Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Csak az osszefoglalot neztem, de elegge fostosak voltunk. A blokkolt XP-k tenyleg frusztraloak, meg az is, hogy nem tudunk futni. Ugye Prosise elmeletben visszaterhet a Lions ellen, jelenleg questionable, viszont szerencsere senki mas nem szerepel a serultlistan (nyilvan nem az IR-esekre gondolok).Vegre osszejott jo par sack, habar a Niners fal azert nem tul atom.
A Lions elleni meccsel kapcsolatban optimista vagyok, es szerintem behuzzuk, de ha nem tortenik nagy formajavulas, akkor utana a Falcons szarraver minket. Brutalisan jo az O-juk, es szerintem az NFC-bol ok mennek a SB-ba.
több mint 9 éve
+Lions had five games vs playoff teams (with 3 in the last 3 weeks) and lost them all (by avg of 10.6 points).
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Riddick, egy elit elkapó RB kiesett, ellenünk az ilyenek mindig veszélyesek, de ott van még Stafford bomba karja hosszúpasszaiStafford is sérült, és meglátszik rajta:
braxa88
Stafford pre-finger injury: 67.2% complete, 21 TD, 5 INT, Lions 8-4
Stafford post-finger injury: 60.2% complete, 3 TD, 5 INT, Lions 1-3
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Braxa a jó Lions OLnél meg a jó edzőknél mosolyogtam picit.Idegenben szabad ég alatt kb annyi esélyünk van a győzelemre mint nekem az optimista hozzáállásra.
több mint 9 éve
Ugye még emlékszünk, mi történt ezt az esetet követően:Sherman nyilván az edzőkhöz címzett beszólásaiért büntiből kapta meg a lehetőséget a visszahordásra. 😊A tegnapi meccset is látva szerintem alkalmatlan a csapat a PO-ra. Rosszul esik kimondani, mert az ember mindig remél, meg aztán örök igazság, hogy a PO az más műfaj, de akkor is. Nálam az is benne van, hogy hazai pályán simán kizúgunk, főleg ha Stafford és Tate jó napot fog ki. Nyilván előny lehet a hazai pálya, de már nem akkora mint volt pár éve.Jajj Frodó Úr, lesz e még bor, lesz e még lenmagos kenyér...?!
Nekem nagyon rossz előjel, amikor a ligaalja csapat elleni győztes meccs végén 2 csapattárs bunyózik. Frusztrált a gárda ez nagyon látszik. Eredménykényszer van, ugyanakkor ez a csapat már képtelen megugrani a 2013-as szintet. A támadófal nullahúsz, Wilson menekül, a futójáték nem igazán működik, a secondary ET kiválásával néha csak kapkodja a levegőt és még lehetne sorolni.
Aztán a számomra érthetetlen dolgok, mint pl. Sherman visszahordóként való bevetése, vagy a Wilson-Boykin idő előtti csere. Végülis nagy baj egyikből sem lett, de ha neaddjisten mondjuk Shermant gallyra vágták volna, akkor mit csinált volna a vezérkarunk?
Na de a remény hal meg utoljára, hátha mégis előkerül a PO forma.
garrett27
Látjuk-e még valaha a megyét?!
jajajajajajjjjajjjjjjajjjjjjj!
Amúgy teljesen igazad van 😊
TGA
Ha úgy nézzük, sokkal jobb egy ilyen idényből nekimenni a rájátszásnak, mint egy magabiztos menetelés után, egy előbb-utóbbi kiesés nagyjából papírforma, egy esetlegesen kifutott jobb eredmény kellemes meglepetés. Kicsit olyan érzésem van, mintha - különösen védelmi oldalon - az alapszakasz számos meccsét kellemetlen kötelezettségként tudta volna le a csapat. Hátha hirtelen élesek leszünk, és darálunk, mint a gép.
