San Francisco 49ers
57 feliratkozó
több mint 9 éve
Te jó isten..Ezektől a falra tudnék mászni..a kábszizás rossz 😊
www.nemzetisport.hu/nfl/iden-a-49ers-valasztott-leggyengebben-hatul-a-pats-es-a-seahawks-2416111Coolearie
több mint 9 éve
Josszi
3 367
ok, megmarad pocakos koromra 😀off: L-es Nike poló eladó (US L- tehát XL a magyar méretezése) nagy lett sajnos 😕egyé' többet 😀😀😀he7edik
ár: 6500 Ft, akit érdekel privát itt, vagy email: josszimatroz(kukac)gmail(pont)com
www.nflshop.com/San_Francisco_49ers_Men_T-Shirts/Mens_San_Francisco_49ers_Nike_Scarlet_Tri-Script_Tri-Blend_T-Shirt
Josszi
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Te jó isten..Ezektől a falra tudnék mászni..www.nemzetisport.hu/nfl/iden-a-49ers-valasztott-leggyengebben-hatul-a-pats-es-a-seahawks-2416111
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Áttekintés a sérültek állapotáról, elég tekintélyes a névsor:www.sacbee.com/sports/nfl/san-francisco-49ers/article22349943.html
5 tavaly draftolt játékos (Acker, Reaser, Millard, Thomas és Ramsey) is teljes értékű munkát végez, akárcsak Bowman, Dorsey, és Ian Williams,hogy csak a jelentősebb sérülteket említsük.
Dockettre, Kilgorera és Wardra még egy kis rehabilitáció vár, senki felépülését nem akarják siettetni.
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
Az idén nem a megszokott védelmi sémákat fogjuk látni.www.csnbayarea.com/49ers/new-look-49ers-defense-aims-cause-confusion
Glenn Dorsey is nyilatkozott, közel 100%-os állapotban érzi magát. Ez jó hír, nagy szükség lesz rá az új D-lineban. Ian Williamsről is elmondható ez, nagyon jó lenne, ha idén elkerülnék a sérülések.
RMcD pedig újra bajba keveredett, a Bears ki is rakta rögtön.
több mint 9 éve
he7edik
1 239
off: L-es Nike poló eladó (US L- tehát XL a magyar méretezése) nagy lett sajnos 😕egyé' többet 😀😀😀
ár: 6500 Ft, akit érdekel privát itt, vagy email: josszimatroz(kukac)gmail(pont)com
www.nflshop.com/San_Francisco_49ers_Men_T-Shirts/Mens_San_Francisco_49ers_Nike_Scarlet_Tri-Script_Tri-Blend_T-Shirt
Josszi
több mint 9 éve
Cziri
5
off: L-es Nike poló eladó (US L- tehát XL a magyar méretezése) nagy lett sajnos 😕Szia!
Josszi
Érdekelne a poló.
több mint 9 éve
srácok, anélkül, hogy extenzív guglizásba fognék, A.J. Jenkins anno miért lett kivágva? (elcserélve)rvamert szar volt...
több mint 9 éve
srácok, anélkül, hogy extenzív guglizásba fognék, A.J. Jenkins anno miért lett kivágva? (elcserélve)rvaJenkins kicsi, gyengus, es kicsit sem agressziv. Fel is a kontakttol. Ezert kitoljak a labda alol,kilokik a palyarol. Egyetemen a sebessegebol megelt szepen illetve jo keze van. Viszont belso utakat tomegben nem tud vallalni, keptelen szoros orizetben lathatova valni.
A Chiefsben arra hasznalta Reid, hogy ertelemszeruen jooooo mely utakat fusson, de NFLben mar nem olyan kimagaslo a sebessege,gyors, de mar nem ver meg mindenkit. Pluszkent a 3rd+long szitukban hatrahuztak a tobbiek a vedosort, es AJ keresztefutott, sebessegbol verve a zonakt vagy az emberet. Esetleg par screen passz es ennyi. futasblokkolas gyenge, meg STben is ez (agresszio es ero hianya megint) limitlja a jatekat.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Josszi
3 367
off: L-es Nike poló eladó (US L- tehát XL a magyar méretezése) nagy lett sajnos 😕ár: 6500 Ft, akit érdekel privát itt, vagy email: josszimatroz(kukac)gmail(pont)com
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 367
srácok, anélkül, hogy extenzív guglizásba fognék, A.J. Jenkins anno miért lett kivágva? (elcserélve)rvaőőő... finoman szólva nem váltotta be a hozzá füzőtt reményeket, se munkamorál se teljesítmény alapján.
