Seattle Seahawks

61 feliratkozó

több mint 2 éve
funkyparduc Seattle Seahawks 1 123 — Erin Elite Andrews
Ezt is megértük: NBC power rankingben a Jets is előttünk van. 🤡🤡🤡

Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 910 — Csodabogár
Miert? 3-8-nal miert ne igazoljunk egy future HoF jatekost? 😀 Akinke elfogyott a laba.
Mit szeretnel? Probaljunk ki par fiatalt a tet nelkuli, de eles hatralevo 6 meccsen, talan talalunk egy hasznalhatot? Ne legyenek ilyen hiu abrandjaid 😀
undisputedly
Tudom nem tőlem kérdezted, de ha csak rajtam múlna, akkor rehabilitálnánk Eddie Lacy-t.
akdestroyer
Frank Gore lenne a tuti megoldás!
funkyparduc
Avagy Marshawn Lynch, még most is tudna pusztítani. 🙂
Reggio1914
2 éve is hogy bejött

több mint 2 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Miert? 3-8-nal miert ne igazoljunk egy future HoF jatekost? 😀 Akinke elfogyott a laba.
Mit szeretnel? Probaljunk ki par fiatalt a tet nelkuli, de eles hatralevo 6 meccsen, talan talalunk egy hasznalhatot? Ne legyenek ilyen hiu abrandjaid 😀
undisputedly
Tudom nem tőlem kérdezted, de ha csak rajtam múlna, akkor rehabilitálnánk Eddie Lacy-t.
akdestroyer
funkyparduc
Avagy Marshawn Lynch, még most is tudna pusztítani. 🙂
több mint 2 éve
undisputedly
akdestroyer

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
undisputedly

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 111 — SuperBowl Champions 2013/2014
Seahawks signing RB Adrian Peterson to their practice squad.
KeyG
Ez a csapat egy vicc. 😃
funkyparduc
több mint 2 éve
KeyG
Ez a csapat egy vicc. 😃

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 518

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 657 — Seahawks fan
A vicc az, hogy a statisztikusok azon sakkoznak, hogy a többi meccs eredményétől függően, mely esetben nem tudja megnyerni a Seahawks az NFC West-et. Miközben én speciel annak örülök, hogy az NFL-ben nincs kiesés.

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 388
Leszámolás egy tévhittel.

Spoiler: Természetesen megint én voltam vakon. 😀

A DK-Lockett párossal én eddig alapvetően úgy voltam, hogy hasonló stílusú játékosok, nagyjából ugyanazt csinálják a pályán, annyi különbséggel, hogy DK az erejéből, Lockett meg a sebességéből él meg inkább. Nem is tévedhettem volna nagyobbat.

Helm hívta fel rá a figyelmemet, hogy alapvetően csak Lockett coverage boomer, DK inkább duelist, egy teljesen más világ, akivel inkább az 1v1 párharcokat keresik, és kevésbé mélységi veszedelem, mint azt én gondoltam.
És tényleg.

Nekem ehhez kellett a vizuális segítség, úgyhogy fogtam a Washington elleni meccset, és az ÖSSZES útvonalat felrajzoltam a két sztár WR-ünktől, amit passzjátékok alkalmával megfutottak.
Íme:

DK Metcalf 1/4 - 13 yard
T.Lockett 3/5 - 96 yard

Mit látunk?
1.) Főleg azt, amire a góré felhívta a figyelmemet, azaz hogy Metcalf nem nagyon megy mélyre.
Volt 3 vonal melletti mély útvonala, abból kettőt meg is dobott RW - de mindkettőt sikertelenül.

Ezen kívül meg az útvonalainak kb fele a bal oldali flat zónában indul, és ér is véget, azaz egy esetleges zónázás ellen nem nagyon támadja se a zónahatárokat, se a többi zónát, csak abban utazik, hogy 1v1 megverje az őrzőjét a területén.
(Ehhez a stílushoz, mint látható, rengeteg curl útvonal tartozik, ahol általában a first down vonal mögött fordult, de elég kevés sikerrel.)

