Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 3 éve
Javaslom átnevezni a topicot Seattle Sarcasmre 😉Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).Egészen biztosan így lesz, én fölényes győzelemre számítok.
undisputedly
Most az ellenfélnél van az a QB, aki nem tud normálisan olvasni, nem tud áthívni, akinél nincs értékelhető TE játék, aki a pálya közepére egyáltalán nem tud dobni, meg a playbookból oldalakat nem tud.
Ha valaki, hát mi egészen pontosan tudjuk, hogy hogyan kell kihúzni a játékának a méregfogát, és folyamatos 3&outokkal megszégyeníteni.
Hiába lesz most előtte értékelhető OL, RW olyan figura, aki egy teljesen egészséges zsebből is kirohangál oldalra hogy benyelje a sacket.
Most is fixen ez fog történni, mert nem érzi a zsebet.
Ez bizonyított, hiszen nagyon sokan, nagyon sokszor leírták.
Évek óta ő volt a púp a háton, a homokszem a gépezetben, a béklyó a lábon, amiben minden évben hasraestünk.
Végre eloldottuk ezt a láncot, (a Broncos meg éppen gabalyodik bele, és merül el vele a mélybe - de ez legyen az ő bajuk), és végre láthatjuk a csapatba rakott edzői munka limitációk nélküli, valódi arcát. Az O# hengert. Az ütempasszokat. Mindent.
Nem gondolom azt, hogy a QB poszt Genoval megoldott lenne, de azt amit Russell tud, azt ő is kisujjból kirázza - erre tavaly is láthattuk már a bizonyítékokat - csak akkor még nem hittem benne.)
Úgy gondolom, hogy ki fog jönni a QB-k közötti különbség, és 2 TD különbséggel nyer a Seahawks.
Este tali! 😊
GO Hawks!!!
akdestroyer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Már egy hete mondtam ,hogy 28-16-ra nyerünk ! 🙂
több mint 3 éve
Velem biztosan nem, nekem ez mar nagyon keson kezdodik, de majd reggel felnezek ide, hogy:Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).Este tali! 😊
undisputedly
GO Hawks!!!
akdestroyer
a) vagy ne talaljak egy db hozzaszolast sem (Denver gyozelem), vagy
b) a Russ haterek oldalakon keresztul veregessek a sajat vallukat (SEA gyozelem) 😊
Szerk: Hiaba nez ki vereseg papirforma szerint, elso forduloban barmi es annak az ellenkezoje is megtortenhet, szoval benne van a pakliban, hogy meglepjuk a joval eselyesebb Broncost, habar ez azon a predikcion nem valtoztat, hogy velhetoen a csoportutolso hely elkeruleseert kuzdunk majd ev kozben.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).Egészen biztosan így lesz, én fölényes győzelemre számítok.
undisputedly
Most az ellenfélnél van az a QB, aki nem tud normálisan olvasni, nem tud áthívni, akinél nincs értékelhető TE játék, aki a pálya közepére egyáltalán nem tud dobni, meg a playbookból oldalakat nem tud.
Ha valaki, hát mi egészen pontosan tudjuk, hogy hogyan kell kihúzni a játékának a méregfogát, és folyamatos 3&outokkal megszégyeníteni.
Hiába lesz most előtte értékelhető OL, RW olyan figura, aki egy teljesen egészséges zsebből is kirohangál oldalra hogy benyelje a sacket.
Most is fixen ez fog történni, mert nem érzi a zsebet.
Ez bizonyított, hiszen nagyon sokan, nagyon sokszor leírták.
Évek óta ő volt a púp a háton, a homokszem a gépezetben, a béklyó a lábon, amiben minden évben hasraestünk.
Végre eloldottuk ezt a láncot, (a Broncos meg éppen gabalyodik bele, és merül el vele a mélybe - de ez legyen az ő bajuk), és végre láthatjuk a csapatba rakott edzői munka limitációk nélküli, valódi arcát. Az O# hengert. Az ütempasszokat. Mindent.
Nem gondolom azt, hogy a QB poszt Genoval megoldott lenne, de azt amit Russell tud, azt ő is kisujjból kirázza - erre tavaly is láthattuk már a bizonyítékokat - csak akkor még nem hittem benne.)
Úgy gondolom, hogy ki fog jönni a QB-k közötti különbség, és 2 TD különbséggel nyer a Seahawks.
Este tali! 😊
GO Hawks!!!
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 3 éve
Peticiot kellene inditani, hogy fujjuk is le a szezont. Jo ez igy.Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).A csoportot már vezetjük, innen már csak meg kell tartani 😊
undisputedly
peet_24
több mint 3 éve
Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).A csoportot már vezetjük, innen már csak meg kell tartani 😊
undisputedly
több mint 3 éve
Aki teheti, nezze meg majd a Steelers-Bengals merkozest. Ev meccse eddig 😊Kozben ugy tunik a 9ers oda adta a jovojet egy futoert. Mondjuk Fieldsnek tobb futasa volt, mint sikeres passza.
