Seattle Seahawks
62 feliratkozó
több mint 9 éve
Rawls a 22 futasa alatt -10 yardot szerzett kontakt elott, es szerencsetlennek 1.9 yardot kellett szereznie atlagosan minden kontakt utan, hogy azt a szanalmas 1.5 yard/carry-t elerje...Dani, lécci ezt írd meg Shermannek is, mert ő nem érti.
Nagyot blokkoltak neki a skacok.
sebidani1990
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Rawls a 22 futasa alatt -10 yardot szerzett kontakt elott, es szerencsetlennek 1.9 yardot kellett szereznie atlagosan minden kontakt utan, hogy azt a szanalmas 1.5 yard/carry-t elerje...Nagyot blokkoltak neki a skacok.
több mint 9 éve
Érdekes szezon ez, sok rosszat elmondtunk a csapatról, sok szar meccsünk volt, mégis Seattle Seahawks a 2. csapat ami bejutott a POba, és az 1. ami megnyerte a csoportját 😊 Soha rosszabb alapszakaszt!
több mint 9 éve
Srácok, győztes meccs után vagyunk, kár lenne veszekedni. Én mindenkit szeretek a csapatból, még ha kurva gyenge is. Csak a mi emberünk! Nagy a pofája némelyiknek, hát istenem, nem atomtudósok. A lényeg a PO megvan, most jönnek majd szembe olyan csapatok, akiket lehet szidni. Mint például csak úgy megszokásból 10 nap múlva a Pintyeket. Szóval Béke Uraim, a lényeg hogy a Kosok idénre beterelve a karámba! Ma még örvendjünk híveim!!!!!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Ez abszolút nem így működik. Azért mertOké. A szidást hagyjuk 😊 továbbra se tetszik, de mindegy is. Lényegében egyetértek veled, csak a jelzővel nem.PatsHawks drukker vagyok, nem kell feltétlenül mindenkit kedvelnem a csapatból. Az meg általam teljesen elfogadhatatlan érv, hogy ha valaki jól játszik, akkor meg főleg érinthetetlen.
Én nagyon nem szerettem a beachboy stílust amikor kinevezték PC-t, de aztán nyilván hamar beláttam, hogy az öreg valamit nagyon jól csinál, és habár az én primér életteremben és kapcsolati hálómban abszolút nem szokványos az ilyen hippi stílus, de azóta elfogadtam, hogy a pedagógiai módszerei között rengeteg olyan séma van, amit alkalmazhatna más csapat is (sikerrel). Többek között az egyik ilyen séméa a rosternek, mint mikroközösségnek saját maga irányába leadott reflexióból való táplálkozás. Szerintem ezért tartja fontosnak a vocal leadereket is az öltözőben, mert ők a fő reflexiós pontok. Ha valami nem működik a csapatban, vagy valamilyen irányba kilengés van akár teljesítmény, akár közösségi szempontból, akkor megoldják a helyreállítást azok a csatornák, amiket PC beépített a kis közösségébe.
Ennek az önreflexiós folyamatnak viszont az a lényege (szerintem), hogy a fő önreflexiós pontok kvázi-semlegesek tudnak maradni. Máskülönben nem is lehwetnének fő reflexiós pontok. Sherm viszont túltolta ezt a feladatot, és coachnak hiszi magát. A rendszerben elmosódott a határ a mikroközösség reflexiós pontjai és a mikroközösség irányítói között. Mivel ez egy ilyen hippi társaság, ezért nyilván nem lesz merev hierarchia, a vocal leaderek és az edzők között kevésbé formális kapcsolat lesz az irányadó, de még ebbe a kevéásbé merev kapcsolatba sem fér bele, hogy egy vl leordítja az edzőt...meccs közben...az oldalvonalnál. Ez egyértelműen annak a jelée, hogy "nem tudja hol a helye". És ez már nagyon sokadik ilyen alkalom tőle. Pl egy VL- Reflexiós főpont nem megy neki szó szerint és verbálisan is a sérülés miatt a védelemben kezdőként debütáló társának -ahogyan azt Sherm tette pár hete. A csávó teljesen elvesztette a realitásérzékét. Nálam az ilyen ember pedig egy sz@rzsák.
