Seattle Seahawks

62 feliratkozó

több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Gyenge volt Wilson ez egyértelmű, de 5ből 3 egy felpattanó dropból volt amik nem az ő hibái voltak. Baldwin is akkorát dropolt mint életében soha, naná h akkor már a GBes CB kezébe esik, Popenál ugyanez, és persze Kearsenél is, de az nem meglepő.

Kearse... a csávó mindennek a legalja. de továbbra is kb legtöbbet pályán lévő, és célbavételt kapó WR a csapatban.
Kurva nagy need az ő helyére egy erős felépítésű WR. Legalább akkora mint az OL kikupálása.

Sztem ilyen szarok, és ennyire balszerencsések még egyszer nem leszünk.

Péntek hajnali Rams elleni meccsen lehet javítani, de sok jót nem várok. Nyílván nem fogunk parádézni, Rams ellen sose, de nyerni kell.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 211 — Lájkold a zsűrit!
Jelenleg egy one-and-done csapat vagyunk.
undisputedly
Háát ha szar formában is vagytok, azért PO-rutin is van, plusz a Qwest Fielden nyerni egyébként is baromi nehéz.
empty taxi
A Century-n sem vagyunk erinthetetlenek. A jatek minden elemeben identitas idegen modon jatszunk, ezert nehez azt mondani, hogy akar egy Tampa, akar egy Giants/GB/Detroit ellen eselyesek lennenk otthon. Jo szivvel csak a Tampara mondanam, hogy jobb jatekerot kepviselunk (habar harom hete ok is elvertek minket).
undisputedly
A TB PO-rookie csapat, szóval ellenük feltétlen esélyesek vagytok.
A Packers formája kétségtelen felfelé ívelő, azt a matchupot most egálra adnám Seattle-ben.
A Detroit rohadtul clutch csapat, de többet szoktak hibázni annál, h simán nyerjenek a Century Linken, egy szoros meccsen pedig kijöhet a nagyobb PO-rutin.
A Giants nagyon rossz matchup nektek azt adom, brutális a védőfal, ill. Eli Manning is ritkán játszik szarul a rájátszásban.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sherman Seattle Seahawks 78
most mar bekell huzni a maradek 3 meccset , es remenykedni hogy a Detroit meg kikap egyszer
Wilsonnak meg rohadtul osszekene magat kapnia , mert 7-3 nal is volt egy olyan tul dobott labdaja JG nek hogy azt hittem elsirom magam, TD helyett punt .. meccsek ota pontatlan , elkepeszto milyen hullamvolgybe van .. a 3. ik INT ig neztem , mert nezhetetlen volt amit csinalnak , felepitettek 3 jo drvieot abbol 2 INT egy FG , gyenge

Szerkesztette: Sherman
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 933 — Keep pounding
Idén valami egészen szar az NFC. A Dallas PO-runjában én most még nem hiszek, el nem tudom képzelni, ki megy innen a Superbowlba. De ha fogadnom kéne, én még mindig rátok tennék.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 824 — SuperBowl Champions 2013/2014
undisputedly
Háát ha szar formában is vagytok, azért PO-rutin is van, plusz a Qwest Fielden nyerni egyébként is baromi nehéz.
empty taxi
A Century-n sem vagyunk erinthetetlenek. A jatek minden elemeben identitas idegen modon jatszunk, ezert nehez azt mondani, hogy akar egy Tampa, akar egy Giants/GB/Detroit ellen eselyesek lennenk otthon. Jo szivvel csak a Tampara mondanam, hogy jobb jatekerot kepviselunk (habar harom hete ok is elvertek minket).
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 211 — Lájkold a zsűrit!
undisputedly

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
a Wilson éra:
-leggyengébb Wilsona
-leggyengébb OLja
-leggyengébb futójátéka
-leggyengébb védelme

így is jó esélyünk van a 2. kiemelésre, amit most elvesztettünk, de ha behúzzuk a maradék 3 meccset (bármennyire is szarok, hektikusak vagyunk, jó esély van rá), akkor meglehet az.
braxa88
Azert azzal a kirmelessel varnek. Helen pillanatban a leggyengebb NFC csapat vagyunk, akik rajatszasba jutnak.
Az elozo harom meccsbol kettot tobb mint egy birtoklasnyival buktuk. Ez kb precedens nelkuli a PC-eraban. Jelenleg egy one-and-done csapat vagyunk.
undisputedly
persze az vagyunk, nem is érdemlünk PO-t, de 3 olyan meccsünk lesz ahol még így is nagyobb esélyesek vagyunk. És a 3 W sztem 2. kiemelést fog érni.
több mint 9 éve
a Wilson éra:
-leggyengébb Wilsona
-leggyengébb OLja
-leggyengébb futójátéka
-leggyengébb védelme

