Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
Ez volt az a mérkőzés, amit a bíráskodás önmagában elrontott, pedig lehetett volna egy jó meccs, mert mindkét csapat parádézott a maga módján. Rendben van, hogy a bírók hibáznak párszor, de tegnap teljes inkonzisztencia, fejetlenség és követhetetlenség uralkodott a játékvezetőknél, amihez alkalmazkodni sem lehetett. Mindkét csapat kárára tévedtek súlyosan és sokat.Annyiban érthetetlen kicsit a D passz elleni visszaesése, hogy gyakorlatilag ugyanaz a személyi összetétele mint tavaly. Fitznek tavaly megvolt a helye, idén nincs meg? wtf
A holdingokat egyáltalán nem fújták, a pass interference-ket össz-vissza ítélték meg, az interception bemondása verte ki nálam a biztosítékot, de a Malik Jackson féle durvaságot sem láttam.
Mindenesetre ezt most a támadósor vitte végig, mert az ítéletek általában a védelmeket sújtották.
A mi D frontunkat nagyon megviseli, ha elengedik a holdingokat, a két OLB-n minimum 10-et hagytak menni, ezért nem volt konstans nyomás. A leggyönyörűbb ítélet Watt büntetlen körbeölelése és felemelése (!) volt az egyik guardtól.
A nyomásgenerálás nélkül a secondary nem sokra megy, egy nyeretlen kétéves csávó szívatott minket torkig. Mondjuk Butlertől nem értettem, hogy miért nem reagált rá - egy kulcsplay kivételével - mert három negyedig hagytuk Nelsont és Hilton birkózni Fulghammel, utána tettük csak rá Hadent.
A másik, hogy a zónázásunk még kigyakorolatlan, nagyon sok hibával működik, ami harmadik és hosszúknál jelentkezett eklatánsan. Minkah helyét idén nagyon nem találjuk, állandóan közlekedik és soha nem ér oda, elég nagy koloncnak tűnik így.
Az emberezés azért kulcsszituációkban meghozta a sikert, de ennél több kell. Bízom benne, hogy idővel javulni fog, mert komolyabb, összetettebb támadóalakulatok ellen ez nem sok jóval kecsegtet.
A frontot szerintem nagyon jól összeraktuk, a futás általában legyilkoljuk, ami a csoportmeccsekre nézve biztató. A Sanders 74yardos futás egy anomália volt, ott nagyon passzjátékra készültünk, Pedersonék megleptek minket vele: light DLine-nal mentünk ki, Watt túlfutott a játékon, Dupree oldalán visszaléptünk coverbe, a két maradék DL-t pedig eltolták négyen balra, így üres lyuk keletkezett a gyenge oldalon.
A támadósornál tetszik a kreativitás, elég jól variáltuk a motion-option játékokat, amivel kivettük az Eagles DL méregfogát, mert horizontálisan kellett mozogniuk, amiben fáradtak rendesen. A gadget playek nagyon ültek, tetszett, hogy mindenkinek (elkapóknak is) pontos blokkolási feladatai voltak. Sokkal több TE játékot használunk, ami nem látványos, mert sokszor ők csak decoy-ok.
A futójáték még döcög, de ezt betudom annak, hogy az OL-ből állandóan kiesik valaki, így elég nehéz gyakorolni a feladat-kiosztást.
Egyénileg nyilván most Claypool a király, nagyon beletaláltunk a szerepébe, szerintem is Canada keze lehet a dolgokban.
A szezon korai szakaszában járunk, de most jobban működik a csapat, mint reméltem, de talán ez még nem a végleges állapotunk!!!
Az látszott tegnap, hogy a kiesett Titans meccs hiányzott, a gyakorlást sztem megzavarta, de ahhoz képest alkalmazkodtak. Ben-nél különösen látom az akarást, nagyon fókuszált, utoljára évekkel ezelőtt láttam ilyen céltudatosnak (a Killer B's azért elkényelmesítette őt is).