Persze az nekem is szemet szúrt, hogy itt van ez a WR-félisten, aztán egy huncut elkapása sincs, túl a meccs 3/4-én, hogy van ez? - de ezen a ponton hozzá kell tennem, hogy miután play by play kikockáztam az összes útvonalát, én megértem: Az egész meccsen kb 3x tudta tisztára játszani magát, a legnagyobb wide-openben kb az utolsó 2 pontos playben volt, de ott se volt 3 yardnál jobban lemaradva tőle a védő.

Persze ettől még fel lehetett volna hajigálni rá 50-50 labdákat, hiszen RW pont az a fajta QB, aki 20 yardnál mélyebben is képes berakni a labdát azokba a másfél négyzetméteres ablakokba, ahol a védő nem érhet oda, meg külső vállra...
De ez most nem az a RW. Megint baromi sok volt a pontatlan zsuga, szóval az, hogy (szoros őrizet mellett) nem dobta csínybe, szerintem speciel most egy jó döntés volt.

2.) Lockett ellenben szétfutotta a mély zónákat, keresztbe meg vissza, rengeteg borsot törve az amúgy jól záró Redskins D# orra alá.

Gyakorlatilag 2 elkapásból csinált 96 yardot - ha kicsit jobban tart az OL, sokkal több nagy játék is kialakulhatott volna, rengeteg nyomás érkezett a QB-re pont azelőtt, hogy Lockett tisztára futotta magát a secondary-ben.
Még +90 yard biztos hogy benne maradt az emberben.

Érdekesség, hogy az 55 yardos play kvázi ugyanaz volt, amivel a Jaguars ellen egyszer már dobbantottunk.

A különbség mindössze annyi volt, hogy a FS sokkal agresszívabban lép fel, és megpróbálja levadászni a passzt, ami meglepetésre csak 1 ütemmel később érkezik.

Ami még látszik, hogy szemmel láthatóan komplexebb route-okat fut.
Metcalfnél van egy rakás go, slant, dig, curl, aztán kifújt, míg Lockett összehasonlíthatatlanul több testcsellel, meg irányváltással dolgozik.

Ezzel most nem arra célzok, hogy DK ehhez hülye, pusztán azt hogy nem ezt várják tőle.

...
Hirtelen ennyi. Nekem érdekes volt.
akdestroyer
Munkahelyen korlátozva vagyok, ezért csak ezeket találtam (iiletve nekem letiltja a McAfee), szóval a teljes hozzáféréssel rendelkezők ne tartsák magukba a statokat:

www.rotoballer.com/next-gen-stats-season-review-wide-receivers-and-tight-ends-2/818735

www.playerprofiler.com/article/davante-adams-fantasy-football-ranking-stats-profile-meet-the-metric-target-separation/

A metrika:

www.playerprofiler.com/terms-glossary/

Ez meg asszem fizetős lehet:

fivethirtyeight.com/features/our-new-metric-shows-how-good-nfl-receivers-are-at-creating-separation/
több mint 2 éve
Itt egy fieldgullsos iras arrol, hogy a tulajdonosi kor mikor avatkozhat be:

www.fieldgulls.com/2021/11/30/22810608/collapse-seattle-seahawks-becomes-first-major-test-vulcan-ownership-2009

Konkluzio: Jody megbeszelest tartott PC-vel a Cards elleni vereseg elott (amit szemelyesen tekintett meg), de a Seahawks mindig hosszabb porazon volt tartva, mint a Blazers, ahol viszont meguntak a toketlenkedest, de a Seahawksnal meg nem...
több mint 2 éve
Kyle Fuller 0.0 értéket kapott passz blokkolásra a PFFtől. (max 100 ugye)
Idén kapott értékelései: 39, 29, 37, 83, 51, 73, 30 és most a 0.
zseni a csávó és ezért ő pénzt kap..
Blowinski, Moffitt, Bitt(CésOG), Aboushi, Joeckel, Ifedi, Sweezy,stb Durva a névsor de Fuller kiemelkedik köztük is lefelé
Vasárnap vajon újra látjuk? 😀
braxa88
Ugye o centerkent kezdte az evet nalunk, mert PC-ek annyira QRVARA meg voltak elegedve vele. Faj 15. alkalommal is leirni es belegondolni, hogy Creed Humphrey ott volt a drafton, hogy kivalasszuk, de meghagytuk a Chiefsnek, ahol azota nagyon-nagyon jol tolja.
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Kyle Fuller 0.0 értéket kapott passz blokkolásra a PFFtől. (max 100 ugye)
Idén kapott értékelései: 39, 29, 37, 83, 51, 73, 30 és most a 0.
zseni a csávó és ezért ő pénzt kap..
Blowinski, Moffitt, Bitt(CésOG), Aboushi, Joeckel, Ifedi, Sweezy,stb Durva a névsor de Fuller kiemelkedik köztük is lefelé
Vasárnap vajon újra látjuk? 😀