A tegnap legmókásabb pillanata volt ráébredni, hogy nem a vészlongsnapper KPL, hanem az igazi dobott safetyt merő jóindulatból (tudom, sérült bokával játszott). Nem hittem volna, hogy közellenségként lehet kihívója Kábelnek és fiainak, aztán mégis... 😊
tejbegrrr!!!
www.nfl.com/news/story/09000d5d81529d80/article/seahawks-need-long-snapper-after-houser-suffers-collapsed-lung
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
-Sherman féle puntreturnködés vicc, mutatták hogy meccs előtti gyakorlásnál 3x is elejtette, tényleg nincs jobb?Maximálisan egyetértek! Annyival kiegészíteném hogy McEvoy játéka elég biztató több play-t adnék neki, Reece-re is hívnék bátran. Szóval ha az oroszlánokat elkapnánk már boldog lennék, de utána nem hagyna nyugodni az-az érzés hogy még 1 win és NFC döntőt játszhatunk 😀 Csodák vannak, hátha lenne felpörgés, de ez a csapaton belüli konfliktus ez ennek nem kedvez.
-a LSt már a TC után is ki kellett volna baszni
-ennyi blokkolt XP az mi?!
-nekem is van olyan érzésem, hogy nyűg volt már a csapatnak az utóbbi 3-4 meccs, de valahogy mégse ez jön le az arcokról, 1-1 sack, TFL, nagyjáték, TD után látszódott többeket (lásd Wagner, Willson, vagy múlt héten Graham, Baldwin) is a motiváltság.
Nehéz lesz innen visszajönni mentálisan, de szerintem képeseket vagyunk rá, meg kell valahogy verni a Lionst, és akkor már ez a szezon sem lehet csúnya.
Lions zsinórban 3 vereség után jön, 3vereségL NFC PO csapatoktól. Riddick, egy elit elkapó RB kiesett, ellenünk az ilyenek mindig veszélyesek, de ott van még Stafford bomba karja hosszúpasszai, a jó OL, meg, hogy szinte mindig szoros meccset játszanak, jók a coachok, stb.
Valahogy fel kell támasztani a futójátékot, ha sikerülne akkor nagyon megnőne az esélyünk (Rawls utóbbi 3 meccsen rendre 2yardos átlag alatt), anélkül Wilsonban és D#ben bízhatunk. És a ST ne balfaszkodjon már... bár puntreturnök nem lesznek, bátran lehet majd a Lionsnak hosszúakat puntolni. Az sem lesz jó ha jó field pizíciókat engedünk nekik, mert Prater mindenhonna bebassza.
Szoros kevés pontos meccset várok, ahol fel kell nőnie Richardsonnak, ujra előlépnie Kearsenek, Rawlsnak. (Lockett és Prosise kurvára hiányzik)
Ezek ellenére is esélyesek vagyunk, és csalódott leszek ha nem nyerünk.
braxa88
több mint 9 éve
-Sherman féle puntreturnködés vicc, mutatták hogy meccs előtti gyakorlásnál 3x is elejtette, tényleg nincs jobb?-a LSt már a TC után is ki kellett volna baszni
-ennyi blokkolt XP az mi?!
-nekem is van olyan érzésem, hogy nyűg volt már a csapatnak az utóbbi 3-4 meccs, de valahogy mégse ez jön le az arcokról, 1-1 sack, TFL, nagyjáték, TD után látszódott többeket (lásd Wagner, Willson, vagy múlt héten Graham, Baldwin) is a motiváltság.
Nehéz lesz innen visszajönni mentálisan, de szerintem képeseket vagyunk rá, meg kell valahogy verni a Lionst, és akkor már ez a szezon sem lehet csúnya.
Lions zsinórban 3 vereség után jön, 3vereségL NFC PO csapatoktól. Riddick, egy elit elkapó RB kiesett, ellenünk az ilyenek mindig veszélyesek, de ott van még Stafford bomba karja hosszúpasszai, a jó OL, meg, hogy szinte mindig szoros meccset játszanak, jók a coachok, stb.
Valahogy fel kell támasztani a futójátékot, ha sikerülne akkor nagyon megnőne az esélyünk (Rawls utóbbi 3 meccsen rendre 2yardos átlag alatt), anélkül Wilsonban és D#ben bízhatunk. És a ST ne balfaszkodjon már... bár puntreturnök nem lesznek, bátran lehet majd a Lionsnak hosszúakat puntolni. Az sem lesz jó ha jó field pizíciókat engedünk nekik, mert Prater mindenhonna bebassza.