Tetszik, hogy sokoldalú a támadósorunk, egy kicsit még lehet gyúrni a rush-ra, de manapság mindenki a passzjátékra épít és úgy néz ki, hogy a WR kincsesbányánk tovább működik 😊
Védelmi oldalon a front szerintem összekalapálható egy TOP 5 egységgé mindkét játékszegmensben, a sec-et én még mindig többet embereztetném, mert akkor érdekes módon jobban nézünk ki. Minkah-nak több rover feladata legyen, hogy szemben legyen a labdával - tegnap sztem pl. megkettőzhettük volna vele Fulgham-et, annyira egy irányban nézett Wentz.
Egyébként a mostani ligatrend az én meglátásom szerint nem kedvez a 3&out védelmeknek, ilyen KC/Browns/Dallas -féle támadósorok fel-le közlekednek a pályán. Inkább legyen egy konzisztensen magas szinten játszó, yardengedő, de splash és highlight playekre/labdaszerzésre menő védelmünk, ami jó pillanatokban tud fellépni! Red zone-ban pedig ne engedjünk sokat (ami amúgy idén még megy is), hanem basszunk oda mindenkinek!
GO STEELERS!
Willie Parker
A Hargreave-Alualu váltás semmilyen érezhető minőségi visszaesést nem hozott, sőt, Alualu kifejezetten jó középen. A futást pedig olyan szinten fogjuk, hogy a 74y-os playen kívül 20y-ot tudtak futni.
Én abban látom a pozitivumot, hogy nem vagyunk egyoldalasak. Egyik egységünk sem a legjobb a ligában, de mindkettő elég jó ahhoz, hogy hozhassa a meccset, ha a másik gyengébb napot fog ki. Biztos hogy lesznek elbukott meccseink, de évek óta most érzem azt, hogy -a lehetőségekhez képest- komplett a csapat, nincs egyértelmű hiányposzt, mindenhova van használható emberünk. Ha ezzel a játékos állománnyal nem sikerül valami értelmezhető eredményt elérni, akkor azt már nem lehet másra fogni; az coaching probléma lesz. (főleg Butlertől parázok, de ne legyen igazam)
több mint 5 éve
a kérdéses benyalt bigplay futásnál, Bauxit árnyékában haladt Dupri, szerintem egy késleltetett blitzre, hogyha a nagyembert felveszik, akkor kibújik smehet a dizsi, node basszamegakanmajom, azt azé érzékelhette vón, hogy nyomul előre a fal, hogy futásvan, csak ki kellet volna lépnije, hogy szembebassza... vakparasztbiztosítás nuku
mongyuk idén nem tom hol jár Vinca Minor, de így nem lesz major szerződése

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Ez volt az a mérkőzés, amit a bíráskodás önmagában elrontott, pedig lehetett volna egy jó meccs, mert mindkét csapat parádézott a maga módján. Rendben van, hogy a bírók hibáznak párszor, de tegnap teljes inkonzisztencia, fejetlenség és követhetetlenség uralkodott a játékvezetőknél, amihez alkalmazkodni sem lehetett. Mindkét csapat kárára tévedtek súlyosan és sokat. A holdingokat egyáltalán nem fújták, a pass interference-ket össz-vissza ítélték meg, az interception bemondása verte ki nálam a biztosítékot, de a Malik Jackson féle durvaságot sem láttam.
Mindenesetre ezt most a támadósor vitte végig, mert az ítéletek általában a védelmeket sújtották.
A mi D frontunkat nagyon megviseli, ha elengedik a holdingokat, a két OLB-n minimum 10-et hagytak menni, ezért nem volt konstans nyomás. A leggyönyörűbb ítélet Watt büntetlen körbeölelése és felemelése (!) volt az egyik guardtól.
A nyomásgenerálás nélkül a secondary nem sokra megy, egy nyeretlen kétéves csávó szívatott minket torkig. Mondjuk Butlertől nem értettem, hogy miért nem reagált rá - egy kulcsplay kivételével - mert három negyedig hagytuk Nelsont és Hilton birkózni Fulghammel, utána tettük csak rá Hadent.