Szerkesztette: braxa88
több mint 2 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 424 — Anthony Richardson fan
Ne idegeskedjetek, a lejtő végére érünk lassan..... vagy nem, de ne idegeskedjetek! Ez csak egy játék, és, ha nagyon szar kedvetek van, gondoljatok arra, hogy Helmutnak épp befagy a segge, vagy lefagy a bajusza,

Majd jövök, .....ha tudok időről időre benézek, legkésőbb karikor.

Csövi 😊
Cancel Culture
Végig éreztem valamiért, hogy bajuszos lehetsz... 😀

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 2 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 490 — playoffs???
Lassan Saints fanok is....

több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Ne idegeskedjetek, a lejtő végére érünk lassan..... vagy nem, de ne idegeskedjetek! Ez csak egy játék, és, ha nagyon szar kedvetek van, gondoljatok arra, hogy Helmutnak épp befagy a segge, vagy lefagy a bajusza,

Csövi 😊
Cancel Culture
Akár lehetnénk Detroit vagy Jets szurkolók is.
több mint 2 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride

Csövi 😊

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
Leszámolás egy tévhittel.

Spoiler: Természetesen megint én voltam vakon. 😀

A DK-Lockett párossal én eddig alapvetően úgy voltam, hogy hasonló stílusú játékosok, nagyjából ugyanazt csinálják a pályán, annyi különbséggel, hogy DK az erejéből, Lockett meg a sebességéből él meg inkább. Nem is tévedhettem volna nagyobbat.

Helm hívta fel rá a figyelmemet, hogy alapvetően csak Lockett coverage boomer, DK inkább duelist, egy teljesen más világ, akivel inkább az 1v1 párharcokat keresik, és kevésbé mélységi veszedelem, mint azt én gondoltam.
És tényleg.

Nekem ehhez kellett a vizuális segítség, úgyhogy fogtam a Washington elleni meccset, és az ÖSSZES útvonalat felrajzoltam a két sztár WR-ünktől, amit passzjátékok alkalmával megfutottak.
Íme:

DK Metcalf 1/4 - 13 yard
T.Lockett 3/5 - 96 yard

Mit látunk?
1.) Főleg azt, amire a góré felhívta a figyelmemet, azaz hogy Metcalf nem nagyon megy mélyre.
Volt 3 vonal melletti mély útvonala, abból kettőt meg is dobott RW - de mindkettőt sikertelenül.

Ezen kívül meg az útvonalainak kb fele a bal oldali flat zónában indul, és ér is véget, azaz egy esetleges zónázás ellen nem nagyon támadja se a zónahatárokat, se a többi zónát, csak abban utazik, hogy 1v1 megverje az őrzőjét a területén.
(Ehhez a stílushoz, mint látható, rengeteg curl útvonal tartozik, ahol általában a first down vonal mögött fordult, de elég kevés sikerrel.)

Persze az nekem is szemet szúrt, hogy itt van ez a WR-félisten, aztán egy huncut elkapása sincs, túl a meccs 3/4-én, hogy van ez? - de ezen a ponton hozzá kell tennem, hogy miután play by play kikockáztam az összes útvonalát, én megértem: Az egész meccsen kb 3x tudta tisztára játszani magát, a legnagyobb wide-openben kb az utolsó 2 pontos playben volt, de ott se volt 3 yardnál jobban lemaradva tőle a védő.

