Pittsburgh Steelers
73 feliratkozó
több mint 5 éve
A depth chart-on van azért néhány érdekes dolog, pld. Bush mögött Marcus Allen Gilbert előtt.A kulcsszó a Depth chart-on a leíratlan OR (vagy)
astroid
Ebron és McDonald co-starters és a KR sorrend is homályos, RT-ben az előre jelzettek szerint Banner és Okorafor között csak a héten születik döntés. Az IOL leosztás is érdekes, J.C. Hassenauer a csere OC, Dotson csere RG, Wis pedig "csak" csere LG.
OLB-ben Olaf és Highsmith a két backup, de várható, hogy valamelyik kiemelkedik 3-ik rotációs OLB-ként, a szagértők a pedigré és a TC miatt Highsmith-t valószínűsítik, de Olaf mellett szól a tapasztalat.
CB-k is le vannak osztva, de nyilvánvaló, hogy az 1sz. csere mindenütt Sutton lesz.
James Pierre viszont verte az oddsokat UDFA-ként és csapatban maradt, 3sz. Ret PR-kémnt szerepeltetik, jó alkata van, gondolom, gunnerként is bevált és TC-ből sok képen szerepelt a kezében labda, pozitív vibe vette körül, gondolom, sok lovat tud megülni egy fenékkel, ilyenkor jól jönnek a multitálentumok.
Carlos Davis nekem nagy meglepetés, hogy kiütötte Culát, de Buggs előbb lát NT snap-eket Alulalu mögött, mint ő. DT-ben listázzák, őrá kíváncsi leszek, kap-e valamikor sisakot. Őt nem láttam jönni.
Switzer kiesése meg meglepett, úgy látszik benne csak ST játékost láttunk. kíváncsi leszek erre a Ray-Ray kölyökre, főleg Offense-ben.
De szerintem ez csak egy udvarias DC még....kell pár meccs, míg véglegesedik minden.
több mint 5 éve
A depth chart-on van azért néhány érdekes dolog, pld. Bush mögött Marcus Allen Gilbert előtt.
több mint 5 éve
Alig várom, hogy idén is kezdő legyen.Mi nem annyira 😊
We've signed QB Devlin Hodges to the practice squad!@BordasLaw pic.twitter.com/3qkovXDV1F
— Pittsburgh Steelers (@steelers) September 7, 2020
iktriad
több mint 5 éve
Néha jó volt Berry, néha..Colquitt jött, Berry ment.Külön külön is jó hír lenne
Gergőke
Klaci79
több mint 5 éve
Alig várom, hogy idén is kezdő legyen. We've signed QB Devlin Hodges to the practice squad!@BordasLaw pic.twitter.com/3qkovXDV1F
— Pittsburgh Steelers (@steelers) September 7, 2020
több mint 5 éve
Colquitt jött, Berry ment.Nekem o az egyik kedvencem. A penz miatt tavozott. Soha nem volt rossz szezonja, 15 ev alatt. Sztem a Chiefs legstabilabb jatekosa volt, veszhelyzetekben kotelidegekkel. Es amellett az egyik legjobb punter, nem mellekesen.
Gergőke

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Colquitt jött, Berry ment.
több mint 5 éve
Bőven megérdemelte Heyward ezt a pénzt. Iszonyatosat dolgozik évek óta. Ez a védelem nagyon ott lehet a toppon, ha Tuitt is végre visszatér és egészséges tud maradni. Itt jut eszembe, hogy azért az nem semmi, hogy Carlos Davis 7.körösként megcsinálta az 53-at. Culáger is csak a PS-ben kapott helyet.
több mint 5 éve
Cam Heyward súlyos milliókkal lesz/lett hamarosan gazdagabb.Steelers and Cam Heyward finalizing a four-year extension with a total value of $71.4-million, sources tell ESPN. Negotiated by @PerrettM of Element Sports.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) September 7, 2020
Cam örül.