undisputedly
Egyetértek abban, hogy Sherman átlépett egy határt, de nem rossz ember ő. Kicsit túlértékeli magában a vezetői kézséget, és azt hogy mi is a feladata az öltözőben és a vonal mellett. Úgy gondolja, hogy ebben a csapatban neki nem csak a pályán kell megmutatni, hogy ő a legjobb, ő a vezető, egy emblematikus figura, akire odafigyelnek.
Abban viszont megértem, hogy elborult az agya, amikor 1&goalnál 1yardoson passzt hívott Bevell, és kvázi int lett belőle. Nyílván a SB után hiperérzékeny az ilyenekre. Persze nem üvölthet ilyenkor senkivel, főleg nem edzővel, és főleg nem a labda másik oldalán lávő edzővel.
Szerintem Chancellor jobb nála a leaderkedésben (és pályán is), lásd vasárnap a GB ellen, mikor tüzelte a csapatot, ő az aki ilyenkor összefogja a D#-t, az igazi kapitány. Sherman más típus.
több mint 9 éve
Ez abszolút nem így működik. Azért mert1. nem vagy viccesSherman meccsről meccsre kisebb a szememben. Hogy jön ő ahhoz, hogy leordítsa az OC-t (!) a playcalling miatt? PC összekaphatná magát, mert amit ez a sz@rzsák megenged magának hétről hétre, az már sok.Kúrv@ any@d k_cs_g!
undisputedly
Mit képzelsz Te magadról?! Nem tudtad, hogy a Seahawks topic safe space?
Mindegy, mennyire releváns, amit írsz, csak a pozitív megerősítések jöhetnek ide.
Ha nem tetszik húzzál el, olyan helyekre, ahol leírhatod a kis véleményed!
B€zi!
encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6ie2Y7mOYX7OEXSEQqbV7_Qgxm2NMTcpzBuRxARi53DYXfUwP
TGA
2. mindenki leírja a véleményét. nincs ezzel gond. tőlem lehet nem szeretni Shermant, csak a szarzsákolással van baj.
braxa88
Én nagyon nem szerettem a beachboy stílust amikor kinevezték PC-t, de aztán nyilván hamar beláttam, hogy az öreg valamit nagyon jól csinál, és habár az én primér életteremben és kapcsolati hálómban abszolút nem szokványos az ilyen hippi stílus, de azóta elfogadtam, hogy a pedagógiai módszerei között rengeteg olyan séma van, amit alkalmazhatna más csapat is (sikerrel). Többek között az egyik ilyen séma a rosternek, mint mikroközösségnek saját maga irányába leadott reflexióból való táplálkozás. Szerintem ezért tartja fontosnak a vocal leadereket is az öltözőben, mert ők a fő reflexiós pontok. Ha valami nem működik a csapatban, vagy valamilyen irányba kilengés van akár teljesítmény, akár közösségi szempontból, akkor megoldják a helyreállítást azok a csatornák, amiket PC beépített a kis közösségébe (Pl.: vesztes SB után a hawaii kirándulás).