Persze ettől még fel lehetett volna hajigálni rá 50-50 labdákat, hiszen RW pont az a fajta QB, aki 20 yardnál mélyebben is képes berakni a labdát azokba a másfél négyzetméteres ablakokba, ahol a védő nem érhet oda, meg külső vállra...
De ez most nem az a RW. Megint baromi sok volt a pontatlan zsuga, szóval az, hogy (szoros őrizet mellett) nem dobta csínybe, szerintem speciel most egy jó döntés volt.

2.) Lockett ellenben szétfutotta a mély zónákat, keresztbe meg vissza, rengeteg borsot törve az amúgy jól záró Redskins D# orra alá.

Gyakorlatilag 2 elkapásból csinált 96 yardot - ha kicsit jobban tart az OL, sokkal több nagy játék is kialakulhatott volna, rengeteg nyomás érkezett a QB-re pont azelőtt, hogy Lockett tisztára futotta magát a secondary-ben.
Még +90 yard biztos hogy benne maradt az emberben.

Érdekesség, hogy az 55 yardos play kvázi ugyanaz volt, amivel a Jaguars ellen egyszer már dobbantottunk.

A különbség mindössze annyi volt, hogy a FS sokkal agresszívabban lép fel, és megpróbálja levadászni a passzt, ami meglepetésre csak 1 ütemmel később érkezik.

Ami még látszik, hogy szemmel láthatóan komplexebb route-okat fut.
Metcalfnél van egy rakás go, slant, dig, curl, aztán kifújt, míg Lockett összehasonlíthatatlanul több testcsellel, meg irányváltással dolgozik.

Ezzel most nem arra célzok, hogy DK ehhez hülye, pusztán azt hogy nem ezt várják tőle.

...
Hirtelen ennyi. Nekem érdekes volt.

Szerkesztette: akdestroyer

több mint 2 éve
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000963890/article/pete-carroll-russell-wilson-is-overtrying-a-little-bit

Pete Carroll's assessment of Russell Wilson after two weeks: his quarterback is pressing.
"I'm finding Russ over-trying a little bit," Carroll said Tuesday morning on ESPN 710, via the Seattle Times. "He's pressing in difficult situations to try and see if he can come up with a way to make something happen instead of just getting rid of the football."
With little running game and lacking receiving options, Wilson has been in negative situations regularly, including a bevy of 3rd-and-longs in Monday night's loss in Chicago. Carroll noted that sometimes Wilson tried to make too much out of a bad situation.
"In the long yardage situations, he needs to throw the football a couple times," Carroll said. "We need to get rid of the ball and just give up on a play because it's not happening and not take an additional pressure. So that just adds up and it makes it hard on him

😊
Cancel Culture
Pedig az edzői stáb minden segítséget megad neki hogy kisegítse….🥲
12th member
😀
3 éves cikk, de jó apropó, hogy visszalapozzatok-már, aki akar- 300 oldalt. Csodálatosan levezethető az ott induló storyból, hogy mi történik ma.

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
12th member Seattle Seahawks 1 053
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000963890/article/pete-carroll-russell-wilson-is-overtrying-a-little-bit

Pete Carroll's assessment of Russell Wilson after two weeks: his quarterback is pressing.
"I'm finding Russ over-trying a little bit," Carroll said Tuesday morning on ESPN 710, via the Seattle Times. "He's pressing in difficult situations to try and see if he can come up with a way to make something happen instead of just getting rid of the football."
With little running game and lacking receiving options, Wilson has been in negative situations regularly, including a bevy of 3rd-and-longs in Monday night's loss in Chicago. Carroll noted that sometimes Wilson tried to make too much out of a bad situation.
"In the long yardage situations, he needs to throw the football a couple times," Carroll said. "We need to get rid of the ball and just give up on a play because it's not happening and not take an additional pressure. So that just adds up and it makes it hard on him

😊
Cancel Culture
Pedig az edzői stáb minden segítséget megad neki hogy kisegítse….🥲
több mint 2 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/d7oyex6oiv01rynfwoln
Pete Carroll: Russell Wilson is 'over-trying a little bit'
After opening the season 0-2, Seahawks coach Pete Carroll has sine criticism for QB Russell Wilson. Carroll feels the signal-caller is pressing in difficult situations to make the most out of a play.

