény, és hát a többi meccs se mondanám 100%ra a Dallas után... Valahogy kéne a kiemelés a korai byeweek miattTámogatnék én is egy ilyen mini bye weeket. De nem lesz belőle kb semmi.
Sifur