Ennek az önreflexiós folyamatnak viszont az a lényege (szerintem), hogy a fő önreflexiós pontok kvázi-semlegesek tudnak maradni. Máskülönben nem is lehetnének fő reflexiós pontok. Sherm viszont túltolta ezt a feladatot, és coachnak hiszi magát. A rendszerben elmosódott a határ a mikroközösség reflexiós pontjai és a mikroközösség irányítói között. Mivel ez egy ilyen hippi társaság, ezért nyilván nem lesz merev hierarchia, a vocal leaderek és az edzők között kevésbé formális kapcsolat lesz az irányadó, de még ebbe a kevéásbé merev kapcsolatba sem fér bele, hogy egy vl leordítja az edzőt...meccs közben...az oldalvonalnál. Ez egyértelműen annak a jele, hogy "nem tudja hol a helye". És ez már a sokadik ilyen alkalom tőle. Pl egy VL- Reflexiós főpont nem megy neki az oldalvonalon... meccs közben...szó szerint és verbálisan is a sérülés miatt a védelemben kezdőként debütáló társának -ahogyan azt Sherm tette pár hete. Egy "nem sérült" vl ilyenkor inkább elmagyarázza neki, hogy mit csinált rosszul, és megvédi, ha valaki ki akarná kezdeni a hibája miatt. Nem pedig saját maga kezdi ki...A csávó teljesen elvesztette a realitásérzékét. Nálam az ilyen ember pedig egy sz@rzsák.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 9 éve
Persze, hogy nem vagyok vicces, kibaszott szomorú ez, ahogy van.
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
1. nem vagy viccesSherman meccsről meccsre kisebb a szememben. Hogy jön ő ahhoz, hogy leordítsa az OC-t (!) a playcalling miatt? PC összekaphatná magát, mert amit ez a sz@rzsák megenged magának hétről hétre, az már sok.Kúrv@ any@d k_cs_g!
undisputedly
Mindegy, mennyire releváns, amit írsz, csak a pozitív megerősítések jöhetnek ide.
B€zi!
encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6ie2Y7mOYX7OEXSEQqbV7_Qgxm2NMTcpzBuRxARi53DYXfUwP
TGA
2. mindenki leírja a véleményét. nincs ezzel gond. tőlem lehet nem szeretni Shermant, csak a szarzsákolással van baj.
több mint 9 éve
Sherman meccsről meccsre kisebb a szememben. Hogy jön ő ahhoz, hogy leordítsa az OC-t (!) a playcalling miatt? PC összekaphatná magát, mert amit ez a sz@rzsák megenged magának hétről hétre, az már sok.Kúrv@ any@d k_cs_g!
undisputedly
B€za!
totalfratmove.com/pc-principal-bans-christmas-thanksgiving-and-america/
Szerkesztette: Cancel Culture
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ha teljesítmény alapján leszarozol vkit az nem érdekel.Szóval bárkit, bármikor lehet bármiféle jelzővel illetni, de amint a kis kedvencedre terelődik a téma, az már tabu? : ) Értem, teljesen logikus. Btw mióta lettél megválasztva topic-police-nak? Semmi közöd hozzá, hogy mikor milyen kommentet írok. Ott a némít gomb, használd egészséggel.Sherman meccsről meccsre kisebb a szememben. Hogy jön ő ahhoz, hogy leordítsa az OC-t (!) a playcalling miatt? PC összekaphatná magát, mert amit ez a sz@rzsák megenged magának hétről hétre, az már sok.szarzsákoljál mást máshol. köszi.
undisputedly
ha nem tetszik, a régi kedveceid a pats még vár.
braxa88
A második mondatod nagyon fáj, igazán mélyre találtál ... : (
undisputedly
De egy Seahawks fan bármilyen csapattagot viselkedése, megnyilvánulásai, beszólásai miatt ne szarzsákozzon le, főleg ha mellette jól teljesít a pályán.
Szerintem. Az ilyenen felhúzom magam.
Szerkesztette: braxa88
több mint 9 éve
NFC West Bajnokok!Na ez az igazi irónia!
