Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 474 — Erin Elite Andrews
Bobby jöjjön vissza? Kell nekünk?

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 946
Megvan az első hosszabbítás a free agentjeink közül. Phil Haynes aláírt egy évre. Összeget nem tudok, de ez szerintem jó deal, hasznos kiegészítő ember, aki a kezdőposztért is versenyezhet, mert OG poszton azért nem voltunk hú de acélosak. Azért nem bánnám ha erre a posztra érkezne még konkurencia, de egy igazán jó C sokat segítene nekik is, mindenképpen az kéne hogy legyen a prioritás a falban.
több mint 2 éve
Zman77 Seattle Seahawks 773
Greg Olson,nem tűnik rossz üzletnek. ...bár akkor nem Gino miatt jött. Csak megérzés,megalapozott,tudás nélkül írom 😀
Zman77
Átgondoltam, megkérdeztem olyat aki ebben karaly, meg ismeri az embert, megrágtam, és....nem örülök....
vissza is veszem a like-ot. 😀
Helmut _Professional drinker
Közben találtam én is egy cikket.... akár jó is lehet ...vagy nem 😀

www.seasidejoe.com/p/seahawks-greg-olson-history-qb-draft-plans

Szerkesztette: Zman77
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Greg Olson,nem tűnik rossz üzletnek. ...bár akkor nem Gino miatt jött. Csak megérzés,megalapozott,tudás nélkül írom 😀
Zman77
Átgondoltam, megkérdeztem olyat aki ebben karaly, meg ismeri az embert, megrágtam, és....nem örülök....
vissza is veszem a like-ot. 😀
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Na akkor elment Canales... gondolom megy Geno is.
Tampába ?
Zman77
Gondolom.
Haza kéne hozni Wilsont. Csinálni vele egy értelmes évet, mondjuk mint Genoval- ha összeszedi magát, akkor azt tudja DK-val és Lockettel-, és újra eladni 😀
Inkább Lockot kéne bevetni.Azt érzem,hogy menne vele... 🙂
Zman77
Háááát, végülis....
több mint 2 éve
Tampába ?
Zman77
Gondolom.
Haza kéne hozni Wilsont. Csinálni vele egy értelmes évet, mondjuk mint Genoval- ha összeszedi magát, akkor azt tudja DK-val és Lockettel-, és újra eladni 😀
Inkább Lockot kéne bevetni.Azt érzem,hogy menne vele... 🙂
több mint 2 éve
Tampába ?
Zman77
Gondolom.
több mint 2 éve
Tampába ?
több mint 2 éve
több mint 2 éve

warr_b
Elemzési nagyhatalom vagyunk. 😀
Bedolgozol? 😀
Reggio1914
Nem vagyok Carroll gyereke! 😀
több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 450

warr_b
Bedolgozol? 😀
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 838 — SuperBowl Champions 2013/2014

warr_b
Remelem 1/16 resz cherokee, ja varj, azert nem jar semmi, akkor 1/16 resz afro. Kell a 3. kor.
több mint 2 éve

warr_b
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 28 733 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
megjött a tökéletes megoldás.
a nagy sikerre való tekintettel idén ismét cseréljük el Wilsont 😊
És megint a Broncosba menjen!

Ui: Lásdy, Wentz is mennyi ideig cserélt csapatot első körökért 😀
akdestroyer
Wentz értékpapír.
Megshortoltátok a Walmartot
Willie Parker
Mostanában elég sokat néztem a Vulcan research dolgait, ugye a legbrékingedzsebb brékingedzs a technológiájuk AI területén és mérhetetlenül sokan licencelik, ahogy az aviatikai fejlesztéseket is- bár az kisebb nagyságrendű.