😊

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
Amugy komolyan nem ertek itt sokakat. Az edzoi stab es a GM evek ota sz@rul teljesit, de folyamatosan ment a bizakodas es a megbocsatas.

Most azt latjuk, hogy az elmult par evben csak RW jelentette a kulonbseget a pozitiv szezon es PO vs liga bottom csapat kozott. Erre egy serules utan 2-3 rossz meccs miatt mar kiatkozzatok ot. Kerdem en, ha az evekig kritikan alul teljesito stabot megturtek itt sokan, miert kell RW-t ilyen korulmenyek kozott anyazni? 😀
undisputedly
Az igazság szavai hagyják el a szádat barátom! 😊

több mint 2 éve
Amugy komolyan nem ertek itt sokakat. Az edzoi stab es a GM evek ota sz@rul teljesit, de folyamatosan ment a bizakodas es a megbocsatas.

Most azt latjuk, hogy az elmult par evben csak RW jelentette a kulonbseget a pozitiv szezon es PO vs liga bottom csapat kozott. Erre egy serules utan 2-3 rossz meccs miatt mar kiatkozzatok ot. Kerdem en, ha az evekig kritikan alul teljesito stabot megturtek itt sokan, miert kell RW-t ilyen korulmenyek kozott anyazni? 😀
undisputedly
Mert infernálisan játszik saját jogon, és egyre látványosabban kilóg a lóláb.
Cancel Culture
Ez mind oke. De az, hogy PC es JS 4-5 EVE(!) tolja fullba a kretent, az valahogy nem valtott ki ilyen reakciokat, csak mostanra. Russ evekig a hatan cipelte ezt a sz@r rostert es edzoket, erre 2-3 -joggal- gyengenek titulalt merkozes utan mar takarodjon innen stbstb.

El se hiszem, hogy en vedem ot, mert gyulolom a Ciaras uj brandjet, de b@szki, lassuk mar, hogy az elozo 4-5 evben csak azert nem voltunk 3-8-al ugy, mint most, mert Russ volt a center mogott.
undisputedly
Hát ne védd!
Amúgy meg azt gondolom állandó társad voltam abban a kérdésben, hogy PC menjen a faszba....szóval jónak mondod. 😊

Én egyébként csak azért haragszom Wilsonra, mert ő jelenleg a tudása 50%-án játszik, tavaly a 75%-on játszott. Hogy direkt, kicsit direkt, vagy egyszerűen kikészült, elfáradt, ezt nem dolgom minősíteni, de van egy határozott véleményem.

Ő egy QB. Ha ennyit tud dolgozzon rajta, minden nap minden órájában. Üljön oda Waldron mellé 24 órában, akivel nincs egy lapon sem.
Emberek karrierje megy le jelenleg a wc-n. Ha nem miatta akkor is meg kell mindent tennie, hogy ne így legyen.

Sending out an S.O.S
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

undisputedly
Wilson tavaly okt.közepe óta szar
most meccsről meccsre rosszabb.
több mint 2 éve

undisputedly
Mert infernálisan játszik saját jogon, és egyre látványosabban kilóg a lóláb.
Cancel Culture
Ez mind oke. De az, hogy PC es JS 4-5 EVE(!) tolja fullba a kretent, az valahogy nem valtott ki ilyen reakciokat, csak mostanra. Russ evekig a hatan cipelte ezt a sz@r rostert es edzoket, erre 2-3 -joggal- gyengenek titulalt merkozes utan mar takarodjon innen stbstb.

El se hiszem, hogy en vedem ot, mert gyulolom a Ciaras uj brandjet, de b@szki, lassuk mar, hogy az elozo 4-5 evben csak azert nem voltunk 3-8-al ugy, mint most, mert Russ volt a center mogott.