Az OL is összeállt, mert hát sokat tettek hozzá. Szép volt fiúk!
pbs.twimg.com/media/Czxhg6aUcAESM_P.jpg:large
braxa88
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Szóval bárkit, bármikor lehet bármiféle jelzővel illetni, de amint a kis kedvencedre terelődik a téma, az már tabu? : ) Értem, teljesen logikus. Btw mióta lettél megválasztva topic-police-nak? Semmi közöd hozzá, hogy mikor milyen kommentet írok. Ott a némít gomb, használd egészséggel.Sherman meccsről meccsre kisebb a szememben. Hogy jön ő ahhoz, hogy leordítsa az OC-t (!) a playcalling miatt? PC összekaphatná magát, mert amit ez a sz@rzsák megenged magának hétről hétre, az már sok.szarzsákoljál mást máshol. köszi.
undisputedly
braxa88
A második mondatod nagyon fáj, igazán mélyre találtál ... : (
több mint 9 éve
NFC West Bajnokok!odamennek szemelyesen es jol megmondanam nekik, hogy nagyon szar jatekosok! :d
Az OL is összeállt, mert hát sokat tettek hozzá. Szép volt fiúk!
braxa88
több mint 9 éve
NFC West Bajnokok!Az OL is összeállt, mert hát sokat tettek hozzá. Szép volt fiúk!
több mint 9 éve
Sherman meccsről meccsre kisebb a szememben. Hogy jön ő ahhoz, hogy leordítsa az OC-t (!) a playcalling miatt? PC összekaphatná magát, mert amit ez a sz@rzsák megenged magának hétről hétre, az már sok.szarzsákoljál mást máshol. köszi.
undisputedly
több mint 9 éve
Sherman meccsről meccsre kisebb a szememben. Hogy jön ő ahhoz, hogy leordítsa az OC-t (!) a playcalling miatt? PC összekaphatná magát, mert amit ez a sz@rzsák megenged magának hétről hétre, az már sok.
több mint 9 éve
A jo ironia ilyen. 😀nem jött át, bocsi.ironia voltNem hittem el, hogy Ryan mennyire gyorsan futott! Returnerkent is alkalmaznunk kene! 😀Ifedit még nem szidtuk? sose? hmm, én azt hittem minden héten, minden meccs után... 😛
A meccsrol nem is tudom, hogy mit mondjak.. Pont alapjan siman nyertunk, es igazabol tenyleg nem volt kerdeses a gyozelem, de megis szar erzesem volt. Futast megoltek, passzjatekot nem ereztem atomnak megintcsak, egy-ket nagyobb jatekot leszamitva. RW megint felrehajigalt, a vegen meg nem is ertem az INT-et, triple coveragebe dobta be... inkabb nyelte volna be a sacket. (plusz volt ugye a Graham fele mazli-hogy-nem-INT.
Egy uj tema, ami meg sosem merult fel: IFEDI ANNYIRA SZAR, HOGY RETTENET! Szerintem szuletesenel is eloszor sarga zaszlok repultek ki az anyjabol. 4 szabalytalansaga volt, es minden egyes playben agyonvertek. Oke, hogy Donald, de azert nem kene minden masodik playben pressuret engedni..
sebidani1990
braxa88
sebidani1990
braxa88
több mint 9 éve
nem jött át, bocsi.ironia voltNem hittem el, hogy Ryan mennyire gyorsan futott! Returnerkent is alkalmaznunk kene! 😀Ifedit még nem szidtuk? sose? hmm, én azt hittem minden héten, minden meccs után... 😛
A meccsrol nem is tudom, hogy mit mondjak.. Pont alapjan siman nyertunk, es igazabol tenyleg nem volt kerdeses a gyozelem, de megis szar erzesem volt. Futast megoltek, passzjatekot nem ereztem atomnak megintcsak, egy-ket nagyobb jatekot leszamitva. RW megint felrehajigalt, a vegen meg nem is ertem az INT-et, triple coveragebe dobta be... inkabb nyelte volna be a sacket. (plusz volt ugye a Graham fele mazli-hogy-nem-INT.
