Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Még egy kérdés, hogy, ha marad Wilson (amely konszenzus, hogy nem ), akkor DK-t meg tudjuk-e tartani.
DK nagyon frusztrált, lassan ott tartunk, hogy bárki mással játszana....
Mindenesetre, ha lépni akarnak Wilson ügyben, nagyon gyorsan kell lépni.

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
Top 5 Seahawks offense grades via PFF: Everett (67.3), Dallas (67.0), Penny (65.8), Dissly (64.7), Metcalf (64.1). Bottom three: Wilson (33.6), Lewis (40.1), Curhan (51.1).
That's the lowest grade of Wilson's career. He had a 37.8 for his 5-interception game at GB in 16.

Pete Carroll on
@710ESPNSeattle
lamented what is the most disappointing part about the loss for Seattle: They didn’t get whipped up front.

They protected, rushed the QB, stopped the run (mostly) and ran the ball effectively.

They lost cuz of a bad throwing game, which is wild
Cancel Culture
Mennyire jól tettem, hogy nem néztem meg a meccset?
Nagyon! 😀
A templom falai így is repedeznek.

Ami számomra a fenti adatokból érdekes, az az, hogy senki sem jutott 70-es PFF grade fölé.
Nem az első alkalom idén.
Egyszerűen rohadtul hiányoznak a talentek a csapatból. A BW/DK/Lockett trió önmagában nem csinál nyarat, 10 évvel ezelőtt csak a DL-ben több impact player volt, mint most az egész csapatban. (Direkt nem a secondary-t írtam.)
akdestroyer
Tényleg! Érdekes, hogy egy egyirányú soros rendszerben, ahol az irányító crocked figude head/bottom of the barrel/house on fire/farted elevator/house that jack built/stb... a passzjáték egyik szereplője sem ment 70 fölé.... Ez megér egy mélyebb elemzést!

Találtam egy elemzést erről a helyzetről:

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Wagner és Diggs a pro bowlon.
Más nem is érdemelte volna meg, max Bellore
braxa88
Dickson tartalék. Csak. Pedig csórikám idén szétrugdossa a lábát.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Wagner és Diggs a pro bowlon.
Más nem is érdemelte volna meg, max Bellore
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Top 5 Seahawks offense grades via PFF: Everett (67.3), Dallas (67.0), Penny (65.8), Dissly (64.7), Metcalf (64.1). Bottom three: Wilson (33.6), Lewis (40.1), Curhan (51.1).
That's the lowest grade of Wilson's career. He had a 37.8 for his 5-interception game at GB in 16.

Pete Carroll on
@710ESPNSeattle
lamented what is the most disappointing part about the loss for Seattle: They didn’t get whipped up front.

They protected, rushed the QB, stopped the run (mostly) and ran the ball effectively.

Cancel Culture
Mennyire jól tettem, hogy nem néztem meg a meccset?
Nagyon! 😀
A templom falai így is repedeznek.

Ami számomra a fenti adatokból érdekes, az az, hogy senki sem jutott 70-es PFF grade fölé.
Nem az első alkalom idén.
Egyszerűen rohadtul hiányoznak a talentek a csapatból. A BW/DK/Lockett trió önmagában nem csinál nyarat, 10 évvel ezelőtt csak a DL-ben több impact player volt, mint most az egész csapatban. (Direkt nem a secondary-t írtam.)

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve

Pete Carroll on
@710ESPNSeattle

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 648 — Axel Foley
Én amúgy elcserélném RWStafford-ot annyi pickért amennyit lehet, idehoznám MinshewGoff-ot, és elkezdeném a rebuildet.
Legyünk egy brusztolós kiscsapat, aki évente összehoz pár W-t és fejlődik, de még az is jobb mint ez a kilátástalan kínlódás.
RWStafford meg nyerjen egy gyűrűt még valahol, megérdemli.
funkyparduc
Szia.
Nálunk van felvétel drukkernek.

több mint 2 éve
Lesérült RW, így egy csomó nyerhető meccs kiesett. Lesérült Adams, a védelem vezére. 6 ember CovidIR-en, amikor jön az a meccs a Rams ellen, amit amúgy BIZTOSAN megnyernénk. Ilyen nehezített körülmények között mit vártok? Ezek a dolgok nem PC-n múltak. Szerintem kap még egy esélyt...
peet_24
sarcasm

Boldog Karácsonyt mindenkinek! <3 😊
peet_24
😊

Dejó erre hazajönni!

Érzelmi okokból javasolnám a logováltást!