A másik, hogy a zónázásunk még kigyakorolatlan, nagyon sok hibával működik, ami harmadik és hosszúknál jelentkezett eklatánsan. Minkah helyét idén nagyon nem találjuk, állandóan közlekedik és soha nem ér oda, elég nagy koloncnak tűnik így.
Az emberezés azért kulcsszituációkban meghozta a sikert, de ennél több kell. Bízom benne, hogy idővel javulni fog, mert komolyabb, összetettebb támadóalakulatok ellen ez nem sok jóval kecsegtet.
A frontot szerintem nagyon jól összeraktuk, a futás általában legyilkoljuk, ami a csoportmeccsekre nézve biztató. A Sanders 74yardos futás egy anomália volt, ott nagyon passzjátékra készültünk, Pedersonék megleptek minket vele: light DLine-nal mentünk ki, Watt túlfutott a játékon, Dupree oldalán visszaléptünk coverbe, a két maradék DL-t pedig eltolták négyen balra, így üres lyuk keletkezett a gyenge oldalon.
A támadósornál tetszik a kreativitás, elég jól variáltuk a motion-option játékokat, amivel kivettük az Eagles DL méregfogát, mert horizontálisan kellett mozogniuk, amiben fáradtak rendesen. A gadget playek nagyon ültek, tetszett, hogy mindenkinek (elkapóknak is) pontos blokkolási feladatai voltak. Sokkal több TE játékot használunk, ami nem látványos, mert sokszor ők csak decoy-ok.
A futójáték még döcög, de ezt betudom annak, hogy az OL-ből állandóan kiesik valaki, így elég nehéz gyakorolni a feladat-kiosztást.
Egyénileg nyilván most Claypool a király, nagyon beletaláltunk a szerepébe, szerintem is Canada keze lehet a dolgokban.
A szezon korai szakaszában járunk, de most jobban működik a csapat, mint reméltem, de talán ez még nem a végleges állapotunk!!!
Az látszott tegnap, hogy a kiesett Titans meccs hiányzott, a gyakorlást sztem megzavarta, de ahhoz képest alkalmazkodtak. Ben-nél különösen látom az akarást, nagyon fókuszált, utoljára évekkel ezelőtt láttam ilyen céltudatosnak (a Killer B's azért elkényelmesítette őt is).
Tetszik, hogy sokoldalú a támadósorunk, egy kicsit még lehet gyúrni a rush-ra, de manapság mindenki a passzjátékra épít és úgy néz ki, hogy a WR kincsesbányánk tovább működik 😊
Védelmi oldalon a front szerintem összekalapálható egy TOP 5 egységgé mindkét játékszegmensben, a sec-et én még mindig többet embereztetném, mert akkor érdekes módon jobban nézünk ki. Minkah-nak több rover feladata legyen, hogy szemben legyen a labdával - tegnap sztem pl. megkettőzhettük volna vele Fulgham-et, annyira egy irányban nézett Wentz.
Egyébként a mostani ligatrend az én meglátásom szerint nem kedvez a 3&out védelmeknek, ilyen KC/Browns/Dallas -féle támadósorok fel-le közlekednek a pályán. Inkább legyen egy konzisztensen magas szinten játszó, yardengedő, de splash és highlight playekre/labdaszerzésre menő védelmünk, ami jó pillanatokban tud fellépni! Red zone-ban pedig ne engedjünk sokat (ami amúgy idén még megy is), hanem basszunk oda mindenkinek!