Szoros kevés pontos meccset várok, ahol fel kell nőnie Richardsonnak, ujra előlépnie Kearsenek, Rawlsnak. (Lockett és Prosise kurvára hiányzik)
Ezek ellenére is esélyesek vagyunk, és csalódott leszek ha nem nyerünk.
több mint 9 éve
Sherman nyilván az edzőkhöz címzett beszólásaiért büntiből kapta meg a lehetőséget a visszahordásra. 😊A tegnapi meccset is látva szerintem alkalmatlan a csapat a PO-ra. Rosszul esik kimondani, mert az ember mindig remél, meg aztán örök igazság, hogy a PO az más műfaj, de akkor is. Nálam az is benne van, hogy hazai pályán simán kizúgunk, főleg ha Stafford és Tate jó napot fog ki. Nyilván előny lehet a hazai pálya, de már nem akkora mint volt pár éve.Jajj Frodó Úr, lesz e még bor, lesz e még lenmagos kenyér...?!
Nekem nagyon rossz előjel, amikor a ligaalja csapat elleni győztes meccs végén 2 csapattárs bunyózik. Frusztrált a gárda ez nagyon látszik. Eredménykényszer van, ugyanakkor ez a csapat már képtelen megugrani a 2013-as szintet. A támadófal nullahúsz, Wilson menekül, a futójáték nem igazán működik, a secondary ET kiválásával néha csak kapkodja a levegőt és még lehetne sorolni.
Aztán a számomra érthetetlen dolgok, mint pl. Sherman visszahordóként való bevetése, vagy a Wilson-Boykin idő előtti csere. Végülis nagy baj egyikből sem lett, de ha neaddjisten mondjuk Shermant gallyra vágták volna, akkor mit csinált volna a vezérkarunk?
garrett27
TGA
Ha úgy nézzük, sokkal jobb egy ilyen idényből nekimenni a rájátszásnak, mint egy magabiztos menetelés után, egy előbb-utóbbi kiesés nagyjából papírforma, egy esetlegesen kifutott jobb eredmény kellemes meglepetés. Kicsit olyan érzésem van, mintha - különösen védelmi oldalon - az alapszakasz számos meccsét kellemetlen kötelezettségként tudta volna le a csapat. Hátha hirtelen élesek leszünk, és darálunk, mint a gép.
A tegnap legmókásabb pillanata volt ráébredni, hogy nem a vészlongsnapper KPL, hanem az igazi dobott safetyt merő jóindulatból (tudom, sérült bokával játszott). Nem hittem volna, hogy közellenségként lehet kihívója Kábelnek és fiainak, aztán mégis... 😊
több mint 9 éve
A tegnapi meccset is látva szerintem alkalmatlan a csapat a PO-ra. Rosszul esik kimondani, mert az ember mindig remél, meg aztán örök igazság, hogy a PO az más műfaj, de akkor is. Nálam az is benne van, hogy hazai pályán simán kizúgunk, főleg ha Stafford és Tate jó napot fog ki. Nyilván előny lehet a hazai pálya, de már nem akkora mint volt pár éve.Jajj Frodó Úr, lesz e még bor, lesz e még lenmagos kenyér...?!
garrett27
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ahha 😊 Hát nem agyebészek na.Ejha..... Elég veretes kis menetrend.Reedet kiállították, erre mikor ment le Clark gondolom mondta neki, h hülye vagy nem kell ilyet csinálni, erre Reed felkapta a vizet, majd egymásnak mentek ketten.
Amúgy mi volt a balhé tegnap mert erről valahogy lemaradtam? Kik verekedtek össze és miért?
silent7939
braxa88
több mint 9 éve
Ejha..... Elég veretes kis menetrend.Reedet kiállították, erre mikor ment le Clark gondolom mondta neki, h hülye vagy nem kell ilyet csinálni, erre Reed felkapta a vizet, majd egymásnak mentek ketten.
Amúgy mi volt a balhé tegnap mert erről valahogy lemaradtam? Kik verekedtek össze és miért?
silent7939
több mint 9 éve
jövő évi ellenfelek:Ejha..... Elég veretes kis menetrend.
Home: Arizona Cardinals, Los Angeles Rams, San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins, Houston Texans, Indianapolis Colts, Atlanta Falcons
Away: Arizona Cardinals, Los Angeles Rams, San Francisco 49ers, Dallas Cowboys, New York Giants, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Green Bay Packers
na de addig is PLAYOFF!
braxa88
több mint 9 éve
jövő évi ellenfelek:Hát ez finoman szólva sem tünik egyszerűnek.
