Pittsburgh Steelers

73 feliratkozó

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Augusztus 23-án prime time meccset játszunk a Saints-el. Ez a 3. heti pre meccs ha jól emlekszem. Elvileg a legfontosabb
több mint 5 éve
Megvan h kivel kezdünk?
steelwolf
Egyelőre csak ez a 11. hét Jax kirándulás biztos.
12. Ravens otthon. 14. Bills idegenben
Utóbbi kettő csak szivárogtatás...de nem megerősített.

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 566 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Megvan h kivel kezdünk?
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 719 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem ellenünk kezdetek 😕
dande
Jah, olvasom hogy nektek már megvan a Redskins....pedig jó kis párosítás lett volna
Klaci79
Jó, hogy ti is örüljetek egy fix pontnak a menetrendben, a 11. héten jöttök hozzánk vendégségbe. Mivel nálunk van a meccs, nem a Heinzon, ezt valószínű nyeritek. Fordítva már kezdenék örülni. 😊

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Nem ellenünk kezdetek 😕
dande
Jah, olvasom hogy nektek már megvan a Redskins....pedig jó kis párosítás lett volna
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 265 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem ellenünk kezdetek 😕
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 265 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na jól kezdődik:

Week 1: Sunday Night Football
8:20 - Philadelphia Eagles @ Pittsburgh Steelers (NBC)
Klaci79
Húha, tényleg az komoly lenne 😊
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 566 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Na jól kezdődik:

Klaci79
Ha Hargrave nem fogja a futást, akkor nyerünk 😁
több mint 5 éve
Na jól kezdődik:

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 134
2019 Teljes 59,0 PP 67,0 RB 51,9
2018 69,5 84,5 56,7
2017 60,2 75,4 48,3
2016 83,6 90,3 73,5
2015 76,2 80,7 73,7
2017 69,0 78,4 62,3
Klaci79
Mondtam, hogy runblock-ban nem szereti a pffffffffff 😊
több mint 5 éve
2019 Teljes 59,0 PP 67,0 RB 51,9
2018 69,5 84,5 56,7
2017 60,2 75,4 48,3
2016 83,6 90,3 73,5
2015 76,2 80,7 73,7
2017 69,0 78,4 62,3
több mint 5 éve
Én ezt értettem félre akkor:
"Ramon Foster, mint jó futásblokkoló Willie? Ezt honnan veszed/vetted?"

Ha valakinek van pff statja a pass blokkról, ne tartsa magában.

Én csak ezt találtam most:

"The conversation for the NFL’s best pass-blocking guard should always include David DeCastro as few players have been as consistent as he over the last six seasons," Pro Football Focus wrote of the Steelers' duo. "Following the 2017 season where he finished second among guards with a pass-blocking grade of 89.7, the Steelers right guard allowed just one sack, two hits and 23 hurries from his 729 pass-blocking snaps in 2018, earning a pass-blocking grade of 86.1 in the process — the fifth straight season in which he’d earned a pass-blocking grade north of 80.0.

"Much like his teammate, Foster has long been a difference-maker in pass protection for the Steelers. He earned pass-blocking grades of 70.0 or higher in 13 of his 16 games a season ago — with eight of those games hitting the 80.0-plus mark — and his single-season pass-blocking grade of 84.5 ranked eighth among 86 qualifying guards, just three spots below DeCastro."

Emmeg 2014:

bleacherreport.com/articles/2544500-pittsburgh-steelers-offensive-line-deserves-more-credit