GO STEELERS!
több mint 5 éve
Ez igy is van. Hidd el, hogy sorok allnak az alacsonyabb ligakbol, hogy NFL birok legyenek, es iszonyu nem hez felfele lepkedni. A sebessegkulonbseg is hatalmat. Fujtam en itthon div2 div1, hfl meccseken, fujtam nemzetkozi meccsen, de a speed majdnem hogy lassubb volt, mint kint, amikor high school meccseket fujtam. Egesz addig nem tudod elkepzelni, amig oda nem allsz es nem kezded ezt csinalni. En is bosszankodtam a hibakon tegnap, ez sajnos a sportag resze, holott itt meg vissza is nezik a dolgokat, nem ugy mint a gurulosban.Teljesen jogos és igazad van, ha ezért kap pénzt és ez a "szakmája", akkor elvárható tőle, hogy jól ítéljen. De lehetetlen, hogy minden szituban, minden percben tökéleteset fújjanak... Szerintem ez a lehetetlen. Ha milliókat fizetnek nekik akkor sem. Hosszú távon kiegyenlítődnek, csak akkor és ott fáj, főleg mondjuk ha egy PO meccsen történik és ezen múlik a továbbjutás...Nekem ezzel az a bajom, hogy ott van pár méterre egy játékvezető, akinek semmi más dolga nincs, csak ezt nézni. Azt sem kell néznie, hogy belül kapja e el a támadó a labdát, mert az visszanézhető és amúgy is arra lenne még egy ember. Csak a játékosokat kell figyelnie és ezért kapja a pénzét, ezért vesz részt az egész bíróképzésben, videózik, edz, stb. Ha ilyen valóban előfordul minden playben, akkor lényegében 50/50% hogy eltalálja e és úgy tűnik tegnap ez majdnem nagyon sokba került. Ahogy említettem, akár Sanders futásánál Edmunds-on lévő holdingot is észrevehették volna, de legalább ezeken kívül is 3-4 DPI-t fújtak ostoba módon.Hát igen, különösen a következő meccsünk lesz nagyon meghatározó. Vicces így 4-0 után kimondani, de akár a PO szemszögéből is kulcsmeccs következik. Ha vesztünk ugyanis egyértelmű a hátrányunk a Browns ellenében.Velük harcolunk ugyanis, számomra ez nem kérdés, Ravens nálam a csoportgyőztes befutó egyértelműen és látjuk a Raiderst is, szóval most jön az idény érdemi része.Ezt ecseteltem, hogy a Browns bizony hozzá fog szólni a PO kérdéshez. És ha most nem nyerünk , akkor valóban meg is van a lépéshátrány.
Klemó
Olvasgatom a többi topicokat is és mindenhol felüti a fejét a borzasztó bíráskodásról szóló morgolódások.
Valóban gyengén fújtak a mi meccsünkön is, De... néha belegondolva a zebrák helyzetébe azért borzasztó nehéz dolguk van. Ha egy picivel másabb szögben nézel egy esetet vagy csak pár méterrel arrébbról, akkor már is más ítélet születhet, mint ami.
Én a Claypool elvett TD-nél is rámondtam volna elsőre, hogy valóban OPI volt, csak a lassítás mutatta meg, hogy nem... De annyira kontaktsport, hogy ennél már csak a vízilabda bíráskodás lehet szubjektívabb. A másodperc tizedrésze alatt történik minden és minden play-ben van 20 kétes eset. Félre ne értsetek, nem védeni akarom őket, engem is bosszant, hogy rosszul ítélnek, csak az is hozzá tartozik, hogy nagyon nem egyszerű végig hibátlanul vezetni egy meccset (szerintem lehetetlen is)
Reggio1914
Lehet csak nekem fura, de mintha a college foci világában jobb lenne a bíráskodás, mint NFL-ben, pedig az sem éppen lassú, de ennél a tegnapi csapatnál mindenképp jobb zebrák vannak az NCAA-ben.y
Klaci79
Reggio1914
több mint 5 éve
