Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
twitter.com/steelers/status/1291162204134354952/photo/1
több mint 5 éve
Bármikor vissza lehet jönni. Minshew nálunk kevesebb, mint 48 óráig volt rajta a hét elején.Kivágva:QB JT Barrett, RB Ralph Webb, WR Quadree Henderson, OL Christian Montano, OLBs Christian Kuntz and Dewayne Hendrix, S Tyree Kinnel, Josiah Coatney. COVID listára került RB Jaylen Samuels és WR James Washingon.Erről a covid listáról vissza lehet jönni, vagy azt jelenti hogy egész szezonra out?
Spy
Jan
több mint 5 éve
Kivágva:QB JT Barrett, RB Ralph Webb, WR Quadree Henderson, OL Christian Montano, OLBs Christian Kuntz and Dewayne Hendrix, S Tyree Kinnel, Josiah Coatney. COVID listára került RB Jaylen Samuels és WR James Washingon.Erről a covid listáról vissza lehet jönni, vagy azt jelenti hogy egész szezonra out?
Spy
több mint 5 éve
Élő Pittsburgh meccs a Sport2-őn ! 😊
több mint 5 éve
Kivágva:QB JT Barrett, RB Ralph Webb, WR Quadree Henderson, OL Christian Montano, OLBs Christian Kuntz and Dewayne Hendrix, S Tyree Kinnel, Josiah Coatney. COVID listára került RB Jaylen Samuels és WR James Washingon.
több mint 5 éve
Steelers saját Youtube sorozat indult a csatornájukon "The Standard" címmel. Az első epizód Heinz Field edzőtáborra való felkészítéséről szól.www.youtube.com/watch?v=-aA45A5FCuc&feature=youtu.be
több mint 5 éve
We have placed CB Justin Layne on the reserve/COVID-19 list.
több mint 5 éve
Ajjaj...Hát ha vki mondjuk megérdemli az TJ, imádom.
twitter.com/willgravesap/status/1288293534194380800?s=21
Klaci79
Az más kérdés, hogy a sapkánk nem fog örülni.
több mint 5 éve
Wendell Smallwood a fedélzeten RB depthnek.
több mint 5 éve
www.pff.com/news/nfl-secondary-rankings-all-32-units-entering-the-2020-nfl-seasonJól néz ki ez a 4. hely
több mint 5 éve
Hogy meglepődtek volna a védelmek... 😊twitter.com/ol_timefootball/status/1286403460863127552?s=21Haley behívta volna itt is a hosszú passzt 😊
Klaci79
bcsarli

több mint 5 éve
twitter.com/ol_timefootball/status/1286403460863127552?s=21Haley behívta volna itt is a hosszú passzt 😊
Klaci79
több mint 5 éve
CC is aláírt! 😁
több mint 5 éve
Ez esetben egy kicsit fokoznám a feelinget az alábbi 2 videovalLaci megelőzött az újoncokat illetően.Magam részéről köszönöm. Volt szerencsém a nagydöntőt részint Washingtonban nézni, úgyhogy a feeling megvan 😊
Viszont most egy kicsit Off leszek.
A sport tv jóvoltából innentől baseballt nézhetünk magyarul.
Aki esetleg kíváncsi rá, annak jó szívvel ajánlom, remek sport. Nálam a foci mellett a kedvenc sportá vált az elmúlt években.
Szóval aki itt érez késztetés, hogy elkezdje nézni, annak ajánlom a kedvenc városunk csapatát a Piratest.
Annyit érdemes tudni, hogy teljes rebuliding van a csapatnál idén. Új GM: Ben Cherington, új főedző: Derek Shelton. El lett passzol a néhány régi arc - Starling Marte. Viszont van jópár szárnyait bontogató játékos- Bryan Reynolds, Kevin Newman, Ke'Bryan Hayes. Akik már bizonyítottak: Adam Frazier, Gregory Polanco.
A csapat abszolút sztárja pedig a 1st baseman Josh Bell. Tavaly All-Star volt.
Az tény, hogy a pitcher - dobó - szekció a bányászbéka segge alatt van, de a vezetőség igyekszik rajta javítani. Draftoltunk is ide, illetve
új pozíciós edző van.
Szóval, aki esetleg késztetést érez, az jöjjön az itteni fórum baseball topikjába. Legjobb tudomásom szerint én vagyok arra felé az egyetlen Pirates fan és túl sok a Yankees szurkoló.
Bocsánat az offért!! Remélem azért páran elkezdtek majd érdeklődni! 😊
Gergőke
A várost meg imádom úgyis!
