Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
switzer, skipper, Mcullers...erdekes.
több mint 5 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 320
Ők mentek:
quarterback Paxton Lynch; running backs Kerrith Whyte Jr., Trey Edmunds, and Wendell Smallwood; receivers Saeed Blacknall, DeAndre Thompkins, Deon Cain, Amara Darboh, and Switzer; offensive linemen Christian DiLauro, John Keenoy, Derwin Gray, Anthony Coyle, and Jarron Jones; and tight ends Kyle Markway and Kevin Rader on offense. On the defensive side of the ball, defensive linemen Cavon Walker, Henry Mondeaux, Calvin Taylor, and McCullers; linebackers Tuzar Skipper and Jayrone Elliott; defensive backs Trajan Bandy, John Battle, and Brooks Jr. Also, punter Corliss Waitman and long snapper Liam McCullough

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mit gondoltok mennyire realitás hogy Josh Rosent behozzuk egyenlőre cserének? Láttok benne fantáziát?
thr_buddha
Szoktunk ilyesmit, annak idején Leftwich is így került hozzánk. Korai 1 körös volt, kivágták, mi elhoztuk backupnak.
Jan
És milyen nagy karriert futott be itt utána. Ja nem.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Mit gondoltok mennyire realitás hogy Josh Rosent behozzuk egyenlőre cserének? Láttok benne fantáziát?
thr_buddha
Szoktunk ilyesmit, annak idején Leftwich is így került hozzánk. Korai 1 körös volt, kivágták, mi elhoztuk backupnak.
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 566 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
DeCastro szerződését átstruktúráltuk. Kíváncsi vagyok, hogy min melózunk esetleg.

KB. 4 millát szabadítottunk fel ezzel.
Gergőke
AP-ra elég 2 milka! 🤣🤣
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Steelers most küldte El Bándy-t.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
DeCastro szerződését átstruktúráltuk. Kíváncsi vagyok, hogy min melózunk esetleg.

KB. 4 millát szabadítottunk fel ezzel.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 5 éve
Gyurci77 Pittsburgh Steelers 131
Hát ha csak így kivágnak egy 1. köröst, annak oka van. Pl: Lynch. Sztem Rosen is kuka, ha még az 53-ba se kell.
több mint 5 éve
thr_buddha Pittsburgh Steelers 120
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Én bízom benne, hogy valami emlékezetest látunk majd idén a meglehetősen fiatal RB csapattól. Connernek ugye kell a lehetőség, ezért nem szeretnem csak AP-t a csapatban. Benne én bízom, csak a sérülésekkel lenne szerencséje már.
De Snell-ről is jókat mondtak az edzőtáborban és Tomlin a minap Samuels-t dicsérte.persze benne van az is, hogy ilyenkor mindenkinek önbizalmat próbálnak csepegtetni, de azért ha valaki nem teljesített jól, azt nem emlegették 😊🤔
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 566 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nagy álmom teljesülne ,ha AP kikötne itt!
steelwolf
Milyen minőségben?
Spy
1000 yardban 😊
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
steelwolf
Milyen minőségben?
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Shaziert a kialakult helyzet miatt el kellett engedünk. Colbert és Tomlin szerint, amint lehet visszahozzuk, mert nagyon elégedett volt vele mindenki. Szenzációs munkát végzett Bush-sal. A legnagyobb kedvencem játéktudása és emberi nagysága miatt is.
Gergőke
Nagyon szomorú, de érthető döntés!
steelwolf
Edzőnek nem lehetett volna megtartani?
bcsarli
És/vagy játékos-edző? Vagy ott nem létezik ez a fogalom és definíció?
Reggio1914
Úg, tudom, hogy a Covid miatt bevezetett rendelkezések nem teszik lehetővé azt, hogy most megtartsuk,ezért mondta azt Tomlin is meg Colbert is, hogy amint lehet visszahozzuk. Remélem betartják, hatalmas csalódás lenne nekem, ha ezt nem tennék meg.

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Shaziert a kialakult helyzet miatt el kellett engedünk. Colbert és Tomlin szerint, amint lehet visszahozzuk, mert nagyon elégedett volt vele mindenki. Szenzációs munkát végzett Bush-sal. A legnagyobb kedvencem játéktudása és emberi nagysága miatt is.
Gergőke
steelwolf
bcsarli
És/vagy játékos-edző? Vagy ott nem létezik ez a fogalom és definíció?
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Gergőke
steelwolf

több mint 5 éve
Gergőke
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Fournette-t kivagtak, nem kene nekunk futo?
vagy inakbb iLB-t kukazunk majd?
xtaki
18.-ak vagytok waiveren. Szerintem Fournettete elviszi valaki az első 6 lehetséges csapatból Bengals/Washington/Dolphins/Chargers.

xtaki
Én inkább azon gondolkoztam, hogy mivel elég egyértelműen nekiálltak tankolni Lawrence-ért, hogy Minshewt kellene majd elhozni jövőre.
tenorx
Majd visszadobjuk helyette Dobbst. 😊

FYI Fournette elküldése Minshewnak (és vele lehet az offensnek) áldás álruhában. Mehet a Jay Gruden által preferált pass heavy offense(az elkapó sor igen erős TC-n van túl), és nem kell meccsenként 25-ször odaadni a disznóbőrt 3 yardért Lennynek, hogy produktív legyen.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
xtaki
Én inkább azon gondolkoztam, hogy mivel elég egyértelműen nekiálltak tankolni Lawrence-ért, hogy Minshewt kellene majd elhozni jövőre.
több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
több mint 5 éve
Hivatalos, hogy az első két hazai üres lelátók előtt lesz...
Klaci79
Tehát leghamarabb októberben a Phili ellen mehetnek be nézők, gondolom akkor is csak a stadion befogadóképességének 15-20 %-a... A bérletesek közt hogyan szűrnek majd, hogy most te mehetsz te meg nem...?
Reggio1914
Azt hiszem lesz néhány precedens idén.
több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Klaci79
Tehát leghamarabb októberben a Phili ellen mehetnek be nézők, gondolom akkor is csak a stadion befogadóképességének 15-20 %-a... A bérletesek közt hogyan szűrnek majd, hogy most te mehetsz te meg nem...?
több mint 5 éve
több mint 5 éve
 youtu.be/DzMJSDER6C4