Siman benne van, hogy egyedul mi nyerunk a nyito hetvegen (vicc, lol).
több mint 3 éve
..acélos lesz ez az NFC west.
több mint 3 éve
Micsoda?! Abban a halak bsznak... 😮Már érthető miért volt a legsimább győzelmetek tavaly pont a Jaguars elleni. A ti mostani/a mi tavaly WR edzőtök/edzőnk már kvázi akkor is bedolgozott ide. Amilyen idióta, még kinézem belőle azt is, hogy kikotyogott dolgokat Urban Meyer "csodás" gameplanjéből. 😀Sőőt ! Ha a Brit tudósok jobban utána néznének,akkor az is kiderülne,hogy az elmúlt két nappban mind a ketten ittak vízet...... 🙃
Sanjay Lal is one of DK Metcalf’s closest confidants — so close that Lal was consulting Metcalf through a trying 2021 season, even as Lal was coaching in Jacksonville. https://t.co/FwXSRuXk7f
— Adam Jude (@A_Jude) September 9, 2022
iktriad
Zman77

több mint 3 éve
Már érthető miért volt a legsimább győzelmetek tavaly pont a Jaguars elleni. A ti mostani/a mi tavaly WR edzőtök/edzőnk már kvázi akkor is bedolgozott ide. Amilyen idióta, még kinézem belőle azt is, hogy kikotyogott dolgokat Urban Meyer "csodás" gameplanjéből. 😀Sőőt ! Ha a Brit tudósok jobban utána néznének,akkor az is kiderülne,hogy az elmúlt két nappban mind a ketten ittak vízet...... 🙃
Sanjay Lal is one of DK Metcalf’s closest confidants — so close that Lal was consulting Metcalf through a trying 2021 season, even as Lal was coaching in Jacksonville. https://t.co/FwXSRuXk7f
iktriad
több mint 3 éve
Már érthető miért volt a legsimább győzelmetek tavaly pont a Jaguars elleni. A ti mostani/a mi tavaly WR edzőtök/edzőnk már kvázi akkor is bedolgozott ide. Amilyen idióta, még kinézem belőle azt is, hogy kikotyogott dolgokat Urban Meyer "csodás" gameplanjéből. 😀 Sanjay Lal is one of DK Metcalf’s closest confidants — so close that Lal was consulting Metcalf through a trying 2021 season, even as Lal was coaching in Jacksonville. https://t.co/FwXSRuXk7f
több mint 3 éve
...ès mèg a vègèn a két QB-nk is felértékelődik 😃
több mint 3 éve
...lézerspanderrel kellett volna meghapcingolni.Én meg már nem mertem kötözködni, hogy tán nem tetszett látni a meccset? Első dolog volt, amit reggel be akartam írni, hogy Bobby milyen szarul játszott, pedig itt nem kellett neki slot cb üzemmódban futkorászni.Szarkazmus, Wagnerre és az LB sorra konkrétan játékokat hívott a Bills.Miért engedtük el Bobby Wagbert????!Mert már gyengén játszik. Láttad, hogy beengedte Allent a célterületre 😊
Helmut _Professional drinker
Matthew99
Az a beengedés volt a legkevesebb. De ez bőven lehet év eleji rozsda.... bár szerintem nem.
Hanni
A vak is látta, hogy ez a baj, de persze McVay nem.
több mint 3 éve
Én meg már nem mertem kötözködni, hogy tán nem tetszett látni a meccset? Első dolog volt, amit reggel be akartam írni, hogy Bobby milyen szarul játszott, pedig itt nem kellett neki slot cb üzemmódban futkorászni.Szarkazmus, Wagnerre és az LB sorra konkrétan játékokat hívott a Bills.Miért engedtük el Bobby Wagbert????!Mert már gyengén játszik. Láttad, hogy beengedte Allent a célterületre 😊
Matthew99
Az a beengedés volt a legkevesebb. De ez bőven lehet év eleji rozsda.... bár szerintem nem.
több mint 3 éve
Vicceltem. Én se örülök, hogy más mezben terrorizál. Abban a játékban szépen levált az emberéről és amit lehetett megtett.Szarkazmus, Wagnerre és az LB sorra konkrétan játékokat hívott a Bills.Miért engedtük el Bobby Wagbert????!Mert már gyengén játszik. Láttad, hogy beengedte Allent a célterületre 😊
Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Szarkazmus, Wagnerre és az LB sorra konkrétan játékokat hívott a Bills.Miért engedtük el Bobby Wagbert????!Mert már gyengén játszik. Láttad, hogy beengedte Allent a célterületre 😊
Matthew99
több mint 3 éve
Miért engedtük el Bobby Wagbert????!Helm, mostanaban nagyon magadeva tetted a populizmust.