Home: Arizona Cardinals, Los Angeles Rams, San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins, Houston Texans, Indianapolis Colts, Atlanta Falcons
Away: Arizona Cardinals, Los Angeles Rams, San Francisco 49ers, Dallas Cowboys, New York Giants, Jacksonville Jaguars, Tennessee Titans, Green Bay Packers
na de addig is PLAYOFF!
braxa88
több mint 9 éve
jövő évi ellenfelek:Home: Arizona Cardinals, Los Angeles Rams, San Francisco 49ers, Philadelphia Eagles, Washington Redskins, Houston Texans, Indianapolis Colts, Atlanta Falcons
na de addig is PLAYOFF!
több mint 9 éve
A tegnapi meccset is látva szerintem alkalmatlan a csapat a PO-ra. Rosszul esik kimondani, mert az ember mindig remél, meg aztán örök igazság, hogy a PO az más műfaj, de akkor is. Nálam az is benne van, hogy hazai pályán simán kizúgunk, főleg ha Stafford és Tate jó napot fog ki. Nyilván előny lehet a hazai pálya, de már nem akkora mint volt pár éve. Nekem nagyon rossz előjel, amikor a ligaalja csapat elleni győztes meccs végén 2 csapattárs bunyózik. Frusztrált a gárda ez nagyon látszik. Eredménykényszer van, ugyanakkor ez a csapat már képtelen megugrani a 2013-as szintet. A támadófal nullahúsz, Wilson menekül, a futójáték nem igazán működik, a secondary ET kiválásával néha csak kapkodja a levegőt és még lehetne sorolni.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
3. Seattle SeahawksPapíron egyedül a Detroitot verjük (55/45 nekünk).
First game: vs. Detroit, Saturday (8:15 p.m., NBC)
Path to Super Bowl LI: To reach the Super Bowl, the Seahawks would have to beat Detroit at home, beat the Falcons in Atlanta, then win an NFC Championship Game either in Dallas or at home against either the Giants or the Packers.
Reason for hope: The Seahawks do get the one home game, which is big, since they're 7-1 at home and only 3-4-1 on the road this year. And if they can find a way to get past Atlanta in the second round, there's a reasonable chance they could host the conference title game. The Cowboys' divisional-round matchup against either the Giants or the Packers would be about as tough a matchup as any bye team could draw.
Tehát csak annyit kell csinálni, hogy meg kell verni a Lionst otthon, majd idegenben a Falconst, aztán drukkolni, hogy a Cowboys kikapjon, hogy otthon játszhassunk a Giants vagy a Packers ellen, ellenkező esetben idegenben a Cowboys ellen, majd végül valószínűleg a Pats ellen lehetne döntőzni.
Aguirre
Idegenben a Falcons 60/40 nekik. A Dallas idegenben nálam 65/35, a Giants/GB otthon pedig 45/55.
Falconsnak épp elég jó a védelme, hogy a mi csökkentett képességű támadóinkat béklyóba fogja, a támadóik pedig ízekre szednék ezt a secondaryt. Még ET-vel sem igen tudtunk mit kezdeni velük (magunkhoz mérten).
Dallasnál a támadófal kerékbe törné a mi védőfalunkat, ahonnét nagyon hiányzik egy jó futás elleni DT.
A Giantsnek meg olyan a védelme, hogy kb 6-9 pont nézne ki ellenük támadó oldalon.
GB-t nem kell bemutatni, pár hete a PC-éra legnagyobb zakóját húzták ránk.
Én a magam részéről megpróbálom élvezni ezt az egy PO hetet, ami biztos, és a remény szintemet nagyon alacsonyan tartva kalkulálok.
Szerk: Mellesleg Hausban és a ST-ben sem bízhatunk már. Az a safety...te jó ég... mi volt az a snap... Meg azok a blokkolt rúgások... Pont a PO-ban nem férnek bele ilyen 5-6 ajándék pontok.