Teljesen jogos és igazad van, ha ezért kap pénzt és ez a "szakmája", akkor elvárható tőle, hogy jól ítéljen. De lehetetlen, hogy minden szituban, minden percben tökéleteset fújjanak... Szerintem ez a lehetetlen. Ha milliókat fizetnek nekik akkor sem. Hosszú távon kiegyenlítődnek, csak akkor és ott fáj, főleg mondjuk ha egy PO meccsen történik és ezen múlik a továbbjutás...Nekem ezzel az a bajom, hogy ott van pár méterre egy játékvezető, akinek semmi más dolga nincs, csak ezt nézni. Azt sem kell néznie, hogy belül kapja e el a támadó a labdát, mert az visszanézhető és amúgy is arra lenne még egy ember. Csak a játékosokat kell figyelnie és ezért kapja a pénzét, ezért vesz részt az egész bíróképzésben, videózik, edz, stb. Ha ilyen valóban előfordul minden playben, akkor lényegében 50/50% hogy eltalálja e és úgy tűnik tegnap ez majdnem nagyon sokba került. Ahogy említettem, akár Sanders futásánál Edmunds-on lévő holdingot is észrevehették volna, de legalább ezeken kívül is 3-4 DPI-t fújtak ostoba módon.Hát igen, különösen a következő meccsünk lesz nagyon meghatározó. Vicces így 4-0 után kimondani, de akár a PO szemszögéből is kulcsmeccs következik. Ha vesztünk ugyanis egyértelmű a hátrányunk a Browns ellenében.Velük harcolunk ugyanis, számomra ez nem kérdés, Ravens nálam a csoportgyőztes befutó egyértelműen és látjuk a Raiderst is, szóval most jön az idény érdemi része.Ezt ecseteltem, hogy a Browns bizony hozzá fog szólni a PO kérdéshez. És ha most nem nyerünk , akkor valóban meg is van a lépéshátrány.
Klemó
Olvasgatom a többi topicokat is és mindenhol felüti a fejét a borzasztó bíráskodásról szóló morgolódások.
Valóban gyengén fújtak a mi meccsünkön is, De... néha belegondolva a zebrák helyzetébe azért borzasztó nehéz dolguk van. Ha egy picivel másabb szögben nézel egy esetet vagy csak pár méterrel arrébbról, akkor már is más ítélet születhet, mint ami.
Én a Claypool elvett TD-nél is rámondtam volna elsőre, hogy valóban OPI volt, csak a lassítás mutatta meg, hogy nem... De annyira kontaktsport, hogy ennél már csak a vízilabda bíráskodás lehet szubjektívabb. A másodperc tizedrésze alatt történik minden és minden play-ben van 20 kétes eset. Félre ne értsetek, nem védeni akarom őket, engem is bosszant, hogy rosszul ítélnek, csak az is hozzá tartozik, hogy nagyon nem egyszerű végig hibátlanul vezetni egy meccset (szerintem lehetetlen is)
Reggio1914
Lehet csak nekem fura, de mintha a college foci világában jobb lenne a bíráskodás, mint NFL-ben, pedig az sem éppen lassú, de ennél a tegnapi csapatnál mindenképp jobb zebrák vannak az NCAA-ben.
Klaci79
több mint 5 éve
Nekem ezzel az a bajom, hogy ott van pár méterre egy játékvezető, akinek semmi más dolga nincs, csak ezt nézni. Azt sem kell néznie, hogy belül kapja e el a támadó a labdát, mert az visszanézhető és amúgy is arra lenne még egy ember. Csak a játékosokat kell figyelnie és ezért kapja a pénzét, ezért vesz részt az egész bíróképzésben, videózik, edz, stb. Ha ilyen valóban előfordul minden playben, akkor lényegében 50/50% hogy eltalálja e és úgy tűnik tegnap ez majdnem nagyon sokba került. Ahogy említettem, akár Sanders futásánál Edmunds-on lévő holdingot is észrevehették volna, de legalább ezeken kívül is 3-4 DPI-t fújtak ostoba módon.Hát igen, különösen a következő meccsünk lesz nagyon meghatározó. Vicces így 4-0 után kimondani, de akár a PO szemszögéből is kulcsmeccs következik. Ha vesztünk ugyanis egyértelmű a hátrányunk a Browns ellenében.Velük harcolunk ugyanis, számomra ez nem kérdés, Ravens nálam a csoportgyőztes befutó egyértelműen és látjuk a Raiderst is, szóval most jön az idény érdemi része.Ezt ecseteltem, hogy a Browns bizony hozzá fog szólni a PO kérdéshez. És ha most nem nyerünk , akkor valóban meg is van a lépéshátrány.