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
srácok, anélkül, hogy extenzív guglizásba fognék, A.J. Jenkins anno miért lett kivágva? (elcserélve)
több mint 9 éve
Josszi
3 367
www.ninersnation.com/2015/5/19/8627995/justin-smith-49ers-knew-his-retirement-plans-before-2015-nfl-draftes az Armstread pick miatt titkolta? Mar amit titokban lehet tartani itt... 😀 win with class
No ezek szerint, az FO tudta már a draft előtt, hogy Cowboy visszavonulását tervezi.SFGaben
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
SFGaben
1 076
www.ninersnation.com/2015/5/19/8627995/justin-smith-49ers-knew-his-retirement-plans-before-2015-nfl-draftNo ezek szerint, az FO tudta már a draft előtt, hogy Cowboy visszavonulását tervezi.
több mint 9 éve
Josszi
3 367
óó igen 😀😀😀 rád tippeltem! de nem voltam biztos benne 😀off:Én voltam az, Te meg egy zöld autóban feszítettél a hátsó ablakon egy szintén ugyanolyan matricával! 😊 Most legalább megnézhetted élőben is a matricádat! 😉red6t6
ki ment ma reggel sötét színű Focussal a lágymányosi hídon? Niners matrica volt a jobb hátsó ablakon, nem értem utol 😀 de üdv neki 😀Josszi
szép volt a matrica na 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
red6t6
988
off:Én voltam az, Te meg egy zöld autóban feszítettél a hátsó ablakon egy szintén ugyanolyan matricával! 😊 Most legalább megnézhetted élőben is a matricádat! 😉
ki ment ma reggel sötét színű Focussal a lágymányosi hídon? Niners matrica volt a jobb hátsó ablakon, nem értem utol 😀 de üdv neki 😀Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 367
off:ki ment ma reggel sötét színű Focussal a lágymányosi hídon? Niners matrica volt a jobb hátsó ablakon, nem értem utol 😀 de üdv neki 😀
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Indulhat a TANK-olás avagy a Carradine éra. 😉Bazzanija ha végre megtanulja a playbookot...
The Amazing Racoon
több mint 9 éve
Így utólag.... Pont lemaradtam Bruce Smith korszakról, így Justin Smith volt az általam látott legjobb aktív ötös, és ezt úgy gondolom, hogy rajongram Aaron Smithéret.
Ügyrendi javaslatom, Cowboy (és a másik két úr) tiszteletére nevezzük át Smith technique-nek.
Nagyon nagy játékos volt, olyan fickó, akire készülni kellett, de soksor a készülés sem volt elég.
Sok sikert Neki a magánéletben.
több mint 9 éve
red6t6
988
twitter.com/mattbarrows/status/600368897825443840Biztos, hogy hiányozni fog, de Ő már tett eleget a csapatért! El kell fogadni a döntését, és nagy köszönettel elbúcsúzni Tőle! Nagyon szerettem a játékát, az egyik kedvencem volt... Köszi Cowboy!!!!! 😕
Justin Smith says he has made his decision. He would not tell me one way or another but an announcement by #49ers is expected later today.petey
Ezzel valóban vége egy érának... kezdődhet egy új! 😉
több mint 9 éve
Ezek az ausztrálok, született feleségek, izé bajkeverők! 😀Srácok! Jarryd hayne-val mi a helyzet? Mert nem látom, se a rosteren, se sehol..Coolearieelmentek Mel Gibsonnal és Russel Crowe-val megnézni a Mad Max remaket, aztán Crowe gitározott, majd verekedés támadt... a szokásos Niners sztori 😀Josszi
több mint 9 éve
Josszi
3 367
Srácok! Jarryd hayne-val mi a helyzet? Mert nem látom, se a rosteren, se sehol..Coolearieelmentek Mel Gibsonnal és Russel Crowe-val megnézni a Mad Max remaket, aztán Crowe gitározott, majd verekedés támadt... a szokásos Niners sztori 😀
The Amazing Racoon