Szerk1: Volt egy érdekes pillanat a meccs alatt. Mostanában védtem Bevellt, szerintem nem hív olyan nagyon rosszul, de volt egy 2. és 3(?) kísérletünk aminél empty backfielddel álltunk fel. Azért volt érdekes, mert előtte egész meccsen nem ment a futás, viszont úgy lett 2. és 3, hogy firstre futottunk egy 7 yardos kísérletet. Szóval értetlenül álltam ott, hogy Reece miért ment ki a fal szélére (nem motion), miért nem próbálunk alapozni az előző playre, aztán elindult a játék és Baldwin elkapott egy hosszú passzt. Szóval Bevell még is csak tudhat valamit, amit a fotelszurkolók nem látnak.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
3. Seattle SeahawksFirst game: vs. Detroit, Saturday (8:15 p.m., NBC)
Path to Super Bowl LI: To reach the Super Bowl, the Seahawks would have to beat Detroit at home, beat the Falcons in Atlanta, then win an NFC Championship Game either in Dallas or at home against either the Giants or the Packers.
Reason for hope: The Seahawks do get the one home game, which is big, since they're 7-1 at home and only 3-4-1 on the road this year. And if they can find a way to get past Atlanta in the second round, there's a reasonable chance they could host the conference title game. The Cowboys' divisional-round matchup against either the Giants or the Packers would be about as tough a matchup as any bye team could draw.
Tehát csak annyit kell csinálni, hogy meg kell verni a Lionst otthon, majd idegenben a Falconst, aztán drukkolni, hogy a Cowboys kikapjon, hogy otthon játszhassunk a Giants vagy a Packers ellen, ellenkező esetben idegenben a Cowboys ellen, majd végül valószínűleg a Pats ellen lehetne döntőzni.
több mint 9 éve
Ahh 😕Eleg vekonyka gyozelem a liga masodik leggyengebb csapata ellen. Raadasul a futas sem ment. Nagy munka lesz itt offseasonban (ami akar mar jovo heten elkezdodhet), de oruljunk, hogy nem akkora, mint kicsit lentebb, friscoban.tavaly a cards nyerte.
Eltelt egy ujabb ev, es megvedtuk a divizio bajnoki cimunket 😊
undisputedly
braxa88
(Akkor revansot vettunk 😀 )
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Eleg vekonyka gyozelem a liga masodik leggyengebb csapata ellen. Raadasul a futas sem ment. Nagy munka lesz itt offseasonban (ami akar mar jovo heten elkezdodhet), de oruljunk, hogy nem akkora, mint kicsit lentebb, friscoban.tavaly a cards nyerte.
Eltelt egy ujabb ev, es megvedtuk a divizio bajnoki cimunket 😊
undisputedly
több mint 9 éve
Eleg vekonyka gyozelem a liga masodik leggyengebb csapata ellen. Raadasul a futas sem ment. Nagy munka lesz itt offseasonban (ami akar mar jovo heten elkezdodhet), de oruljunk, hogy nem akkora, mint kicsit lentebb, friscoban.Eltelt egy ujabb ev, es megvedtuk a divizio bajnoki cimunket 😊
több mint 9 éve
akkor szombaton (vasárnap hajnalban) vs Lions!
több mint 9 éve
Egyre sötétebb füsttel ég ez a máglya....
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Carroll tudta h az udfa qb is elég a liga (2.) leggyengébb csapata ellen. szépmunka 😊futás nélkül nem fog menni a PO, Collinsban többet látok mint Rawlsban.
fel kellene pörögni és kitisztítani a fejeket, egymással ne bunyózzunk már 😀
remélem nem a GBt kapjuk, az csúnya lesz.
több mint 9 éve
Úgy tűnik a zsinórban legkevesebb kapott pont Top 1 helye ebben az évben ugrott. Earl sérüléséig még jók voltunk, de az utolsó három meccsen 75 pontot kaptunk nélküle, a New England az utolsó két meccsén mindössze 6 pontot kapott, így jelenleg 236 - 269 oda.
több mint 9 éve
Kam-el mi a helyzet? fog új szerződést kérni szerintetek? mennyibe kerül, ha igen?Nagyon-nagyon jó játékos, vezére a védelemnek de egyre több a sérülése. Nem fogja megkapni azt a pénzt, amit esetleg remél. Elképesztő az a statisztika, hogy milyen a védelem Vele, és nélküle, illetve, amikor Earl is és ő is játszanak.
funkyparduc
Szerintem 17-ig terveznek vele.
Sending out an S.O.S