Klemó
Reggio1914
Lehet csak nekem fura, de mintha a college foci világában jobb lenne a bíráskodás, mint NFL-ben, pedig az sem éppen lassú, de ennél a tegnapi csapatnál mindenképp jobb zebrák vannak az NCAA-ben.
több mint 5 éve
Hát igen, különösen a következő meccsünk lesz nagyon meghatározó. Vicces így 4-0 után kimondani, de akár a PO szemszögéből is kulcsmeccs következik. Ha vesztünk ugyanis egyértelmű a hátrányunk a Browns ellenében.Velük harcolunk ugyanis, számomra ez nem kérdés, Ravens nálam a csoportgyőztes befutó egyértelműen és látjuk a Raiderst is, szóval most jön az idény érdemi része.Ezt ecseteltem, hogy a Browns bizony hozzá fog szólni a PO kérdéshez. És ha most nem nyerünk , akkor valóban meg is van a lépéshátrány.
Klemó
több mint 5 éve
Hát igen, különösen a következő meccsünk lesz nagyon meghatározó. Vicces így 4-0 után kimondani, de akár a PO szemszögéből is kulcsmeccs következik. Ha vesztünk ugyanis egyértelmű a hátrányunk a Browns ellenében.Velük harcolunk ugyanis, számomra ez nem kérdés, Ravens nálam a csoportgyőztes befutó egyértelműen és látjuk a Raiderst is, szóval most jön az idény érdemi része.Mondjuk abban biztos vagyok, hogy Stefa lemeccseli Butlert, viszont a Browns D is eléggé verhető. Tegnap végignéztem a Colts elleni meccsüket, nem volt akkora O parádé, mint korábban, 23 pontot írtak fel (+egy picksix és egy safety, igy jött ki a 32 pont) ami azért mutatja, hogy egy komolyabb D eléggé limitálni tudja őket.
Klemó
Ez olyan meccs lesz, ahol ha Butler felnő a feladathoz, akkor nyerhető. Utána háromszor megyünk idegenbe...
több mint 5 éve
Hát igen, különösen a következő meccsünk lesz nagyon meghatározó. Vicces így 4-0 után kimondani, de akár a PO szemszögéből is kulcsmeccs következik. Ha vesztünk ugyanis egyértelmű a hátrányunk a Browns ellenében.Velük harcolunk ugyanis, számomra ez nem kérdés, Ravens nálam a csoportgyőztes befutó egyértelműen és látjuk a Raiderst is, szóval most jön az idény érdemi része.
több mint 5 éve
Ez jól hangzik, bár inkább csak azért, mert mindig szarul kezdünk:Winning percentage of the Steelers' first 4 opponents: .194
Winning percentage of the Steelers' next 3 opponents: .846
Egyébként minél többet nézem Claypool OPI esetet, annál siralmasabbak ezek a zebrák. Egy holding Sanders TD-nél, egy vicces DPI az ellenfél célterületén a javunkra, majd egy hasonló ellenünk...azért az nagyon gáz, amikor többet hibáznak, mint a játékosok...
több mint 5 éve
Szerintem a képességek ugyan adottak lennének hozzá, de hogy ezt gyakran megtegyük az olyan életidegen lenne. Mindenképp a védelmen kell változtatni, mert most jönnek a nehezebb feladatok és nagyon nincs ez kész.O oldalon pedig a hibák sem nagyon jellemzőek, ami azért elég szokatlan...most Ebronnál volt a fumbli, meg egy-egy felesleges zászló, de mint mondtam, kétlem, hogy ezt sűrűn meg tudjuk ismételni.Annak nagyon nem örülök, hogy a nem annyira acélos OL felvette jól a passzsiettetést, ráadásul hiába voltak hátul sokszor 6-7-en a védők, noname WR-ek azt csináltak amit akartak. Pocsék a 3rd downos védekezésünk, különösen 3. és végtelenre rengeteg hibát követünk el.Fura lesz, amit mondok, de Én meg látom ebben az O-ban, hogy belemegy számháborúba....ez a frissített O nagyon tetszik és ha kellett, mindig tudtunk pontot feltenni. DE megfordítom. Én most ebben a D-ben nem látom azt, hogy hirtelen lehúzza a rolót pontok terén. A SEC-ünk kollektíve mélyen vannak egyénileg és csapatilag is. A kommunikáció is szét van csúszva. Nem tudom mi történt, de nagyon látványos a visszaesés.