így is jó esélyünk van a 2. kiemelésre, amit most elvesztettünk, de ha behúzzuk a maradék 3 meccset (bármennyire is szarok, hektikusak vagyunk, jó esély van rá), akkor meglehet az.
braxa88
Azert azzal a kirmelessel varnek. Helen pillanatban a leggyengebb NFC csapat vagyunk, akik rajatszasba jutnak.
Az elozo harom meccsbol kettot tobb mint egy birtoklasnyival buktuk. Ez kb precedens nelkuli a PC-eraban. Jelenleg egy one-and-done csapat vagyunk.
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Semmiféle "örömet" nem érzek egy ilyen meccs után amiatt, hogy az egész NFC West kikapott. Egyrészt engem a Seahox érdekel, másrészt a történelem pár alkalommal bizonyította, hogy az erős környezet jót tesz a csapatnak.
Önmagában a csoport megnyerése sem nagy öröm, ha ilyen pocsék a gárda.

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
a Wilson éra:
-leggyengébb Wilsona
-leggyengébb OLja
-leggyengébb futójátéka
-leggyengébb védelme

több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
Minden csapat kikapott a westbol. Ujra a leggyengebb divizio vagyunk (afc south utan ofc, akarmit mond a statisztika)

Azt hiszem az elmult 4-5 ev legnagyobb veresege volt a mai 😊
undisputedly
Aminek oruljunk, hogy ennel szarabb jatek iden mar nem lesz, es talan a karma is visszaad majd valamit.

Fogadjunk hogy a Rams 2 nagy zako utan ellenunk apritani fog...
több mint 9 éve
Minden csapat kikapott a westbol. Ujra a leggyengebb divizio vagyunk (afc south utan ofc, akarmit mond a statisztika)

Azt hiszem az elmult 4-5 ev legnagyobb veresege volt a mai 😊
több mint 9 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
hát... hagyjuk
braxa88
2007 volt az az év, amikor a Seattle volt a végtelenül gyenge nfc west rongyos királya. 😊 Holmgren éra kvázi vége. Látok némi analógiát, bár ez még mindig egy jobb csapat...
Kéne egy világszám

Nem tudom miért, de az alábbi jelenet jutott az eszembe.
 m.youtube.com/watch?v=N2x8RhadlpA

Az én asszociációm ügy kezdődik, hogy Pete két módon mehetsz ki ebből az irodából...
Ha másnak van megfejtése, azt szívesen olvasom. 😊

Szerkesztette: Cancel Culture

Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
hát... hagyjuk
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
jövő héten a packers elleni meccsünk helyett a SportTV-n: Bucs-Saints.
az igen
braxa88
ez bejött 😛

több mint 9 éve
Celtic Green Bay Packers 422
Havas meccs 😊
rantotthus
Akkor lett volna meglepő, ha nem.
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 179 — Invisible man
Havas meccs 😊
rantotthus

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
rantotthus Seattle Seahawks 262
Havas meccs 😊
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=3yzhblg_uxQ
hangolódásra, az OT elég 😊
több mint 9 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 322
Van egy FB-ed, aki az előző 3 évben is PB-ba lett szavazva, de te kiteszed "minden ok nélkül", majd sehová sem kell a 15. hétig. Ez azért több, mint érdekes. Nem fűzök hozzá nagy reményeket amúgy, persze jó lenne, ha egy elismert veterán megragadna, de nem látok rá sok esélyt.
undisputedly
Reece WR volt eredetileg. Csak nem NFL szinten. Viszont Fbnek relative gyors, eros, hajtos srac, ott pont ezek kellenek. Sok csapat nem hasznal FBt. Aki igen, ott inkabb a futas tamogatasara. Abban se rossz Reece, de az o igazi fegyvere a passzok, amiket FBhez merten kiemelkedoen kap el, es jobban futja az utakat. Ami tehat nem veletlen. Mikor a Riadersnek lett kompetens elkapo parosa, jo tamadofala, es franchise iranyitoja, mar nem volt szuksege csekdann FBre. Ezert tettek ki. Csakhogy mas csapatoknak sincs ilyen terve ezen a poszton. Viszont itt nincs jo OL (de finom voltam), es kell Reece jateka, optionben es azon tul is. amellett tud futni, tud blokkolni, tehat klesszik FB jatekban is hasznos. Van ennek ertelme, hiaba mashol nincs.
ulpianus
 www.youtube.com/watch?v=OP19tEm4PtI
több mint 9 éve
sebidani1990 Seattle Seahawks 128
RB Prosise - out
FB Tukuafu, WR Richardson, LB Morgan, LB Coyle - questionable
TE Willson - probable
sebidani1990
+update: TE Williams, DE Moore - questionable
DT Pennel, LB Perry, LB Martinez - out
OG Lang, OT Tretter, LB Fackrell, LB Ryan, CB Dorleant - questionable
QB Rodgers, LB Matthews - probable
sebidani1990
+update: DT Guion, CB Randall, CB Gunter - questionable
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 476
Raadasul futasuk szinte nincs, ami ellen mi amugy is jok vagyunk, ugyhogy lehet kicsit jobban bekeszulni a passzokra. OL-juk kozepes, a mi passrushunk eros. Szinte alig szerez labdat a vedelmuk, mi meg alig adunk el (TB elleni meccs az anomalia). Azt a secondaryt is jol meg lehet dobalni, emellett pedig Sowell jol futunk az utobbi par meccsen Egyszeruen a legtobb elemben jobb a Seahawks, ugyhogy hiaba a nagy Packers, en megis relative sima meccset varok.

