Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Boldog Karácsonyt mindenkinek! Nyerjünk ma!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 9 éve
Cardinals várható OL: LT Wetzel
LG Iupati
C Shipley
RG Boggs
RT Watford
4-5 sack alapnak kéne lennie Bennett nélkül is
több mint 9 éve
Ja, és Baldwin még nem dobott INT-t!Seahawks Top QBs by Rating:
garrett27
1. Doug Baldwin 158.3
2. Tanner McEvoy 118.8
3. Trevone Boykin 93.4
4. Russell Wilson 90.0
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
...amire eleve csak azért kerül sor, ert előtte a rendes játékidőben elejtett 3-4 labdát, és az egyikből picksix lett...Ezt egy dec. 18-i posztban találtam:egyenes kieséses meccset fogunk nyerni idén utolsó perces vagy hosszabbításos, 30+ yardos vagy TD elkapásával
Jimmy Graham and Doug Baldwin are the #7 and #10 receivers in the entire NFL by passer rating when targeted.
Jermaine Kearse: DEAD LAST
Passer rating when every pass is thrown into the ground: 39.6
Passer rating when Jermaine Kearse is targeted: 39.9
Konkrétan ugyanannyira hatékony Kearse felé passzolni, mint szimplán földhözvágni a bogyót 😀
undisputedly
tejbegrrr!!!
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Teljesen jó Morgan!Szerintem nem lehet panasz Morgan teljeseítményére sem a helyén.Kicsit OFF:azt tegyük hozzá, hogy sokkal többet van pályán mint nálunk
Irvin karrier évet tol Oaklandben. Itt vannak az idei számai, zárójelben az eddigi carrier high.
Tackle combined: 51 (40)
Tackle total: 43 (31)
Sack: 7.0 (8)
PDef: 1 (3)
Forced Fumble: 5 (1)
undisputedly
idén 87%
tavaly 71%, azelőtt: 70%, és azelőtt: 47%
Így nem csoda a "karrier év"
braxa88
Sebii
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Bennett szépséges karácsonyi pulcsija:www.instagram.com/p/BOTYLSelWRp/
😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Ja, és Baldwin még nem dobott INT-t!Könnyen vitézkedik az, akinek a mutogatásig felcukkolt Doug Baldwin passzol. 😊Azért még TD elkapásban idén Russel Wilson megverte.Ezt egy dec. 18-i posztban találtam:egyenes kieséses meccset fogunk nyerni idén utolsó perces vagy hosszabbításos, 30+ yardos vagy TD elkapásával
Jimmy Graham and Doug Baldwin are the #7 and #10 receivers in the entire NFL by passer rating when targeted.
Konkrétan ugyanannyira hatékony Kearse felé passzolni, mint szimplán földhözvágni a bogyót 😀
undisputedly
tejbegrrr!!!
BigBaltazar
tejbegrrr!!!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Könnyen vitézkedik az, akinek a mutogatásig felcukkolt Doug Baldwin passzol. 😊Azért még TD elkapásban idén Russel Wilson megverte.Ezt egy dec. 18-i posztban találtam:egyenes kieséses meccset fogunk nyerni idén utolsó perces vagy hosszabbításos, 30+ yardos vagy TD elkapásával
undisputedly
tejbegrrr!!!
BigBaltazar
“George is having the off-season of his life, because it’s the only one he has ever really had,” Carroll said of Fant.
több mint 9 éve
Azért még TD elkapásban idén Russel Wilson megverte.Ezt egy dec. 18-i posztban találtam:egyenes kieséses meccset fogunk nyerni idén utolsó perces vagy hosszabbításos, 30+ yardos vagy TD elkapásával
undisputedly
tejbegrrr!!!
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Szerintem nem lehet panasz Morgan teljeseítményére sem a helyén.Kicsit OFF:azt tegyük hozzá, hogy sokkal többet van pályán mint nálunk
Irvin karrier évet tol Oaklandben. Itt vannak az idei számai, zárójelben az eddigi carrier high.
undisputedly
idén 87%
braxa88
több mint 9 éve
Kicsit OFF:azt tegyük hozzá, hogy sokkal többet van pályán mint nálunk
undisputedly
idén 87%
több mint 9 éve
Ezt egy dec. 18-i posztban találtam:egyenes kieséses meccset fogunk nyerni idén utolsó perces vagy hosszabbításos, 30+ yardos vagy TD elkapásával
undisputedly
több mint 9 éve
Ezt egy dec. 18-i posztban találtam:Jimmy Graham and Doug Baldwin are the #7 and #10 receivers in the entire NFL by passer rating when targeted.
több mint 9 éve
Kicsit OFF:Irvin karrier évet tol Oaklandben. Itt vannak az idei számai, zárójelben az eddigi carrier high.
