Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
switzer, skipper, Mcullers...erdekes.
több mint 5 éve
Ők mentek:quarterback Paxton Lynch; running backs Kerrith Whyte Jr., Trey Edmunds, and Wendell Smallwood; receivers Saeed Blacknall, DeAndre Thompkins, Deon Cain, Amara Darboh, and Switzer; offensive linemen Christian DiLauro, John Keenoy, Derwin Gray, Anthony Coyle, and Jarron Jones; and tight ends Kyle Markway and Kevin Rader on offense. On the defensive side of the ball, defensive linemen Cavon Walker, Henry Mondeaux, Calvin Taylor, and McCullers; linebackers Tuzar Skipper and Jayrone Elliott; defensive backs Trajan Bandy, John Battle, and Brooks Jr. Also, punter Corliss Waitman and long snapper Liam McCullough
több mint 5 éve
És milyen nagy karriert futott be itt utána. Ja nem.Mit gondoltok mennyire realitás hogy Josh Rosent behozzuk egyenlőre cserének? Láttok benne fantáziát?Szoktunk ilyesmit, annak idején Leftwich is így került hozzánk. Korai 1 körös volt, kivágták, mi elhoztuk backupnak.
thr_buddha
Jan
több mint 5 éve
Mit gondoltok mennyire realitás hogy Josh Rosent behozzuk egyenlőre cserének? Láttok benne fantáziát?Szoktunk ilyesmit, annak idején Leftwich is így került hozzánk. Korai 1 körös volt, kivágták, mi elhoztuk backupnak.
thr_buddha
több mint 5 éve
DeCastro szerződését átstruktúráltuk. Kíváncsi vagyok, hogy min melózunk esetleg.AP-ra elég 2 milka! 🤣🤣
KB. 4 millát szabadítottunk fel ezzel.
Gergőke
több mint 5 éve
A Steelers most küldte El Bándy-t. Steelers waived rookie defensive back Trajan Bandy.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) September 5, 2020
több mint 5 éve
Hát ha csak így kivágnak egy 1. köröst, annak oka van. Pl: Lynch. Sztem Rosen is kuka, ha még az 53-ba se kell.
több mint 5 éve
Mit gondoltok mennyire realitás hogy Josh Rosent behozzuk egyenlőre cserének? Láttok benne fantáziát?
több mint 5 éve
Én bízom benne, hogy valami emlékezetest látunk majd idén a meglehetősen fiatal RB csapattól. Connernek ugye kell a lehetőség, ezért nem szeretnem csak AP-t a csapatban. Benne én bízom, csak a sérülésekkel lenne szerencséje már.De Snell-ről is jókat mondtak az edzőtáborban és Tomlin a minap Samuels-t dicsérte.persze benne van az is, hogy ilyenkor mindenkinek önbizalmat próbálnak csepegtetni, de azért ha valaki nem teljesített jól, azt nem emlegették 😊🤔
több mint 5 éve
1000 yardban 😊Nagy álmom teljesülne ,ha AP kikötne itt!Milyen minőségben?
steelwolf
Spy
több mint 5 éve
Nagy álmom teljesülne ,ha AP kikötne itt!
több mint 5 éve
Úg, tudom, hogy a Covid miatt bevezetett rendelkezések nem teszik lehetővé azt, hogy most megtartsuk,ezért mondta azt Tomlin is meg Colbert is, hogy amint lehet visszahozzuk. Remélem betartják, hatalmas csalódás lenne nekem, ha ezt nem tennék meg.És/vagy játékos-edző? Vagy ott nem létezik ez a fogalom és definíció?Edzőnek nem lehetett volna megtartani?Shaziert a kialakult helyzet miatt el kellett engedünk. Colbert és Tomlin szerint, amint lehet visszahozzuk, mert nagyon elégedett volt vele mindenki. Szenzációs munkát végzett Bush-sal. A legnagyobb kedvencem játéktudása és emberi nagysága miatt is.Nagyon szomorú, de érthető döntés!