Az új logo lehetne: >3
Ez egyrészt művészileg kifejezi, hogy összetört a szívünk, másrészt jelzi a nagyvilágnak, hogy mi a konszenzus Wilson teljesítményével kapcsolatban.

Másrészt azonban, arra kérek mindenkit, hogy a Gedam által megfogalmazottakat minél több helyen, és minél hangosabban terjessze. Nem szabad, hogy szárnyra keljen olyan pletyka, hogy Wilson egy lebőrözött pöcs, nekünk szükségünk van a Wilsonért kapható pick(ek)re. A logo marad!

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 488 — playoffs???
Majd szenteste Ciara beteszi a borítékba a kívánt városnevet, RW meg kénytelen lesz rábólintani és közben még mosolyognia is kell. Tanulja már meg mindenki, mindig a nő választ!
Boldog Karácsonyt minden hervadófélben lévő Hox fannak! Tartsunk ki srácok!

Ui.: Én Zach Wilsont támogatom, nem akarom kidobni a mezt. Ja és a 3-as szám kell feltétlenül.
garrett27
mosolyognia helyett mosogatnia -t olvastam 😀 na mondjuk még az is lehet 😀 😀

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
Majd szenteste Ciara beteszi a borítékba a kívánt városnevet, RW meg kénytelen lesz rábólintani és közben még mosolyognia is kell. Tanulja már meg mindenki, mindig a nő választ!
Boldog Karácsonyt minden hervadófélben lévő Hox fannak! Tartsunk ki srácok!

Ui.: Én Zach Wilsont támogatom, nem akarom kidobni a mezt. Ja és a 3-as szám kell feltétlenül.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Ott tartunk, hogy ennek a tradenek is örülnék:
Wilson = Daniel Jones, +2db idei 1.köre a giantsnek

Ezen a meccsen mi mentsége lehet Wilsonnak?
Futójáték jól ment, OL jó volt, védelem is.
Metcalf és Eskridge is elszakadt egy TDért aluldobta a QB
braxa88
Most meredek lesz, amit írok, de én megkérdezném a Jets-et, hogy Zach Wilson és a két első körösükért kérik-e cserébe Russell Wilsont?

Figyu: Zach-et totál félrekezelik, ő igényli az erős rostert és az erős kezet maga mellé, ami NY-ban nincs meg, mert a média sem türelmes. Itt PC úgyis mellétenne egy erős futásalapú offense-t, a srác amúgy képes fal mögül kimozogni, a Jets fala sem egy életbiztosítás, szóval hozzászokott már a törődéshez. Újra lehetne kalibrálni, PC megint egy kvázi újonccal kezdhetné elölről, akit maga formálhatna és a pickekkel lehetne tehetséget hozni. Zach szerintem amúgy tehetségesebb, mint Russ volt prospectként.

Russ-nak meg lenne a nagy piac New Yorkban, kapna elegendő figyelmet és platformot, nem is lenne akkora eredménykényszer, de kaphatna egy fiatal magot és mégis csak AFC-be menne, nem NFC csapathoz. Másrészt a Jetsnél kb ő lenne az Új Messiás, amire kb Namath óta várnak.

Mellesleg a mezfeliratok is maradhatnának mindkét csapatnál 😊
Willie Parker
Tetszene ez is
több mint 2 éve
csongi Arizona Cardinals 989 — Cardinals fan
sarcasm
peet_24
Eltartott egy ideig, mire megláttam a feliratot a háttérben. Kinek mi a lényeg ugye 😊
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
A Jets nincs a hármas kívánságlistáján RW-nak. Szerintem nem menne bele, mert sértené az egóját. Akkor már inkább Giants és Jones. A két NY csapatnak 4 pickje van az első nyolcban.
Szerintem Miami, Denver lesz a befutó, vagy a Giants.
Kájzerszóze
Még rajta lehet, ha kérik és nincs jobb, vagy erősebb az ajánlat, de én nagyobb rációt látok benne, minthogy Jonesnak akkor adj egy új szerződést.
több mint 2 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 488 — playoffs???
A Jets nincs a hármas kívánságlistáján RW-nak. Szerintem nem menne bele, mert sértené az egóját. Akkor már inkább Giants és Jones. A két NY csapatnak 4 pickje van az első nyolcban.
Szerintem Miami, Denver lesz a befutó, vagy a Giants.

több mint 2 éve

braxa88
Most meredek lesz, amit írok, de én megkérdezném a Jets-et, hogy Zach Wilson és a két első körösükért kérik-e cserébe Russell Wilsont?

