Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Már nem szeretnèk RW-ni ,de elkerülhetetlen szerintem még egy darabig. Szóval,a Denver offenseben lehetett látni valami változás ami arra utalna,hogy Wilsonra van szabva ? Gondolom egy mérkőzésből nehéz ,de hátha... Nekem nézőnek nem tűnt fel. Talán több rövidebb labdát adot,mellette sok futás volt. Van valami szakmai észrevétel ?
Zman77
Megírtam a Broncos topicba. Nem írom le újra. Részemről nem szeretnék többet foglalkozni Wilsonnal, se pro se kontra...

Vannak szerintem számunkra érdekesebb témák. A védelmünkkel részletesebben nem foglalkoztunk, pedig az 1. meccs már sok mindent megmutatott. Az hogy Nwosu mekkora király csodálatos, de az igazi változásokról nem esett még szó, ez pedig a transzformált 3-4-es védelünk a belső technika nélküli felállások, csapdázások. Ez izgalmas, Clint Hurtt munkája, a Fangio D Hoxosítása izgalmas.

Wilson már nem a mi gondunk.
Helmut _Professional drinker
Ha lenne idod en szivesen olvasnek tobbet vagy magyaraztot toled esetleg barki jobban hozzaertotol az uj vedelmunkrol mert laikuskent nehez eszrevenni a konkret valtozasokat.

Mennyire fontos resze a vedelemnek Jamal Adams? Lehet iden mar nem jatszik de jopar het biztos kihagyas, ti kivagnatok es benyelnetek a halottpenzt amit bekell vagy megtarta atok 2025 ig?
Fantomas0429
😊 ördögöd van!
több mint 3 éve
Fantomas0429 Seattle Seahawks 957 — Fantomas0429
Már nem szeretnèk RW-ni ,de elkerülhetetlen szerintem még egy darabig. Szóval,a Denver offenseben lehetett látni valami változás ami arra utalna,hogy Wilsonra van szabva ? Gondolom egy mérkőzésből nehéz ,de hátha... Nekem nézőnek nem tűnt fel. Talán több rövidebb labdát adot,mellette sok futás volt. Van valami szakmai észrevétel ?
Zman77
Megírtam a Broncos topicba. Nem írom le újra. Részemről nem szeretnék többet foglalkozni Wilsonnal, se pro se kontra...

Vannak szerintem számunkra érdekesebb témák. A védelmünkkel részletesebben nem foglalkoztunk, pedig az 1. meccs már sok mindent megmutatott. Az hogy Nwosu mekkora király csodálatos, de az igazi változásokról nem esett még szó, ez pedig a transzformált 3-4-es védelünk a belső technika nélküli felállások, csapdázások. Ez izgalmas, Clint Hurtt munkája, a Fangio D Hoxosítása izgalmas.

Ha lenne idod en szivesen olvasnek tobbet vagy magyaraztot toled esetleg barki jobban hozzaertotol az uj vedelmunkrol mert laikuskent nehez eszrevenni a konkret valtozasokat.

Mennyire fontos resze a vedelemnek Jamal Adams? Lehet iden mar nem jatszik de jopar het biztos kihagyas, ti kivagnatok es benyelnetek a halottpenzt amit bekell vagy megtarta atok 2025 ig?
több mint 3 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 946
Passrushban elfogadható volt, de futás ellen teljesen súlytalan volt, amikor épp nem takarították el tükörsimán, akkor is rossz szöget választott rendre. Tudom, hogy nem ez az ő fő feladata, de azért többet várnék.
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.
Többiek nőhetnek fel mellé.
braxa88
Viszont a másik oldalt Darrell Taylor szerintem konkrétan 0 volt, én nem emlékszem tőle semmire. Nwosu egyedül sajnos kevés lesz.
Duff
3 nyomás, (1 hit 2 sürgetés)
nem sok, de nem 0.
Volt egy olyan play is amin durván holdingolták,sima sack lett volna, sőt fumble esélyes oylan gyorsan érkezett volna Taylor. Persze még itt se jött zászló a holdingra. Nagyon durván lőtt ki amugy Taylor a snapre.
4. negyed, 3:27, 2.&5, Jeudy drop.

itt a play:
 twitter.com/MitchSchwartz71/status/1569520496605011969

Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 420
Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.
braxa88
Viszont a másik oldalt Darrell Taylor szerintem konkrétan 0 volt, én nem emlékszem tőle semmire. Nwosu egyedül sajnos kevés lesz.
több mint 3 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 838 — SuperBowl Champions 2013/2014
Merkozes utan azt mondtam, hogy nem tudom mit gondoljak rola, de egyre jobban tetszik a jateka, csak a labdat kellene keresnie es akkor jo lesz. Ebben az ertekben (Passer Rating) nincs benne a 2 DPI amit dobtak ra, de azert nem rossz:

