Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Spy Pittsburgh Steelers 2 346
A depth chart-on van azért néhány érdekes dolog, pld. Bush mögött Marcus Allen Gilbert előtt.
astroid
A kulcsszó a Depth chart-on a leíratlan OR (vagy)

Ebron és McDonald co-starters és a KR sorrend is homályos, RT-ben az előre jelzettek szerint Banner és Okorafor között csak a héten születik döntés. Az IOL leosztás is érdekes, J.C. Hassenauer a csere OC, Dotson csere RG, Wis pedig "csak" csere LG.

OLB-ben Olaf és Highsmith a két backup, de várható, hogy valamelyik kiemelkedik 3-ik rotációs OLB-ként, a szagértők a pedigré és a TC miatt Highsmith-t valószínűsítik, de Olaf mellett szól a tapasztalat.

CB-k is le vannak osztva, de nyilvánvaló, hogy az 1sz. csere mindenütt Sutton lesz.
James Pierre viszont verte az oddsokat UDFA-ként és csapatban maradt, 3sz. Ret PR-kémnt szerepeltetik, jó alkata van, gondolom, gunnerként is bevált és TC-ből sok képen szerepelt a kezében labda, pozitív vibe vette körül, gondolom, sok lovat tud megülni egy fenékkel, ilyenkor jól jönnek a multitálentumok.

Carlos Davis nekem nagy meglepetés, hogy kiütötte Culát, de Buggs előbb lát NT snap-eket Alulalu mögött, mint ő. DT-ben listázzák, őrá kíváncsi leszek, kap-e valamikor sisakot. Őt nem láttam jönni.

Switzer kiesése meg meglepett, úgy látszik benne csak ST játékost láttunk. kíváncsi leszek erre a Ray-Ray kölyökre, főleg Offense-ben.

De szerintem ez csak egy udvarias DC még....kell pár meccs, míg véglegesedik minden.
több mint 5 éve
astroid Pittsburgh Steelers 689
A depth chart-on van azért néhány érdekes dolog, pld. Bush mögött Marcus Allen Gilbert előtt.
több mint 5 éve
Alig várom, hogy idén is kezdő legyen.

iktriad
Mi nem annyira 😊
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 566 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Colquitt jött, Berry ment.
Gergőke
Külön külön is jó hír lenne
Klaci79
Néha jó volt Berry, néha..
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Alig várom, hogy idén is kezdő legyen.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Gergőke
Külön külön is jó hír lenne
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Gergőke
Nekem o az egyik kedvencem. A penz miatt tavozott. Soha nem volt rossz szezonja, 15 ev alatt. Sztem a Chiefs legstabilabb jatekosa volt, veszhelyzetekben kotelidegekkel. Es amellett az egyik legjobb punter, nem mellekesen.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 566 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 m.facebook.com/stee7ers/photos/a.711589452307414/2022740351192311/?type=3&source=48
több mint 5 éve
Bőven megérdemelte Heyward ezt a pénzt. Iszonyatosat dolgozik évek óta. Ez a védelem nagyon ott lehet a toppon, ha Tuitt is végre visszatér és egészséges tud maradni.
Itt jut eszembe, hogy azért az nem semmi, hogy Carlos Davis 7.körösként megcsinálta az 53-at. Culáger is csak a PS-ben kapott helyet.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 716 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Cam Heyward súlyos milliókkal lesz/lett hamarosan gazdagabb.

Cam örül.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
Dobbsról mindig mindenki odáig volt h mennyire érti a játékot, sztem pusztán azért jött ő, mert a film roomban hasznosabb, mint Hodges.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Hodges karrierje viszont véget ért nálunk! Szép lett volna, de ilyen story-k ritkán vannak...
Klaci79
Azért ez így is egy elég megkérdőjelezhető döntés.Tavaly megtette amit egy draftolatlan QB-tól várható,erre lecserélik egy egyszer már általunk elcserélt QB-ra..
Várom az ésszerű magyarázatot a csapattól.
JoeyPorter
Én bírom Hodgest, szimpatikus és tökös gyerek, de szvsz benne ennyi van, amit láttunk is. Valszeg úgy gondolják, hogy Dobbs plafonja magasabban van.
Jan
Vagy inkább a floorja, az lenne a cél, hogy ha nem lesz Ben, akkor vmennyire tudja managelni a meccset úgy, hogy ne rajta menjen el.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Hodges karrierje viszont véget ért nálunk! Szép lett volna, de ilyen story-k ritkán vannak...
Klaci79
Azért ez így is egy elég megkérdőjelezhető döntés.Tavaly megtette amit egy draftolatlan QB-tól várható,erre lecserélik egy egyszer már általunk elcserélt QB-ra..
JoeyPorter
Én bírom Hodgest, szimpatikus és tökös gyerek, de szvsz benne ennyi van, amit láttunk is. Valszeg úgy gondolják, hogy Dobbs plafonja magasabban van.
több mint 5 éve
Klaci79
JoeyPorter
Nem tudom milyen magyaráztra vársz 😀 Nyilván azért cseréltük el Dobbst, mert volt 1 olyan hülye csapat, aki bepánikolt szokás szerint és kidobott egy 5. körös picket az ablakon érte, nem azért, mert rosszabb volt 😀
tenorx
Javítva. 😊
több mint 5 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Klaci79
JoeyPorter
Nem tudom milyen magyaráztra vársz 😀 Nyilván azért cseréltük el Dobbst, mert volt értéke, nem azért, mert rosszabb volt 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
Sean Davis újra a fedélzeten ügynöke szerint.
Spy
Dobbs szintén.
Spy
Nagy bolt volt a részünkről az a csere... #becausejaguars #KösziCoughlin
több mint 5 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 649 — Volt egy kis zápor
Klaci79

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Spy
Dobbs szintén.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
ugy tunik uj puntert hozunk
xtaki
Igen, úgy fest hét elején érkezik Colquitt bá.

több mint 5 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 810
ugy tunik uj puntert hozunk
több mint 5 éve
gedam 6 476
én már tavaly írtam rosent. nálatok ideális helyen lenne. fel kell építeni a srácot 1 év alatt, ennyi. azért egy rebuildcardinals és egy rebuildolphins nem ideális hely egy újoncnak. zéró fal, keine elkapók, bizonyíccsá. hagyjuk is.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 535 — Steelers fan
Mit gondoltok mennyire realitás hogy Josh Rosent behozzuk egyenlőre cserének? Láttok benne fantáziát?
thr_buddha
Szoktunk ilyesmit, annak idején Leftwich is így került hozzánk. Korai 1 körös volt, kivágták, mi elhoztuk backupnak.
Jan
És milyen nagy karriert futott be itt utána. Ja nem.
iktriad
Farrior is 1/8 volt, Jetsnél bust, mi elhoztuk.