Egy uj tema, ami meg sosem merult fel: IFEDI ANNYIRA SZAR, HOGY RETTENET! Szerintem szuletesenel is eloszor sarga zaszlok repultek ki az anyjabol. 4 szabalytalansaga volt, es minden egyes playben agyonvertek. Oke, hogy Donald, de azert nem kene minden masodik playben pressuret engedni..
sebidani1990
braxa88
sebidani1990
több mint 9 éve
ironia voltNem hittem el, hogy Ryan mennyire gyorsan futott! Returnerkent is alkalmaznunk kene! 😀Ifedit még nem szidtuk? sose? hmm, én azt hittem minden héten, minden meccs után... 😛
sebidani1990
braxa88
több mint 9 éve
Nem hittem el, hogy Ryan mennyire gyorsan futott! Returnerkent is alkalmaznunk kene! 😀Ahogy írtam is szokás Rams meccs volt
sebidani1990
De mot sikerült pontokat, TDt csinálni. Goff meg annyival szarabb mint az eddigi Rams QBk, hogy neki még FGig se nagyon sikerült előrehaladni. a csávó kurvamesszevan az NFLtől.
Donald az NFL magasan legjobb védője(Watt sérülése miatt), ellene nem tudunk futni, sose tudtunk, sose fogunk, bárkit teszünk ellene agyon veri.
A gond az, hogy egy átlagos játékos Hayes is mindig domináns ellenünk.
Ilyen meccset vártam. De az azért tulzés, h szegény Rawlst -3yardon már kontaktolták minden playben De sajnáltam mikor 2 futás után jött egy 3&20 és ülve széttárta a karjait, hogy ilyen nincs, esélye nem volt.
De a meccs összeképe tök papírforma volt.
Ifedit még nem szidtuk? sose? hmm, én azt hittem minden héten, minden meccs után... 😛
Amugy az egyik false startja azért volt, mert azt hitte h offsidera mozgott az egyik Rams játékos.
Gilliam ujra esélyt kapott, jobb mint Sowell, de ki nem.
Heti Kearse: 0 elkapás, 2 target,1 Int. De talán már nem volt fenn olyan sokat. Hihetetlen, hogy mennyire más szinten mozog Lockett.
Na de védelemről is: Chancellor továbbra is állat, volt pass rush, de ennél több kell, mert a Rams falánál csak a mienk szarabb kb. Bennett milyen meccset tolt, szépmunka. Avril 11,5,, Clark 9 sackél jár. Az jó, hogy a 2-3. DE össz 20+sacknél van 😊 Ha a pass rush hasonló lesz akkor a D is régi fényében lesz.
De:
3 offside... Bennett sacktáncát sem szeretik már a bírók...
Shead fasza, Sherman 2 int volt a kezében, ezeket be szokta húzni.
1 hosszú TDt megint szoptunk volna, ha nincs a drop.
több mint 9 éve
Nem hittem el, hogy Ryan mennyire gyorsan futott! Returnerkent is alkalmaznunk kene! 😀Ifedi tényleg sz..r, de a balhékban mindig benne van. Érdemes külön figyelni, hogy szinte minden play után legalább egyet lök az ellenfélen, általában hátulról.
sebidani1990
Viszont rohadtul idegesítő volt a sok bünti. Ha jól számoltam 5 vagy 6 fals start hazai pályán, nagyon sok. Főleg hogy ez jellemzően fordítva szokott lenni hazai pályán.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Nem hittem el, hogy Ryan mennyire gyorsan futott! Returnerkent is alkalmaznunk kene! 😀A meccsrol nem is tudom, hogy mit mondjak.. Pont alapjan siman nyertunk, es igazabol tenyleg nem volt kerdeses a gyozelem, de megis szar erzesem volt. Futast megoltek, passzjatekot nem ereztem atomnak megintcsak, egy-ket nagyobb jatekot leszamitva. RW megint felrehajigalt, a vegen meg nem is ertem az INT-et, triple coveragebe dobta be... inkabb nyelte volna be a sacket. (plusz volt ugye a Graham fele mazli-hogy-nem-INT.