Ez mar jobban tetszik, mint a kozonseg futyulese:

Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 7 032 — Terry bohóc szülinapokat játszóházban is vállal.
Zman77

több mint 3 éve
Zman77 Seattle Seahawks 772
több mint 3 éve
Lance még nem rutinos zavarba hozható. A falunk jó. Cèlpontok vannak . Mi baj lehet ? 😃 Szerintem ezt még most nyerjük,mert fel vannak spanolva a srácok.
Zman77
Egy félidőnyi O gametapet feldolgozni azért nem lesz nehéz a 49-ersnek. 😊
Lancenek majd annyi utasítás kell, hogy Michael Jackson felé ne dobj! Ha a névfeldolgozása nem okoz errort -miért okozna okos gyerek-, akkor megoldja.
elnézve hogy védekeztünk a futás ellen, nem is kell Lancenek adniuk a labdát
több mint 3 éve
Lance még nem rutinos zavarba hozható. A falunk jó. Cèlpontok vannak . Mi baj lehet ? 😃 Szerintem ezt még most nyerjük,mert fel vannak spanolva a srácok.
Zman77
Egy félidőnyi O gametapet feldolgozni azért nem lesz nehéz a 49-ersnek. 😊
Lancenek majd annyi utasítás kell, hogy Michael Jackson felé ne dobj! Ha a névfeldolgozása nem okoz errort -miért okozna okos gyerek-, akkor megoldja.
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Nana kartársak, óvatosan az elvárásokkal, egy-két hét és már a konferenciadöntőt vizionáljuk... 😜
Vitézlő Titoknok tomz
Frisco ellen tökmindegy mivan, nyerni kell
braxa88
Nekem már megvolt a SuperBowl! 😀
több mint 3 éve
Nana kartársak, óvatosan az elvárásokkal, egy-két hét és már a konferenciadöntőt vizionáljuk... 😜
Vitézlő Titoknok tomz
Frisco ellen tökmindegy mivan, nyerni kell
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 705
több mint 3 éve
Nekem az egész hetemet előre bearanyozta ez a W.
akdestroyer
Zárjuk sztem a hetet is egy W-vel.
A legszebb úgyis mindig a friscot helyrerakni
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 225 — NFL bracket champion '26
akdestroyer
Vhogy így?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 898

több mint 3 éve

braxa88
Ja szerencsére az itészek kicsit konkrétabbak, mint a sporik voltak. Folyamatosan Wilson nyakában lihegett.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Yookerrel beszéltünk a Giants topicban Crossról. Hogyan látjátok?
első meccse volt. Chubb meg ha egészséges akkor nagyon jó edge, megverte többször, de sztem pár meccs után úgy belerázódik hogy a legjobb OT-k között legyen hamar.
Ha már Giants, Andrew Thomas teljes rookie éve gyenge volt, most meg már elit szinten képes játszani 3.évére
több mint 3 éve
Yookerrel beszéltünk a Giants topicban Crossról. Hogyan látjátok?
több mint 3 éve
A két Tight end TD pedig külön öröm,hogy ha Metcalf,és Lockett párost leveszik a pályáról a védők.
több mint 3 éve
Ez a Gino,ha főzni nem is főz,azért a szendvicset korrektül megcsinálta 😀 Most,hogy meg van az idei év legfontosabb WIN-je,a következő mérkőzéstől már jöhetne Lock ...
Lucas ,és Michael J. játékát meg öröm nézni !
több mint 3 éve
Nwosu 89, Taylor 82%-ot volt fenn a pályán, mögöttük Mafe 29%
Ezt így nem nagyon lehet. Taylor sok playt lecsalt a végén, futás ellen meg röhejesen szar volt.
Nwosu nagykirály amúgy. De neki is kell pihenő.
Dunlap mondjuk maradhatott volna

Eskridge 5 db snap...
braxa88
Brax... szerinted 3. harmadban 13:30 nál mi történ Nwosuval?
holding gyanús.
De ez előfordul
braxa88
Ordas nagy 😊 😊 Lemings 73-assal sokkal diszkétebb volt.
több mint 3 éve
Nwosu 89, Taylor 82%-ot volt fenn a pályán, mögöttük Mafe 29%
Ezt így nem nagyon lehet. Taylor sok playt lecsalt a végén, futás ellen meg röhejesen szar volt.
Nwosu nagykirály amúgy. De neki is kell pihenő.
Dunlap mondjuk maradhatott volna

Eskridge 5 db snap...
braxa88
Brax... szerinted 3. harmadban 13:30 nál mi történ Nwosuval?
holding gyanús.
De ez előfordul