Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 566 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 twitter.com/steelers/status/1291162204134354952/photo/1
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kivágva:QB JT Barrett, RB Ralph Webb, WR Quadree Henderson, OL Christian Montano, OLBs Christian Kuntz and Dewayne Hendrix, S Tyree Kinnel, Josiah Coatney. COVID listára került RB Jaylen Samuels és WR James Washingon.
Spy
Erről a covid listáról vissza lehet jönni, vagy azt jelenti hogy egész szezonra out?
Jan
Bármikor vissza lehet jönni. Minshew nálunk kevesebb, mint 48 óráig volt rajta a hét elején.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Kivágva:QB JT Barrett, RB Ralph Webb, WR Quadree Henderson, OL Christian Montano, OLBs Christian Kuntz and Dewayne Hendrix, S Tyree Kinnel, Josiah Coatney. COVID listára került RB Jaylen Samuels és WR James Washingon.
Spy
Erről a covid listáról vissza lehet jönni, vagy azt jelenti hogy egész szezonra out?
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Élő Pittsburgh meccs a Sport2-őn ! 😊

több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
Steelers saját Youtube sorozat indult a csatornájukon "The Standard" címmel. Az első epizód Heinz Field edzőtáborra való felkészítéséről szól.

www.youtube.com/watch?v=-aA45A5FCuc&feature=youtu.be
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 566 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
We have placed CB Justin Layne on the reserve/COVID-19 list.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Ajjaj...
 twitter.com/willgravesap/status/1288293534194380800?s=21
Klaci79
Hát ha vki mondjuk megérdemli az TJ, imádom.
Az más kérdés, hogy a sapkánk nem fog örülni.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Ajjaj...
 twitter.com/willgravesap/status/1288293534194380800?s=21
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Wendell Smallwood a fedélzeten RB depthnek.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
 www.pff.com/news/nfl-secondary-rankings-all-32-units-entering-the-2020-nfl-season

Jól néz ki ez a 4. hely
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 twitter.com/ol_timefootball/status/1286403460863127552?s=21
Klaci79
Haley behívta volna itt is a hosszú passzt 😊
bcsarli
Hogy meglepődtek volna a védelmek... 😊

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Klaci79
Haley behívta volna itt is a hosszú passzt 😊

több mint 5 éve
több mint 5 éve
CC is aláírt! 😁
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Laci megelőzött az újoncokat illetően.

Viszont most egy kicsit Off leszek.

A sport tv jóvoltából innentől baseballt nézhetünk magyarul.

Aki esetleg kíváncsi rá, annak jó szívvel ajánlom, remek sport. Nálam a foci mellett a kedvenc sportá vált az elmúlt években.

Szóval aki itt érez késztetés, hogy elkezdje nézni, annak ajánlom a kedvenc városunk csapatát a Piratest.

Annyit érdemes tudni, hogy teljes rebuliding van a csapatnál idén. Új GM: Ben Cherington, új főedző: Derek Shelton. El lett passzol a néhány régi arc - Starling Marte. Viszont van jópár szárnyait bontogató játékos- Bryan Reynolds, Kevin Newman, Ke'Bryan Hayes. Akik már bizonyítottak: Adam Frazier, Gregory Polanco.

A csapat abszolút sztárja pedig a 1st baseman Josh Bell. Tavaly All-Star volt.

Az tény, hogy a pitcher - dobó - szekció a bányászbéka segge alatt van, de a vezetőség igyekszik rajta javítani. Draftoltunk is ide, illetve
új pozíciós edző van.

Szóval, aki esetleg késztetést érez, az jöjjön az itteni fórum baseball topikjába. Legjobb tudomásom szerint én vagyok arra felé az egyetlen Pirates fan és túl sok a Yankees szurkoló.

Bocsánat az offért!! Remélem azért páran elkezdtek majd érdeklődni! 😊
Gergőke
Magam részéről köszönöm. Volt szerencsém a nagydöntőt részint Washingtonban nézni, úgyhogy a feeling megvan 😊
A várost meg imádom úgyis!
Klaci79
Ez esetben egy kicsit fokoznám a feelinget az alábbi 2 videoval
Hangerőt kéretik felvenni: 😀

m.youtube.com/watch?v=y0BTtZHb410

Josh Bell :

m.youtube.com/watch?v=cww5Zv7pyeA&t=157s

Szerkesztette: Gergőke

több mint 5 éve

Aki esetleg kíváncsi rá, annak jó szívvel ajánlom, remek sport. Nálam a foci mellett a kedvenc sportá vált az elmúlt években.