több mint 9 éve
Köszi! 😊 De az off miatt jöhet a Raiders topicba is! 😊Nem nálam vannak, de felkelek... ma 😊 Bemegyek, megkonzultálom, és megírom 😊Off: A Raidersnél mit látnak fő problémának? Ez érdekelne engem nagyon! 😊Nem volt annyira nehéz. Az egyetemen a folyamatmérnök, és a vállgazd hallgatók számára találtunk ki egy olyan feladatot laborra, hogy 5 fős csapatokban problématérképet kell készíteniük az NFL csapatokról, és Ishikawa diagrammal bontani fő összetevőkre, és igazolni.Lottó nyerőszámok esetleg? 😊Amúgy sem fog tanulni, főleg, hogy valaki el fogja vinni mindenképpen. Milyen jó lenne mondjuk egy Patriotsnál látni :/Szerintem arra kell építenünk, amiben jó ez az edzői stáb... a rövid-távú karrier-mentő motiválás és beállítás a sorba protokoll még működik.Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
braxa88
garrett27
TGA
ThundersNFL
Ez valójában egy játék a félév során. A tárgyból gyakjegy van, szóval be lehetne fejezni már most, de az alapszakasz végéig csinálja a csapatok 90%a. Elég sikeres lett a projekt, díjazzuk is a legügyesebben térképező gárdákat.
Szóval csak ránéztem a pats problématérképére, ...ami lehet azért jó, mert csak a csapatvezető pats fan, a többiek haterek 😊
TGA
Bruce
TGA
több mint 9 éve
Megvertük a Rams-t! Épp ideje volt. Kár hogy Ryan-nek majd el kell mesélni az egész meccset. Oltári egy futás volt igazi bénázással a végén, így aztán le is kapcsolták a lámpát. Remélem gyorsan rendbe jön, akárcsak Bennett. Ő nagyon belefigyelt a vállvédőbe és ahogy elnéztem már januárnál elakadt a hónapok felsorolásánál. Jobbulást mindkettőnek!Az eredménnyel elégedett vagyok, a játékkal már nem annyira. A futásaink katasztrofálisak voltak. Még akkor is, ha odaát NBI-es védelem volt. A pass rush viszont már alakulgatott. Sok meló van még és jó volna elkapni a 2. helyet.
Ha PC elmegy LA-be a kardomba dőlök!
több mint 9 éve
Nem nálam vannak, de felkelek... ma 😊 Bemegyek, megkonzultálom, és megírom 😊Off: A Raidersnél mit látnak fő problémának? Ez érdekelne engem nagyon! 😊Nem volt annyira nehéz. Az egyetemen a folyamatmérnök, és a vállgazd hallgatók számára találtunk ki egy olyan feladatot laborra, hogy 5 fős csapatokban problématérképet kell készíteniük az NFL csapatokról, és Ishikawa diagrammal bontani fő összetevőkre, és igazolni.Lottó nyerőszámok esetleg? 😊Amúgy sem fog tanulni, főleg, hogy valaki el fogja vinni mindenképpen. Milyen jó lenne mondjuk egy Patriotsnál látni :/Szerintem arra kell építenünk, amiben jó ez az edzői stáb... a rövid-távú karrier-mentő motiválás és beállítás a sorba protokoll még működik.Nyílván nincs rá esély, de behúznám most Michael Floydot dekurvagyorsan, igaz, hogy szar volt eddig idén, de az a szar is klasszisokkal jobb, mint az idei Kearse.Akkor a fickó nem sokat tanulna az esetből. Bár az is igaz, hogy nekünk nagyon jól jönne.
braxa88
garrett27
TGA
ThundersNFL
Ez valójában egy játék a félév során. A tárgyból gyakjegy van, szóval be lehetne fejezni már most, de az alapszakasz végéig csinálja a csapatok 90%a. Elég sikeres lett a projekt, díjazzuk is a legügyesebben térképező gárdákat.
Szóval csak ránéztem a pats problématérképére, ...ami lehet azért jó, mert csak a csapatvezető pats fan, a többiek haterek 😊
TGA
Bruce
Sending out an S.O.S