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
Ez mind szép, de az OL az ami egységként működik, nincs semejik csapatnak gempája 5 prémiumot fenntartani. Ezért, mivel szoros kötelékben működnek, az erősebbek elefedik a gyengébbeket, hiszen be tud segíten a közvetlen mellette lévőnek. A Steel váz Vallanyóra/Punci/Dekasztró - ók lehetnének egy oldalra is, de akkor lenne egy baromi erős baloldalad, meg egy ultragyenge jobb. Így az OL kócs játszhat a RT/LG posztokkal, oda berakhatsz gyengébb képességeket is, hiszen a váz el fogja bírni.
Másodrész nagyon csínján bánnék a lebontott OL statisztikákkal, mer szerintem mélyebb play meg blockin scheme elemzés kellene, hogy valaki meg tudja mondani, hogy ez meg ez kinek az érdeme vagy hibája.
sutianap
Teljesen egyetértek, csak azt a felvetést nem értettem, hogy ettől miért lenne gyenge játékos Foster. Szerintem bőven átlag felettit hozott az utóbbi években, s mint látszik, néha jobban is teljesített, mint mások. Én úgy látom, hogy kérdéses az ő pótlása, remélem a beugró LG hozza majd a szintjét.

Azzal is egyetértek, hogy a falat egyben kell nézni és nyilván az RT volt a leggyengébb talent az utóbbi években, ezért DeCastro-nak sokat kellett besegítenie - de sztem inkább pass protban.

Amint látszik a zónablokkolás a futásnak az ő oldalára ment jobban, viszont power run-ban Foster sokkal jobb volt Villa mellett.
Fast Willie
Csak tisztázzuk. Én nem azt mondtam, hogy gyenge játékos Foster. Sőt, még azt sem mondtam, hogy futásblokkolásban lenne gyenge. Én azt mondtam, hogy ha Fostert nézem, akkor neki inkább a pass blocking az erőssége, így Én nem értettem azt a felvetést, hogy a futásban látnánk a hiányát. Implicite tehát azt is mondtam, hogy Foster hiányát kifejezetten a passz blokkolásban fogjuk látni, vagyis érezhetjük majd. Ezt viszont tartom is. Ez a fal futáselőkészítés terén nem fog veszíteni semmit azzal, hogy más van a helyén, sőt, ha Dotson fog beszálni, akkor még azt is mondom, hogy új impulzust kapunk, vagyis kapnánk, ha Dotson egyáltalán pályára lépne. (nem nagyon fog, főleg az elején)
Klemó
Csatlakozom, mert én sem írtam/olvastam olyat, hogy Foster gyenge lenne...pl pass protectionben kifejezetten jó volt, nagyon szerettem...hűséges és imádott itt játszani. Egyre kevesebb az ilyen csupaszív játékos, aki egész életében egy frencsájz mellett kitart és UDFA ellenére is ilyen szép karriert fusson be.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Ez mind szép, de az OL az ami egységként működik, nincs semejik csapatnak gempája 5 prémiumot fenntartani. Ezért, mivel szoros kötelékben működnek, az erősebbek elefedik a gyengébbeket, hiszen be tud segíten a közvetlen mellette lévőnek. A Steel váz Vallanyóra/Punci/Dekasztró - ók lehetnének egy oldalra is, de akkor lenne egy baromi erős baloldalad, meg egy ultragyenge jobb. Így az OL kócs játszhat a RT/LG posztokkal, oda berakhatsz gyengébb képességeket is, hiszen a váz el fogja bírni.
Másodrész nagyon csínján bánnék a lebontott OL statisztikákkal, mer szerintem mélyebb play meg blockin scheme elemzés kellene, hogy valaki meg tudja mondani, hogy ez meg ez kinek az érdeme vagy hibája.
sutianap
Teljesen egyetértek, csak azt a felvetést nem értettem, hogy ettől miért lenne gyenge játékos Foster. Szerintem bőven átlag felettit hozott az utóbbi években, s mint látszik, néha jobban is teljesített, mint mások. Én úgy látom, hogy kérdéses az ő pótlása, remélem a beugró LG hozza majd a szintjét.

Azzal is egyetértek, hogy a falat egyben kell nézni és nyilván az RT volt a leggyengébb talent az utóbbi években, ezért DeCastro-nak sokat kellett besegítenie - de sztem inkább pass protban.