Egyebkent amelyik meccsen 1+ turnovert csinal a Packers, azt bukjak. Szerintem lojuk be azt a kettot magunknak, es boldogok leszunk.
sebidani1990
62 meccs óta nem kapott ki a packers hazai pályán decemberben, ez is egy statisztika...
gordon
Nem tudom hol olvastál ilyet, de pl 2013-ban kikaptunk a Steelerstől meg a tavalyi szezonban a Vikingstól az alapszakasz utolsó meccsén, bár az már átcsúszott januárra. Tényleg nem lehet félvállról venni egy téli kirándulást a Lambeau-ra, de ez a Frozen Tundra-mítosz úgy a 2000-es évek elején szertefoszlott, amikor dome-os csapatok (Falcons, Vikings) nyerni jártak hozzánk a playoffban.

Szoros meccs lesz, kevés ponttal. Ha nem nyerünk, kb. keresztet vethetünk a rájátszásra. A Hawksnak annyival könnyebb, hogy teljes mértékben a saját kezében van a sorsuk, plusz csak az Arizonával kell komolyan versenyezni csoporton belül és már velük szemben is előnyben vannak.

több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Mondjuk így meg a másik oldalról közelítem meg. Ha ennyire illik hozzánk, miért nem hoztuk előbb? 😀 (ez nem a korábbi kérdésemet feszegeti nagyobb scopera, inkább egy enyhe/superlight kritika az FO felé. No, mindegy, szerintem többet foglalkoztam a témával, mint amennyit jelen ponton érdemes. Ha hozzátesz a játékoz, majd úgyis fejtegetjük még.
undisputedly
Mert nehez hozzaszokni, hogy a Raidersbol kukazzal. 😊 Pedig ez mar nem az a Raiders.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Van egy FB-ed, aki az előző 3 évben is PB-ba lett szavazva, de te kiteszed "minden ok nélkül", majd sehová sem kell a 15. hétig. Ez azért több, mint érdekes. Nem fűzök hozzá nagy reményeket amúgy, persze jó lenne, ha egy elismert veterán megragadna, de nem látok rá sok esélyt.
undisputedly
Reece WR volt eredetileg. Csak nem NFL szinten. Viszont Fbnek relative gyors, eros, hajtos srac, ott pont ezek kellenek. Sok csapat nem hasznal FBt. Aki igen, ott inkabb a futas tamogatasara. Abban se rossz Reece, de az o igazi fegyvere a passzok, amiket FBhez merten kiemelkedoen kap el, es jobban futja az utakat. Ami tehat nem veletlen. Mikor a Riadersnek lett kompetens elkapo parosa, jo tamadofala, es franchise iranyitoja, mar nem volt szuksege csekdann FBre. Ezert tettek ki. Csakhogy mas csapatoknak sincs ilyen terve ezen a poszton. Viszont itt nincs jo OL (de finom voltam), es kell Reece jateka, optionben es azon tul is. amellett tud futni, tud blokkolni, tehat klesszik FB jatekban is hasznos. Van ennek ertelme, hiaba mashol nincs.
ulpianus
Mondjuk így meg a másik oldalról közelítem meg. Ha ennyire illik hozzánk, miért nem hoztuk előbb? 😀 (ez nem a korábbi kérdésemet feszegeti nagyobb scopera, inkább egy enyhe/superlight kritika az FO felé. No, mindegy, szerintem többet foglalkoztam a témával, mint amennyit jelen ponton érdemes. Ha hozzátesz a játékoz, majd úgyis fejtegetjük még.
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
undisputedly

Állat vagyok, ami enni kér...