Szóval Walton csak egy szatócs. Paul Allen még mindig, sőt halálában a korábbiaknál is nyomasztóbb módon a liga leggazdagabb tulajonosa 😀

Oly sok éve elment, és még mindig formálja az életünket. Paul Allen egy elképesztő lángelme volt, és borzasztóan hiányzik. Tudjátok nem halt meg, csak haza ment.
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124

akdestroyer
Wentz értékpapír.
Megshortoltátok a Walmartot
több mint 3 éve

akdestroyer
Wentz értékpapír.
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898

több mint 3 éve
több mint 3 éve
peet_24 Seattle Seahawks 339
Na akkor bedobok két nevek.:
- DK Metcalf
- Lockett

Metcalf viszonylag sokat ér, atlétikai zseni, az összteljesítmény meggyőző, de nem egyenletes, nem szabályozott sok a drop, sok a kulcs drop.
Lockett még mindig 1000 yardos, zseniális elkapó, de idénre kicsit megúszós lett. Még van értéke, de pályája utolsó harmadába lép, megérdemelne egy gyűrű esélyes csapatot.
Nem cserélném őket. Mit nyernénk? Picket? Az éppen van, lehet cserélgetni is. Pénzt? Az is van. Egy DK elcserélést csak valami olyan bomba ügyletben tudnám elképzelni, ahol a másik oldalon is hasonló nagy név van. Mit tudom én, Fields a maciktól. Hoznak új Qb-t, bizonyítani akarják, hogy új rendszer lesz...de a potenciál benne van (talán...és ez csak példa). Vagy ha saját kérése menne, mert azt megtapasztaltuk, hogy milyen, ha rossz a szájíz.

Jelenleg van erőforrás és lyuk is bőven. Nem az optimalizálás ideje van, hogy melyik részt mennyivel lehet gyengíteni a gyengék erősítéséért.

Jó kérdés, hogy PC mit szűrt le. Mindenki mozdítható, mert akkora királyok vagyunk, hogy megoldjuk (RW), vagy azért csak meg kéne gondolni kétszer, hogy kit mozgatunk (BW).
több mint 3 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
- DK Metcalf
- Lockett

Metcalf viszonylag sokat ér, atlétikai zseni, az összteljesítmény meggyőző, de nem egyenletes, nem szabályozott sok a drop, sok a kulcs drop.
Lockett még mindig 1000 yardos, zseniális elkapó, de idénre kicsit megúszós lett. Még van értéke, de pályája utolsó harmadába lép, megérdemelne egy gyűrű esélyes csapatot.
Mint mindket csapat szurkoloja egy Metcalf - Ravens hazassagot alairnek. Ugyanakkor en nem biztos, hogy eltradelnem. Ertekre 1. Kor, egyertelmu.

Lockett a kerdes, elso korert meggondolando..

Ha csak ennel a ket jatekosnal maradunk, Ti mit lepnetek?
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 124
- DK Metcalf
- Lockett

Első kört kiszedni szerintem Metcalf-ból és Woolenből lehetne most. Kenneth Walkerből kijönne esetleg egy második körös, Lockett-ért szerintem 3.-nál jobb pick nem érkezne (de persze megérdemelne egy contendert).

Én érzésre most azt mondom viszont, hogy ha marad Geno Smith, akkor megtartanám a két elkapót, mert jó volt közöttük a kémia és nagy mentesítést jelentettek Smithnek és elég hosszú ideig jól is működött a passzjáték, csak nem jött a fejlesztett verzió.

Walker és Woolen pedig a Carroll-féle smashfoci építőkövei lesznek, szóval ők PC szemében érinthetetlenek.
több mint 3 éve
Én is gondolkoztam rajtuk, de olyan szinten nincs talent a WR sorban rajtuk kívül, hogy az borzasztó. Ha valamelyikük megy akkor 2 top100-as picket kéne elhasználni erre a posztra, azt meg inkább fordítanám a front7re és QB-ra jelenleg.
Sebii
Ez igaz, de szerintem Metcalf very 1. kör, szóval lenne miből költeni. Lockett...., ő nem hiszem
több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 946
Én is gondolkoztam rajtuk, de olyan szinten nincs talent a WR sorban rajtuk kívül, hogy az borzasztó. Ha valamelyikük megy akkor 2 top100-as picket kéne elhasználni erre a posztra, azt meg inkább fordítanám a front7re és QB-ra jelenleg.