Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 3 éve
😊 ördögöd van!Ha lenne idod en szivesen olvasnek tobbet vagy magyaraztot toled esetleg barki jobban hozzaertotol az uj vedelmunkrol mert laikuskent nehez eszrevenni a konkret valtozasokat.Már nem szeretnèk RW-ni ,de elkerülhetetlen szerintem még egy darabig. Szóval,a Denver offenseben lehetett látni valami változás ami arra utalna,hogy Wilsonra van szabva ? Gondolom egy mérkőzésből nehéz ,de hátha... Nekem nézőnek nem tűnt fel. Talán több rövidebb labdát adot,mellette sok futás volt. Van valami szakmai észrevétel ?Megírtam a Broncos topicba. Nem írom le újra. Részemről nem szeretnék többet foglalkozni Wilsonnal, se pro se kontra...
Zman77
Vannak szerintem számunkra érdekesebb témák. A védelmünkkel részletesebben nem foglalkoztunk, pedig az 1. meccs már sok mindent megmutatott. Az hogy Nwosu mekkora király csodálatos, de az igazi változásokról nem esett még szó, ez pedig a transzformált 3-4-es védelünk a belső technika nélküli felállások, csapdázások. Ez izgalmas, Clint Hurtt munkája, a Fangio D Hoxosítása izgalmas.
Wilson már nem a mi gondunk.
Helmut _Professional drinker
Mennyire fontos resze a vedelemnek Jamal Adams? Lehet iden mar nem jatszik de jopar het biztos kihagyas, ti kivagnatok es benyelnetek a halottpenzt amit bekell vagy megtarta atok 2025 ig?
Fantomas0429
több mint 3 éve
Ha lenne idod en szivesen olvasnek tobbet vagy magyaraztot toled esetleg barki jobban hozzaertotol az uj vedelmunkrol mert laikuskent nehez eszrevenni a konkret valtozasokat.Már nem szeretnèk RW-ni ,de elkerülhetetlen szerintem még egy darabig. Szóval,a Denver offenseben lehetett látni valami változás ami arra utalna,hogy Wilsonra van szabva ? Gondolom egy mérkőzésből nehéz ,de hátha... Nekem nézőnek nem tűnt fel. Talán több rövidebb labdát adot,mellette sok futás volt. Van valami szakmai észrevétel ?Megírtam a Broncos topicba. Nem írom le újra. Részemről nem szeretnék többet foglalkozni Wilsonnal, se pro se kontra...
Zman77
Vannak szerintem számunkra érdekesebb témák. A védelmünkkel részletesebben nem foglalkoztunk, pedig az 1. meccs már sok mindent megmutatott. Az hogy Nwosu mekkora király csodálatos, de az igazi változásokról nem esett még szó, ez pedig a transzformált 3-4-es védelünk a belső technika nélküli felállások, csapdázások. Ez izgalmas, Clint Hurtt munkája, a Fangio D Hoxosítása izgalmas.
Mennyire fontos resze a vedelemnek Jamal Adams? Lehet iden mar nem jatszik de jopar het biztos kihagyas, ti kivagnatok es benyelnetek a halottpenzt amit bekell vagy megtarta atok 2025 ig?
több mint 3 éve
Passrushban elfogadható volt, de futás ellen teljesen súlytalan volt, amikor épp nem takarították el tükörsimán, akkor is rossz szöget választott rendre. Tudom, hogy nem ez az ő fő feladata, de azért többet várnék.
több mint 3 éve
3 nyomás, (1 hit 2 sürgetés)Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.Viszont a másik oldalt Darrell Taylor szerintem konkrétan 0 volt, én nem emlékszem tőle semmire. Nwosu egyedül sajnos kevés lesz.
Többiek nőhetnek fel mellé.
braxa88
Duff
nem sok, de nem 0.
Volt egy olyan play is amin durván holdingolták,sima sack lett volna, sőt fumble esélyes oylan gyorsan érkezett volna Taylor. Persze még itt se jött zászló a holdingra. Nagyon durván lőtt ki amugy Taylor a snapre.
4. negyed, 3:27, 2.&5, Jeudy drop.
itt a play:
twitter.com/MitchSchwartz71/status/1569520496605011969
Szerkesztette: braxa88
több mint 3 éve
Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.Viszont a másik oldalt Darrell Taylor szerintem konkrétan 0 volt, én nem emlékszem tőle semmire. Nwosu egyedül sajnos kevés lesz.
braxa88
több mint 3 éve
Merkozes utan azt mondtam, hogy nem tudom mit gondoljak rola, de egyre jobban tetszik a jateka, csak a labdat kellene keresnie es akkor jo lesz. Ebben az ertekben (Passer Rating) nincs benne a 2 DPI amit dobtak ra, de azert nem rossz:Tariq Woolen vs Broncos:
— PFF SEA Seahawks (@PFF_Seahawks) September 13, 2022
🔵 34 coverage snaps
🔵 3 targets
🔵 0 catches allowed
🔵 39.6 passer rating allowed (best among rookies, 5th among all CBs)
5th Round Rookie 😌😌😌 pic.twitter.com/5sjMawoaxo
Ez mar jobban tetszik, mint a kozonseg futyulese:
Love forever bro @dkm14 🙌🏾 https://t.co/hO3HR57AHN
— Russell Wilson (@DangeRussWilson) September 13, 2022
Szerkesztette: undisputedly
több mint 3 éve
Már nem szeretnèk RW-ni ,de elkerülhetetlen szerintem még egy darabig. Szóval,a Denver offenseben lehetett látni valami változás ami arra utalna,hogy Wilsonra van szabva ? Gondolom egy mérkőzésből nehéz ,de hátha... Nekem nézőnek nem tűnt fel. Talán több rövidebb labdát adot,mellette sok futás volt. Van valami szakmai észrevétel ?Megírtam a Broncos topicba. Nem írom le újra. Részemről nem szeretnék többet foglalkozni Wilsonnal, se pro se kontra...