Figyu: Zach-et totál félrekezelik, ő igényli az erős rostert és az erős kezet maga mellé, ami NY-ban nincs meg, mert a média sem türelmes. Itt PC úgyis mellétenne egy erős futásalapú offense-t, a srác amúgy képes fal mögül kimozogni, a Jets fala sem egy életbiztosítás, szóval hozzászokott már a törődéshez. Újra lehetne kalibrálni, PC megint egy kvázi újonccal kezdhetné elölről, akit maga formálhatna és a pickekkel lehetne tehetséget hozni. Zach szerintem amúgy tehetségesebb, mint Russ volt prospectként.

Russ-nak meg lenne a nagy piac New Yorkban, kapna elegendő figyelmet és platformot, nem is lenne akkora eredménykényszer, de kaphatna egy fiatal magot és mégis csak AFC-be menne, nem NFC csapathoz. Másrészt a Jetsnél kb ő lenne az Új Messiás, amire kb Namath óta várnak.

Mellesleg a mezfeliratok is maradhatnának mindkét csapatnál 😊
több mint 2 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Én amúgy elcserélném RW-t annyi pickért amennyit lehet, idehoznám Minshew-t, és elkezdeném a rebuildet.
Legyünk egy brusztolós kiscsapat, aki évente összehoz pár W-t és fejlődik, de még az is jobb mint ez a kilátástalan kínlódás.
RW meg nyerjen egy gyűrűt még valahol, megérdemli.
funkyparduc
Azért ennyire szélsőségesen negatívak se legyünk már, kilátástalan vergődés, legyen max évente pár győzelem csak... Hosszú évek óta tuti playoffszereplők vagyunk, volt SB is, azon az egy buta játékon múlt hogy nem 2x bajnokcsapat, most lesz valszeg egy 50% körüli szezon, meg igen első körös kiesés is többször van. Ramssel is meccsben voltunk elég sokáig most pl. nem lealázott minket az egyik elvileg legnagyobb contender csapat idén aki évek óta erre tesz fel mindent hogy nyerjen, idén különösen. Vannak régóta húzódó problémák valóban, ezeket kell okosan megoldani, nem itt világvége keseregni szerintem egy igazi rajongónak, hogy akkor évekre ássuk el magunkat.
több mint 2 éve
braxa88
Az avatarod azt a pillanatot ábrázolja, amikor PC rábök Jamal Adamsre?
Willie Parker
Arra is
Meg mindenre ami történik az NFLben 😀 fogalmuk nincs mi folyik körülöttük
több mint 2 éve
braxa88
Az avatarod azt a pillanatot ábrázolja, amikor PC rábök Jamal Adamsre?
több mint 2 éve

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Lesérült RW, így egy csomó nyerhető meccs kiesett. Lesérült Adams, a védelem vezére. 6 ember CovidIR-en, amikor jön az a meccs a Rams ellen, amit amúgy BIZTOSAN megnyernénk. Ilyen nehezített körülmények között mit vártok? Ezek a dolgok nem PC-n múltak. Szerintem kap még egy esélyt...
peet_24
Hát nem tudom, én az idei RW-ben sérülés előtt sem láttam azt az átütő erőt, amit korábban. Lehet ez edzői hiba, nem tudom, majd akik jobban értenek hozzá, megmondják.

Adams a védelem vezére? Akkor baj van.

A sérülések nem PC-n múltak az igaz, de az igen, hogy Adams miatt kidobtunk előre a kukába 2 év draftot. Adams hozzáadott értéke meg erősen kérdőjeles.

Amúgy biztos kap még egy esélyt, de annyi hiba van a rendszerben, hogy azt jövőre sem fogja megoldani.
funkyparduc
Kap még egy esélyt ....ööööö....magától?
több mint 2 éve
peet_24 Seattle Seahawks 275
peet_24
sarcasm

több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 123 — Erin Elite Andrews
Én amúgy elcserélném RW-t annyi pickért amennyit lehet, idehoznám Minshew-t, és elkezdeném a rebuildet.
RW meg nyerjen egy gyűrűt még valahol, megérdemli.

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
gedam 5 908
peet_24
azért mi kb. 3* ennyi sérülttel 8-6-al állunk. pont ez mutatja, hogy szar a rendszer és csak az egyéni villanások mentik meg pc-t évek óta. pont ezért kéne kirúgni, mert kiesik 2skillplaya és nem marad semmi.