Amint látszik a zónablokkolás a futásnak az ő oldalára ment jobban, viszont power run-ban Foster sokkal jobb volt Villa mellett.
Fast Willie
Csak tisztázzuk. Én nem azt mondtam, hogy gyenge játékos Foster. Sőt, még azt sem mondtam, hogy futásblokkolásban lenne gyenge. Én azt mondtam, hogy ha Fostert nézem, akkor neki inkább a pass blocking az erőssége, így Én nem értettem azt a felvetést, hogy a futásban látnánk a hiányát. Implicite tehát azt is mondtam, hogy Foster hiányát kifejezetten a passz blokkolásban fogjuk látni, vagyis érezhetjük majd. Ezt viszont tartom is. Ez a fal futáselőkészítés terén nem fog veszíteni semmit azzal, hogy más van a helyén, sőt, ha Dotson fog beszálni, akkor még azt is mondom, hogy új impulzust kapunk, vagyis kapnánk, ha Dotson egyáltalán pályára lépne. (nem nagyon fog, főleg az elején)
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
sutianap

Fast Willie
egy Soldados-féle érvrendszerben, ezt onnan tudjuk, hogy elengedtük, kvázi Kolbert árérték skáláján inkább Wisniewskit/Feiler párost dobja be minimális ráfordítással, így ennyit ér az RG posztunk...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
sutianap

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Bell 2016-2017 (1268 y+ 7TD vs 1291 y + 9TD)

www.sharpfootballstats.com/directional-rushing-production--off-.html

Foster vs DeCastro Bell két éve alatt

YPC: 3,6 vs 3,3
Att: 126 vs 140
yard: 448 vs 465
10 + play: 7 vs 11
success rate: 51% vs 43%

outside zone left vs rigth - DeCastro igazi haszonssága

YPC: 5,1 vs 5,6
Att: 51 vs 68
yard: 259 vs 384
10+ play: 7 vs 20
success rtg: 59% vs 53%

directional rushing success LG vs RG (emberre lebontva) - 2016

2016: 53% vs 41%
Att: 62 vs 68
yard: 237 vs 240
YPC: 3,8 vs 3,5
10+ : 5 vs 8
TD: 7 vs 0

outside zone (OT_ket beszámítva)

57% vs 61%
Att 30 vs 33
yard: 177 vs 196
YPC: 5,9 vs 5,9
10+: 4 vs 11
TD: 3 vs 0

2016-os success run rating emberenként balról jobbra (LT-LG-C_RG_RT):

55%-53%-50%-41%-53% (DeCastro lefelé lóg ki)

2017:

directional rushing success LG vs RG (emberre lebontva) - 2017

2017: 51% vs 48%
Att: 63 vs 61
yard: 232 vs 194
YPC: 3,7 vs 3,2
10+ : 4 vs 3
TD: 1 vs 3

outside zone (OT_ket beszámítva)

50% vs 49 %
Att 26 vs 39
yard: 85 vs 261
YPC: 3,3 vs 6,7
10+: 2 vs 12
TD: 0 vs 2

2017-es success run rating emberenként balról jobbra (LT-LG-C_RG_RT):

49%-51%-51%-48%-39% (DeCastro átlagos, Foster és Pouncey a legjobbak)

Érdekesség, hogy balra hatékonyabban futottunk, mint jobbra, az RT itt lehúzta a ratinget: 49% vs 39% - 4,9 YPC vs 3,9 YPC, stb.
több mint 5 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 862
Hát a tavalyi évet szerintem ne elemezzük, mert Conner, aztán Snell sérülése után már-már futó nem volt, aki érdemi lépésekre volt képes. Volt olyan meccs, ha jól emlékszem, ahol Samuels volt az első emberünk.