Klaci79
Hangerőt kéretik felvenni: 😀
m.youtube.com/watch?v=y0BTtZHb410
Josh Bell :
m.youtube.com/watch?v=cww5Zv7pyeA&t=157s
Szerkesztette: Gergőke
több mint 5 éve
Laci megelőzött az újoncokat illetően.Magam részéről köszönöm. Volt szerencsém a nagydöntőt részint Washingtonban nézni, úgyhogy a feeling megvan 😊
Aki esetleg kíváncsi rá, annak jó szívvel ajánlom, remek sport. Nálam a foci mellett a kedvenc sportá vált az elmúlt években.
Szóval aki itt érez késztetés, hogy elkezdje nézni, annak ajánlom a kedvenc városunk csapatát a Piratest.
Annyit érdemes tudni, hogy teljes rebuliding van a csapatnál idén. Új GM: Ben Cherington, új főedző: Derek Shelton. El lett passzol a néhány régi arc - Starling Marte. Viszont van jópár szárnyait bontogató játékos- Bryan Reynolds, Kevin Newman, Ke'Bryan Hayes. Akik már bizonyítottak: Adam Frazier, Gregory Polanco.
Az tény, hogy a pitcher - dobó - szekció a bányászbéka segge alatt van, de a vezetőség igyekszik rajta javítani. Draftoltunk is ide, illetve
új pozíciós edző van.
Szóval, aki esetleg késztetést érez, az jöjjön az itteni fórum baseball topikjába. Legjobb tudomásom szerint én vagyok arra felé az egyetlen Pirates fan és túl sok a Yankees szurkoló.
Gergőke
A várost meg imádom úgyis!
több mint 5 éve
Na én pont ebben reménykedem, hogy most majd olyan szájbarágósan mondják el, mint az NFL-nél, és ezt is sikerül rendesen megérteni, hogy a végén már unja mindenki a szabálymagyarázatokat 😊

több mint 5 éve
Laci megelőzött az újoncokat illetően.isten bizony igyekeztem vegignezni egy meccset, de meg a yankees stadionban is olyan unalmas volt, hogy keptelen voltam elvezni. Lehet azert mert nem latom eleg jol a szabalyokat.
új pozíciós edző van.
Gergőke
több mint 5 éve
Laci megelőzött az újoncokat illetően.Viszont most egy kicsit Off leszek.
új pozíciós edző van.
több mint 5 éve
Nálunk hogy határozott a klub? Mehetnek szurkolók (korlátozott számban) a Heinz Field-re? Vagy még várakozó az álláspont?
több mint 5 éve
Mi is elkezdtük:Highsmith és McFarland is aláírta a rookie szerződését.
több mint 5 éve
2005 rookie DB dinner I had to pay for🤦🏾♂️. Can anybody guess the bill? Hint, I had to buy 3 bottles of Louie XIII. #HereWeGo #Steelers t.co/JD1lOcBQ2Vvaze szitivánder jácct a steelerbe, nemistuttam.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Elsokoroskent nem volt jo, a rookie szerzodeset nem kereste meg nalam. 5.eves opcional tett annyit amennyit ert. Persze ebben a D-ben, sot lehet egy gyengebben is akar HOF teljesitmenyt fog felmutatni az elkovetkezo evekben. De ettol fuggetlenul a FO nem varazsolt az eseteben. Mar az 5.eves opcio tobbeket meglepett es ugyan a FO-nak lett igaza es megerte, de ha tudtak akkor miert nem kotottek hosszut vele kb 10-12 m-t elotte ( akkor sehova nem ugralhatott volna, mert belso infoja csak a Vasas-nak volt, a mutatott jateka alapjan meg ennyit se ert egy kulsosnek ). Egy idealis vilagban most sem tag-et kapna, mert a rusher/edge piac nagyon lent van, de nincs lehetosege a csapatnak varialni. Azert vicces hogy a kulso korulmenyek, az elsokoros arcetli es egy jo ev olyan helyzetbe hozta hogy a FO vakarhatja a fejet ( jovore akar pont forditottja is lehet a piac ). BD konnyeden lehet tol meg egy jo evet ebben a D-ben es az O rengeteget fog javulni BB osszes hibajaval egyutt is. Akkor vagy ki kell tomni vagy elengedni. Az o helye ebben a csapatban ( megha piszok jo is lesz ) nem elso sot masodlagosan fontos. Iden mar elengedtetek egy fontosabbat peldaul. Bar csak ok tudjak mire akarnak iden epiteni, de megeszem a kalapom ha uj dolgokat talalna ki Butler.
több mint 5 éve
Amúgy szerintem Dupreenel annyi van, hogy érzi ő is, hogy nem fog tudni így teljesíteni később, és próbál annyi pénzt kisajtolni amennyit csak tud.Én komolyan elengedtem volna, és igazoltam volna valakit feleáron...