Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 8 éve
LUKE JOECKEL!!!
több mint 8 éve
akkor Charles, Rawls, Prosise a kezdő hármas?majd ha leigazoljuk Charlest igen, de az utóbbi3 évben hány olyan FAvolt aki eljött vizitre,majd nem írt alá? kb az összes aki eljött vizitre 😀
hárman összesen 9 meccsen tudtak kezdők lenni tavaly
az szép lesz, ha a második hétre mindet összetörik 😀
nem baj, majd visszaigazoljuk Michaelt
funkyparduc
több mint 8 éve
akkor Charles, Rawls, Prosise a kezdő hármas? hárman összesen 9 meccsen tudtak kezdők lenni tavaly
az szép lesz, ha a második hétre mindet összetörik 😀
nem baj, majd visszaigazoljuk Michaelt
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 8 éve
Lassan azért jöhetne egy LT, aki még elérhető és van rá reális sansz és jol is jönne:Okung, Beachum, Reiff, Clady.
OG-t szerintem nem hozunk.
több mint 8 éve
úgy néz ki csak kell Carrollnak veterán RB, Charles lehet befutó.Á, ő szerintem már nem tér vissza a pályára 😊
Neki szerintem még van a tankban ha 100%osan egészséges, de ugyanazt tudom elmondani mint APnél
LT?!
braxa88

több mint 8 éve
úgy néz ki csak kell Carrollnak veterán RB, Charles lehet befutó.Neki szerintem még van a tankban ha 100%osan egészséges, de ugyanazt tudom elmondani mint APnél
LT?!
több mint 8 éve
Egy újabb rokon protezsálja az egyeneságiját: twitter.com/GerrySandusky/status/839622097102069760
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
Hauschkát elviszi a Bills. Tényleg jobban jártunk volna, ha Sherman nem töri szanaszét Carpenter összes térdeit SZÁNDÉKOSAN!
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 8 éve
egy fontos hír az OLről: Calais Campbell végre elhúzott a csoportból! 😀ez kúrva jó duma. 😊
braxa88
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
egy fontos hír az OLről: Calais Campbell végre elhúzott a csoportból! 😀
több mint 8 éve
Rapoport learned that Seahawks safety Kam Chancellor had surgery to remove bone spurs from both ankles and is back to walking around now.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Ki a faszom az a Dehawn Snead!????!!!!Snead az aki Bryron Maxwell helyett lett a második számú cornerback.ezt sem tudod?!
www.origo.hu/sport/csapat/20170308-nfl-nfc-west-amerikaifutball.html
Miért kell .....?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TGA
😀
több mint 8 éve
Ki a faszom az a Dehawn Snead!????!!!!www.origo.hu/sport/csapat/20170308-nfl-nfc-west-amerikaifutball.html
Miért kell .....?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Lenne 10+1 - Shermanbe belenyúltak a többi legfeljebb "rendszerbarát"Nyugodtan írhatod, mert kell. Ráadásul a draft elején.Szóval akkor szeretnénk vagy sem az AP-Bevell reuniont? www.twincities.com/2017/03/07/adrian-petersons-father-seattle-oakland-most-likely-to-sign-vikings-free-agent/Nem kell. Legitim kezdő OT kell, kezdő S kell (még, ha egészséges is lesz Earl, akkor sem maradt benne sok, Kam év végén sanszosan lép) rotációba 3-as kell, csere guard kell.
tejbegrrr!!!
Írnám, hogy CB kell, de a kedvenc vesszőparipám a Cornerek száma.
TGA
@Braxa. Sajnos Shead csak egy közepes szintre képes. Voltak jó meccsei, de voltak teljesen fogalmatlanok is. ( Maxwelltől sem voltam elájulva. )
BigBaltazar
Shead nem annyira rossz játékos, de távolról sem meghatározó.
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Gondolom kezdőszintű CBt nem hozunk FAn mert az 10+milliós befektetésNálam most így 90%, hogy 1.körben CBt viszünk. (Ha visszajön Shead akkor is.)
több mint 8 éve
ez nem igaz@Braxa. Sajnos Shead csak egy közepes szintre képes. Voltak jó meccsei, de voltak teljesen fogalmatlanok is. ( Maxwelltől sem voltam elájulva. )Szóval akkor szeretnénk vagy sem az AP-Bevell reuniont? www.twincities.com/2017/03/07/adrian-petersons-father-seattle-oakland-most-likely-to-sign-vikings-free-agent/Nem kell. Legitim kezdő OT kell, kezdő S kell (még, ha egészséges is lesz Earl, akkor sem maradt benne sok, Kam év végén sanszosan lép) rotációba 3-as kell, csere guard kell.
tejbegrrr!!!