Foster egy rock solid megbízható ember volt. Én imádtam. Attól még, hogy az egész egység futásbkollolásban gyenge volt, és ebben ő az átlagos teljesítményével "kiemelkedett", nem gondolom, hogy befolyik a víz, sőt. A pass blocking az, ami kérdéses lesz, ha már lyukas pontokat keresek, mivel ebben ő áltag feletti volt.
több mint 5 éve
2018-ban:

LG 5,1 y vs RG 4,1 y
LG 340 y vs RG 228 y
LG 62 attempt vs RG 55 Att
LG 10 db 10+ vs RG 7 db 10+
LG 50% vs RG 49%
LG success rate 54 % vs RG 43%

Outside zone balra: 77% , 13Att/84y, 6.5 YPC, 4 db 10+
Outside zone jobbra: 50% 26Att/172y, 6.6 YPC, 5 db 10+
Fast Willie
Itt vannak ezek a szép statisztikai számok és ennek ellenére is Foster sokkal gyengébb futásblokkoló, mint DeCastro. Érdekes lenne egy Bell idejéből származó stat, amikor igazán komoly futásmennyiség volt. PErsze Foster sem volt rossz játékos, de míg DeCastro rendszeresen megy blokkolni balra, Fostertől ilyet nem láttunk jobbra, nyilván a sebessége miatt. De Foster amúgy pp-ben volt egészen kiváló.
Klaci79
Nem mondtam, hogy Foster elit runblocker lenne, a pályafutása alatt inkább közepes, de az elmúlt két évben - stat és nekem eye alapján is - jobbat hozott. Sőt tavaly szerintem DeCastro egyáltalán nem volt jó futásblokkolásban, bármennyire is szerette pl a pff.
több mint 5 éve
Megtörtént az 5. éves opció lehívás Watt esetében ugye, ha ennek ellenére most szezon közben hosszabbítanátok vele akkor lehet hogy hülye kérdés de az 5. éves opció törlődik és onnantól az új szerződés érvényes? vagy majd az opció lejárta után lesz érvényes a hosszabbítás? vagy ez attól függ bele rakják e a szerződésbe vagy sem?
blackswan07
Az első linkelt cikk szövegében szerepel:

Every player selected in the first round of the NFL Draft will automatically have a Fifth-Year Option added in his contract. This option cannot be separately attached to the player contract.

Elméletben most hosszabbíthatnánk Watt-tal (még nem fogunk) és az új szerződés kezdete lehetne akár 2021, akár 2022, ez megegyezés kérdése. Nyilván a játékos és az ügynök abban érdekelt, hogy minél előbb "profi" kontrakt fusson.
több mint 5 éve
2018-ban:

LG 5,1 y vs RG 4,1 y
LG 340 y vs RG 228 y
LG 50% vs RG 49%

Fast Willie
Itt vannak ezek a szép statisztikai számok és ennek ellenére is Foster sokkal gyengébb futásblokkoló, mint DeCastro. Érdekes lenne egy Bell idejéből származó stat, amikor igazán komoly futásmennyiség volt. PErsze Foster sem volt rossz játékos, de míg DeCastro rendszeresen megy blokkolni balra, Fostertől ilyet nem láttunk jobbra, nyilván a sebessége miatt. De Foster amúgy pp-ben volt egészen kiváló.
több mint 5 éve
Megtörtént az 5. éves opció lehívás Watt esetében ugye, ha ennek ellenére most szezon közben hosszabbítanátok vele akkor lehet hogy hülye kérdés de az 5. éves opció törlődik és onnantól az új szerződés érvényes? vagy majd az opció lejárta után lesz érvényes a hosszabbítás? vagy ez attól függ bele rakják e a szerződésbe vagy sem?
blackswan07
Nem fogunk hosszabbítani vele, de amúgy igen, a szerződés felülírja az opciót.
Ha hosszabbítunk vele, akkor jövő offseasonben, akkor megérné egy hosszútávút adni, hiszen az 5. éves opció már eleve nem olcsó mulatság.
több mint 5 éve
blackswan07 San Francisco 49ers Florida State Seminoles 45

Szerkesztette: blackswan07
több mint 5 éve
2018-ban:

LG 5,1 y vs RG 4,1 y
LG 340 y vs RG 228 y
LG 50% vs RG 49%