Szóval aki itt érez késztetés, hogy elkezdje nézni, annak ajánlom a kedvenc városunk csapatát a Piratest.

Annyit érdemes tudni, hogy teljes rebuliding van a csapatnál idén. Új GM: Ben Cherington, új főedző: Derek Shelton. El lett passzol a néhány régi arc - Starling Marte. Viszont van jópár szárnyait bontogató játékos- Bryan Reynolds, Kevin Newman, Ke'Bryan Hayes. Akik már bizonyítottak: Adam Frazier, Gregory Polanco.

Az tény, hogy a pitcher - dobó - szekció a bányászbéka segge alatt van, de a vezetőség igyekszik rajta javítani. Draftoltunk is ide, illetve
új pozíciós edző van.

Szóval, aki esetleg késztetést érez, az jöjjön az itteni fórum baseball topikjába. Legjobb tudomásom szerint én vagyok arra felé az egyetlen Pirates fan és túl sok a Yankees szurkoló.

Gergőke
Magam részéről köszönöm. Volt szerencsém a nagydöntőt részint Washingtonban nézni, úgyhogy a feeling megvan 😊
A várost meg imádom úgyis!
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na én pont ebben reménykedem, hogy most majd olyan szájbarágósan mondják el, mint az NFL-nél, és ezt is sikerül rendesen megérteni, hogy a végén már unja mindenki a szabálymagyarázatokat 😊

több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810

új pozíciós edző van.

Gergőke
isten bizony igyekeztem vegignezni egy meccset, de meg a yankees stadionban is olyan unalmas volt, hogy keptelen voltam elvezni. Lehet azert mert nem latom eleg jol a szabalyokat.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

új pozíciós edző van.

több mint 5 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450
Nálunk hogy határozott a klub? Mehetnek szurkolók (korlátozott számban) a Heinz Field-re? Vagy még várakozó az álláspont?
több mint 5 éve
Mi is elkezdtük:
Highsmith és McFarland is aláírta a rookie szerződését.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
2005 rookie DB dinner I had to pay for🤦🏾‍♂️. Can anybody guess the bill? Hint, I had to buy 3 bottles of Louie XIII. #HereWeGo #Steelers  t.co/JD1lOcBQ2V

vaze szitivánder jácct a steelerbe, nemistuttam.....

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 591
Elsokoroskent nem volt jo, a rookie szerzodeset nem kereste meg nalam. 5.eves opcional tett annyit amennyit ert. Persze ebben a D-ben, sot lehet egy gyengebben is akar HOF teljesitmenyt fog felmutatni az elkovetkezo evekben. De ettol fuggetlenul a FO nem varazsolt az eseteben. Mar az 5.eves opcio tobbeket meglepett es ugyan a FO-nak lett igaza es megerte, de ha tudtak akkor miert nem kotottek hosszut vele kb 10-12 m-t elotte ( akkor sehova nem ugralhatott volna, mert belso infoja csak a Vasas-nak volt, a mutatott jateka alapjan meg ennyit se ert egy kulsosnek ). Egy idealis vilagban most sem tag-et kapna, mert a rusher/edge piac nagyon lent van, de nincs lehetosege a csapatnak varialni. Azert vicces hogy a kulso korulmenyek, az elsokoros arcetli es egy jo ev olyan helyzetbe hozta hogy a FO vakarhatja a fejet ( jovore akar pont forditottja is lehet a piac ).

BD konnyeden lehet tol meg egy jo evet ebben a D-ben es az O rengeteget fog javulni BB osszes hibajaval egyutt is. Akkor vagy ki kell tomni vagy elengedni. Az o helye ebben a csapatban ( megha piszok jo is lesz ) nem elso sot masodlagosan fontos. Iden mar elengedtetek egy fontosabbat peldaul. Bar csak ok tudjak mire akarnak iden epiteni, de megeszem a kalapom ha uj dolgokat talalna ki Butler.
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Amúgy szerintem Dupreenel annyi van, hogy érzi ő is, hogy nem fog tudni így teljesíteni később, és próbál annyi pénzt kisajtolni amennyit csak tud.
Én komolyan elengedtem volna, és igazoltam volna valakit feleáron...