TGA
BigBaltazar
de ettől függetlenül kell CB a sérülése miatt is, és mert Lane gyenge, és amugy is.
több mint 8 éve
Nyugodtan írhatod, mert kell. Ráadásul a draft elején.Szóval akkor szeretnénk vagy sem az AP-Bevell reuniont? www.twincities.com/2017/03/07/adrian-petersons-father-seattle-oakland-most-likely-to-sign-vikings-free-agent/Nem kell. Legitim kezdő OT kell, kezdő S kell (még, ha egészséges is lesz Earl, akkor sem maradt benne sok, Kam év végén sanszosan lép) rotációba 3-as kell, csere guard kell.
tejbegrrr!!!
TGA
@Braxa. Sajnos Shead csak egy közepes szintre képes. Voltak jó meccsei, de voltak teljesen fogalmatlanok is. ( Maxwelltől sem voltam elájulva. )
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 8 éve
Szóval akkor szeretnénk vagy sem az AP-Bevell reuniont? www.twincities.com/2017/03/07/adrian-petersons-father-seattle-oakland-most-likely-to-sign-vikings-free-agent/Nem kell. Legitim kezdő OT kell, kezdő S kell (még, ha egészséges is lesz Earl, akkor sem maradt benne sok, Kam év végén sanszosan lép) rotációba 3-as kell, csere guard kell.
tejbegrrr!!!
Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Lehetséges árként az évi 2-6 milliót láttam, az azért megfizethető. Kicsit úgy vagyok a futóinkkal, mint a támadófallal, erősen hiányzik a veterán jelenlét, elkélne egy jó mentor Rawls, Prosise, Collins (Pope, McKissic, Taylor?) mellé. És ha mondjuk Reece is maradna, draftról többen jöhetnének a falakba, secondarybe.Szóval akkor szeretnénk vagy sem az AP-Bevell reuniont? www.twincities.com/2017/03/07/adrian-petersons-father-seattle-oakland-most-likely-to-sign-vikings-free-agent/én nagyon szeretem őt, de neki már szerintem lefőtt. Meg tavaly hoztunk 3 RBt drafton, + van még Rawls is.
tejbegrrr!!!
Nemtudom mennyit kérne, gondolom, túl drága nem lenne, gyűrű kell neki, de inkább más posztra költsünk.
Nem kell AP 😕
braxa88
több mint 8 éve
Szóval akkor szeretnénk vagy sem az AP-Bevell reuniont? www.twincities.com/2017/03/07/adrian-petersons-father-seattle-oakland-most-likely-to-sign-vikings-free-agent/én nagyon szeretem őt, de neki már szerintem lefőtt. Meg tavaly hoztunk 3 RBt drafton, + van még Rawls is.
tejbegrrr!!!
Nemtudom mennyit kérne, gondolom, túl drága nem lenne, gyűrű kell neki, de inkább más posztra költsünk.
Nem kell AP 😕
több mint 8 éve
Szóval akkor szeretnénk vagy sem az AP-Bevell reuniont? www.twincities.com/2017/03/07/adrian-petersons-father-seattle-oakland-most-likely-to-sign-vikings-free-agent/
több mint 8 éve
The Seahawks will not be tendering a restricted free agency offer to CB DeShawn Shead or LB Brock Coylemeglepő lenne ha nem hoznánk vissza Sheadet, Maxwell óta legjobb CB2 a csapatban. ok hogy megsérült, de azért őszre helyrejönne előbbutóbb.
empty taxi
több mint 8 éve
The Seahawks will not be tendering a restricted free agency offer to CB DeShawn Shead or LB Brock Coyle
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
hírbe hoztak minket Kamar Aikennel, Brian Schwenkével, DJ FLukerrel is. a WR és Fluker is erősítés lenne.
több mint 8 éve
Én most nem értem. Akkor a nyuszikát vagy a farkast igazoljuk le a falba?elengedtük a részeges farkast, maradt a kigyúrt nyúl.
Medvepapa
Sending out an S.O.S