Pittsburgh is where I belong! pic.twitter.com/mMj3DbKm4T
— Cam Heyward (@CamHeyward) September 7, 2020
több mint 5 éve
Dobbsról mindig mindenki odáig volt h mennyire érti a játékot, sztem pusztán azért jött ő, mert a film roomban hasznosabb, mint Hodges.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Vagy inkább a floorja, az lenne a cél, hogy ha nem lesz Ben, akkor vmennyire tudja managelni a meccset úgy, hogy ne rajta menjen el.Én bírom Hodgest, szimpatikus és tökös gyerek, de szvsz benne ennyi van, amit láttunk is. Valszeg úgy gondolják, hogy Dobbs plafonja magasabban van.Hodges karrierje viszont véget ért nálunk! Szép lett volna, de ilyen story-k ritkán vannak...Azért ez így is egy elég megkérdőjelezhető döntés.Tavaly megtette amit egy draftolatlan QB-tól várható,erre lecserélik egy egyszer már általunk elcserélt QB-ra..
Klaci79
Várom az ésszerű magyarázatot a csapattól.
JoeyPorter
Jan
több mint 5 éve
Én bírom Hodgest, szimpatikus és tökös gyerek, de szvsz benne ennyi van, amit láttunk is. Valszeg úgy gondolják, hogy Dobbs plafonja magasabban van.Hodges karrierje viszont véget ért nálunk! Szép lett volna, de ilyen story-k ritkán vannak...Azért ez így is egy elég megkérdőjelezhető döntés.Tavaly megtette amit egy draftolatlan QB-tól várható,erre lecserélik egy egyszer már általunk elcserélt QB-ra..
Klaci79
JoeyPorter
több mint 5 éve
Javítva. 😊Nem tudom milyen magyaráztra vársz 😀 Nyilván azért cseréltük el Dobbst, mert volt 1 olyan hülye csapat, aki bepánikolt szokás szerint és kidobott egy 5. körös picket az ablakon érte, nem azért, mert rosszabb volt 😀Hodges karrierje viszont véget ért nálunk! Szép lett volna, de ilyen story-k ritkán vannak...Azért ez így is egy elég megkérdőjelezhető döntés.Tavaly megtette amit egy draftolatlan QB-tól várható,erre lecserélik egy egyszer már általunk elcserélt QB-ra..
Klaci79
JoeyPorter
tenorx
több mint 5 éve
Nem tudom milyen magyaráztra vársz 😀 Nyilván azért cseréltük el Dobbst, mert volt értéke, nem azért, mert rosszabb volt 😀Hodges karrierje viszont véget ért nálunk! Szép lett volna, de ilyen story-k ritkán vannak...Azért ez így is egy elég megkérdőjelezhető döntés.Tavaly megtette amit egy draftolatlan QB-tól várható,erre lecserélik egy egyszer már általunk elcserélt QB-ra..
Klaci79
JoeyPorter
Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Nagy bolt volt a részünkről az a csere... #becausejaguars #KösziCoughlinSean Davis újra a fedélzeten ügynöke szerint.Dobbs szintén.
Spy
Spy
több mint 5 éve
Hodges karrierje viszont véget ért nálunk! Szép lett volna, de ilyen story-k ritkán vannak...Azért ez így is egy elég megkérdőjelezhető döntés.Tavaly megtette amit egy draftolatlan QB-tól várható,erre lecserélik egy egyszer már általunk elcserélt QB-ra..
Klaci79
több mint 5 éve
Hodges karrierje viszont véget ért nálunk! Szép lett volna, de ilyen story-k ritkán vannak...
több mint 5 éve
Sean Davis újra a fedélzeten ügynöke szerint.
több mint 5 éve
ugy tunik uj puntert hozunkIgen, úgy fest hét elején érkezik Colquitt bá.
xtaki
több mint 5 éve
ugy tunik uj puntert hozunk
több mint 5 éve
gedam
6 476
én már tavaly írtam rosent. nálatok ideális helyen lenne. fel kell építeni a srácot 1 év alatt, ennyi. azért egy rebuildcardinals és egy rebuildolphins nem ideális hely egy újoncnak. zéró fal, keine elkapók, bizonyíccsá. hagyjuk is.
több mint 5 éve
Farrior is 1/8 volt, Jetsnél bust, mi elhoztuk.És milyen nagy karriert futott be itt utána. Ja nem.Mit gondoltok mennyire realitás hogy Josh Rosent behozzuk egyenlőre cserének? Láttok benne fantáziát?Szoktunk ilyesmit, annak idején Leftwich is így került hozzánk. Korai 1 körös volt, kivágták, mi elhoztuk backupnak.
thr_buddha
Jan
iktriad