Gergőke
steelwolf
bcsarli
Reggio1914
több mint 5 éve
És/vagy játékos-edző? Vagy ott nem létezik ez a fogalom és definíció?Edzőnek nem lehetett volna megtartani?Shaziert a kialakult helyzet miatt el kellett engedünk. Colbert és Tomlin szerint, amint lehet visszahozzuk, mert nagyon elégedett volt vele mindenki. Szenzációs munkát végzett Bush-sal. A legnagyobb kedvencem játéktudása és emberi nagysága miatt is.Nagyon szomorú, de érthető döntés!
Gergőke
steelwolf
bcsarli
több mint 5 éve
Edzőnek nem lehetett volna megtartani?Shaziert a kialakult helyzet miatt el kellett engedünk. Colbert és Tomlin szerint, amint lehet visszahozzuk, mert nagyon elégedett volt vele mindenki. Szenzációs munkát végzett Bush-sal. A legnagyobb kedvencem játéktudása és emberi nagysága miatt is.Nagyon szomorú, de érthető döntés!
Gergőke
steelwolf
több mint 5 éve
Shaziert a kialakult helyzet miatt el kellett engedünk. Colbert és Tomlin szerint, amint lehet visszahozzuk, mert nagyon elégedett volt vele mindenki. Szenzációs munkát végzett Bush-sal. A legnagyobb kedvencem játéktudása és emberi nagysága miatt is.Nagyon szomorú, de érthető döntés!
Gergőke
több mint 5 éve
Shaziert a kialakult helyzet miatt el kellett engedünk. Colbert és Tomlin szerint, amint lehet visszahozzuk, mert nagyon elégedett volt vele mindenki. Szenzációs munkát végzett Bush-sal. A legnagyobb kedvencem játéktudása és emberi nagysága miatt is.
több mint 5 éve
Fournette-t kivagtak, nem kene nekunk futo?18.-ak vagytok waiveren. Szerintem Fournettete elviszi valaki az első 6 lehetséges csapatból Bengals/Washington/Dolphins/Chargers.
vagy inakbb iLB-t kukazunk majd?
xtaki
Majd visszadobjuk helyette Dobbst. 😊Fournette-t kivagtak, nem kene nekunk futo?Én inkább azon gondolkoztam, hogy mivel elég egyértelműen nekiálltak tankolni Lawrence-ért, hogy Minshewt kellene majd elhozni jövőre.
xtaki
tenorx
FYI Fournette elküldése Minshewnak (és vele lehet az offensnek) áldás álruhában. Mehet a Jay Gruden által preferált pass heavy offense(az elkapó sor igen erős TC-n van túl), és nem kell meccsenként 25-ször odaadni a disznóbőrt 3 yardért Lennynek, hogy produktív legyen.
több mint 5 éve
Fournette-t kivagtak, nem kene nekunk futo?Én inkább azon gondolkoztam, hogy mivel elég egyértelműen nekiálltak tankolni Lawrence-ért, hogy Minshewt kellene majd elhozni jövőre.
xtaki
több mint 5 éve
Fournette-t kivagtak, nem kene nekunk futo?vagy inakbb iLB-t kukazunk majd?
több mint 5 éve
Azt hiszem lesz néhány precedens idén.Hivatalos, hogy az első két hazai üres lelátók előtt lesz...Tehát leghamarabb októberben a Phili ellen mehetnek be nézők, gondolom akkor is csak a stadion befogadóképességének 15-20 %-a... A bérletesek közt hogyan szűrnek majd, hogy most te mehetsz te meg nem...?
Klaci79
Reggio1914
több mint 5 éve
Hivatalos, hogy az első két hazai üres lelátók előtt lesz...Tehát leghamarabb októberben a Phili ellen mehetnek be nézők, gondolom akkor is csak a stadion befogadóképességének 15-20 %-a... A bérletesek közt hogyan szűrnek majd, hogy most te mehetsz te meg nem...?
Klaci79
több mint 5 éve
Hivatalos, hogy az első két hazai üres lelátók előtt lesz...