Annak viszont nagyon örülök, hogy az O megtalálta a tökét és helyenként egészen dinamikusan és látványosan tudott pontokat szerezni.
Most majd jöhet OBJ és Landry, kurvára fel kellene kötni a gatyát, mert, nem látom azt a szcenáriót, hogy sűrűn 40 pont körül tudnánk szerezni.
Klaci79
A Browns ellen az az érdekes, hogy a Browns is nagyon gyenge passzok ellen, szóval légi háború várható. No és ilyenkor szokott az lenni, hogy futójáték és D dominál... 😊
Klemó
Aztán cáfoljanak rám...
több mint 5 éve
Lesz közös Claypool mez rendelés? :p
több mint 5 éve
Annak nagyon nem örülök, hogy a nem annyira acélos OL felvette jól a passzsiettetést, ráadásul hiába voltak hátul sokszor 6-7-en a védők, noname WR-ek azt csináltak amit akartak. Pocsék a 3rd downos védekezésünk, különösen 3. és végtelenre rengeteg hibát követünk el.Fura lesz, amit mondok, de Én meg látom ebben az O-ban, hogy belemegy számháborúba....ez a frissített O nagyon tetszik és ha kellett, mindig tudtunk pontot feltenni. DE megfordítom. Én most ebben a D-ben nem látom azt, hogy hirtelen lehúzza a rolót pontok terén. A SEC-ünk kollektíve mélyen vannak egyénileg és csapatilag is. A kommunikáció is szét van csúszva. Nem tudom mi történt, de nagyon látványos a visszaesés.
Annak viszont nagyon örülök, hogy az O megtalálta a tökét és helyenként egészen dinamikusan és látványosan tudott pontokat szerezni.
Most majd jöhet OBJ és Landry, kurvára fel kellene kötni a gatyát, mert, nem látom azt a szcenáriót, hogy sűrűn 40 pont körül tudnánk szerezni.
Klaci79
A Browns ellen az az érdekes, hogy a Browns is nagyon gyenge passzok ellen, szóval légi háború várható. No és ilyenkor szokott az lenni, hogy futójáték és D dominál... 😊
több mint 5 éve
Chase Claypool finished today’s game with 4 TD. The only rookie to score more TD in a game is Gale Sayers (6).
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) October 11, 2020
The @steelers are off to a 4-0 start for the first time since 1979. Each of the last 2 times Pittsburgh started 4-0, they went on to win the Super Bowl (1979 & 1978). pic.twitter.com/uTANNY4coj

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Annak nagyon nem örülök, hogy a nem annyira acélos OL felvette jól a passzsiettetést, ráadásul hiába voltak hátul sokszor 6-7-en a védők, noname WR-ek azt csináltak amit akartak. Pocsék a 3rd downos védekezésünk, különösen 3. és végtelenre rengeteg hibát követünk el.Annak viszont nagyon örülök, hogy az O megtalálta a tökét és helyenként egészen dinamikusan és látványosan tudott pontokat szerezni.
több mint 5 éve
4-0, a többi nem számít. Ha valaki tud hírt a sérültjeinkről mondja...Diontae Johnson (back) - might be fine for Week 6
Spy
David DeCastro (abdomen) in question being evaluated still
Pouncey (foot) being evaluated
több mint 5 éve
Grat még 1x Fitchner ügyesen elkente JS száját.....Lehet Fitch, de no. Az egyik TD play tipikus College play volt, ilyet Én még nem láttam tőlünk..(no és az egyik kulcs gadget play Mccloudra írva is)..és nem lehet nem gondolni arra, hogy Matt Canada keze van a dologban. Egyébként érdemes visszanézni azt a 4 emberes banch formációt a szélen, amihez kellett, hogy másként álljunk fel Ben előtt.....
dande
Claypoolban kincset találtunk, ez világos lett ma, elképesztő az a könnyedtség, ahogy játszik. No és egy TD playt vissza is hívtak nála.....