több mint 3 éve
Miért engedtük el Bobby Wagbert????!Mert már gyengén játszik. Láttad, hogy beengedte Allent a célterületre 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Miért engedtük el Bobby Wagbert????!
több mint 3 éve
Azonnal tolom a muzikálisba! 😊Nem tudom ki volt nálunk Lennon, meg Hendrix, de Ringo Starr az Tre Flowers volt az tuti 😊Hát szerintem meg Tre Flowers játéka az leginkább így nézett ki:
SONICS-SEAHAWKS
akdestroyer
több mint 3 éve
Nem tudom ki volt nálunk Lennon, meg Hendrix, de Ringo Starr az Tre Flowers volt az tuti 😊Hát szerintem meg Tre Flowers játéka az leginkább így nézett ki:
SONICS-SEAHAWKS
több mint 3 éve
Nem tudom ki volt nálunk Lennon, meg Hendrix, de Ringo Starr az Tre Flowers volt az tuti 😊
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Nem Wilson egyértelműen nem Tier 4. -Ott komoly Gitáristenek vannak.Ugye Wilsonra érted a tier 4-t és nem Gary Moore -ra? Ugye? 😂🤪Nem Offolsz, a lényegről beszélgetünk.Nem akarok itt nagyon offolni, de Ritchie Blackmore, Santana, GARY MOORE?? 😄😎Csak az érdemi részre válaszolok:Azt hiszem emgtalaltuk Helm kriptonitjat. Csak allitsd parba Russ-t Lenonnal vagy Hendrix-szel Helm ledobja az ekszijat 😀Akkor ki volt Wilson? A vilag masodik legjobb gitarosa?Az Hendrix volt. Ne komolytalankodjunk!
ulpianus
itt szeretném tisztázni, hogy a football Lennonja még nem lépett pályára, talán meg sem született.
undisputedly
A világ legjobb gitásosa Larry Carlton-nekem, de másoknak bárki lehet a 2. szintről. Lehetne: Hendrix, Jeff Beck, Jimmy Page, Van Halen
Jó hagyjuk a világ 1-2. legjobb gitárosait. Nézzük a lesajnált világ 3. legjobb gitárosait
Eric Clapton, David Gilmour, Angus Young, Brian May, Lindsey Buckingham, Alan Holdsworth, Robben Ford, Mark Knopfler.... Ezek a faszik azon kívül, hogy pokoli játékosok, stílusteremtők, újjítók....
Melyikük teljesítményéhez, életművéhez érzed közel Wilsonét? 😀
warr_b
A Tier 4-el már nem akartam sokkolni, de ha már így megadtad a kegyelemdöfést. A fenti szánalmas brigádból kinek a teljesítményéhez mérhető Wilsoné?
warr_b
Közben van megfejtés. Yngwie J Malmsteen. Elképesztően magasan indult...majd egyre többet hibáztatta a társakat...és végül látványosan megragadt a fejlődése.
Szereti a drága kocsikat és beszállt a hülyenév adási versenybe egy Antonioval, amely kompromisszum eredménye mert eredetileg Johann Sebastian volt a terv, csak anya fellázadt, így lett Vivaldi után Antonio- érted Antonio Malmsteen like Mohamed Lee. Megvettem.
több mint 3 éve
Ugye Wilsonra érted a tier 4-t és nem Gary Moore -ra? Ugye? 😂🤪Nem Offolsz, a lényegről beszélgetünk.Nem akarok itt nagyon offolni, de Ritchie Blackmore, Santana, GARY MOORE?? 😄😎Csak az érdemi részre válaszolok:Azt hiszem emgtalaltuk Helm kriptonitjat. Csak allitsd parba Russ-t Lenonnal vagy Hendrix-szel Helm ledobja az ekszijat 😀Akkor ki volt Wilson? A vilag masodik legjobb gitarosa?Az Hendrix volt. Ne komolytalankodjunk!
ulpianus
itt szeretném tisztázni, hogy a football Lennonja még nem lépett pályára, talán meg sem született.
undisputedly
A világ legjobb gitásosa Larry Carlton-nekem, de másoknak bárki lehet a 2. szintről. Lehetne: Hendrix, Jeff Beck, Jimmy Page, Van Halen
Jó hagyjuk a világ 1-2. legjobb gitárosait. Nézzük a lesajnált világ 3. legjobb gitárosait
Eric Clapton, David Gilmour, Angus Young, Brian May, Lindsey Buckingham, Alan Holdsworth, Robben Ford, Mark Knopfler.... Ezek a faszik azon kívül, hogy pokoli játékosok, stílusteremtők, újjítók....
Melyikük teljesítményéhez, életművéhez érzed közel Wilsonét? 😀
warr_b
A Tier 4-el már nem akartam sokkolni, de ha már így megadtad a kegyelemdöfést. A fenti szánalmas brigádból kinek a teljesítményéhez mérhető Wilsoné?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"