több mint 9 éve
Most talaltam ezt a gyongyszemet:Kearse-re 12x dobott Wilson a redzone-on belul iden, es ebbol kokemeny 0 (nulla!) elkapast produkalt a kis huncut!
több mint 9 éve
Figyi ő azért szerintem korszakos játékos. Megvan az a képessége, hogy nagyon stabil. Szinte minden meccsen hoz egy legalább 85%_os teljesítményt. Fejben végig ott van. Sokszor hoz akár 90% ot is. 100-at nem tud, mert atletikusan nem képzett annyira, hogy egy top 5 elkapót leradírozzon. Megégetik egy évben max két meccsen. Nehéz kenyér a cornereké, azt a teljesítményt hozni, amit ő tud nem annyira könnyű. Szóval, amit a pályán tud az megsüvegelendő.NapiSherman:Ezért simán kaphatna egy meccset. Tudnám, hogy kinek képzeli magát, amikor más embert azzal fenyeget, hogy elveszi a megélhetését, csak mert olyat mert kérdezni, ami kínos.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000760536/article/richard-sherman-threatens-to-ruin-reporters-career
TGA
Teljesen vállalhatatlan karakter lett Sörmen. Pedig nem is korszakos elit, hogy ezt a luxust megengedje magának.
Amadeus91
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy faktor lenne..., ahhoz szerintem ő kevés. Earl nem tudott már rég rápörögni a kisebb meccsekre. Nem volt ő sosem rossz, csak kiemelkedőt a brutál ellenfelek ellen nyújtott, főleg, ha Kam is ott volt. Valahol jogos, hogy nem került a Pro bowl keretbe.Köszönöm a választ! A Te spekulációd akkor kiütötte az enyémet. 😊
Ha így lenne megérteném, ezt nyomja kb. gyerek-kora óta, lehet elfogyott a tűz.
Csak spekulálok.
Sherman ügyben ne kérem, engem ne kérdezzetek, mert elég megosztottak vagyunk.
peteaztmondtahogylófszbeleszólásomnincs-
Köszi
TGA
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Nem hiszem, hogy faktor lenne..., ahhoz szerintem ő kevés. Earl nem tudott már rég rápörögni a kisebb meccsekre. Nem volt ő sosem rossz, csak kiemelkedőt a brutál ellenfelek ellen nyújtott, főleg, ha Kam is ott volt. Valahol jogos, hogy nem került a Pro bowl keretbe.Én már nem nagyon találok szavakat, de nem akarom szítani a feszkót,Sherman viselkedése szerinted mekkora faktor Thomas visszavonulást fontolgató gondolataiban/érzéseiben?
TGA
tomi-tomi
Ha így lenne megérteném, ezt nyomja kb. gyerek-kora óta, lehet elfogyott a tűz.
Csak spekulálok.
Sherman ügyben ne kérem, engem ne kérdezzetek, mert elég megosztottak vagyunk.
peteaztmondtahogylófszbeleszólásomnincs-
Köszi
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Én már nem nagyon találok szavakat, de nem akarom szítani a feszkót,Sherman viselkedése szerinted mekkora faktor Thomas visszavonulást fontolgató gondolataiban/érzéseiben?
TGA
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Én már nem nagyon találok szavakat, de nem akarom szítani a feszkót, Priviben válaszolok, amint végeztem a munkámmal.NapiSherman:Ezért simán kaphatna egy meccset. Tudnám, hogy kinek képzeli magát, amikor más embert azzal fenyeget, hogy elveszi a megélhetését, csak mert olyat mert kérdezni, ami kínos.
www.nfl.com/news/story/0ap3000000760536/article/richard-sherman-threatens-to-ruin-reporters-career
TGA
Teljesen vállalhatatlan karakter lett Sörmen. Pedig nem is korszakos elit, hogy ezt a luxust megengedje magának.
Amadeus91
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
NapiSherman:Ezért simán kaphatna egy meccset. Tudnám, hogy kinek képzeli magát, amikor más embert azzal fenyeget, hogy elveszi a megélhetését, csak mert olyat mert kérdezni, ami kínos.
TGA
több mint 9 éve
Nyilván őket csak akkor tesszük IR-re, ha elkerülhetetlenné válik, de hosszabb-rövidebb időre Bennett, Morgan, Prosise és Willson is kiesett idén.15 emberünk van sérültlistán. PS-t is beleértve 17.és ebből hány kezdő vagy kezdőközeli? Earl Thomas
tejbegrrr!!!
braxa88
több mint 9 éve
15 emberünk van sérültlistán. PS-t is beleértve 17.és ebből hány kezdő vagy kezdőközeli? Earl Thomas
tejbegrrr!!!
több mint 9 éve
15 emberünk van sérültlistán. PS-t is beleértve 17.