Zman77
több mint 3 éve
Már nem szeretnèk RW-ni ,de elkerülhetetlen szerintem még egy darabig. Szóval,a Denver offenseben lehetett látni valami változás ami arra utalna,hogy Wilsonra van szabva ? Gondolom egy mérkőzésből nehéz ,de hátha... Nekem nézőnek nem tűnt fel. Talán több rövidebb labdát adot,mellette sok futás volt. Van valami szakmai észrevétel ?
több mint 3 éve
elnézve hogy védekeztünk a futás ellen, nem is kell Lancenek adniuk a labdátLance még nem rutinos zavarba hozható. A falunk jó. Cèlpontok vannak . Mi baj lehet ? 😃 Szerintem ezt még most nyerjük,mert fel vannak spanolva a srácok.Egy félidőnyi O gametapet feldolgozni azért nem lesz nehéz a 49-ersnek. 😊
Zman77
Lancenek majd annyi utasítás kell, hogy Michael Jackson felé ne dobj! Ha a névfeldolgozása nem okoz errort -miért okozna okos gyerek-, akkor megoldja.
több mint 3 éve
Lance még nem rutinos zavarba hozható. A falunk jó. Cèlpontok vannak . Mi baj lehet ? 😃 Szerintem ezt még most nyerjük,mert fel vannak spanolva a srácok.Egy félidőnyi O gametapet feldolgozni azért nem lesz nehéz a 49-ersnek. 😊
Zman77
Lancenek majd annyi utasítás kell, hogy Michael Jackson felé ne dobj! Ha a névfeldolgozása nem okoz errort -miért okozna okos gyerek-, akkor megoldja.
több mint 3 éve
Lance még nem rutinos zavarba hozható. A falunk jó. Cèlpontok vannak . Mi baj lehet ? 😃 Szerintem ezt még most nyerjük,mert fel vannak spanolva a srácok.
több mint 3 éve
Nekem már megvolt a SuperBowl! 😀Nana kartársak, óvatosan az elvárásokkal, egy-két hét és már a konferenciadöntőt vizionáljuk... 😜Frisco ellen tökmindegy mivan, nyerni kell
Vitézlő Titoknok tomz
braxa88
több mint 3 éve
Nana kartársak, óvatosan az elvárásokkal, egy-két hét és már a konferenciadöntőt vizionáljuk... 😜Frisco ellen tökmindegy mivan, nyerni kell
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 3 éve
Nana kartársak, óvatosan az elvárásokkal, egy-két hét és már a konferenciadöntőt vizionáljuk... 😜
több mint 3 éve
Nekem az egész hetemet előre bearanyozta ez a W.Zárjuk sztem a hetet is egy W-vel.
akdestroyer
A legszebb úgyis mindig a friscot helyrerakni
több mint 3 éve
Nekem az egész hetemet előre bearanyozta ez a W.Vhogy így?
akdestroyer

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.Ja szerencsére az itészek kicsit konkrétabbak, mint a sporik voltak. Folyamatosan Wilson nyakában lihegett.
braxa88
több mint 3 éve
Szépen csöndben Nwosu könynedén a legjobb védőnk lett. Már preseason kevés snapjén is fasza volt, most meg rögtön a hét védője.Többiek nőhetnek fel mellé.
több mint 3 éve
Yookerrel beszéltünk a Giants topicban Crossról. Hogyan látjátok?első meccse volt. Chubb meg ha egészséges akkor nagyon jó edge, megverte többször, de sztem pár meccs után úgy belerázódik hogy a legjobb OT-k között legyen hamar.
Ha már Giants, Andrew Thomas teljes rookie éve gyenge volt, most meg már elit szinten képes játszani 3.évére
több mint 3 éve
Yookerrel beszéltünk a Giants topicban Crossról. Hogyan látjátok?
több mint 3 éve
A két Tight end TD pedig külön öröm,hogy ha Metcalf,és Lockett párost leveszik a pályáról a védők.
több mint 3 éve
Ez a Gino,ha főzni nem is főz,azért a szendvicset korrektül megcsinálta 😀 Most,hogy meg van az idei év legfontosabb WIN-je,a következő mérkőzéstől már jöhetne Lock ... Lucas ,és Michael J. játékát meg öröm nézni !
több mint 3 éve
Ordas nagy 😊 😊 Lemings 73-assal sokkal diszkétebb volt.holding gyanús.Nwosu 89, Taylor 82%-ot volt fenn a pályán, mögöttük Mafe 29%Brax... szerinted 3. harmadban 13:30 nál mi történ Nwosuval?
Ezt így nem nagyon lehet. Taylor sok playt lecsalt a végén, futás ellen meg röhejesen szar volt.
Nwosu nagykirály amúgy. De neki is kell pihenő.
Dunlap mondjuk maradhatott volna
Eskridge 5 db snap...
braxa88
De ez előfordul
braxa88
több mint 3 éve
holding gyanús.Nwosu 89, Taylor 82%-ot volt fenn a pályán, mögöttük Mafe 29%Brax... szerinted 3. harmadban 13:30 nál mi történ Nwosuval?
Ezt így nem nagyon lehet. Taylor sok playt lecsalt a végén, futás ellen meg röhejesen szar volt.
Nwosu nagykirály amúgy. De neki is kell pihenő.
Dunlap mondjuk maradhatott volna
Eskridge 5 db snap...
braxa88
De ez előfordul