Ez az O meccse volt, nem kérdés. A 4. negyeden elbizonytalanodtak, de aztán megjött a fókusz. A D és különösen a SEC kapcsán viszont komoly a probléma azt gondolom. Itt változtatni, fejlődni kell.....
Érdekes lesz a csoportunk....Ez a Browns nem rossz, nagyon nem....
Szerkesztette: Klemó
több mint 5 éve
Chase Claypool had 110 receiving yards & 4 scrimmage TDs in Week 5 to become the 1st rookie with 100+ rec yards & 4+ scrimmage TDs in a game since Reggie Bush in 2006Claypool is the first rookie since at least 1950 with 3+ rec TD & 1+ rush TD in a single game
QB Ben Roethlisberger on rookie WR Chase Claypool after his 4 TD day: "He works. He works hard. He doesn’t make a lot of mistakes and if he does make a mistake, he won't make it twice. That says a lot about a young guy."
Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
4-0, a többi nem számít. Ha valaki tud hírt a sérültjeinkről mondja...
több mint 5 éve
nyertunk 4-0A klasszis QB jogos, de ez a Fulgham gyerek elég jól kapkodta le a lasztikat.
de en vegig azt gondoltam, hogy kikapunk.
az van, hogy minek futottunk kozepre. minden egyszeru futast megallitottak nullan, vagy negativban. Claypool ezt a meccset sosem felejti el. Decastro leserult, DJ is. Ugyanott vagyunk, mint 2 hete serulteknel.
D : a fal nem tudott igazabol nyomast generalni, mert gyorsan szabadultak a labdatol a sec meg loszart sem tudott csinalni. A vegen, amikor 2mp-vel tobb ido volt, akkor odaertek. De ez nem lesz eleg egy extra klasszis QB-hoz, akinek meg elkapoi is vannak.
xtaki
Én is féltem, hogy nem lesz meg, Wentz elég magabiztosan hozta fel a támadásokat, de szerencsére megvan a W.
több mint 5 éve
Nem akarok most mélyen belemenni (mert idegállapotban vagyok megint) de a bírók kritikán aluliak voltak, nem egyik vagy másik csapatnak fújtak, hanem tökéletesen összevissza sz.rok voltak. Ez gáz.
több mint 5 éve
Grat még 1x Fitchner ügyesen elkente JS száját.....
több mint 5 éve
nyertunk 4-0de en vegig azt gondoltam, hogy kikapunk.
az van, hogy minek futottunk kozepre. minden egyszeru futast megallitottak nullan, vagy negativban. Claypool ezt a meccset sosem felejti el. Decastro leserult, DJ is. Ugyanott vagyunk, mint 2 hete serulteknel.
D : a fal nem tudott igazabol nyomast generalni, mert gyorsan szabadultak a labdatol a sec meg loszart sem tudott csinalni. A vegen, amikor 2mp-vel tobb ido volt, akkor odaertek. De ez nem lesz eleg egy extra klasszis QB-hoz, akinek meg elkapoi is vannak.
több mint 5 éve
A közte 9et eltaláltam. Tudom, ha megadják Greatpool TD-t, akkor több... Pennszílváníja a mienk! 🙂Ezt a meccset az O nyerte meg, D halványabb volt, de izgalmas meccsen behúztuk. Utoljára 78-ban és 79-ben kezdett a Steelers 4-0-val... Nem folytatom... 🙂
több mint 5 éve
Claypool aka. CC Catch! 😁